Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Esti o buba , poate una neagra , nu stiu de ce pula mea esti asa bagata in seama tu , ma doare in pula ca esti utilizatorul lunii - nu insemni nimic pentru mine , vreau doar sa caut informatii utile pe acest forum dar la orice topic ma lovesc de tine si nu inteleg de ce trebuie sa iti dai mereu cu parerea , eu zic sa iti petreci timpul cu un scop , nu pe acest forum , nu am nimic personal cu tine -dar exagerezi . Cius ! 

se vede de la o posta ca nu ai nimic personal cu ul amelia!

cius nemtalaule!

http://67.media.tumblr.com/ea1f3873d414604e789a2f7d6b2b95cb/tumblr_n3a3siVbVb1t04x43o1_500.gif

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

Faa da proasta moi iesti ! :)

Mah prostavano...nici Sorinu, nici Costy si nici Aliexandru nuti iau tii apararia mah tembelo. Iei ku mini au ci au...nu ku tini ! Iei nor avut nimica di comentat di tini...io is buba lor ! Pi tini ti stii tat neamu si cie iesti...si cieti poati capu ala antiepat ku cuie !

Dak iera civa di tini...tati 3 iti scriau ricenzii cari ti laudau ! Da ghici ce ? Niebunaticooo...nu ti lauda nisi dreaq ! Tati zik ca iesti o niebunatica...da genu ala di internat si tratat ! Grecoaiko !!!

:)))))))

P.s. Aaaahhhh...cie cald ie afara...si cie fiel di petre ziceai ka baji in obraji...carbid ??? ;)

ai inteles gresit nu esti buba mea putin imi pasa de ce faci tu si ce scrii tu numai ca scrii fel si fel de tampenii pe forumu asta si ne este greu sa aflam o informatie ceva dar in fine nu pot schimba eu nimik doar am zis o parere fiecare e liber sa faca ce vrea o zi buna PS apropo de mihaela eu o cunosc pe ea cu mult inainte de a se apuca de meserie ca numai  primeste acum pe oricine e strict problema ei nu pot da eu detalii daca ea nu vrea plus ca doi utilizatori de aici au fost la ea acum dupa ce s a intors dar ea a tinut legatura cu ei dar in fine numai intru in detalii o zi buna si spor la scris

• Oras:Constanta
Postat

Esti o buba , poate una neagra , nu stiu de ce pula mea esti asa bagata in seama tu , ma doare in pula ca esti utilizatorul lunii - nu insemni nimic pentru mine , vreau doar sa caut informatii utile pe acest forum dar la orice topic ma lovesc de tine si nu inteleg de ce trebuie sa iti dai mereu cu parerea , eu zic sa iti petreci timpul cu un scop , nu pe acest forum , nu am nimic personal cu tine -dar exagerezi . Cius !

Ok...un raspuns sincier...si oaricum piertinient, sa ziciem...dar cari riflecta strict punctu tau di vidieri piersonal. Ievident ka si io am in iegala masura drieptu la unu ! Asa ca hai sa o luam la rind...da ?

Iti dai seama ka tu, atierizat di o luna pi aciela, contributie canci, sau poati mai putin, ku 4 bulini di verdi (apreciierea coliegilor) nu prea poti sa ridisi pritentii. Dak ierai vro somitati pi aclea, kear si una din tricut rebranduita, ku avieri investite in pizdi si dejte tociti pi tastaturi, poati iti dadiam o dira di importanta. Iti dai siama, tu niefiind asta, ca ie oaricum lojic cit insiemni tu pientru mini, nu ?!

Si un prost poati realiza ca mi sie kam filfiie labiile di pareria ta, ka doar iesti moi putin dicit nimic pinetru mini, moi alies ka nu iesti tu in postura sa ma ievaluiezi pi mini. Altui boss..si ala mo facut Utilizatoru Lunii !!! Adika kam apreciaza cie fak io aciliea, ca doar ie forumu lui ! Asa ka guess what...kear nu contiezi ! Nisi tu..nisi cie lindiku mieu speri tu sa cauti aisea.

Probliema ta nu ii cati plasi tii di Sandi Bell Tamparini...tu no apieri pi ia ca un cavalier, ka nu tiai dus la ia sa viezi cum sie fute. Ka dak ti duseai ciel moi probabil imi ziseai mierci acuma...ka nu tiai aruncat bani dijeaba. Probliema ta ii ka nu plasi muschiului tau di mini ! Nui bai, nu meam propus sa fii unanimi aplauzili pientru mini. Ieram konvisa ca vor aparea si cacati ka tini cari habar nau cie o fost, cie ie si cie dievine Nimfomane.

Pi considierentu ka am scris dija pria mult pientru cie iesti tu...iti pot zici ca nisi io nam nimic piersonal ku tini...ma doari fix in gaurica ca tu criezi ka iexagierez sau nu, iara impresiili tali cum ar trebui sami pitrec io timpu mieu liber cintariesc fix cit o basina cind sint o leaca balonata inainti di ciclu.

Ti pup, cautari placuti pi Nimfomani...undi moi mult ka sigur tie vei mai lovi di mini ! ;)

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator cenzurat
Postat

ai inteles gresit nu esti buba mea putin imi pasa de ce faci tu si ce scrii tu numai ca scrii fel si fel de tampenii pe forumu asta si ne este greu sa aflam o informatie ceva dar in fine nu pot schimba eu nimik doar am zis o parere fiecare e liber sa faca ce vrea o zi buna PS apropo de mihaela eu o cunosc pe ea cu mult inainte de a se apuca de meserie ca numai  primeste acum pe oricine e strict problema ei nu pot da eu detalii daca ea nu vrea plus ca doi utilizatori de aici au fost la ea acum dupa ce s a intors dar ea a tinut legatura cu ei dar in fine numai intru in detalii o zi buna si spor la scris

chiar asa? nici o sansa sa ajung si eu la mihaela? 

Postat

Stai, ka pina akuma am rieglato cu amicu tau...acuma ie rindu mataluta !

Din punctu mieu di vedere si tu scri tampenii. Si akuma cie fasim ? Cini o sa imparta drieptatea, ka doar opiniili sint ka gaurili di cur...fiicari ari cite una. Nu ie gaura ta moi buna ka a mia...si vicieversa.

Dak tu ai avea doar o farima de minte, ka sa citiesti printri rinduri, tiai da seama ka io pompiez di zeci di ori mai multa informatie dicat ai facut tu vrodata...pi Nimfomane !

Intre mini si tini insa ie o ienorma difierenta ! Atuncea cind io am avut la cunostinta di o milfa ku circurit restrans, io am imprastiat informatia la o gramada di flacai di acilea...pi PM. Asa cum tiam ofierit si tii...la skimb cu dateli di contact pientru Mihaela ! Io nam tinut doar pientru mini...ca sa ma dau mare, iara io cred ca asta contiaza mult mai mult pientru baeti aistia dicat fumurili tali ca ai fost colieg di gradinita cu Mihaela di la Far.

Dak intentia ta nu o fost niciodata sa imparti informatia cu nisiunu din coliegii di aci...di cie nai tacut dreaq din gura. O futiai doar tu si mucles !!! Da nuuu...tu ai facut toping nou pientru ia...sa li spui tu la coiegi anuntu di senzatie !!! Anseamna ka tu ku intentie ai vrut sa ti dai mare. Sau mai rau...sa lie fasi in ciuda la coliegii tai. Ka ink sunt destui flacai cari au fututo pi Mihaela acu 5-6 ani..sisi aduc aminti !!!

Asa ka...colega Costy22...nisiodata sa nuti treaca tii prin cap ca ai tu dreptu sa ma judici pi mini !!!

;)

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Stai, ka pina akuma am rieglato cu amicu tau...acuma ie rindu mataluta !

Din punctu mieu di vedere si tu scri tampenii. Si akuma cie fasim ? Cini o sa imparta drieptatea, ka doar opiniili sint ka gaurili di cur...fiicari ari cite una. Nu ie gaura ta moi buna ka a mia...si vicieversa.

Dak tu ai avea doar o farima de minte, ka sa citiesti printri rinduri, tiai da seama ka io pompiez di zeci di ori mai multa informatie dicat ai facut tu vrodata...pi Nimfomane !

Intre mini si tini insa ie o ienorma difierenta ! Atuncea cind io am avut la cunostinta di o milfa ku circurit restrans, io am imprastiat informatia la o gramada di flacai di acilea...pi PM. Asa cum tiam ofierit si tii...la skimb cu dateli di contact pientru Mihaela ! Io nam tinut doar pientru mini...ca sa ma dau mare, iara io cred ca asta contiaza mult mai mult pientru baeti aistia dicat fumurili tali ca ai fost colieg di gradinita cu Mihaela di la Far.

Dak intentia ta nu o fost niciodata sa imparti informatia cu nisiunu din coliegii di aci...di cie nai tacut dreaq din gura. O futiai doar tu si mucles !!! Da nuuu...tu ai facut toping nou pientru ia...sa li spui tu la coiegi anuntu di senzatie !!! Anseamna ka tu ku intentie ai vrut sa ti dai mare. Sau mai rau...sa lie fasi in ciuda la coliegii tai. Ka ink sunt destui flacai cari au fututo pi Mihaela acu 5-6 ani..sisi aduc aminti !!!

Asa ka...colega Costy22...nisiodata sa nuti treaca tii prin cap ca ai tu dreptu sa ma judici pi mini !!!

;)

inca odata demonstrezi ca tu chiar esti un retardat care isi traieste viata in spatele calculatorului si in viata reala esti un ratat hai sanatate ca nu am timp de tine ignore

Postat

:))))))))

Ieram sigura ka nai sa fasi fata presiuni...si oi sa fasi POK ! Intotdiauna doar un prost ajungie la jicniri, akolo undi nu moi ari argumient !!! Tu dragutu nai contraargumient ! Asa ka ie normal sa ma antrieb: cie lindiku meu cautai tu in discutiie in primu rind ???

Cie treaba ari cit stau io pi telifon, veata mea reala...si faptu ca iesti un muist iegocientric si iegoist, cari credi ka dak se umfla singur in pene pi Nimfomani o sa dievina un mit urban di grande futator !!! Tu kear cridiai ka o sa trieci direct in folcloru Tomitan ka tu iesti pularau cari a scoso la pensie pi Mihaela...doar tu..di unu singur ???!!!

Tu cie crideai...ka doar tu o sa tastiezi ? Asa ma sti tu pi mini ? Ti las io sa zburzi di capu tau ???

;)

• Minus 6
Postat

amelia e o curva nesatula de phoola !!  :rax2

Tu Soriniele cie lindiku mieu vrei...sa ma futi moka ? :))))))))

Vizitator cenzurat
Postat

asta o fi sorinu? :)

post-172588-0-38634100-1471357652_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mersi Sorin sivceilalti care imi iau apararea.

Cie ziseai fa di scato ? Iti plasi sa ti sie cacie cleientu pi titele tali flescaite ? Poati fak o cura di corcodusie si triec pi la tini sa ma ielibierez si io !

Ia viezi citi moi sint cari iti iau apararia ??? Keamal repidi pi Briceagu !!! :)))))))))))

P.s. Aaaaahhhh...cie cald ie afara cind ai coapsiele plini ci cielulita !

Vizitator alexandrucristian1948
Postat

Ok...un raspuns sincier...si oaricum piertinient, sa ziciem...dar cari riflecta strict punctu tau di vidieri piersonal. Ievident ka si io am in iegala masura drieptu la unu ! Asa ca hai sa o luam la rind...da ?

Iti dai seama ka tu, atierizat di o luna pi aciela, contributie canci, sau poati mai putin, ku 4 bulini di verdi (apreciierea coliegilor) nu prea poti sa ridisi pritentii. Dak ierai vro somitati pi aclea, kear si una din tricut rebranduita, ku avieri investite in pizdi si dejte tociti pi tastaturi, poati iti dadiam o dira di importanta. Iti dai siama, tu niefiind asta, ca ie oaricum lojic cit insiemni tu pientru mini, nu ?!

Si un prost poati realiza ca mi sie kam filfiie labiile di pareria ta, ka doar iesti moi putin dicit nimic pinetru mini, moi alies ka nu iesti tu in postura sa ma ievaluiezi pi mini. Altui boss..si ala mo facut Utilizatoru Lunii !!! Adika kam apreciaza cie fak io aciliea, ca doar ie forumu lui ! Asa ka guess what...kear nu contiezi ! Nisi tu..nisi cie lindiku mieu speri tu sa cauti aisea.

Probliema ta nu ii cati plasi tii di Sandi Bell Tamparini...tu no apieri pi ia ca un cavalier, ka nu tiai dus la ia sa viezi cum sie fute. Ka dak ti duseai ciel moi probabil imi ziseai mierci acuma...ka nu tiai aruncat bani dijeaba. Probliema ta ii ka nu plasi muschiului tau di mini ! Nui bai, nu meam propus sa fii unanimi aplauzili pientru mini. Ieram konvisa ca vor aparea si cacati ka tini cari habar nau cie o fost, cie ie si cie dievine Nimfomane.

Pi considierentu ka am scris dija pria mult pientru cie iesti tu...iti pot zici ca nisi io nam nimic piersonal ku tini...ma doari fix in gaurica ca tu criezi ka iexagierez sau nu, iara impresiili tali cum ar trebui sami pitrec io timpu mieu liber cintariesc fix cit o basina cind sint o leaca balonata inainti di ciclu.

Ti pup, cautari placuti pi Nimfomani...undi moi mult ka sigur tie vei mai lovi di mini ! ;)

Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa nu iti mai raspund , nu ma intereseaza ca esti membru aici de top sau ce ai zis , nici nu vreau sa iti mai raspund vreodata , imi pierd din timp pentru nimic . Poti sa faci ce vrei tu , esti libera , dar poti sa tii cont de cei care tot spun ca exagerezi cu postarile . O z buna ! 

Postat

Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa nu iti mai raspund , nu ma intereseaza ca esti membru aici de top sau ce ai zis , nici nu vreau sa iti mai raspund vreodata , imi pierd din timp pentru nimic . Poti sa faci ce vrei tu , esti libera , dar poti sa tii cont de cei care tot spun ca exagerezi cu postarile . O z buna !

Ai driptati...nu raspundi...duti Dica...duti ! :)

Normal ca is libera...ca doar nuti ciream tii voie...si da, pot sa tin cont di aia cari imi zic ca iexagierez, dara asta ar insiemna sai ignor pi toti ciei cari rid cu lacrimi la citi o gluma dia mia...sau die ineaca cu cafia. Si iti zic io ka iei is mult mai multi dicit astia ka tini !!!

Si tii iti uriez o zi buna ! Iera mult mai buna di nu ti luai di mini in primu rind ! ;)

P.s. Ka sa nu zisi ka bag din burta...sau moi rau...di sub burta, ia si citestie acilea:

http://nimfomane.com/forum/topic/73429-baaainumi-vini-a-credi/

• Minus 6
Vizitator cenzurat
Postat

e bine ca doar cu un scandal esti in stare sa mai postezi si tu pe aici.

pentru aportul deosibit la acest forum noi iti multumim

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/08/Keep-Up-The-Good-Work-Bryan-Cranston.gif

• Like 1
  • Minus 3
Postat

daca nici amelia nu a adus informatie utila pe forum,atunci cine?

doar ca unii se prind,altii nu! cei ce nu se prind le-ar fi recomandat sa ia la rand toate postarile ameliei si sa "le rumege" putin. apoi sa traga linie! posibil sa-si schimbe parerile,posibil sa nu! dar acolo sunt informatii utile!

• Like 3
Postat

Retardatule fitiar mata a dracu cu mihaela a ta alta coarda penala bagatiau pula in gura si tie si lu fuffa aia ce esti pestele ei ,ce te dai asa mare ca esti tu prima utilizatorul pulii a luni .Da fa ptr ca tu il platesti bine pe pisoiu asta al tau care e cu ninfimanele ca altfel erai si futura in at.Retardatule nai ce face pe acasa si te bagi la tastatura sa vb numai tampeni si ca esti woooowww vedeta pulii care a supt toata romania pe gratis si sa facut milff😆😆😆Si cu curu si cu gura ca pizda nu are esti un gay retardat.Lasa tu autostiitorule care sti tu toate pulile in gat.Lasa tu cu sandi bell sus sandi bell jos ca esti o barhnita urat cu spune ai intrat pe wattsup si ai vb cu mine.Dragii baeti e un pusti retardat fara minte suna si spune lasa ma sati aud vocea si cum gemi prin telefon sa imi dau drumul.E un pripas de copil care face laba la telefon cu fetele care suna pe site si un slabanog daca vine vartejul il ia pe sus.E un gay un retardat fara o chifla in stomac vai de mama lui de drogat aurolac se inbraca de zici cai aurolac boschetar....Sa nu uiti ceva cand esti prins de unul dintre noi sa vezi tu ce futut vei fii in cur 3 pulii mari black cuck in gura 3 sa iti facem gura mare cat o usa de dulap ,si multasperma pe fatau ala de retardat pampalau care cere batae in truna.Tu sti ca privirea ta cere batae numai pumnii in ochii sa ti scot afara sa nu mai vezi tastatura si lumina zilei veci in veci amin sa nu vezi.Pentru tine meriti legat de calorifer cu lanturi,apa sa nu ai ,mancare nu ,batut bine pana la rana cu bata si frecat cu sare pe rana ,tuns chell si numai in fatau sa iti dea cu inelele de box ,futut in gur cate 3 in tine ,silicoane sparte,in gura cate 3 si sa fi maltratat ca pe un hal hal mai rau ca animali...Asta meritii.. Sa te inveti minte sa nu mai postezi la toate fetele de pe forum urat .Si tu erai transul cel frumos tate cu coae si pula duten balamuc de tranvai daca teas prinde teas inpusca in amandoi ochii in cerebelul ala carei gol o cutie mecanica goala care nu judeca bine.Nu te lua tu de alex si sorin cristy cod ca tu nu esti de nasul lor esti un rahat pe langa ei .Mas bucura sa iti umfle ochii aia de om nebun...😊

Postat

Baeti haideti la razboi cu el sa il elimonam de pe forum ca prea se da cel mai mare al lunii pulii de pe forum.Tranvai trans barbat cu tate coae si pula futui mortii lui de tranvai retardat...Astia travai merita batutii bine rau...😊Eu sunt cu voi va tin apararea pentru ca stiu cine e amelia e un trans a vb cu mine pe wattsup si ma sunat vrea sa imi suda cum gem eu si sa isi frece pula aia de ipoten care nu se scoala ahhhhh ce maltratare faceam cu tine daca te prindeam io urasc transi lesbienii nu aveti ce cauta pe pamant barbat transformat in femeie fizionomie si corpul distrus dilicoane puta si coae ....Astia nu au ce cauta la noi in tara sa se duca in tara lor de tranvai nu undei lumea normal....😊Muritii tranvailior,Transule amelia ce mas bucura sa dea o masina peste tine sa iti zboare silicoanele si peruca din cap de gay....😆😆😆Haideti baeti sa il facem pe retardatul sa nu mai fie a lunii pe forumul puli😠😠😠😠😠😠😠Sa zboara de aici sa noara cai gay noi nu trebuie pe corum gay nici tranvai transformatii in muieri si sug pula la colt pe 50 ron muia....😠😠😠

Postat

Asta asteptam sa intre pe wattsup sa il prind dar prostul nu sua dat seama ce pun eu la cale cuca el e destept defapt pizda proasta trans ,dasta am spus dc nu intri amelia pe wattsup sa vb cu mine privat sa vad cinei retardatul si lam gasit e un trans care e urat cu spume defapt e un barbat transformat in femeie cu peruca si haine de muieri si e un lanagiu un gunoi...😠😠😠😠😠

Vizitator cenzurat
Postat

ok pana la urma vrei 80 de lei sau maine ma duc la MARIA 

http://nimfomane.com/forum/topic/74214-maria-0758474811/

PS: m-am gandit sa-ti fac o oferta pe care sa nu poti sa o refuzi. ZERO lei !!!! daca nu vrei sa stii ca e pierderea ta! de mine asculta toti aici. daca mu futi gratis sa stii ca pot sa-i iau la palme pe toti si le sterg si conturile si pe tine te fac regina curvelor din constanta. daca tu te aliezi cu mine ii spargem pe toti. prafu' si pulberea se alege de ei. inclusiv pe pisic pot sa-l enervez, nu-i mai dau wiskas si l-am distrus.

stiu ca esti desteapta ca si tipa asta asa ca hai sa ne luam la tranta cu ei exact cum gagica asta se ia la intrecere cu negru ala jamaican

https://www.youtube.com/watch?v=s2slY7Zl3qQ

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Frate cenzurat astai trans nu te uiti pe bucuresti cai trans are anunt 😆😆😆😆😆😆Cenzurat iti plac transexuali 😆😆😆😆😆😆ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜€ðŸ˜€Ce prost cicai femeie dar e barbat na ca iti dau anuntul pblic aici ...😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...