Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

 Motto:

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2hYlNO61ImA

 

 

Stimati cititori, va prezentam cronica meciului de rugby dintre Springbox-Nicole si All Boshoroblacks-Picon.  Cele doua formatii nu s-au mai intalnit cam de un an si jumatate datorita calendarului competitional incarcat. Intalnirea s-a desfasurat pe terenul capreoarei, DorobantiArena in fata unui public numeros si entuziast ( la ca trafic e la ora aceea in zona ...). Terenul de joc s-a prezentat in conditii destul de bune, desi stadionul are un aer auster, un pic sordid, probabil ca proprietarii sunt scotieni, mobilandu-l strict, dar functionar. Vestiarul si dusul sunt corecte, curate, cada fiind vopsita de echipa gazda in portocaliu, dar cu vopseaua pe ici pe colo sarita. Stadionul e curat si la ora desfasurarii meciului destul de ordonat. 

Cum cele doua echipe nu s-au mai intalnit de multisor, au stat mai intai la o sueta in fata unui suc si a unei tigari, total contraindicat pentru niste sportivi de acest nivel. Dupa dusurile si dezechiparea de rigoare, arbitrul fluiera inceputul partidei.  Echipa gazda a aparut echipata intr-un costum sexy, compus dintr-un fel de corset cu jartele si ghete cu un crampon cui. Meciul incepe printr-o tatonare reciproca pachetele de inaintare cautand brese prin apararea advesa, materializate prin moluri rulante si inclestari de buze, pipaieli si alte procedee specifice. desi cu un gabarit net inferior adversarului capreoara a tinut piept  :movingthem1 :boobs ... si ce piept, cu brio, scapund din inclestare si executand un placaj la piconel prin procedura " oral"  :atm . Acesta a fost perfect executat, cu schimbari de ritm, adanc pana la innecare, nelasand nebagate in seama nici anexele. Echipa adversa a resimtit puternic socul, dar in cele din urma a cerut balonul, care i-a fost in cele din urma fixat pentru sut. De comun acord, s-a executat un normal clasic, prin metoda misionar, pentru incalzire, cica. Piconul a inceput alergarea dar, capreora a executat cateva contre dibace si profitand de starea de reverie a adversarului, a inscris un eseu rapid, :wallbash  All Bosoroblacks finalizand in balon.  :laugh2  Eseul a fost transformat. Transformat in stupoare, Springbox exclamand;" pai si cu mine cum ramane?" :slap2 .  Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize, incheiata cu scorul de 5-0 pentru echipa gazda. Repriza a doua a avut loc la o saptamana. Aceasta a inceput mai abrupt, perioada de tatonare fiind mai scurta, dar intensa. Echipa gazda nu si-a schimbat tactica de joc si profitand de neatentia adversarului, l-a placat oral, :felatie  aproape identic ca in prima repriza.  o data pus balonul in joc, capreoara face ceva neasteptat: se refugiaza pe un fotoliu din tribuna, cu linia de fund la adversar, o imagine care a infierbantat piconul, patrunzand adanc, pana la prasele,  :doggystyle in gemetele si oftaturile adversarei care nu s-a lasat mai prejos, aplicand contr si opturi ravasitoare. Desi nu se aflau pe terenul de golf, au convenit sa schimbe gaura  :sexanal   Piconu' a patruns si de aceasta data data adanc in terenul adversarului, pana cand acesta a obosit si au revenit pe terenul de joc, unde au rainceput meciul in conditii regulamentare, adica normal cu capreora deasupra, apoi dedesupt si ... eseu!. 5 la 5!  Eseu inscris de Bosoroblacks, Springbox dand ochii peste cap si facand o mica inundatie. Transformarea a fost superba, pe centru, un amestec de CIM+COF, umpland adversarul de ... respect.  :laugh2  Scorul a devenit astfel 7-5 pentru echipa veterana, la capatul a cca. 35-40 de minute de joc echilibrat si frumos. Echipele a intrat la vestiare/dusuri, s-au hidratat si au fumat,  convenind ca trebuie un meci revansa, data urmand a fi stabilita ulterior. 

 

 

Caseta tehnica:

 

- stadionul DorobantiArena: 8,00

- spectatori: dumneavostra prin intermediul acestei cronici

- echipa gazda : echipament rosu, chip de nota 9,00, trup de nota 8,00

- echipa oaspete:  ... nu vreau sa va stric ziua  :laugh2

- placaj oral: 10,00

- joc normal, la mijlocul terenului: 9,50

- fundasul : 10,00

- curatenie/igiena capreoara: 9,75 , teren de joc: 8,50

- atitudine/ GFE+ PSE: 9,00

 

Taxa de meci a fost 250 lei pentru o repriza si 300 pentru a doua.

 

Concluzii:

 

Acuma, in registru serios, va spun ca pe Nicole am vizitat-o prima oara acum aproape trei ani, in seara meciului lui Bute, cand si-a luat-o de le Froch. Toate intalnire (inclusiv prima), au fost super.  Fata mi-a oferit mereu un cocktail inteligent de dragalasenie si pornareala, excelent dozat, cu executii tehnice ireprosabile. Este docila, orientata catre client, dar nu lipsita de mandrie. O atitudine melteneasca o duce in mod sigur la o abordare rece si seaca. Nu va lasati indusi in eroare: fata e foarte inteligenta, scolita si citita. In ceea-ce priveste fizicul ei, vreau sa va spun in primul rand ca nu am idei fixe sau idiosincrazii. Evident ca am si eu idealul meu in ceea-ce priveste aspectul fizic, dar nu fac o obsesie. Imi place o femeie daca stie sa se faca placuta, chiar daca iese din tiparele mele, care nu sunt, asa cum v-am spus fixiste. Nicole e micuta de statura, cu "forme", sani marisori, un chip haios foc, cu nasuc de copil obraznic, in vant.  Fatza de cum o stiam, e si "mai "cu forme", 4-5 kilograme daca ar da jos ar fi perfect, zic eu.  E genul de femeie care ori iti place, ori nu-ti place de loc. Daca sunteti amatori de fete slim, inalte, nu la ea trebuie sa mergeti.  Daca nu aveti fixisme si vreti o intalnire cu o fata draguta, destul de voluptuoasa, cu o tehnica desavarsita, cu gama larga de servicii si daca sunteti civilizati- cu o atitudine super, mergeti cu incredere. O sa intrati pe picioare drepti ca bradul si o sa iesiti pe branci.  :laugh2

Mi-a zis ca face si dominare. Mergeam catre casa cu masina si ma intrebam: " cum plm sa faca dominare buburuza asta mica, frate? Pai daca unul vrea sa fie batut, cu ce sa bata ghindoaca? Cu manutele alea?"  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

 

Asa ca ...

 

 

FUTEI-O  FRATILOR  C'ASA-I TREBUIE!

  • Like 16
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Tata, am citit relatarea partidei de gala dintre Springbox Nicole si All Bosoroblacks  :laugh2 dar am cateva intrebari pt. matale (asta pentru ca sunt si futo-reporter, in caz ca nu stiai nimic de noua mea ocupatie):

 

 

1) Cum arata statististica generala a transformarilor, a gramezilor ordonate / spontane, a eseurilor si a infractiunilor "Inainte" ?  :bow

 

2) Cum se comporta Piconel cand se fluiera "Margine" ?  :laugh2

 

3) Ce parere are Nicole despre mingea ovala ?  :bow

 

4) Cate locuri libere au fost in tribune si ce fel de vreme a fost in locatie (cate grade Celsius s-au inregistrat la nivelul gazonului) ?

 

5) Cine este liderul campionatului ?

 

6) Care sunt noile versuri ale imnului Haka-Waka-Waka ?  :laugh2

 

7) Ce nume va avea noul brand care va furnizeaza echipamentele despre care ai specificat in recenzie ?

 

 

 

 

Sarbatori fericite!  :bow

Link spre comentariu
  • Oras:>>
  • Oras:>>

Am fost aseara la ora 10 in apartamentul ei din Floreasca.A fost draguta sa ma primeasca cu short notice.Mi-a oferit toate serviciile din meniu.Oralul e printre cele mai bune pe care le-am primit iar la anal o face in orice pozitie si se vede ca se excita.E o fata tandra si naturala.Mi-ar placea sa o mai vad si o recomand.Durata vizitei a fost de 1.45 iar costul 90 de euro.O nota generala ar fi 9 si sunt convins ca la a doua vizita ar creste.Patrick

Link spre comentariu

Pentru ca ma suna multe persoane care au migrat de pe anuntul telefonic pe forum as vrea sa fac urmatoarele clarificari :

-oralul  se poate face neprotejat dar  normal si anal doar protejate,nu fac anal neprotejat!!

-nu accept atingerea „maciucii” fara prezervativ intre buzele pasaricii etc

Ne putem juca la fel de incitant si altfel.

Ofer preludiu,masaj,french kiss,girlfriend experience,sex total si pretul este 250 pentru o ora sau 350 o ora si jumatate.Nu negociez la telefon si nu fac discount-uri daca sunteti frumosi(am auzit-o si pe asta astazi :))

Si inca un sfat:sunati atunci cand sunteti interesati cu adevarat sa stabiliti o intalnire!

Va puteti face cont de la butonul de sus register!! Va astept :*

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...