Sari la conținut

Dragii mosului

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

M as bucura sincer sa va aud cum face ti dragoste si sex chiar mai dragilor fara sa va jigniti mi as dorii sa mor io sa aud numa dalea ioi ce bine o fost ce bine ne om inteles curatenie si fizica si din toate punctele di vedere tulai doamne ce bine o fi sa va aud ma baieti si feti pa toti.... (pisicut sa nu ma inchizi asa de prima data mai glumim si noi) am inchis paranteza tulai doamne

Postat

Io sincer nu prea ma pricep asa da credeam ca ma ajuta ti voi. Na ca sa zic

Postat

Mi e imi pare rau ca ca dormi ti la ora asta in luna lu decembre

Postat

Luna asta are un farmec anume lumea trebe sa umble si ziua si noaptea ma, sa caute.......

Postat

Barbatii se duc in padure dupe brazi ma, se duc sa mai vaneze ceva ma, face ti si voi la fel ma

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Barbatii se duc in padure dupe brazi ma, se duc sa mai vaneze ceva ma, face ti si voi la fel ma

Aici e cam după blocuri

Postat

Daca tot mai sunnte ti trji amu dragi mei poate stragati si voi la pisicut ca pe mine nu ma aude

Postat

Sa mai inscris unu cu acelasi nume si scrie in numele meu eu i am zis lu pisi da cred ca doarme sau asa o fi regula paici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.