miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 19, 2016 Io is clona raposatului andrei de ce pula mea m-ati banatse vede :laugh2 :laugh2 rapid mai esti 28 18
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 O să fi Banat cat de curandO sa fii...te-am corectat si eu. 3
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 Nu este discret-ul potoleste-te nu mă acuza fără sa știi este ăla care am primit mesajul de mai susNu-mi mai lua apararea ca iar ti-l pui in cap. 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 19, 2016 Nu-mi mai lua apararea ca iar ti-l pui in cap.Lasa-i! ) 4 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 19, 2016 O sa fii...te-am corectat si eu.S-a pishat pe tine liviu ... Cu foc... Feel the burn.. Doame ferește, nu doresc nici lui liviu sa simta cum e sa te pishi cu foc (simptomele gonoreei)Nu pt ca imi e simpatic. Ci pentru alte motive... Cine e destept s-a prins, cine nu, condoleanțe, IQ-ul tau e sub 90. QWERTY out! Sa revenim la recenzii... Din alea reale 3 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 19, 2016 Lasa-i! )Zici? 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 19, 2016 Zici? Neah, am citat un mare om, profesorul meu în ale curvesariei, cel care veghează toata gramatica limbii romane, cel mai barosan in ale ciorbei de tarhon, apărătorul curvelor, un protector al acestui forum de ghearele lui miskin, alt erou de al meu, care ii cauzeaza uMpic de invidie pentru ca il respect si pe el..A Dark Highlander! PESEU IN PLM:http://poster.keepcalmandposters.com/43812.png 4 2
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 19, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat. Nu te mai obosi. .. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 Doamne, mare-i Gradina Ta... :slap2 4
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 19, 2016 Doamne, mare-i Gradina Ta... :slap2 Dar ce mare mă uimește și pe mine 😂😂😂 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 19, 2016 Doamne, mare-i Gradina Ta... :slap2distrugatorul imi da in continuare cu minus un handicapat l-am raportat si a fost banat si acum apare cu alta clona liviu 692 dar il raportez si acum sa-l baneze si cu clona asta 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2016 distrugatorul imi da in continuare cu minus un handicapat l-am raportat si a fost banat si acum apare cu alta clona liviu 692 dar il raportez si acum sa-l baneze si cu clona astaMăi Liviu, dă-le-n plm de puncte! Mie mi-a dat azi Ciorex vreo 800, în 2 ore. Și? Singura chestie deranjantă, e că nu am putut vedea cine m-a interpelat pe forum, să-i pot răspunde - că doar nu era să scotocesc printre sutele de notificări! E drept că în regulament scrie că acordarea de puncte negative fără motiv, se penalizează, dar tu crezi că va fi banat un user cu cont verde xxl? Și ce importanță au punctele astea? La ce-mi folosesc? Maturizează-te frate! 8 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Septembrie 19, 2016 Măi Liviu, dă-le-n plm de puncte! Mie mi-a dat azi Ciorex vreo 800, în 2 ore. Și? Singura chestie deranjantă, e că nu am putut vedea cine m-a interpelat pe forum, să-i pot răspunde - că doar nu era să scotocesc printre sutele de notificări! E drept că în regulament scrie că acordarea de puncte negative fără motiv, se penalizează, dar tu crezi că va fi banat un user cu cont verde xxl? Și ce importanță au punctele astea? La ce-mi folosesc? Maturizează-te frate! Lasa-l ? 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2016 OK.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 20, 2016 Măi Liviu, dă-le-n plm de puncte! Mie mi-a dat azi Ciorex vreo 800, în 2 ore. Și? Singura chestie deranjantă, e că nu am putut vedea cine m-a interpelat pe forum, să-i pot răspunde - că doar nu era să scotocesc printre sutele de notificări! E drept că în regulament scrie că acordarea de puncte negative fără motiv, se penalizează, dar tu crezi că va fi banat un user cu cont verde xxl? Și ce importanță au punctele astea? La ce-mi folosesc? Maturizează-te frate!Nu sti cum sa ma fac inteles ,pentru ca daca voi nu ma suportati nu vreti sa intelegeti.Am scrisc ca ala imi da cu minus in ideea ca poate cineva cu mai multa stiinta in ale calculatoruli il poate dovedi din nou pe el si pe clonele lui. 3 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 20, 2016 Nu sti cum sa ma fac inteles ,pentru ca daca voi nu ma suportati nu vreti sa intelegeti.Am scrisc ca ala imi da cu minus in ideea ca poate cineva cu mai multa stiinta in ale calculatoruli il poate dovedi din nou pe el si pe clonele lui.Și dacă îl dovedește, ce? Cu te încălzește?
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Septembrie 20, 2016 Și dacă îl dovedește, ce? Cu te încălzește? ma incalzeste, ca nu se mai ia aiurea de moni care nu i-a facut nimic,daca nu-i place de ea sa intre in alta parte 3 3
moni77 Reputație: 2129 Postat Septembrie 20, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Septembrie 20, 2016 😙😙😙😙 4
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Septembrie 20, 2016 superba privelistea....chiar daca cel care a "zugravit" in alb peretele...a atins un pic si piciorusele tale... 2
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 20, 2016 Postat Septembrie 20, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 20, 2016 Nu cumva ești ăsta ?! 😂😂😂 care sa răzbunat ca nu l-am futut gratis pt renzie Bună ?! Ä‚ÅŸtia cu "îți fac recenzie daca ma futi gratis" merită bătuți Partea proastă este că unele chiar acceptă aÅŸa ceva 1
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 20, 2016 Postat Septembrie 20, 2016 Ăştia cu "îți fac recenzie daca ma futi gratis" merită bătuți Partea proastă este că unele chiar acceptă aşa ceva asta este bosorogul libidinos de liviu58
liviu692 Reputație: 1 Postat Septembrie 20, 2016 Postat Septembrie 20, 2016 In noaptea de sambata spre duminica, la ora 02, din lipsa de alte variante, am avut programare la Moni. Mare tzeapa! Dupa ce i-am dat banii a vorbit si s-a comportat cu mine numai in sictir. Mai intai nu a vrut sa faca dus. A inceput cu un oral bunicel si eram aproape sa termin. Dar, am avut proasta inspiratie sa vreu sa termin la normal si am pus-o capra. Atunci mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. Si acum notele: Oral: 9 - Macar de supt pula este buna putoarea Normal: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. Igiena: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat. Cand am pus-o capra, mi s-au intors matele pe dos, mi s-a inmuiat pulica si nu am mai fost in stare de nimic. GFE: 2 - Pentru ca 1 se da dioar pentru copiat.Cand i-am spus cine sunt pe forum si voi scrie ce mi-a facut, m-a amenintat ca voi primi minus la reputatie la toate postarile mele ca sa nu mai am credibilitate. Si a avut dreptate. A doua zi, cand m-am uitat pe forum, am vazut ca reputatia mea a patit la fel ca pulica mea, dupa ce mi s-au intors matele pe dos de la putoarea asta tupeista: pestele ei, @miky77, pus de ea, luase la pula toate postarile mele, si le-a dat cu minus. De recomandat: sa fie trecuta de urgenta la de evitat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum