Sari la conținut

recomandare

fvl29

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Nu "doamna" era problema ci "psiholog", dar tot eu sunt cea care extrage cuvintele din context.

Ti-am explicat mai sus de ce am spus psiholog.

Si da,consider ca e admirabil faptul ca faci psihologia,deoarece este una dintre cele mai dificile facultati si meserii.

Nu ar trebui sa te simti jignita.

• Like 2
  • Minus 15
  • Oras:Cluj napoca
Postat

ai sters sau nu vad io bine? :huh:

Vezi....nu-i vb ca l-am crezut sau nu l-am crezut....acuma si tu  :laugh2

Da si-a cerut scuze 

• Like 6
  • Oras:fara
Postat

Vezi....nu-i vb ca l-am crezut sau nu l-am crezut....acuma si tu  :laugh2

Da si-a cerut scuze 

ca dupa 3 min o inceput iara nu o fost bai , nu ai vazut asa.i? hai termina

• Like 3
Postat

ca dupa 3 min o inceput iara nu o fost bai , nu ai vazut asa.i? hai termina

jur ca nu te nteleg....era vorba daca a zis ceva de geul sau daca am sarit sau nu in apararea ta.si a altora pe care i-a jignit.despre asta era vorba

• Oras:worldwide
Postat

si-a cerut scuze si de pe mirceasex si comentariul in minutul consecutiv era injuratura pt toti :)

• Like 1
Postat

jur ca nu te nteleg....era vorba daca a zis ceva de geul sau daca am sarit sau nu in apararea ta.si a altora pe care i-a jignit.despre asta era vorba

de ce nu ma mir ca IAR NU INTELEGI? :slap2

• Like 3
Postat

Eu nu mai intervin in astfel de dispute si imi cer scuze tuturor celor pe care involuntar i-am jignit prin cuvinte, prin lipsa cuvintelor, prin atitudine, prin lipsa atitudinii, prin reactii, prin lipsa de reactie, prin tot ce am facut, dar si prin ceea ce nu am facut.

O zi minunata la toata lumea!

• Like 10
Postat

O noua noapte de discutii despre discutii, nimeni nu e perfect, cu totii gresim .... ahhhh scuze, Sorina e perfecta, restul suntem prosti ...... nu putem cere ca oamenii sa-si aminteasca tot felul de detalii, mai mult sau mai putin semnificative, e omeneste sa gresim si doamna psiholog stie asta, dar din pacate sufera de autosuficienta si desi alte persoane au si absolvit aceasta nobila disciplina, nu se erijeasa pe forum ca mari terapeuti/terapeute.

Da, stiu eu cazul Mircea sex si ceva adrian nu stiu cum, Inspire sau nu, n-am idee insa aparitiile lui erau incepand de dimineata, pana usor dupa miezul zilei - iertare daca gresesc - cand unii oameni au job, scoala si alte activitati din real world, imi amintesc sa fi intervenit si eu de cateva ori, insa utilizatorul s-a linistit dupa o saptamana, maxim doua saptamani, nu neaparat ceva notabil, doar un om frustrat care mai deschidea un thread cand isi aducea aminte, nu un atac sustinut si constant. ..... si care-i problema ca nu a intervenit acolo o persoana sau alta, trebuie sa existe cineva ca politist al forum-ului si sa intervina in permanenta ? ... nici macar administratia nu faceasta.

Despre colegialitate,ne amintim acum cat de colegi am fost unii sau altele, acum 6 luni, 1 an sau 2, in mod sigur la acea data vi s-a multumit, doar nu se asteapta careva sa i se aduca osanale in mod perpetuu, mai ales in cazul in care, la urmatoarele ocazii respectiva persoana numai comportament colegial nu manifesta, chiar ma mir foarte tare cum au fost amintite alte doua doamne/domnisoare despre care se stie ce comportament au avut ulterior manifestarii colegialitatii lor debordante, dar ce sa-i fac,bunul simt este uneori si un mare defect, nu doar o mare calitate.

Tu draga Sorina ai actionat cumva gen - prinde orbul,scoate-i ochii - nu vreau sa te trimit la cartile de specialitate, dar, putina decenta te rog.

Multumesc tuturor, stima si respect  :hihat

P.S. doamna psiholog este un apelativ de politete, fara misto-uri, la finalul studiilor vei primi o diploma de licenta in acest sens si vei putea profesa ca atare.

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Azorele, tu știi cum se cheamă pe aici, pe la noi sudiștii, bărbatul care se amestecă în certurile muierilor? Muiercea se cheamă!

Lasă-le frate, ele știu ce este între ele! Noi nu avem decât să asistăm și să tragem concluzii. Eu de exemplu am tras și anume, la ce fetiță să nu merg când voi veni la Cluj. Și cu cine să ies la o bere. 

• Like 16
  • Minus 3
Postat

Zici tu bine Picoane, dar am simtit eu asa nevoia sa ma exprim, am zis sa nu tin in mine :)

Uite cum ti le cauti mereu si apoi daca te iau in primire si iti dau de plangi in limbi straine, se cheama ca-s afurisita.  :laugh2  Toti barbati au discutat intre ei sau cu o domnisoara anume, numai tu te-ai bagat repede intre femei,cand erau la gramada, ca o precupeata. Un sort iti lipsea. Dar te iert, pe baza concluziei ca esti cam capra :laugh2  :hug1

Ps. Niciodata sa nu imi spui sa tac, poti spune sa ma exprim rational. Dar daca mai incerci sa imi inchizi gurita fac un Naomi Campbell si te pocnesc in  cap cu telefonul.

• Like 1
Postat

Uite cum ti le cauti mereu si apoi daca te iau in primire si iti dau de plangi in limbi straine, se cheama ca-s afurisita.  :laugh2  Toti barbati au discutat intre ei sau cu o domnisoara anume, numai tu te-ai bagat repede intre femei,cand erau la gramada, ca o precupeata. Un sort iti lipsea. Dar te iert, pe baza concluziei ca esti cam capra :laugh2  :hug1

Ps. Niciodata sa nu imi spui sa tac, poti spune sa ma exprim rational. Dar daca mai incerci sa imi inchizi gurita fac un Naomi Campbell si te pocnesc in  cap cu telefonul.

In telefoane sa ne batem, zic, vezi ca am un Nokia 8800 Carbon Arte si un Nokia 3310, adevarate arme albe :)

L.E. nu m-am bagat, doar am concluzionat  :)

Postat

In telefoane sa ne batem, zic, vezi ca am un Nokia 8800 Carbon Arte si un Nokia 3310, adevarate arme albe :)

Nu e problema, ti le iau din mana si te trosnesc cu ele simultan :))

• Like 1
Postat

L.E. nu m-am bagat, doar am concluzionat   :)

:rax2

post-65199-0-01697900-1453187971_thumb.jpg

• Like 11
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Roz hai repede sa iti vand un tractor mare sa te bati cu tractorul!

Ps:

Ce plm aveti cand a terminat medea va apuca pe voi nebuniile?

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Roz hai repede sa iti vand un tractor mare sa te bati cu tractorul!

Ps:

Ce plm aveti cand a terminat medea va apuca pe voi nebuniile?

nu fi nebun,n-am nimic cu el.il ajutam sa lege sireturile.intre ele :laugh2

a inteles el mesajul :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

my heart goes shala la la la

:)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.