yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Yka nu vrea sa confirme ne lasa sa fierbem Ora,locul,si perioada 2
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Sa confirme si Yka si sa-nebunesc de n-o facem si p-asta... si-asa eu ti-am pus gand rau de mult! :laugh2 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=MI80GZjiRgk 5
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 23, 2015 Sloboaza-ne gazda-n tinda Ca-i omatul pana-n grinda Si o vreme racoroasa Sloboaza-ne gazda-n casa Ca de-om sta mai mult afara Ni-i afla la primavara Cand s-or lua troienele si-or verzi poienile Mititei si de-am picioare prefacuti in tamaioara Si branduse vinetele Sa tat plangi gazda pa iele Da de-ai fire in lumina, om cu inima crestina Maica Domnului sa coasa Noua sterguri de matasa Sa asterni gazda cu tatie Masa roadelor bugatie Ca-i sara Craciunului si-n casa romanului
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 23, 2015 no amu si o urare mai alfel ” MERI IN CRÎȘMĂ” 6
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 23, 2015 no amu si o urare mai alfel ” MERI IN CRÎȘMĂ” Asta e ca în bancul ăla cu americanul, făcând turism prin Munții Apuseni. Mergând el pe o cărăruie, dă de o mare turmă de oi. Se apropie de cioban și arătând către o mioară: - Merinos?La care ciobanul: - No ... pe la noi se spune "meri în pulă!" 5 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 23, 2015 Noroc,sa deie Dumnezeu,belsug si bucurie,La toata casa de romani, sa fie numai bine. Bucate, vin, slanini carnati, cosare, pivniti pline,Craitari cu milioanele si datorii putine ! Bogata roada la hotar, la vreme ploi si soareSi viata sa ne fie rai, si-o dalba sarbatoare La fete mandri petitori, voinici cu punga plinaLa soacre harnice nurori, la cei batrani, hodina Norocul, pacea, binele, sa se salasuiascaLa toata casa de romani, din tara romaneasca Craciun fericit, cu liniste, pace si impacate, An Nou imbelsigat si plin de bucurii si succese ! 3
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Noroc,sa deie Dumnezeu,belsug si bucurie,La toata casa de romani, sa fie numai bine. Bucate, vin, slanini carnati, cosare, pivniti pline,Craitari cu milioanele si datorii putine ! Bogata roada la hotar, la vreme ploi si soareSi viata sa ne fie rai, si-o dalba sarbatoare La fete mandri petitori, voinici cu punga plinaLa soacre harnice nurori, la cei batrani, hodina Norocul, pacea, binele, sa se salasuiascaLa toata casa de romani, din tara romaneasca Craciun fericit, cu liniste, pace si impacate, An Nou imbelsigat si plin de bucurii si succese ! 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 23, 2015 A fost odata'ntr-o padure Un mos batran cu baba lui Erau saraci ca vai de lume In adancimea codrului Mosneagul nu mai vrea nimica El numai moartea si-o dorea Dar baba ar fi vrut sa aiba Un suflet tanar langa ea Si cerul s-andurat de baba Si-un pui de cerb i-a daruit Un pui de cerb cu stea in frunte Fugit din codru si ranit L-a ingrijit cu grija mosul Miloasa baba l-a spalat L-au ingrijit cu grija mare Si cerbul li s-a vindecat Dar intr-o zi trecu pe'acolo Feciorul unui imparat Cu cete de curteni cu arcuri Si cu ogarii la vanat Da-mi puiul tau de cerb batrane, ca-ti dau pe el tot ce doresti Te duc la curtea mea batrane, cy baba ta, va fac boieri Da-mi cerbul tau cu stea in si-ti dau si cinste si averi Nu-mi trebuie averi, nici cinste, sunt prea batran sa le primesc Dar daca vrea sa mearga cerbul, eu bucuros vi-l daruiesc Atunci minune fara seaman Intreaga lume ce vazu Vazu cum cerbul da din coarne De parc'ar spune ... Nu vreau, Nu, vreau sa vin la curtea voastra, deodata cerbui a grait Voi, ma doriti ca pe-o podoaba, ei, sufletul mi l-au hranit La curtea ta, as fi o fiata, o desfatare pentru toti In viata lor sunt o lumina, pe care tu n-ai so socoti Pleca pe ganduri vanatorul si se gandi ca nu-i deajuns Falnic sa fii, temut si tare, de maretia ta rapus Mai trebuie sa ai si suflet Un suflet bun si iubitor De vrei sa fi iubit de oameni Si de podoaba codrilor 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 23, 2015 2015...un an in care am cunoscut multe femei deosebite in acest "domeniu de activitate" cu care m-am simtit minunat. Nu pot decat sa le doresc tuturor sarbatori fericite,un 2016 plin de bucurii si impliniri. La fel tuturor membrilor acestui forum. 7
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Ora,locul,si perioada Dupa 15-20 Ianuarie eu pot sa-mi iau oricand picioarele la spinare... doar sa stiu cu vreo 2 saptamani inainte, sa nu ma prindeti cu buzunarele goale O iau pe Yka pe sus de dimineata, 5-6 ore pana la Bacau (ca nu-mi place s-o calc), ne cazam la Roxi, si pana dimineata ... ne "relaxam", sa nu plecam obositi a doua zi 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 23, 2015 Numai in trei vreti?In 4 nu se poate?Cu Roxi ma cunosc si daca vine si Yka(am eu boala la ea) platesc eu consumatia...aiii? 3
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Numai in trei vreti?In 4 nu se poate?Cu Roxi ma cunosc si daca vine si Yka(am eu boala la ea) platesc eu consumatia...aiii?hai,mai adunam cv? 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Am o cunostinta care-mi poate inchiria o pensiune la pret redus. Are vreo 8 camere... Ne adunam minim 16 si dam o orgie cum nu s-a vazut de la Borgia incoace! 2
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2015 Telefon de kkt. am postat de 2 ori aceessi chestie... da' am dat edit aici (sic). 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 24, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 24, 2015 se știeeee...)Crăciun fericit tuturor !!! 8 9
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 24, 2015 Craciun fericit tuturor 3 2
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Decembrie 24, 2015 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Decembrie 24, 2015 Craciun Fericit la toata lumea! 5
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Am o cunostinta care-mi poate inchiria o pensiune la pret redus. Are vreo 8 camere... Ne adunam minim 16 si dam o orgie cum nu s-a vazut de la Borgia incoace! aista da Craciun, 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 24, 2015 Craciun fericit va doresc alaturi de cei apropiati! Fie ca ingerul sa treaca pe la toti cu mana plina 12
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 aista da Craciun, Din pacate nu... pana dupa revelion nu ai loc sa arunci un ac pe-acolo 1
discretul18 Reputație: 5415 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 24, 2015 aista da Craciun, nu mai ai rabdare,aa? 1
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 24, 2015 SĂRBĂUTORI FERICITE ! VĂ ȚUC”al dracu pielea pă voi” vă fără mine? no las că vin io in buc si vă de numa mă scuzați de da voi m-ați silit să scriu de astea aci 9
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 24, 2015 2015...un an in care am cunoscut multe femei deosebite in acest "domeniu de activitate" cu care m-am simtit minunat. Nu pot decat sa le doresc tuturor sarbatori fericite,un 2016 plin de bucurii si impliniri. La fel tuturor membrilor acestui forum.felicitari-de-craciun.jpgSarbatorii fericite si tie om minunat 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2015 Postat Decembrie 24, 2015 Craciun Fericit tuturor ! https://3xfemeie.files.wordpress.com/2009/12/1107_big.jpg 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum