Sari la conținut

Efectele diferite ale orgasmului ?

Efectele diferite ale orgasmului  

28 membri au votat

1. 1. Ce stare resimÈ?iÈ?i dupÄ? un orgasm ?

• O stare de moleÈ?ealÄ? - somn.
      20
    • O stare energicÄ? - fÄ?rÄ? somn.
      10

Postări Recomandate

• Oras:n/a
Postat

Salut,

Întrebarea este simplă, sunt curios ce răspunsuri o să dați. Personal, după mă apucă somnul, dar soția mea, după orgasm (1-2-3-4), nu doarme, are chef de treabă, multă energie ... Oare contează genul, sau e diferit de la o persoană la alta ?

Postat

da, normal ca conteaza genul. s-au facut multe studii pe tema asta. si este un motiv de cearta in cuplu: barbatul adoarme, femeia are chef de "cuddling"..de stat la povesti..etc. noua ne vine somnul pentru ca dupa orgasm, tot sangele care era mai inainte in..ala micu, revine brusc in creier. la femei orgasmul se manisfesta in mod diferit (nu migreaza o cantitate asa de mare de sange de la creier spre organele genitale), deci nu au aceeasi problema.

Postat

Acum depinde,dupa 2 ejaculari ma i-a moleseala,cand il termin pe primul tanjesc dupa al-2-lea.Dar nu intotdeauna e asa,depinde de fiecare!

Postat

Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque

Orice animal e trist postcoital, cu exceptia femeii si a cocosului!!!

(Galen - sau Ovidiu - sau Aristotel, parerile sunt impartite)

• Oras:Timisoara
Postat

La naiba cu Ovidiu, Galen sau Aristotel (artisti din astia cu care ma cunosc eu), eu dupa o linie de orgasme as dormi tolanita, asa, ca aruncata din ......avion.....

Partea buna este ca mie-mi revine cheful repede, pe cand lui.....abia maine :blushing2

Postat

@Afriq : o partida care dureaza de dimineata pana seara ( huuu s-au dus tineretile) ne-ar epuiza fizic pe amandoi, eu ma refeream la o partida reusita in care pot avea 3-4-5 orgasme puternice in 10-15 min.

Avea ceva dreptate si @midas in deschidere; si eu dupa o partida "sobra" fara prea mari "efecte seismice" gatesc al naibii de bine............si gustos :yummy

Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0
Postat

eu dragilor am mare energie dupa orgasm..pacat ca nu am mai facut dragoste de o luna si fix 2 zile..deci am uitat cum este :laugh2 din pacate,(in seara asta imi reamintesc si va spun mai sigur). dupa ce am parte de "nebunie" maxima printr-o partida adevarata de amor...eu nu gatesc (pentru ca oricum nu obisnuiesc)...in schimb, pot face ultra-mega-hecta-giga-curatenie generala... :slap2 ..pf..iar am vorbit prea mult...

Vizitator Obsedatul
Postat

Mda, e clar. De cate ori IR are "limbarita in scris", e NFHH. :)

Sa-ti fie de bine si de mai multe ori, IR!

Vizitator Orochi
Postat

La mine depinde.Daca fac sex noaptea,bineinteles ca dupa o zi de lucru ma apuca somnul aproape instantaneu.Si dimineatza parca ma scol mai obosit fata de o zi in care n-am facut sex noaptea precedenta.Insa lucrurile nu mai stau la fel,daca fac sex pe timpul zilei.Simt si eu acea energie,care ma face sa mai vreau inca o data si inca o data,pana,bineinteles,vine si noaptea si...

• Oras:Bucuresti
Postat

Hei , stiu ca n-am mai scris de mult :ras . Altii mi-au dus dorul , altii nu , altii habar n-au cine sunt :)) Trecand peste , am vazut intebarea si mi-a venit un chef asa sa imi dau cu parerea si eu :boob

Personal , dupa primul orgasm, sunt incredibil de energica..energica...energica...si iar energica... si parca tot mai mult.. :yummy dar deja daca partida depaseste timpul de 3-4 ore , :eekcad lata ..cateva minute..ma ia putin somnul.. ma trezesc ...iar plina de chef. :drool

Si dupa o noapte plina de sex , indiferent ca am dormit doar o ora sau doua ore , intotdeauna ma trezesc plina de energie si veselie si binedispunere. :laugh2

Oricum , e clar ca asta difera de la om la om.

Va pup :blushing2

Postat

Waw Andrada. O singura parita de 3-4 ore? Cu o singura finalizare nu cred sa existe vre-un barbat sa il tina atata. :s De fapt si mai multe finalizari una dupa alta in 3 ore cred ca nu multi ar rezista. Eu unul recunosc ca nu cred ca as rezista.

Si ca sa nu fiu total offtopic, dupa orgasm, imi place sa raman imbratisat cu partenera, eventual sa nu ies imediat din ea, si sa ne mangaiem reciproc si sa ne admiram. Nu am nici o energie debordanta, dar nici stare de somn. E ceva intre, dar, daca ar fi sa aleg intre cele doua variante, cred ca as alege-o pe cea plina de energie, deoarece nu mi se face somn dupa. Eg, dar inca sunt tanar, poate de asta. Cine stie la batranete?

Oricum, toate astea depind si de persoana, si de varsta dupa parerea mea (si a multora in posturile anterioare). :)

Postat

Waw Andrada. O singura parita de 3-4 ore? Cu o singura finalizare nu cred sa existe vre-un barbat sa il tina atata. :s De fapt si mai multe finalizari una dupa alta in 3 ore cred ca nu multi ar rezista. Eu unul recunosc ca nu cred ca as rezista.

Si ca sa nu fiu total offtopic, dupa orgasm, imi place sa raman imbratisat cu partenera, eventual sa nu ies imediat din ea, si sa ne mangaiem reciproc si sa ne admiram. Nu am nici o energie debordanta, dar nici stare de somn. E ceva intre, dar, daca ar fi sa aleg intre cele doua variante, cred ca as alege-o pe cea plina de energie, deoarece nu mi se face somn dupa. Eg, dar inca sunt tanar, poate de asta. Cine stie la batranete?

Oricum, toate astea depind si de persoana, si de varsta dupa parerea mea (si a multora in posturile anterioare). :)

partida = ...ma refeream procesul in sine , nu un numar. m-am exprimat eu gresit.

Vizitator Samira_Sami
Postat

Andrada, eu una iti simt lipsa pe forum...ar trebui sa intri mai des si sa postezi....te pupic si distractie placuta!

Si ca sa nu fiu off-topic....eu sunt foarte happy dupa....si rad mereu dupa!

Enjoy!

• Like 1
Reputație: 1187
Postat

Multe răspunsuri ...

Trebuie totuşi să menţionez că întrebarea se referea la UN SINGUR orgasm, nu la mai multe. Bineînţeles, dacă ai 2-3-4 şi durata actului sexual este mai mare de 10 minute (în mod normal, durata este de 3-7 minute), oboseşti din cauza efortului fizic, nu a orgasmului în sine.

Ce am observat, în cazul meu, este că dacă nu fac dragoste (sex) cel puţin o dată la 2 weeks, intru într-o stare de oboseală fizică, aş dormi tot timpul. După acest repaos, când am orgasm, nu mă mai apucă oboseala, chiar din contră ... Parcă aş fi băut un Red Bull.

Depinde de momentul şi starea în care sunt.

Postat

Foarte interesant subiectul. Il cautam pe forum de ceva timp. Eram curios de reactia fetelor. :laugh2 As fi sperat la mai multe interventii din partea lor. Intr-un fel te evaluezi si pe tine la sfarsit. Daca nu sti cam cum reactioneaza, nu vei sti daca a fost bine sau rau. Daca o vezi energica inseamna ca s-a simtit bine, sau poate ca e atat de fresh ca nu a simtit nimic. :no2 Curios in continuare! Probabil depinde de fiecare persoana? sau cum zicea cineva mai sus de alt catelea e :D :blushing2

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Imediat dupa orgasm nu molesesc... imi trebuie ceva timp pana sa simt oboseala de dupa sex, si efectul decarcarii tensiunii sexuale. Dar asta vine din catacteristicile orgamsului la femei.. ne excitam mai greu , ca barbatii, insa dupa primul orgasm ne linistim total sexual cam in 20-30 minute, asta ne face capabile sa avem mai multe orgasme in decursul unui act sexual;.

Postat

Daca zici ca te linistesti total in 20-30 dupa orgasm, inseamna ca daca as incerca iar dupa alea 30 de minute nu ai mai simti mare lucru? Sunt curios daca apare la un moment dat un sentiment de saturatie si implinire. Pur si simplu nu mai ai chef. Si daca starea asta emotionala influenaza si fizicul, daca mai te poate excita ceva. :icecream In cazul barbatilor, dupa o anumita perioada, daca totul a fost destul de intens ai nevoie totusi de niste refacere. Orice s-ar intampla prin zona iti cam pierzi putin din interes, in alte cazuri iti pierzi cam tot interesul. :crazylove

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bweeeyyyy...intrebati-l mai bine pe Ananda care sunt efectele diferite ale continentei :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...