Sari la conținut

Nevoie fata 18+

Postări Recomandate

Postat

Nevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la sters@icloud.com , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaport
Mai multe la sters@icloud.com

• Minus 5
Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Marş mă!

• Like 6
Vizitator sarlatanu
Postat

Lasal, lasal am spus. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Nevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la [email protected] , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaport

Mai multe la [email protected]

Ti-ai luat pastilele? 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Treaba e cat se poate de serioasa,puteti castiga intr-o saptamana cat nu castigati un an cu produsu in romania

• Minus 6
Postat

Labagii ce sunteti,smecheri pe net,in viata reala niste cocalari care daca tipi la ei i trece pisatu,nu va bagati aiurea in seama

• Minus 6
  • Oras:fara
Postat

Treaba e cat se poate de serioasa,puteti castiga intr-o saptamana cat nu castigati un an cu produsu in romania

daca treaba e asa de serioasa cum zici tu de ce plm vrei sa te insori doar pt o sapt?

Labagii ce sunteti,smecheri pe net,in viata reala niste cocalari care daca tipi la ei i trece pisatu,nu va bagati aiurea in seama

ma bag io in seama da nu ti.a placea ce iti zic

Nevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la [email protected] , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaport

jet 

• Like 2
Postat

ati citit scopu acestei casatorii,saraciilor ce sunteti care nu ati iesit afara din tara la civilizatie,va place sa va bagati ca muscan lapte pentru ca altcv nu aveti de facut decat sa stati sa pupati in cur pe forumuri toate curvele

25,000E pretul final pentru cine e interesata,banii astia poate nu i luati nici daca va donati un rinichi

• Minus 6
Vizitator worldoftanks
Postat

Repet:MARŞ MĂ!

• Like 3
Vizitator worldoftanks
Postat

ati citit scopu acestei casatorii,saraciilor ce sunteti care nu ati iesit afara din tara la civilizatie,va place sa va bagati ca muscan lapte pentru ca altcv nu aveti de facut decat sa stati sa pupati in cur pe forumuri toate curvele

25,000E pretul final pentru cine e interesata,banii astia poate nu i luati nici daca va donati un rinichi

Găozarule, dacă ies atâția bani de ce nu iei o prietenă, o cunoștință a ta? De ce ai nevoie de o necunoscută de pe un forum de curve/curvari? (întrebarea este retorică).

Răspuns: pentru că ești un  :fish12 obosit care speră să pună vreo fraieră botul și să o faci sclavă sexuală prin cine știe ce țară.

MARȘ ÎN GÂTU' MĂ-TII !  :gun2

• Like 7
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Si cine ar fi cetateanul francez? Sau nu mai trebuie sa te casatoresti cu cetateanul tarii respective ca sa poti cere si tu cetatenia?

• Like 4
Postat

Prin căsătorie se poate dobândi cetăţenia franceză, însă nu imediat după oficializarea mariajului. Astfel, pentru a limita cazurile de fraudă, legislaţia prevede o anchetă riguroasă asupra cuplului. Se vor verifica nivelul de afectivitate dintre cei doi soţi, nivelul de cunoaştere al limbii franceze, gradul de asimilare în cadrul comunităţii, aprecierea comportamentului şi a loialităţii. Dosarul poate fi depus începând cu cel de-al doilea an de mariaj. De obicei, cetăţenia este acordată partenerului după 4-5 ani de căsătorie, dacă au fost îndeplinite toate cerinţele.

• Like 8
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ieși. băga-mi-aș toată pula-n rasa ta de peștoi ordinar!

• Like 13
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Te-a silit sa fii dur, este? :laugh2

• Minus 1
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

am o verisoara de 30 de ani, banuiesc ca se incadreaza in cerinta ta de +18 mi-a zis ca facem jumi-juma banii. singura problema e ca e ciunga, gen nu are un picior, este ok da? e frumoasa la fata, ma rog nu are nici un ochi, dar e de sticla, nici nu iti vei da seama,

ce zici mafiot, facem afaceri? ti-am trimis poza pe mail cu ea

@cassy: normal ca trebuie sa fie "nevasta" de cetatenie franceza, degeaba se marita doi tigani din romania in franta, ca tot tigani din romania raman

• Like 3
  • Minus 5
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Mai...bogatie care te dai...iesi la civilizatie si cauta-ti o frantuzoaica prin Franta si insoara-te cu ea, daca zici ca ai bani.......si nu mai pupa in cur toate curvele de pe forumuri...pe gratis ! Nu te baga, tu, ca musca-n lapte pe-aici, cu tampenii de-astea, ca te ineci !

Le stim si noi p-astea, nu crede ca esti mai presus ca noi ! ;)

• Like 6
Postat

gasit la 15,000 la timisoara

rog topic closed

pss: nu am cunostinte care sa se injoseasca pentru bani 

sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrie

• Minus 5
Postat

rog topic closed

sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrie

da tu ce plm esti ?

pișa.ne.am pe tine toti astia din spatele pc.ului.

• Like 5
Vizitator worldoftanks
Postat

Gaozarul cand o sa pricepi ca nu ne intereseaza propunerile tale de "afaceri"? Du-te linistit in "civilizatie" si scuteste-ne de prezenta ta. Poate te vad curand la tv ridicat de DIICOT... pentru infractiuni piscicole.

• Like 5
Postat

rog topic closed

Auzi mă? 

Sugi pula. 

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

rog topic closed

ai citit cumva romanul lui Dinu Săraru?

Postat

nu ati mai fi asa smecheri face to face sobolanilor, iar treaba a fost cat se poate de serioasa gandacilor si curvelor, va place mult sa o sugeti?beti si sperma?

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...