Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

P.p.s. Sa sti ca kear in varianta aista a mea...tat am moi multi ricenzii ka tini !!!! ;)

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Lasa-ma frate sa rulez linistit!
Postat

Fatăăăă, câte like-uri ți-ai mai fi luat de la ăștia de nu pot da, so intriebat oarie

• Like 1
Postat

:)

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Styler...sa sti ka si mii imi plasi stylu tau ! ;)

Fatăăăă.....şi "F" e de la Funtastic, trust me ! ;)

• Like 2
Postat

Fatăăăă.....şi "F" e de la Funtastic, trust me ! ;)

:kiss2

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Sandra este asa cum este, cu calitatile si defectele ei.

Dar in cele aproape 1700 de replici de pe acest thread este evident ca s-a scris cam tot ce era de scris despre ea.

cata drepatate ai ! 

lasa-ma sa dau mana cu tine

https://media.giphy.com/media/WEQ2fFPn3T5S/giphy.gif

• Oras:în pizdă până-n gât
Postat

Faaaa zdreantooo...poi tu tiai piermis sa pui o poza reala ku mini pi Nimfomaniii ??? Jigodiie cari iesti, akuma stii toati lumili cum arat io, proasta naibii cari iesti !

Ci ma fak io akuma...ka o sa stii toata Constanta kum arat ! :)))))))))))))

pleosc, pleosc, zise limba mea!

Pupa-ti-as tatuajele......

• Like 1
Postat

pleosc, pleosc, zise limba mea!

Pupa-ti-as tatuajele......

Copchilă, m-am debusolat cu busola, di tăt. Pânî la urmî, dai oleacă di chizdî sau di pulî, ca sî știu la și sî ma aștept. :slap2

Postat

Zic, nu dau cu paru...

Atras, recunosc, de niște poze, de pe publi24, dar și de ,,gîlșeava,, de pe forum, m-am decis să-i fac o vizită Sandrei, așa zisa prințesă a .....și a aventurii. M-am planificat cu 2 zile înainte ( ce prost, toanta asta nu face diferența dintre zi și noapte, darămite să numere zile), am confirmat întălnirea cu o zi înainte și în ziua respectivă, cu un sfert de oră înainte de ora stabilită, sun să-mi zică locația.Stupoare, îmi închide.Zic, eu, cred că nu a avut încredere în mine, din prima, și a luat alt client. Aștept o oră, sun din nou. Stupoare, din nou, toanta dormea. Încerc să-i explic că aveam întâlnire programată, degeaba, tipa era în sevraj clar, total incoerentă, repeta mereu același lucru ,, zi, dragul meu, ce dorești,, M-am lăsat păgubaș și m-am dus să beau o cafea. După cafea, am decis să mai fac o încercare. Sun, din nou, îmi răspunde, la fel de plecată, nu stia cu cine vorbeste, îi spun că vreau să ne întâlnim, îmi spune că îmi trimite msm cu adresa.Aștept vreo 20 de min, nimic. Sun, din nou, de data asta, se pare, că-și făcuse injecția, aveai cu cine sta de vorbă.Îi cer să-mi spună, la telefon, adreasa, mi-o spune, ba chiar mă anunță că mai durează juma de oră.Ajung la bloc, aștept. O oră.Sun.Mesaj:sunt la volan.Aștept.O oră.Plec.Mesaj:Gata.Mă întorc.Urc.Ușa larg deschisă, creatura vorbea la telefon dintr-o cameră.Mă duc, mă uit, văd o chestie mică și maro, în WC, pardon, pe WC.Vaca se pișa.E adevărat că am citit într-un anunț, al ei, că face uro, dar nu i-a zis nimeni, proastei, că uro nu înseamnă să te piși în fața clienților...Mă rog, sare, individa, de pe WC, direct în pat. Mă uit la ea, mică și urâtă, ca dracu. Bag seamă că băiețașii, care au scris că se confirmă pozele, au avut orbul găinilor. Hotărât, oricum, să nu rămân, zic să mai stau 5 min. să văd ce-i poate neuronul. Blocându-mi, bărbătește, voma, ce-mi gâdila omușorul, o întreb dacă pot să-i dau limbi. Da, hai. Acum... Da. acum, plătește și poți să-mi dai.N-am mai rezistat și i-am zis; fă, nesimțito, doar ce te-ai pișat și vrei să-ți dau limbi...Da ce, te-am pus eu, a venit răspunsul. M-am ridicat, fără replică, la atâta nesimțire, și-am fugit. Ce nu înțeleg eu este că am văzut vreo 2 recenzii pozitive, una la superlativ, chiar. Ori băieții nu mai văzuseră pizdă, ori ....little fish, little fish, how juicy you are....Sunt prea bătrân și experimentat(mă scuzați) în de-astea, să nu realizez că sărmana creatură nu este altceva decăt un caz patologic, îndobitocită de droguri.

Fiți vigilenți....

• Like 9
Postat

TERIBILUL 

Astazi, 14:49   Option           Quote         Report            

Plictisindu-ma acasa am decis sa-i fac o vizita domnisoarei. Sun, imi raspunde o voce placuta, imi spune preturile si locatia (langa sensul giratoriu de la Ciresica). In 20 de minute ajung in zona si ma ghideaza foarte usor la ea. Urc si imi deschide usa...surpriza...o caprioara pe niste tocuri de 15 cm si imbracata doar cu o pereche de bikini. Fata e frumoasa la fata, are un corp de fotomodel si niste sani superbi (pozele sunt reale). Am stat putin de vorba, am hotarat cum se va desfasura actiunea, a trecut ea pe la baie si apoi eu (baie ok cu geluri si 2 prosoape curate).

Aspect fata : 9 (nu era machiata si rujata - are botox in buze si ar fi aratat belea, de silicoane nu mai zic)

Gfe : 9 (vorbeste intruna si rade mereu din orice)

Oral : 8 (am avut parte de ceva mai bun din partea Serafinei , a Larisei)

Normal : 9 (sta cum vrei - eu am schimbat vreo 3-4 pozitii : eu deasupra, ea deasupra , pe la spate...)

Anal : 9 (nu ma dusesem pentru asta, dar ea a insistat - se pare ca ii place)

Per total o experienta placuta , de incercat macar odata pentru cum arata

Am vazuto noua pe anunt si am fost curios sa vad daca e ea cea din poze pentru ca pe anunturi sunt numai faikuri poze false.Sa intram la comentarii despre ea si notele.

Am sunato mia vorbit frumos la telefon,am intrebato cat e pretul,si serviciile care le practica,si mia spus.200 Ron Finalizarea si 300 Ron ora.Am intrebato de adresa mia spus in Zona Ciresica langa sens giratoriu.k am ajuns in fine la ea.Am urcat sus mia deschis usa ,cand am intrat in casa sa fac infart pe bune nu abureala.ERA EA DIN POZE MA-M UITAT MAI ATENT MA-M UITAT IN POZE SI IAM SPUS.NU IMI VINE SA CRED ESTI O FATA SUPER UN CORP DE INVIDIAT SI FRUMOASA RAU .Am luat-o pentru 1 ora am platito 400Ron,nu mi-a cerut atat, iam dat eu restul pentru ca merita si merită mult mai mult.Ma condus intr-un living room ma servit cu un pahar de cocacola am fumat o tigara cu ea si am privito din cap pana-n picioare cat de frumoasa e si corpolenta, ea vorbea dar eu eram cu capul in nori deci ma dat peste cap jur e beton fata merita cautata mult mai mult si multi banii merita.E o fata curata aspect fizic si psihic e desteapta stie cum sa conduca clientul pana la capat.Ma condus in camera ei matrimonial si curat,am intrebato de un dush ,mi-a spus facem inpreuna .Am facut dush in preuna ,avea gel de dush frumos mirositor prosoape curate parfumate,si un cearceaf curat miroase de nu iti mai vine sa iesi din pat. Am inceput cu saruturi pe corp buze ,si incepem cu un oral super profesional toata in gurita si o suge cu stiluri.Se misca bine ,daca o pui pe la spate la corpul care al are te face praf 5 minute evadezi,incepem cu anal,fata chiar ai place analul nu vorbe aiurea a spus ca se simte mai bine in anal decat in normal ,da e adevarat poate pentru ca e stramta rau si cred ca o simte bine cu o simte si in pasarica ei frumoasa cu model si stramta rau.

Trecem la note..

Oral 10

Aspect fizic de 3 ori 10

GFE 10

Normal 10

Anal 10

In casa de 10 ori 10 da e curat si miroase frumos.

Bravo asa fata mar rar gasim pe anuntul asta. Merita incercata va garantez eu Danut.

