rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 he he, vad ca ai chef de harjoneala.data trecuta cand te-ai harjonit pe langa mine ai stat ascunsa sub pat 3 zile.ia sa vedem daca acum iesi mai bine: INTREBARE OFICIALA: am ACCEPTUL tau sa postez un film sau mai multe cu tine in exercitiul functiunii la camera? te asigur ca deschid thread nou, sa fie totul vizibil si clar, si sa crape serverele de atata trafic si pisic de fericire. deci? p.s.nu, nu apari si in celebrul maieu ultra jegos, dar se compenseaza.nu am chef deloc de harjoneala,ca nu imi plac obsedatii.nu te flata nu am avut chef cateva zile din pricina dezgustului fata de spirit de haita maidanez.one to one fara cumulari de genul dau oricui sa planga.nu exista inregistrari cu mine de niciun fel,bag mana in foc.doar day are cateva video trimise doar lui ma indoiesc ca le-ar da cuivanu schimba subiectul esti dispus sa platesti pt banare sau doar sa postezi schizofrenic de mii de ori zilnic ca saracul,dupa cum ai propus?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Hai mai, tu ditai barbatul si te plangi de zici ca te-a violat Roza si te-a spart la buci e si ea fetita mica si nebunatica, las-o sa aiba obsesii ca nu te doare cu nimica ce obsesii am eu fey senilule?vezi ca intreci masura
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Hai mai, tu ditai barbatul si te plangi de zici ca te-a violat Roza si te-a spart la buci e si ea fetita mica si nebunatica, las-o sa aiba obsesii ca nu te doare cu nimica http://s2.quickmeme.com/img/e6/e63e844249b9bb676d2ffa99a32460b36ea68518cc1fa7eaac9eaead9105d35e.jpg 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 7, 2016 ce obsesii am eu fey senilule?vezi ca intreci masura asa, asa ADHD-ule
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 numai el stie )
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 numai el stie )Seems so... :habarnam
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 nu am chef deloc de harjoneala,ca nu imi plac obsedatii.nu te flata nu am avut chef cateva zile din pricina dezgustului fata de spirit de haita maidanez.one to one fara cumulari de genul dau oricui sa planga.nu exista inregistrari cu mine de niciun fel,bag mana in foc.doar day are cateva video trimise doar lui ma indoiesc ca le-ar da cuivanu schimba subiectul esti dispus sa platesti pt banare sau doar sa postezi schizofrenic de mii de ori zilnic ca saracul,dupa cum ai propus? vezi cum te bagi iarasi in seama cu mine?de ce nu iti vezi de ale tale?te-am deranjat eu cu ceva lately, sau ti se pare ca a trecut destul timp de la ultima umilire si lumea a uitat? evident ca nu daca nu dau 2 bani pe tine nu as da 2 bani nici pentru banarea ta, esti o euglena verde mult prea neimportanta.daca faptul ca ti-am dat atentie vreme de cateva postari te-a facut sa te simti importanta si a dat un sens vietii tale e ok, ma bucur ca am putut sa ajut pe cineva amarat, dar acum gata, nu te mai pot ajuta.Inteleg ca killbill si alti 2-3 ciumpalaci nu te fac sa te simti cum te-am facut eu sau day te simti, dar trebuie sa accepti faptul ca nu poti avea barbati ca noi, trebuie sa te multumesti cu plevusca... p.s.incearca cu litiu, cica face minuni. p.p.s.a se observa acel "sa postezi ca schizofrenicul" venit din partea unei persoane cu 13.000 de postari in 6 luni.72 de postari pe zi.zi de zi pentru 6 luni.si ea are tupeul sa pronunte cuvantul "schizofrenic"aberant! 3 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 vezi cum te bagi iarasi in seama cu mine?de ce nu iti vezi de ale tale, eu, de exemplu, te-am ignorat total din ziua in care m-am .... pe tine, dar vad ca periodic ti se face dor si te intorci la mine.evident ca nu as da 1 leu sa te fut, cu atat mai putin sa te banez, pentru mine esti precum aurolacii de la gara de nord ( si nu doar din cauza felului jegos in care te imbraci), daca nu trec pe la gara nu ma deranjeaza.te-ai pisat pe tine Griveias cand ai zis cu gura ta ca ai face mii de postari doar sa nu mai cont.ce fel de handicap sa ai sa zici / faci asa ceva? normal ca nu ai un leu saracule,asta si voiam sa vad.poti doar sa muncesti ca sclavul oferind munca voluntara.hai ca alea 5 000 pe colorare rapida dupa care ti-ai tarat lesul ca prima ta postare sa fie o serie de injuraturi pe jurnal fuxia de pe mov ahaha,ce trist esti...inafara de alea ai adunat vreo 600 de postari,fac pariu ca nu ai o singura recenzie intre ele.numai vorbi de futut ca nu a amintit nimeni de asa ceva,nici sa visezi nu-ti permit acum shu shu in vagauna din care ai iesit,ti-am dat o firimitura de atentie sa latri in voie,privind la stele cateva luni.acu fetch potaie,get lost
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 te-ai pisat pe tine Griveias cand ai zis cu gura ta ca ai face mii de postari doar sa nu mai cont.ce fel de handicap sa ai sa zici / faci asa ceva? normal ca nu ai un leu saracule,asta si voiam sa vad.poti doar sa muncesti ca sclavul oferind munca voluntara.hai ca alea 5 000 pe colorare rapida dupa care ti-ai tarat lesul ca prima ta postare sa fie o serie de injuraturi pe jurnal fuxia de pe mov ahaha,ce trist esti...inafara de alea ai adunat vreo 600 de postari,fac pariu ca nu ai o singura recenzie intre ele.numai vorbi de futut ca nu a amintit nimeni de asa ceva,nici sa visezi nu-ti permit acum shu shu in vagauna din care ai iesit,ti-am dat o firimitura de atentie sa latri in voie,privind la stele cateva luni.acu fetch potaie,get lost http://s2.quickmeme.com/img/bd/bddeec1b97a32dab83f262e84ebf1b34acbe5a0465b5a8eb6add671c35ff5510.jpg 2 6
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 ai omis sa specifici daca am acceptul tau pentru a posta un filmulet cu tine.mai ales ca esti sigura ca nu exista.daca esti sigura, de ce eviti sa dai un raspuns. eu am raspuns la aberatia ta cu platitul pentru banarea celui mai jegos membru nimfomane. 2 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 nu asa baiete,ai postat acelasi lucru consecutiv.vrei sa-mi dai paguba totala,sa ma supy supy rau,sa simt ca-mi plesnesc axoni?baga 5000 de postari cu poza rusinoasa aici.ai tupeu?
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 ai omis sa specifici daca am acceptul tau pentru a posta un filmulet cu tine.mai ales ca esti sigura ca nu exista.daca esti sigura, de ce eviti sa dai un raspuns. eu am raspuns la aberatia ta cu platitul pentru banarea celui mai jegos membru nimfomane. nu asa baiete,ai postat acelasi lucru consecutiv.vrei sa-mi dai paguba totala,sa ma supy supy rau,sa simt ca-mi plesnesc axoni?baga 5000 de postari cu poza rusinoasa aici.ai tupeu? asta e raspunsul tau final? 2 6
vladizinho Reputație: -648 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Ianuarie 7, 2016 M'am apucat sa citesc postările din topic, dar m'am plictisit repede... Mi se pare interesant cum toți puletii si curvele de pe forumul asta se găsesc sa'i considere nebuni, cu tulburări psihice, pe toți ce nu's la fel ca ei si care, culmea, sunt net superiori in privința sănătății mentale, dar si a intelectului. OP'ului ii recomand sa se ia de mâna cu di_ana. Numai aia mai considera ca e hărțuită, prin simplul fapt ca postam mult la adresa ei. Voi habar n'aveti ce'nseamna hărțuirea... Deasemenea, ești mai prost decât prevede legea. Vai săracul de tine, ești membru doar din Octombrie si n'ai avut treaba cu forumul si bla'bla, dar știi si ce posta RK acu' enșpe mi de ani... Nu înghite nimeni gogoașa asta cu "sunt nou... Eu n'am avut si alte conturi înainte". sorina4u, tot o curva penală ai rămas, care încearcă sa para cu totul altceva, dar nu'ti merge. Ai impresionat prostimea, dandu'le impresia ca ești deșteapta... dar ești vai si amar. Eu zic sa'ti vezi de organele care'ti intra'n toate orificiile, 12 ore pe zi, 7 zile din 7 si sa nu'ti mai dai cu parerea(mereu negativă, curva invidioasa ce esti) referitor la altele. p_morris, ce'ai mormolocule? Văd ca ți s'a pus pata pe RK, nu gluma... Sunt convins ca nu e singura care a răspuns negativ(chiar agresiv) tentativelor tale de racolare, deci ce ti'a cășunat pe ea? Vezi'ti de curvele tale infecte, atât cât mai poți. Restul puletilor ce se leagă de RK, luați calu', bă. Sunteti pocniti de soarta si totuși Îndrăzniți sa'i criticati, jigniți si înjurați pe alții. Vai morții voștri, muppetilor. RK e mai normala decât voi toți la un loc. Cam vulgara, ocazional, dar normala. 2 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 ai omis sa specifici daca am acceptul tau pentru a posta un filmulet cu tine.mai ales ca esti sigura ca nu exista.daca esti sigura, de ce eviti sa dai un raspuns. eu am raspuns la aberatia ta cu platitul pentru banarea celui mai jegos membru nimfomane.sunt absolut sigura jevruta sleita,doar day are nici un alt om cu care am fost implicata intr-o relatie n-are.2 facute anume pt el,unu cu smocking fetish si cele de dominare nu-s downloadabile de niciun fel.acu presupunand ceva atat de absutd cum ar fi faptul ca o forma de viata ca tine reuseste sa respire si supravietuiasca si ca planetele s-au aliniat si ai avea ceva cu mine evident nu ai acord sa nimic.daca voiam sa fie puneam eu,intrebari cretine ca si tine de altfel cactus ce esti
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Cam vulgara, ocazional, dar normala. niciodata cand e loc de decenta,cu dobitoacele vorbesti pe limba lor,ca nu am de ce jigni animalele 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Deci tot ce ai vrut a fost putina atenție din partea mea. Biata de tine....Acum sper sa nu începi iar cu PM-uri. 2 6
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 Coane, acum sincer ... mi se pare absurdă îndârjirea asta contra ei. Un om matur nu procedează așa. Zic și eu ... 6 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Coane, acum sincer ... mi se pare absurdă îndârjirea asta contra ei. Un om matur nu procedează așa. Zic și eu ...saracu e cu capul,am mai putin de zece useri carora le-am scris eu si din cei care mi-au scris am fost respingatoare in 90% din cazuri.mai mult sau mai putin feminin,in functie de abordare.i-am zis astuia sa posteze un singur pm de la mine,evident nu exista...nici trimis,nici primit.are inregistrari cu mine,dar n-are pmuri de postat.eu nu mai vb cu fantezistul,ca idiot mi-a mancat prea mult timp deja
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 in mod ciudat tot insista pe pmuri inexistente cu o insistenta ciudata ca sarlatanul,makes me wonder.... voi il cunoaste-ti mai bine pe oly,tu cu catul...e in stare sa faca vreo 3 alte conturi sa coloreze rapid pe fiecare,doar ca sa se 'ocupe' de o femeie? asa nataflet cum e aveam impresia ca sharli ma place
mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Coane, acum sincer ... mi se pare absurdă îndârjirea asta contra ei. Un om matur nu procedează așa. Zic și eu ...Ești nedrept. Nu observi cine începe de fiecare dată? Faptul ca e proastă îi da dreptul sa fie lăsată sa facă ce vrea? 2 6
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 Eu ziceam de maturitate. Dacă ea se comportă necorespunzător, dacă e proastă, nebună, cum o fi, e un motiv ca tu să te comporți la fel?Mă rog, treaba voastră! Distracție plăcută! 4 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Eu ziceam de maturitate. Dacă ea se comportă necorespunzător, dacă e proastă, nebună, cum o fi, e un motiv ca tu să te comporți la fel?Mă rog, treaba voastră! Distracție plăcută!ce vorbesti fey,vrei sutien ca scut de bile iar? am intrebat ceva pe bune putin mai sus, as aprecia un raspuns sincer de la tine sau thecat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 Ești nedrept.Nu observi cine începe de fiecare dată?Faptul ca e proastă îi da dreptul sa fie lăsată sa facă ce vrea?ia sa vedem lipitoare screlotica cate topice ti-am dedicat eu. zero,cam ce esti in ochii mei pe contul asta tu mie unul,deci cine a inceput? pe barrabas inca unul,pe benvolio altul.marsh la munca
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 Fey, eu redam modul în care te-a gratulat Babadook de-a lungul timpului și ziceam că dacă e așa cum spune el, de ce nu dă el, dovadă de maturitate? P.S. lasă-mi bilele în pace! 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum