thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2016 nici puși la un loc, nu faceți cât RK. Ca numar de postari, nici n-a indraznit cineva sa conteste, vreodata, treaba asta... 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 Ce de sugaci in topicul asta. Tăceți draq, muppetilor, ca nici puși la un loc, nu faceți cât RK.L-ai citit tot? 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 6, 2016 L-ai citit tot? Topicul? Nu m'am obosit. Am citit câteva postați si gata... Totul irelevant, ținând cont ca este vorba de RK vs notRK. That's all I need to know 1 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2016 Topicul? Nu m'am obosit. Am citit câteva postați si gata... Totul irelevant, ținând cont ca este vorba de RK vs notRK. That's all I need to know Pisaneam si pă rozeta si pă tine,noi toti notRK 1 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 6, 2016 Pisaneam si pă rozeta si pă tine,noi toti notRKAți vrea voi... Însă, niciodată nu va fi pe dos Lumea. Așa ca tre' sa va resemnați cu ideea ca noi ne pisam pe voi... That's just the natural order.... 4
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2016 Zi sa mori înfiptă )
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2016 A zis Corina ca iti ofera o sedinta uro ,tu parte pasiva ,gratis )
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 6, 2016 Incerci sa divaghezi, bagand'o pe Corina la înaintare? Nu merge așa...
p_morris Reputație: 1076 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2016 Ma tu n-auzi ce iti zic yo?)
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 6, 2016 Ma tu n-auzi ce iti zic yo?)Ești prea irelevant...
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 6, 2016 Si totuși de unde pozele cu RK? Vreau si eu ) 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Si totuși de unde pozele cu RK? Vreau si eu )o dedic lu Pisicuts ca doar purtam roz 4
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 7, 2016 o dedic lu Pisicuts ca doar purtam rozPai lu' pisicuts... Puteai sa nu ma citezi, ca pe mine nu ma pasionează genul asta de poze ) Eu pun accentul pe chip
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Pai lu' pisicuts... Puteai sa nu ma citezi, ca pe mine nu ma pasionează genul asta de poze ) Eu pun accentul pe chip da' nu pe al tau 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Pai lu' pisicuts... Puteai sa nu ma citezi, ca pe mine nu ma pasionează genul asta de poze ) Eu pun accentul pe chip nu ne-am tacanit toti sa ne punem chipul integral pe un forum de sex 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 Asta e maximă, am zis!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Pai lu' pisicuts... Puteai sa nu ma citezi, ca pe mine nu ma pasionează genul asta de poze ) Eu pun accentul pe chip Ti au iesit vorbe ca ai plecat in UK sa vinzi ziare ca n-ai bani. Fă bine si pune o poza cu bani gramada, da' sa ti se vada si fața sa nu zica lumea ca poza-i luata de pe net. 3
pulesteu Reputație: 10795 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Tare topicul!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 7, 2016 Ti au iesit vorbe ca ai plecat in UK sa vinzi ziare ca n-ai bani. Fă bine si pune o poza cu bani gramada, da' sa ti se vada si fața sa nu zica lumea ca poza-i luata de pe net.Daca face ce ai spus, inseamna ca este la fel de cocalar ca idiotul care a postat o poza cu asa zisii lui bani in timp ce se lauda ca arata extrasul de cont. Deh, cocalarii si infractorii mai pun banii la ciorap! 1 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 7, 2016 Ti au iesit vorbe ca ai plecat in UK sa vinzi ziare ca n-ai bani. Fă bine si pune o poza cu bani gramada, da' sa ti se vada si fața sa nu zica lumea ca poza-i luata de pe net.Ti'a răspuns advanced ) Eu chiar vroiam sa'ti răspund sa nu ma confunzi cu guvidu' p_morris
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 7, 2016 nu ne-am tacanit toti sa ne punem chipul integral pe un forum de sexMie mi'e indiferent )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Mie mi'e indiferent )mie nu,dar e treaba ta ce faci@staker schizo babadook nu merge sa ii propui felinului 5000 postari zilnice in schimbul banarii mele.eu il amuz de tine stie ca existi doar daca te raportez.Pentru ca empatizez cu echilibrul tau psihic precar te ajut. Ce suma de bani esti dispus sa ii oferi lui Pisicuts in schimbul banarii?
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 mie nu,dar e treaba ta ce faci@staker schizo babadook nu merge sa ii propui felinului 5000 postari zilnice in schimbul banarii mele.eu il amuz de tine stie ca existi doar daca te raportez.Pentru ca empatizez cu echilibrul tau psihic precar te ajut. Ce suma de bani esti dispus sa ii oferi lui Pisicuts in schimbul banarii? he he, vad ca ai chef de harjoneala.data trecuta cand te-ai harjonit pe langa mine ai stat ascunsa sub pat 3 zile.ia sa vedem daca acum iesi mai bine: INTREBARE OFICIALA: am ACCEPTUL tau sa postez un film sau mai multe cu tine in exercitiul functiunii la camera? te asigur ca deschid thread nou, sa fie totul vizibil si clar, si sa crape serverele de atata trafic si pisic de fericire. deci? p.s.nu, nu apari si in celebrul maieu ultra jegos, dar se compenseaza. 2 6
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 7, 2016 nu te potoletsi cu obsesiile pt mine nu-i asa Barrabas / Benvolioieri de ce te-ai apucat sa vb despre mine unde nu se discuta deloc? Faci victime, deh 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 7, 2016 De ceva vreme, o persoana deranjata mental ma hartuieste pe forum.Nu i-am facut nimic, nu am bagat-o in seama niciodata, nu am jignit-o cu nimic pana nu a inceput sa ma atace la fiecare postare.Am bagat-o la ignore de la primele derapaje, dar continua sa posteze oriunde postez eu, sustinand sus si tare ca prima mea postare a fost un atac la adresa ei.Invit pe oricine doreste sa verifice faptul ca NICIODATA nu m-am adresat direct catre ea fara ca ea sa ma provoace.E cunoscuta pe forum starea ei de deranj mental, dar imi imaginez ca nu ma obliga nimeni sa stau si sa suport abuzurile pe care aceasta pesoana jegoasa la propriu ma supune. Apelul este catre cei care-i cunosc istoricul medical, sa-i anunte familia si doctorul ca trece printr-o perioada nefasta si ca este necesara ajustarea medicatiei. De asemenea fac apel catre userul Daywalker sa-i ofere ce are nevoie, pentru ca se pare ca lipsa de organ erect masculin ii acutizeaza problema.In caz ca-i e scarba, sa plateasca pe cineva si ne decontam noi candva. De asemenea, rog binevoitorii sa-mi dea un link catre postarea facuta de pacienta, in care apare e purtand ceea ce pare a fi un maieu neschimbat de 2-3 saptamani, pentru a-i putea amintii cand este cazul ca e o jegoasa. Multumesc. p.s.parerea lui killbill si a postacilor lachei de pe jurnalul fucsia nu vor fi luate in considerare si vor veni in sprijinul afirmatiilor mele. Hai mai, tu ditai barbatul si te plangi de zici ca te-a violat Roza si te-a spart la buci e si ea fetita mica si nebunatica, las-o sa aiba obsesii ca nu te doare cu nimica 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum