Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

By the way...io cried ka o Autostiitoari ie o tipa cari stii toati marcile auto....nu ??? :)))))))))))

Am atitea stouri di facut din ultima copodopiera alu Tamparinii...da zau di stu di undi sa anciep. Numa ka serios acuma...io nu pot sa cried ca Sandi Bell o scris porcaria si imbiecilismu ala di mai sus. Io is sigura ka ie adminu iei Briceagu...numa ala poa sa fii atit di dobitoc !!!

:)))))))))))

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Dantonist ia vezi semafoarele cum sunt unui negru unui mov si treci pe rosu ca tu nu vezi culorile bine.Dai peste lume de cum iti au dat astia carnetul de conducere mai..😊😊😊😊

Ah cie cald e afara ca ma topesc ,mult sex face bine la sanatate.Ne topim dupa banii.Amelia sanii mei nu sau topit nebuni leam scos dastas asa .Na ca tiam zis adevarul dar imi pun altele in decembrie mai mari de 370.Sau 400 ca eu am piept .Numai ca de 400 e ok la greutatea mea 53 kg....1.68.Pup baetii.Nebunaticule amelia da miam pus percing in obraji dar alea se scoate si se pun 2 pietricele si cand razi iti raman gropțe.Iar tiganca nu sunt unde ai vazut asta ca scrie tiganca ursara sau caldarenii nici romanizata.Sunt o fata normala romanca .Se pare ca tu esti tigan turc ca tu vb tiganeste si gurceste...Offfffff vai steaua ta de om dus cu pluta ce sa zic sunt satula de hall de hall ca tine.Pe mine ma cauta oamenii sefiosi nu ca tine .Ca tine gasesc la orice coltisor ca acolo statii ca pestii defapt pestisor si esti cu Fata ta frumusica care iti produce banii multii si te duci la jocuri mario si bagi banii si fata usi rupe pizda in ea ptr banii si tu ia banii si futai pe la mario jocurii.Eu te cunosc bine ai fost la mine mam prins cu vb de caldareata sai ursara numai cu 1 singura persoana am vb de asta asta fiind tu vezi ca te dai de gol 😊😆😆😆😆😆😆Sunt desteapta sa nu stiu eu cu cine vb cum un baiat retardat care suna cu nr ascuns ,a venit la mine si se dadea mare ca mama pretena asta a mea face cat 20 oti mai mult decat voi zdrentele de pe constanta.Cand am auzit ca vb asa iam spus dc mai stai in ct

...frate daca nevastata face miii de miliiane sau miu de euro si noi suntem mai drente si proaste dc mai stai in ct aici si munceste pe site daca te dai mare ca ai una care face cat 20 la un loc .Dc nu te duci in alte tarii aici eu nu cred sa faca banii astia care spui dar in fine viseaza cu ochii deschisii si lamborghinii.Uffffffffff mama ce vusam si noi nu avem o chifla pe masa si deja visam lamborghinii,viile,banii multii.E pacat ca barbat sa mananci de pe pizda la femeie.E urat .Asa femeia sa manance banii la barbat mai merge.Dar tu sa mananci de la femeie banii care sti cas de pe pula banii nus muncitii cinstit...Urat asta nu se numeste barbat astai nui barbatie se numeste om slab care nui place munca si nu ia placut toata viata ....si asteapta sa manance decpe pizda la femeie sau femeii.Urat asa ceva daca esti barbat fii barbat dute munceste fa ceva dar pe carca ta ai luat banul si ai dai la fata nu pe carca fetei mananci mancare aia te blesteama de iti ese mancarea si pe gura si ochii si pe nas mai ales si banii care tii.Dragul sa te invat ceva noi femeile nu conteaza ca facem meseria asta sau normala tot ne pare rau de banii cas muncitii de carca noastra si ca ai luati voi ne pare rau si banul nu tine multe ori se duc ori patesti ceva cu ei sau si fara ei...Asa dacacmuncesti si sa vina unu sau una sa iti ia banii cum ai reactiona aaaaaa la fel zic eu .. Hai re pup mai plictisi amelio baiatule fara habar nimic in capul tau sec esti un las las las slab care nu muncesti nu iti place munca si asteptii banii sa degeaba .Asta inseamna trafic de persoane si dusa la produs.😠😠😠😠😊

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Romanian please?

Postat

Fataaa...poi io iti zik di atita amar di vremi ka ai tite flescaite (moi alies driapta) si tu dabia acuma zisi ka sau fisiiit si ka is pe pana...siti trebe altile !

:(

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Ce prost rebeca este wifi meu de pe ce te gasesc tu esti cul nr seria nr alea treci search pe prigramul privateid si ai sa vezi nr tau si numele ..Vedeti ca ati inteles nimic din poza care vam trimiso ce destepti va dati dar cu poza aia nu va dati seama nimica...😆

Postat

Daaaa fataaa...io is proasta, cie sa zik acuma ca o fost o coincidienta intre cum ii zici la wifiu tau si cum ii zicie la fifi a mia (ligeauai) ! :)

Ia mai iexplicane chestii dalea di haker di cari trebea sa ne prindem din poza ta si nu neam dat seama nimica ! ;)

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Amalia dc?nu vb cu mine pe wattsup sa iti vad talentul ce sti tu sa vb cu mine😆😆😆Ziceai ca nu sa vb limba romana aici ma prefac dar vb cu mine privat e alta limba...😊Nu proasta (Prostut ca esti bsiat sau daca iti place proasta in stil tranvai trans axica)baiat schimbat in fata cu cuucc.😆😊😉

post-215068-0-78756900-1471288436_thumb.jpg

post-215068-0-04712900-1471288461_thumb.png

post-215068-0-62611700-1471288489_thumb.png

• Like 1
Postat

Sandi Bell...iesti hidoasa ku tepi aia din obraji. Oribila !!! Diezgustatoari !!! Da io is sigura ka tu crezi ca iesti interiesanta asa. Tu iesti ka puscariasili alia cari sie automutileaza. Di cie mah fata mea fasi asa...di cie ? Tu kear nu vezi ka iesti o ciudatienie ???

Hai sa vb pi wattapp si sa discopierim traumele tali. Sa videm cie ti impingie sa fii atita di distructiva ku tini. Cini stii...poati ie civa simplu...ka dak ii prostie...sorry, da nai rimediu ! :)

post-199136-0-19494000-1471290097_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Auzi..da nu mai porti lantu ala di ti ligai di rit ku iel ? Tiai dat tu oari seama cit di penibila ierai, sau teo lamurit ciniva ?!

:)))))))))

Vizitator alexandrucristian1948
Reputație: 0
Postat

Sandi Bell...iesti hidoasa ku tepi aia din obraji. Oribila !!! Diezgustatoari !!! Da io is sigura ka tu crezi ca iesti interiesanta asa. Tu iesti ka puscariasili alia cari sie automutileaza. Di cie mah fata mea fasi asa...di cie ? Tu kear nu vezi ka iesti o ciudatienie ???

Hai sa vb pi wattapp si sa discopierim traumele tali. Sa videm cie ti impingie sa fii atita di distructiva ku tini. Cini stii...poati ie civa simplu...ka dak ii prostie...sorry, da nai rimediu ! :)

Sincer , chiar nu imi dau seama de ce tu ai mereu de comentat la orice fata . Nu am nicio treaba cu Sandra dar comentariile tale ma fac sa renunt sa mai urmaresc acest forum . Stau sa caut recenziile mereu pentru ca tu ai mereu de comentat si gasit motive pe care doar tu le intelegi , mai folosesti si acel limbaj - dezgustator . Cred ca ai putea sa faci ceva mai folositor cu viata ta , decat sa stai sa comentezi la orice fata !

Postat

La fel di sincier iti raspund si io...poati ai sa antelegi. Poati !

Vezi sus in banda ciea neagra al doilea buton di la stinga la driapta, cari zici "Forum" ? Apasa pi iel !

Vezi cind sie deschide pagina forumului in driapta sus rubrica "Utilizatoru Lunii" ? Citeste cini ii !!!

Dupe aia...cugieta o leaca si intreabati cum so antamplat nienorocirea asta !!!

Dak cumva ajunji la concluzia ca ie mai multi ca mini dicit ca tini...si mai profitabil...zi "Bingo" !

P.s. Nu ie vina mia ka iesti nou si nu sti cum merg lucrurili pi aci, da kear nu ie vina mea ka nu ai un simt al umorului. Recenzii cauti oricum...di cind so scos riegula di interzicea offtopingu, da dak vriei o ricenzie ka sa ti dusi linistit la Sandi Bell...ia si citesti mai jos:

http://nimfomane.com/forum/topic/59690-o-feteita-super-model-merita-cautata/?p=2100140

• Oras:constanta
Postat

Sincer , chiar nu imi dau seama de ce tu ai mereu de comentat la orice fata . Nu am nicio treaba cu Sandra dar comentariile tale ma fac sa renunt sa mai urmaresc acest forum . Stau sa caut recenziile mereu pentru ca tu ai mereu de comentat si gasit motive pe care doar tu le intelegi , mai folosesti si acel limbaj - dezgustator . Cred ca ai putea sa faci ceva mai folositor cu viata ta , decat sa stai sa comentezi la orice fata !

iti dai seama ce mandrie ca a ajuns utilizatorul lunii pe un forum asta e lumea lor in viata reala sunt 0 tu nu vezi ca 80% din timp petrece pe forumul asta nu iti bate capu cauta fete pe aici si vezi de treaba ta ca nu ai ce sa faci cu nebunii astia

Postat

In primu rind, ie 83,5%...cie sa fak, dak am timp mult liber ?!

In al doiliea...Da tati...sint taari mindra. Forumu ie veata mea ! :))))

Cel putin la fiel di mindra ca si tini, cind ai discopirit tielifonu lu Mihaela di la Far si doar ti-ai laudat pi aciliea cit di jmeker iesti tu. Inka ma intrieb care a fost ultilitatea informatiei pientru tati ceilalti ? SAu era doar sa ti dai tu mare ???

Dieci tu zici ca io recomanzi lu Alixandru pi Sandi Bell...da ? ASta zisi tu ? Sa sie duca ku ancredire la ea...pi barba ta !!!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Amelia esti nenorocita care strici toate portiile femeilor de pe forum...Altceva nai gasit de lucru decat sa scri porcarii ciudate scrise de tine

Tamparino...tu nisiodata sa nu folosiesti iexpresia "porcarii ciudate scrise" !!! Nimini...niciodata...di cind ii Nimfomani...no scris nisi pi diparti porcarii moi ciudati ka tini !!! Never !!!

;)

Niebunaticoo !

P.s. Aaaaahhh...cie cald ie afara ????!!!!!! :))))

• Minus 6
Postat

Faa da proasta moi iesti ! :)

Mah prostavano...nici Sorinu, nici Costy si nici Aliexandru nuti iau tii apararia mah tembelo. Iei ku mini au ci au...nu ku tini ! Iei nor avut nimica di comentat di tini...io is buba lor ! Pi tini ti stii tat neamu si cie iesti...si cieti poati capu ala antiepat ku cuie !

Dak iera civa di tini...tati 3 iti scriau ricenzii cari ti laudau ! Da ghici ce ? Niebunaticooo...nu ti lauda nisi dreaq ! Tati zik ca iesti o niebunatica...da genu ala di internat si tratat ! Grecoaiko !!!

:)))))))

P.s. Aaaahhhh...cie cald ie afara...si cie fiel di petre ziceai ka baji in obraji...carbid ??? ;)

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Mah prostavano...nici Sorinu, nici Costy si nici Aliexandru nuti iau tii apararia mah tembelo. Iei ku mini au ci au...nu ku tini ! Iei nor avut nimica di comentat di tini...io is buba lor ! Pi tini ti stii tat neamu si cie iesti...si cieti poati capu ala antiepat ku cuie !

Dak iera civa di tini...tati 3 iti scriau ricenzii cari ti laudau ! Da ghici ce ? Niebunaticooo...nu ti lauda nisi dreaq ! Tati zik ca iesti o niebunatica...da genu ala di internat si tratat ! Grecoaiko !!!

ianstai ma asa:

fey amelio tie nu tie rusinea sa unpic sa te ei dă sandra? ia e romanca nu greaca nu tiganca e romanca da la cluj nebunatika cu servici bune.eu nam fost la ia da daca a zis ca ea nu face ce a zis colegi nostrii care ia dat mue si a fututo i-n cur si ia ie fata serioasa io ma duc la ia si ai fac recenzie casa moara dujmani si dujmancele si imi pun magnet pa pula sa interactioneze cu cuiul din obraz sa tina pula in gura mult si fac recenzie .

sandra te pup pa.

• Like 2
Postat

Bini mah...hai...futetio tati pi Sandi Bell Tamparinaa...poati sie satura di pula, ka di bani no so saturati voi nisiodata !!! Da viedeti, cind va dusiti la ia sa luati si un sul di hirtii higienica. Cit o astiptai pi hol sa sie pise...sa fiti prompti sa o stiergieti la cur ! Ka altfiel ie din timpu vostru..ka ia ii niebunatica si rapid se caca pi voi...ka vorba grekului...taim iz mani...mincatas !

:(

• Like 2
  • Minus 6
Postat

ia a zis ca nu face uro la veceu cu usa descisa!

sandra,ai POS? se poate plati cu carul? cu cardul pardon?

• Like 1

Vizitator alexandrucristian1948
Reputație: 0
Postat

P.s. Aaaahhhh...cie cald ie afara...si cie fiel di petre ziceai ka baji in obraji...carbid ??? ;)

Esti o buba , poate una neagra , nu stiu de ce pula mea esti asa bagata in seama tu , ma doare in pula ca esti utilizatorul lunii - nu insemni nimic pentru mine , vreau doar sa caut informatii utile pe acest forum dar la orice topic ma lovesc de tine si nu inteleg de ce trebuie sa iti dai mereu cu parerea , eu zic sa iti petreci timpul cu un scop , nu pe acest forum , nu am nimic personal cu tine -dar exagerezi . Cius ! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...