As I said: little fish, little fish, how....embarrassing you are

• Like 1
Postat

Copchilă, m-am debusolat cu busola, di tăt. Pânî la urmî, dai oleacă di chizdî sau di pulî, ca sî știu la și sî ma aștept. :slap2

Să nu creadă cineva, Doamne ferește, că m-am referit la creatura, titulară a topicului. Mă refeream la Amelia....

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Zic, nu dau cu paru...

Atras, recunosc, de niște poze, de pe publi24, dar și de ,,gîlșeava,, de pe forum, m-am decis să-i fac o vizită Sandrei, așa zisa prințesă a .....și a aventurii. M-am planificat cu 2 zile înainte ( ce prost, toanta asta nu face diferența dintre zi și noapte, darămite să numere zile), am confirmat întălnirea cu o zi înainte și în ziua respectivă, cu un sfert de oră înainte de ora stabilită, sun să-mi zică locația.Stupoare, îmi închide.Zic, eu, cred că nu a avut încredere în mine, din prima, și a luat alt client. Aștept o oră, sun din nou. Stupoare, din nou, toanta dormea. Încerc să-i explic că aveam întâlnire programată, degeaba, tipa era în sevraj clar, total incoerentă, repeta mereu același lucru ,, zi, dragul meu, ce dorești,, M-am lăsat păgubaș și m-am dus să beau o cafea. După cafea, am decis să mai fac o încercare. Sun, din nou, îmi răspunde, la fel de plecată, nu stia cu cine vorbeste, îi spun că vreau să ne întâlnim, îmi spune că îmi trimite msm cu adresa.Aștept vreo 20 de min, nimic. Sun, din nou, de data asta, se pare, că-și făcuse injecția, aveai cu cine sta de vorbă.Îi cer să-mi spună, la telefon, adreasa, mi-o spune, ba chiar mă anunță că mai durează juma de oră.Ajung la bloc, aștept. O oră.Sun.Mesaj:sunt la volan.Aștept.O oră.Plec.Mesaj:Gata.Mă întorc.Urc.Ușa larg deschisă, creatura vorbea la telefon dintr-o cameră.Mă duc, mă uit, văd o chestie mică și maro, în WC, pardon, pe WC.Vaca se pișa.E adevărat că am citit într-un anunț, al ei, că face uro, dar nu i-a zis nimeni, proastei, că uro nu înseamnă să te piși în fața clienților...Mă rog, sare, individa, de pe WC, direct în pat. Mă uit la ea, mică și urâtă, ca dracu. Bag seamă că băiețașii, care au scris că se confirmă pozele, au avut orbul găinilor. Hotărât, oricum, să nu rămân, zic să mai stau 5 min. să văd ce-i poate neuronul. Blocându-mi, bărbătește, voma, ce-mi gâdila omușorul, o întreb dacă pot să-i dau limbi. Da, hai. Acum... Da. acum, plătește și poți să-mi dai.N-am mai rezistat și i-am zis; fă, nesimțito, doar ce te-ai pișat și vrei să-ți dau limbi...Da ce, te-am pus eu, a venit răspunsul. M-am ridicat, fără replică, la atâta nesimțire, și-am fugit. Ce nu înțeleg eu este că am văzut vreo 2 recenzii pozitive, una la superlativ, chiar. Ori băieții nu mai văzuseră pizdă, ori ....little fish, little fish, how juicy you are....Sunt prea bătrân și experimentat(mă scuzați) în de-astea, să nu realizez că sărmana creatură nu este altceva decăt un caz patologic, îndobitocită de droguri.

Fiți vigilenți....

:)

post-66259-0-69700600-1470240513_thumb.jpg

Postat

Oral de viss umed si adanc.Imi place cea ce fac sex hard total.Oral nep.Anal+Nirmal protejat.Finalizare +Orala+Corporala+Faciala+Pe Fundulet .....💖💖💖💖💖💖💖Accept intre 6-8 persoane in grup am facut sedinte multe de fenul acesta....💖💖💖💖💖💖Dubla penetrare si dominari hard ..Sunt nimfomana duc cu mai multii.Sunt singura fata de pe publi24 cta care pot intra cu 8 persoane dubla penetrare si multe alte fantezii ,dominarii hard .... 💖💖💖💖 Incep programul de la ora:09:00 -02:30. Nu raspund la nr.Private... Sunt curata si sunt nebunatica in pat...Rad Vb Glume si ajungem la un sex pervers care totii vor sa se intoarca inapoi si a 2 oara..💖💖💖💖💖Multumesc Va astept...

post-214339-0-91125400-1470243703_thumb.png

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash :wallbash <_< <_<

• Like 3
Postat

Buna din nou vam spus si va repet programul este pana la ora 02:30.Nj cand vreti voi la ora 06:15 minute la apucat pe el sa vina si eu il asteptasem de la ora 01:00.Dar baiat daca era rupt in gura de cocaina ,hassisi ,alchool si etc e problema nu face el comanda la curve sa isi faca comanda cand sa futa la prietena lui..Am nr lui las posta ca sa vada fetele sa nu il primeasca pentru ca e rupt in gura si face fitte.La 200 ron o finalizare in 35 minute lam lasat 5 minute in plus in fine nu isi a dat drumul .Timpul sa scurs alti banii alta distractie .El deja se umfla in el ia crescut muschii de cocaina in el si a luato razda ,da banii inapoi .Binenteles ca nu iam .Ia sa revunoasca cine a venit la usa si la luat rapid si fiind si cupungulite mici de praf la el si 2 pugulite mici de iarba ce era aia...La luat frumos la sectie cu el ...etc...stie el mai bn ce sa intamplat.Va avertizez fara cocaina fara hasisii fara bautura ...ptr ca imediat va ia binenteles daca faceti figuri de asemenea ca asta fitii sigur ca la fel vetii fi si voi.Si intrebati pe copilul asta care scrie el ca nu stiu ziua cu niaptea😆😆Dar el stie la ce ora a venit politia si la luat cu drogurii cu tot si batut de ei ca el se umbla omul in muschii la ei si ia caftitoo bine la adormit si la sectie mai departe el stie...Multumesc asta a fost despre acest tip care voi pune numele si nr de tel : al lui sunt prea desteapta sa nu aflu eu multe detali.....Am program smecher .Nume. nr.gps. e deajuns.La nr ascuns la fell.Nume ,nr,gps....Cei care fac probleme dau pe buttonul di stanga undei gps si le vine comanda la politie de unde vind problema....Si automat vin...Str tot apare ...Asa la gasit pe pretenajul nostru care se umfla in figuri in fata lor cu coca lui cu tot ca la adormit cu pumnu gaborii.😆Zaratul of the photto cu fetite in elvetia ai uitat ce miai zis uitasi si tu de fapt ce tiau facut astia uitasi si unde ai tras coca si ce ai facut mine.Hai sa fim seriosi aici scrie numai cei care fac probleme fiecare care face probleme nr de telefon auci ca sa vad si alte fete si sa nu ai ia cas bauti cocaina trasi etc...Si se umfla in eii k ei sunt cei mai tarii......😆

Postat

😆😆😆😆😆😉😉😉😚😚💋💋💕💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Vam pupat Program 09:00 02:30 Zilnic ...200Fin 300Ora Sex Total Hard .Accept sex in grup intre 6-8 persoane dublu penetrare fin orala +faciala+corporala+In fudulet protejat - sau pe fundulet.. 😚😘Pozele imi apartin sunt reale 100% reale .Sandra 0731511093 sex total hard 😆😆😆

post-214339-0-85555800-1470246573_thumb.jpg

post-214339-0-54406300-1470246590_thumb.png

post-214339-0-36284400-1470246634_thumb.jpg

post-214339-0-20325300-1470246647_thumb.png

post-214339-0-08010900-1470246675_thumb.png

post-214339-0-65392700-1470246694_thumb.png

post-214339-0-66711200-1470246719_thumb.jpg

post-214339-0-32233700-1470246737_thumb.png

post-214339-0-80966000-1470246819_thumb.png

post-214339-0-65152900-1470246840_thumb.png

post-214339-0-68640900-1470246866_thumb.png

post-214339-0-29844500-1470246931_thumb.png

• Like 3
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis
Postat

Buna din nou vam spus si va repet programul este pana la ora 02:30.Nj cand vreti voi la ora 06:15 minute la apucat pe el sa vina si eu il asteptasem de la ora 01:00.Dar baiat daca era rupt in gura de cocaina ,hassisi ,alchool si etc e problema nu face el comanda la curve sa isi faca comanda cand sa futa la prietena lui..Am nr lui las posta ca sa vada fetele sa nu il primeasca pentru ca e rupt in gura si face fitte.La 200 ron o finalizare in 35 minute lam lasat 5 minute in plus in fine nu isi a dat drumul .Timpul sa scurs alti banii alta distractie .El deja se umfla in el ia crescut muschii de cocaina in el si a luato razda ,da banii inapoi .Binenteles ca nu iam .Ia sa revunoasca cine a venit la usa si la luat rapid si fiind si cupungulite mici de praf la el si 2 pugulite mici de iarba ce era aia...La luat frumos la sectie cu el ...etc...stie el mai bn ce sa intamplat.Va avertizez fara cocaina fara hasisii fara bautura ...ptr ca imediat va ia binenteles daca faceti figuri de asemenea ca asta fitii sigur ca la fel vetii fi si voi.Si intrebati pe copilul asta care scrie el ca nu stiu ziua cu niapteaDar el stie la ce ora a venit politia si la luat cu drogurii cu tot si batut de ei ca el se umbla omul in muschii la ei si ia caftitoo bine la adormit si la sectie mai departe el stie...Multumesc asta a fost despre acest tip care voi pune numele si nr de tel : al lui sunt prea desteapta sa nu aflu eu multe detali.....Am program smecher .Nume. nr.gps. e deajuns.La nr ascuns la fell.Nume ,nr,gps....Cei care fac probleme dau pe buttonul di stanga undei gps si le vine comanda la politie de unde vind problema....Si automat vin...Str tot apare ...Asa la gasit pe pretenajul nostru care se umfla in figuri in fata lor cu coca lui cu tot ca la adormit cu pumnu gaborii.Zaratul of the photto cu fetite in elvetia ai uitat ce miai zis uitasi si tu de fapt ce tiau facut astia uitasi si unde ai tras coca si ce ai facut mine.Hai sa fim seriosi aici scrie numai cei care fac probleme fiecare care face probleme nr de telefon auci ca sa vad si alte fete si sa nu ai ia cas bauti cocaina trasi etc...Si se umfla in eii k ei sunt cei mai tarii......

Aoleu! De unde mai fac eu rost acum de pliculețe mici cu praf!???

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Departe de mine a starni o polemica, insa cu sinceritate nu cred ca este Sandra cea care posteaza. Intamplarea face ca astazi eu sa fi postat un link catre poza aceea a Sandrei pe un topic al Ameliei noastre si hop au si aparut postari aici.

• Like 2
Postat

Sandi Bell...moi traiesti ma Tamparino ? :)))))

Mah oamini buni...mah poati nu va plasi CUM scriu io...dara nu va luati dupe asta...cititi doar CE scriu io !!! Zau di va antieleg...sunt atitea feti cari marita banu...iara voi va incapatinati sa fasiti paza si sa sunati disperati la zdreanta asta !

Nu contiaza cini scrii (ca ie kear ia, analfabieta, sau retardu Briceagu)...cind va dusiti la ia...iei ii dati banu ka sasi bata joc di voi ! Poi voi kear atita di prosti sintieti...sa permitieti la o analfabieta sa va ia la misto ?

Poi singuru lucru cari mierita Sandi Bell ie o sipca ku 2 cuie...pe spinare !!! Io una ma mir ca ia moi ari tati dinti in gura...la cite tzepe o dat ! Io di ieram vrun fraier, sa calc pi la ia..sai moi dau si bani, zau di putiam riezista sa nui rieorganizez dantura o leaca.

P.s. Aaaaahhh cie cald ie afaraaa...da vini toamna..pliaca fufa, di la anu...o iau din pre-sezon si ma ocup di ia..ca nu pria am avut io timp sai diedic vara asta ! Io una kear cred ka am fost blinda ku zdreanta aista !!! Da voi stiti cie fasiti ku ia..ka doar voi ii dati bani sa poluieze orasu aista. Di nu ii dadeati...iera dusa di mult !!!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

.

Io vam zis cu vro 40 di pajini in urma ca Sandi Bell sie pisa...pi voi ! Bini tatusi ka nui moi rau di atita !

:)))))))

post-199136-0-34748100-1470282317_thumb.png

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Buna tuturor sunt nou pe aici ,ce vad aici e o porcarie .Eu am vizitato pe dansa Sandra sta in zona ciresica la sens cu barul bistro primul bloc pe colt un bloc turn de 10 nivele.Ma ontampinat pana la ea la usa .Mia deschis usa era inbracata in sutien si in chilotei mini de culoare move si sutien mov.Mia vorbit frumos cu o voce de copila .E un ingeras de fetita mia placut cum mia vorbit la telefon si cum ma indrumat pana la usa.A mai slabit o tara fata de fotografi dar arata mai bine realitate decat in poze.Are fata de ingeras mica si dulce ca un copil nici nu ai dati 27 de ani care ai are am verificato cu buletinul atat are fata ,am crezut ca e **spam editat** la ce micuta e si fata de copila..Sa trecem direct ce sa intamplat.Are apartament mare 2 camere bae bucatarie frumos curat.Am intrat in camera .Am facut amandoi dush nu a amanat cum fac altele,mia dat prosop curat ,geluri fara numar ,shampoane ,geluri intime parfumuri etc.Am ramas masca de ce asa multe a cumparat ,mam gandit ca e cautata bine .Am mers in camera miros proaspat frumos se vedea ca fata e curata.A inceput cu un oral deep umed se pricepe,am luato pe la spate mia spus fuck me fuck me in fund a vrut fata si apoi in pasarica si cu finalizare orala .Atentiie fata are un tic de a spune fuck me pentru ca se uita la filme porno si se ia dupa ele si e bine ca face asa.Fata e nebuna in pat imi place atitudinea ei radfatata dai de inteles ca e trasa dar ea bea mult redbull dasta e asa cu multa energie...

GFE-9

ORAL-9'50(INVATATA DE LA FILME)

NORMAL-8(NU AM STAT MULT)

ANAL-10 ITRADEVAR ESTE ADEVARAT CE ZICE EA CA AI PLACE ANALUL.

HALATUL-200FIN 300-1ORA.

MERITA FATA SE SFATUIESTE SA TE FACA SA TE SIMTII BINE .ASTA AM PRIMIT EU DE LA EA.

SI INCA CEVA NU VA MAI LUATI DUPA AMALIA MIA SPUS SANDRA CA E O FATA CARE O SUNA CU NR ASCUNS SI AMENINTA SI O LASA IN PACE.SI CAND MAM UITAT LA BULETINUL LU SANDRA IA INCERCA SA ASTUPE LOCATIE DAR IAM OCHIT FATA NU E DIN CLUJ CUM VA ZICE EA ,E DIN JUDET CONSTANTA.ASTA A FOST DESCRIEREA MEA PENTRU INFERASUL SANDRA

DE REVENIT -(BINENTELES CA DA DE MULTE ORI SI FIIND DIN CONSTANTA AM TIMP SA VIN LA EA IN FIECARE ZI .)

MERITA INCERCATA.ACUM SA NU CREDETII CAE ADEVARAT CE SPUN CEILANTII AMATORII DE PE FORUM CARE PLATES O ASEMENEA PROSTIE DE WEEBSITE FORUM CARE VA PACALESTE SA VA IA BANUL SI VOI BAGATI BANII IN CONTUL LUI .VA IA DREPT DE FRAERII VOI NU VA DATII SEAMA CATI BANII AI BAGATI LU ASTA CU FORUMUL E MILIONAR OMUL DE PE PULA MEA DE PE CARCA VOASTRA VA IA DREPT DE FRAERII .BANII CARE AI BAGAT IN TAMPENILE ASTEA CU FORUM SI SCRIETI DOAR COMENTARI MAI BINE VA ATI DISTRA LA MAXIM .AZI 50 €MAINE IAR SI UITE ASA LA SUTE DE MII DE VIZITATORI AMATORII BAGATII BANII SI EL SE INBOGATESTE..

BAETI VAM SCRIS PAREA MEA ,AM SCRIS O POVESTE CU TOTUL ADEVARAT SI NU E VRAJEALA VA RECOMAND SA VA DUCETII FARA PROBLEME EA E DIN POZE MAI FRUMOASA E REALITATE IN LOC SA INBATRANEASCA LA VARSTA EI ,EA INTINERESTE MAI MULT E VEGETARIANA ASA MIA SPUS SI LA CATE COSMETICE ARE SI GELURI DE FATA ,CORP,INTIM ZICI CA A LUAT PENTRU O FAMILIE .

TELEFONUL AI SUNA IN PROSTIE DAR STATII LINISTITII IL PUNE PE SILENT CAND E CU TINE IN CAMERA.

SERGUS BAETII.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...