mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Nevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la sters@icloud.com , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaportMai multe la sters@icloud.com 5
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Lasal, lasal am spus. 4 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 2, 2016 Nevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la [email protected] , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaportMai multe la [email protected]Ti-ai luat pastilele? 3 3
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Postat Ianuarie 2, 2016 Treaba e cat se poate de serioasa,puteti castiga intr-o saptamana cat nu castigati un an cu produsu in romania 6
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Postat Ianuarie 2, 2016 Labagii ce sunteti,smecheri pe net,in viata reala niste cocalari care daca tipi la ei i trece pisatu,nu va bagati aiurea in seama 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 2, 2016 Eu își doresc succese...sincer...https://www.youtube.com/watch?v=Uj3Cs2ZmZz0
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 2, 2016 Treaba e cat se poate de serioasa,puteti castiga intr-o saptamana cat nu castigati un an cu produsu in romaniadaca treaba e asa de serioasa cum zici tu de ce plm vrei sa te insori doar pt o sapt?Labagii ce sunteti,smecheri pe net,in viata reala niste cocalari care daca tipi la ei i trece pisatu,nu va bagati aiurea in seamama bag io in seama da nu ti.a placea ce iti zicNevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la [email protected] , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaportMai multe la [email protected]jet 2
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Postat Ianuarie 2, 2016 ati citit scopu acestei casatorii,saraciilor ce sunteti care nu ati iesit afara din tara la civilizatie,va place sa va bagati ca muscan lapte pentru ca altcv nu aveti de facut decat sa stati sa pupati in cur pe forumuri toate curvele 25,000E pretul final pentru cine e interesata,banii astia poate nu i luati nici daca va donati un rinichi 6
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 ati citit scopu acestei casatorii,saraciilor ce sunteti care nu ati iesit afara din tara la civilizatie,va place sa va bagati ca muscan lapte pentru ca altcv nu aveti de facut decat sa stati sa pupati in cur pe forumuri toate curvele 25,000E pretul final pentru cine e interesata,banii astia poate nu i luati nici daca va donati un rinichi Găozarule, dacă ies atâția bani de ce nu iei o prietenă, o cunoștință a ta? De ce ai nevoie de o necunoscută de pe un forum de curve/curvari? (întrebarea este retorică). Răspuns: pentru că ești un obosit care speră să pună vreo fraieră botul și să o faci sclavă sexuală prin cine știe ce țară. MARȘ ÎN GÂTU' MĂ-TII ! 7
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 2, 2016 Si cine ar fi cetateanul francez? Sau nu mai trebuie sa te casatoresti cu cetateanul tarii respective ca sa poti cere si tu cetatenia? 4
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 2, 2016 Prin căsătorie se poate dobândi cetăţenia franceză, însă nu imediat după oficializarea mariajului. Astfel, pentru a limita cazurile de fraudă, legislaţia prevede o anchetă riguroasă asupra cuplului. Se vor verifica nivelul de afectivitate dintre cei doi soţi, nivelul de cunoaştere al limbii franceze, gradul de asimilare în cadrul comunităţii, aprecierea comportamentului şi a loialităţii. Dosarul poate fi depus începând cu cel de-al doilea an de mariaj. De obicei, cetăţenia este acordată partenerului după 4-5 ani de căsătorie, dacă au fost îndeplinite toate cerinţele. 8
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 2, 2016 Nevoie fata 18+ pentru o casatorie la paris,treaba e de maxim o saptamana,bilet avion dus-intors,cazare hotel,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) cine e interesata lasati mesaj la [email protected] , pretul si altele discutam pe privat,aveti si si de pasaportMai multe la [email protected]Ieși. băga-mi-aș toată pula-n rasa ta de peștoi ordinar! 13 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Te-a silit sa fii dur, este? 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 2, 2016 Da.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Ianuarie 2, 2016 am o verisoara de 30 de ani, banuiesc ca se incadreaza in cerinta ta de +18 mi-a zis ca facem jumi-juma banii. singura problema e ca e ciunga, gen nu are un picior, este ok da? e frumoasa la fata, ma rog nu are nici un ochi, dar e de sticla, nici nu iti vei da seama,ce zici mafiot, facem afaceri? ti-am trimis poza pe mail cu ea @cassy: normal ca trebuie sa fie "nevasta" de cetatenie franceza, degeaba se marita doi tigani din romania in franta, ca tot tigani din romania raman 3 5
playgirl Reputație: 5737 Postat Ianuarie 2, 2016 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Ianuarie 2, 2016 ati citit scopu acestei casatorii,saraciilor ce sunteti care nu ati iesit afara din tara la civilizatie,va place sa va bagati ca muscan lapte pentru ca altcv nu aveti de facut decat sa stati sa pupati in cur pe forumuri toate curvele 25,000E pretul final pentru cine e interesata,banii astia poate nu i luati nici daca va donati un rinichi Mai...bogatie care te dai...iesi la civilizatie si cauta-ti o frantuzoaica prin Franta si insoara-te cu ea, daca zici ca ai bani.......si nu mai pupa in cur toate curvele de pe forumuri...pe gratis ! Nu te baga, tu, ca musca-n lapte pe-aici, cu tampenii de-astea, ca te ineci ! Le stim si noi p-astea, nu crede ca esti mai presus ca noi ! 6
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Postat Ianuarie 5, 2016 gasit la 15,000 la timisoara rog topic closed pss: nu am cunostinte care sa se injoseasca pentru bani sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrie 5
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 5, 2016 gasit la 15,000 la timisoara rog topic closed pss: nu am cunostinte care sa se injoseasca pentru bani sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrieda tu ce plm esti ?pișa.ne.am pe tine toti astia din spatele pc.ului. 5
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Gaozarul cand o sa pricepi ca nu ne intereseaza propunerile tale de "afaceri"? Du-te linistit in "civilizatie" si scuteste-ne de prezenta ta. Poate te vad curand la tv ridicat de DIICOT... pentru infractiuni piscicole. 5
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 5, 2016 gasit la 15,000 la timisoara rog topic closed pss: nu am cunostinte care sa se injoseasca pentru bani sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrie Auzi mă? Sugi pula. 9 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 5, 2016 gasit la 15,000 la timisoara rog topic closed pss: nu am cunostinte care sa se injoseasca pentru bani sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrieai citit cumva romanul lui Dinu Săraru?
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Postat Ianuarie 5, 2016 nu ati mai fi asa smecheri face to face sobolanilor, iar treaba a fost cat se poate de serioasa gandacilor si curvelor, va place mult sa o sugeti?beti si sperma? 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum