Sari la conținut

Dilema de Top

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ciucurel.in locul tău a-și tăcea.

Asa tare ești pe forum despre. Da în realitate se pisa dominatoare în gura ta

Voi (ca nu esti tu singura), fara nicio suparare, va uitati din cand in cand cum arata ce scrieti? :)

Indiferent cat de grabit/ocupat ai zice ca esti, la un text de asta de 2 randuri nu dureaza mai mult de 10 secunde.

Da-o-n pwla lu' Stalin de ortografie, OK, suportam, da' macar sens sa aiba propozitia!

Puii mei, rar fac observatii de astea, dar uneori nu mai rezist nici eu :)

• Like 8
  • Oras:Cluj
Postat

Charny inca nu te-ai saturat de luat muie?

Medea tu ce pula mea faci pe topicul asta?

Vezi acolo pe topicul tau ca acolo poti sa stergi ce nu iti place dar aici nu poti numai sa o sugi!!

Ma tu după ce ca ești un frustrat te bagi ori unde este un scandal. Hop și tu.

În fine dar tu vorbești de alți "nu te ai saturat sa iei muie"

Care bine înțeles este la figurat și nici asa, ca el va baga vouă pule.

Când tu de fapt mergi la toate

Dominatoare le și le rogi sa se pisa la tine în gura. iar mai apoi mergi acasă și începi cu jigniri și vorbe urate la lări pe care ii crezi încolțit sari și tu cu gura!

Nu am absolut nimic cu tine uneori chiar ma amuzi. Daar fi mai bine sa nu mi te mai adresezi TE ROG. PENTRU MULTUMESC ANTICIPAT

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Voi (ca nu esti tu singura), fara nicio suparare, va uitati din cand in cand cum arata ce scrieti? :)

Indiferent cat de grabit/ocupat ai zice ca esti, la un text de asta de 2 randuri nu dureaza mai mult de 10 secunde.

Da-o-n pwla lu' Stalin de ortografie, OK, suportam, da' macar sens sa aiba propozitia!

te-a silit , este ?  :laugh2

edit : sa-mi traduci si mie postarea de deasupra , te roooooog  :laugh2  :laugh2

• Like 5
Postat

Dominatoare le și le rogi sa se pisa la tine în gura. iar mai apoi mergi acasă și începi cu jigniri și vorbe urate la lări pe care ii crezi încolțit sari și tu cu gura!

Nu am absolut nimic cu tine uneori chiar ma amuzi. Daar fi mai bine sa nu mi te mai adresezi TE ROG. PENTRU MULTUMESC ANTICIPAT

OK, da-i pace ca n-are rost, nu lua in seama ce-am scris mai sus... :)

• Like 4
Postat

Îmi pare rău dragapentru greșelile de ortografie dar tastatura nu ma lasă să scriu anumite cuvinte și mi le schimba.... In fine o sa înțeleagă el ce am vrut sa spun și mai mult de atât eu nu am sa ii mai răspund domnului Cucurel sunt sigura ca o sa aivă argumente. Dar eu am învățat sa îmi stăpânesc nervi când vine vorba de oameni care săraci în asa mediu au crescut de cearta. Nu asta este și motivul pentru care Ciucurel intervine și el în orice scandal. Pentru ca asa a fost crescut. Îmi pare rău dar la vârsta ta nu mai putem schimba nimic. Te înțelegem asa cum ești

• Like 1
  • Minus 4
Postat

La multi ani si tie si la toti futaciosi :laugh2  :kiss3  Si la Ciucurel !!! 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Transilvania
Postat

thecat, on 08 Jan 2016 - 11:38, said:

Medea, on 08 Jan 2016 - 11:44, said:

OK, da-i pace ca n-are rost, nu lua in seama ce-am scris mai sus... :)

ICREdibil :))))

Familia Bundy e nimic pe langa ce se intampla aici

• Like 5
Vizitator
Postat

ICREdibil :))))

Familia Bundy e nimic pe langa ce se intampla aici

Hai ma ce dreaq :)

Ziceti ca am io draci pa mine :)

• Like 3
Postat

Medea, deselecteaza modul T9 si optiunea tastatura intuitiva si seteaza varianta de scriere in limba romana.

:*

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu inca incerc sa-mi dau seama cum s-ar citi Medea...probabil la fel ca Andrea =)) =)) =))

• Like 2
Postat

Medea, deselecteaza modul T9 si optiunea tastatura intuitiva si seteaza varianta de scriere in limba romana.

:*

Nu aia este problema .  eu folosesc aceasta tastatura . Nu tastez ,dau doar cu degetul pe ea si ea formuleaza ... 

post-126923-0-24217700-1452252154_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Not what I was talking about :D

Ce se intampla cu tastarura aia chiar e Dilema de Top =))

Oricum imi esti draga :*

• Like 4
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Îmi pare rău dragapentru greșelile de ortografie dar tastatura nu ma lasă să scriu anumite cuvinte și mi le schimba.... In fine o sa înțeleagă el ce am vrut sa spun și mai mult de atât eu nu am sa ii mai răspund domnului Cucurel sunt sigura ca o sa aivă argumente. Dar eu am învățat sa îmi stăpânesc nervi când vine vorba de oameni care săraci în asa mediu au crescut de cearta. Nu asta este și motivul pentru care Ciucurel intervine și el în orice scandal. Pentru ca asa a fost crescut. Îmi pare rău dar la vârsta ta nu mai putem schimba nimic. Te înțelegem asa cum ești

Tu vorbesti tu muie de stapanit nervii,ca scri mesaje private la nervi ca o ordinara pişălcosă ce esti?Si in legatura cu dominarea nu ma duc la dominatoare si nici nu am fost,dar daca vrei la tine pot sa vin sa te piş in gura!Ii ți partea lui charny ca nu are pula sa te futa?

Nu stiu dece te-ai bagat in seama ca chilotii in cur?

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Mnda ma asteptam la altfel de argumente , s-au sa dai dovada de maturitate si sa nu ma bagi in seama . nu ai asa ceva 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Mnda ma asteptam la altfel de argumente , s-au sa dai dovada de maturitate si sa nu ma bagi in seama . nu ai asa ceva

Dar tu poti sa nu te bagi in seama disperat-o?

Vorbesti de maturitate si tu inca nici nu sti ce este aia ca tu inca faci pişu in pampers!!

=))

Postat

Roberto,las-o naibii...:)...Ma che cosa sta succedendo?

Te-a pus muie-rea sa sabotezi&discreditezi concurentele din Cluj,da de functioneaza marketingul dambovitean si pe la ardeleni...E o paine de mancat la Kolozsvar...

E evident...ce cazzo meu.

Muie-rea si muie-rica....

E caterincă,nu?

:)

Ma scuzati ca am intervenit.Si aici.:)

Vizitator
Postat

Sa nu zica lumea ca sunt al dreaq ........... un mic cadou ..... se stiu ei  :laugh2

http://91.216.156.246/images/mari/gramatica-de-baza-a-limbii-romane.jpg

http://s4emagst.akamaized.net/products/502/501587/images/res_4d5440a55f3f55ecd0d4d3dcbd975362_full.jpg

• Like 8
Postat

Dar tu poti sa nu te bagi in seama disperat-o?

Vorbesti de maturitate si tu inca nici nu sti ce este aia ca tu inca faci pişu in pampers!!

=))

Mai da te in morții ma ti de jigodie păroase

• Like 1
  • Minus 2
Postat

scarba nesimțita ce ești tot ai treaba cu mine în morții tai. crezi ca ma supăr dacă îmi spui sa îți sug pula de sau ceva de genu nu draga asta îmi e meseria asa ca inventează altceva. Și chiar dacă ar fii asa ma dar tu nici nu ai pulă ma limbricule

Ce ești. din cauza asta ești asa frustrat și te iei de toată lumea. Și băiatul de care te iei are 23 în pulă dacă tot te interesează.

Dobitocule hai sictir la ma ta

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Tot ai spus ca te înjur în privat. te înjur unde vreau. Și acolo și aici te bag la ma ta în pizda.

Scuzați-mă pentru acest vocabular dar acest infect ma scoate din sărite.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

asa Meda.baga-l la ma sa in pizda aia murdara de limbric,tagan borat.pula besinoasa fututen gura sa te fut de pulalau de  cacat .besinosule sarantoc si handicapat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...