no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 1, 2016 M am referit strict la expresie , nu se stie cine i capra ))Măcar se știe cine-i țapu?
toofggu98 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Cat de curand voi schimba foarte multe servicii , inclusiv si tarifele .Atunci cred si sper ca voi reusi sa multumesc pe toata lumea .sa pui in lista fk, deep fk si anal !! banii nu sunt o problema ) 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Daca schimbi(maresti) tarifele,clar ca nu o sa multumesti pe toata lumea )))))
anolc Reputație: 51 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 1, 2016 Nu ma intereseaza daca maresti tarifele (desi la peste 300 lei/h Londra pare deja mai ieftina), daca ai pat, saltea sau masa in bucatarie, daca actiunea se petrece dupa blocuri ori ba, da ... sa dam si noi cumva de tine daca se poate sau un raspuns daca nu se poate. Si DFK daca tot cresti pretul 2
kiviak Reputație: 206 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 1, 2016 Voi astepta sa imi spuneti voi daca e lux sau nu !deja esti de lux,cat vrei sa le maresti?
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Corynutza atat stie,ce sa i faci?Unde nu e ,nici D zeu nu cere )))Scuze, nu cu tine vorbeam, ci cu Coryna, care e geloasă că te cobzăresc și mă minusează! 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 Corynutza atat stie,ce sa i faci?Unde nu e ,nici D zeu nu cere )))E o glumă între noi. 3
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Vad ca te a luat la minusuri Cioara )))).
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 1, 2016 E o glumă între noi. Sa inteleg ca ray.donovan nu face parte din grupul vostru ?
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Ai inteles bine
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 Sa inteleg ca ray.donovan nu face parte din grupul vostru ? El nu face parte din niciun grup. el ...
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 E un grup second hand si d aia ))un fel de ,,postaci,,
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 E un grup second hand si d aia ))un fel de ,,postaci,eu sunt doar prostac.
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Iar terchea-berchea de mai sus,e seful lor.Fute de 2 ori pe an ca atat ii permite pensia,acest rebut uman rade singur la glumele lui si da cu barba in coaie ori de cate ori are ocazia.Mai pe intelesul tuturor e ,,prostul trist si fara bani pe care l ai scos in lume,,
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 1, 2016 Cata iubire pe acest forum ... 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 Iar terchea-berchea de mai sus,e seful lor.Fute de 2 ori pe an ca atat ii permite pensia,acest rebut uman rade singur la glumele lui si da cu barba in coaie ori de cate ori are ocazia.Mai pe intelesul tuturor e ,,prostul trist si fara bani pe care l ai scos in lume,,Du-te tare mă, prăpăditule! Vai de cozonacul tău, de prostan! Cata iubire pe acest forum ...Love is in the air!
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Scuze draga mea,dar daca acestui pederast muritor de foame ii place pula mai rau decat voua,ce sa facem?Trebuie linistit cumva,altfel va face concurenta Ptr a nu ti strica topicul de tot,eu ma opresc aici
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 Scuze draga mea,dar daca acestui pederast muritor de foame ii place pula mai rau decat voua,ce sa facem?Trebuie linistit cumva,altfel va face concurenta Ptr a nu ti strica topicul de tot,eu ma opresc aiciBine faci, pentru că unde apari tu, iese haos!
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Daca nu te ai baga ca musca in curul calului la orice postare, ar fi liniste Gata.Liniste
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 Daca nu te ai baga ca musca in curul calului la orice postare, ar fi liniste Gata.Liniste Ieși mă o dată, flaușatule!
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 Te rog frumos nu te mai lua gura in pula cu mine ca mi lasi urme pe pula
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Octombrie 1, 2016 Te rog frumos nu te mai lua gura in pula cu mine ca mi lasi urme pe pulaAlo , gara , ce i aici ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 1, 2016 Alo , gara , ce i aici ?Circ, ce să fie? Scuze frumoaso, eu încetez, să nu-ți dăm topicul peste cap! 1 2
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 1, 2016 Postat Octombrie 1, 2016 Circ, ce să fie? Scuze frumoaso, eu încetez, să nu-ți dăm topicul peste cap! despre donovan, xenia spunea ca s-a lamentat cand a cheltuit 15 lei pe taxi.este el barosan si restul sarantoci care n-au bani sa futa o pizda pe luna? 1 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 1, 2016 M am lamentat ca m a incurcat,interesantule care nu esti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum