Sari la conținut

Nevoie fata 18+

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Auzi mă? 

Sugi pula. 

la negri.

P,S. Ești zmardoi? 

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

nu ati mai fi asa smecheri face to face sobolanilor, iar treaba a fost cat se poate de serioasa gandacilor si curvelor, va place mult sa o sugeti?beti si sperma?

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/s960x960/12493911_1716993021867468_2690652262633327927_o.jpg.

• Like 3
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

la negri.

P,S. Ești zmardoi? 

Stimabiil domn, acum il copiiiati pe stiimabilul domn marean nambar oan?? (na, ca sa ai ceva de corectat :D)

Ma mir ca a intarziat cu sfanta urare

• Minus 5
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Sa-mi bag toate pwlele , daca am auzit vre-unul cu bani obtinuti cinstit ( nici eu n-am crezut ca exista, dar sunt) laudandu-se cu averile !

• Like 1
Postat

Nu-l copiez bre! Îi aduc un omagiu. 

alexqwerty1234

Maistru Curvar

• m.jpg
  • Maistru Curvar
  • star11.gif
  • 123 posts

Posted Today, 02:30

picon, on 05 Jan 2016 - 21:48, said:snapback.png

la negri.

P,S. Ești zmardoi? 

Stimabiil domn, acum il copiiiati pe stiimabilul domn marean nambar oan?? (na, ca sa ai ceva de corectat  :D)

Edited b

• Oras:Bucuresti
Postat

gasit la 15,000 la timisoara

rog topic closed

pss: nu am cunostinte care sa se injoseasca pentru bani 

sunteti smecheri in fata pc-ului, in viata reala sunteti niste cocalari amarati, daca strig odata la voi va trece pisatu labagiilor care sunteti si nu ati iesit din tara in afara la civilizatie, ati ramas tot niste TARANI care nu stiu sa se comporte normal, in afara ati fi bagati la psihatrie

=)) =))

Postat

Ce te râzi mă ȚARANE?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

nu ati mai fi asa smecheri face to face sobolanilor, iar treaba a fost cat se poate de serioasa gandacilor si curvelor, va place mult sa o sugeti?beti si sperma?

Auzi stimabile, imi explici te rog si mie cum obtii tu cetatenia franceza daca te casatoresti cu o cetateana romanca? Daca ma convingi imi fac si eu o agentie matrimoniala legala (ca eu doar asa lucrez) de transformat romani in francezi si dupa primele o mie de cupluri fericite iti trimit si tie 1 milion de € ca multumire (imi lasi tu contul din Elvetia, Cayman ce vrei tu).

• Like 3
Postat

Deja am negociat cu maharii de la PSD un comision de 10 mil. € pt fiecare suta de mii de romani exportati cu conditia sa las aici mosii, babele si cei care traiesc pe ajutor social (asa spera si ei sa castige prezidentialele data viitoare). De asemenea Francois Hollande imi da acceasi suma daca aduc cetateni francezi proaspeti ca sa reducem procentul Frontului National si nu cumva sa castige Marine le Pen anul viitor la prezidentiale :lol:

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu-l copiez bre! Îi aduc un omagiu. 

alexqwerty1234

Maistru Curvar

• m.jpg
  • Maistru Curvar
  • star11.gif
  • 123 posts
    13 April 2015

Posted Today, 02:30

picon, on 05 Jan 2016 - 21:48, said:snapback.png

Stimabiil domn, acum il copiiiati pe stiimabilul domn marean nambar oan?? (na, ca sa ai ceva de corectat  :D)

Edited b

ceai bre ?

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Astea sunt aiurelii pentru o saptamana =))

Am vazut cazuri reale in care vroiau neaparat fete din romania, deoarece tipul era dintr-o tara care nu facea parte din uniunea europea , si a ales sa se casatoreasca cu o romanca ... Pentru nu a mai calatorii in Europa cu viza ..

Pentru a primi cetatenia iti trebuie 6 luni la dispozitie , apoi dupa 6 lunii primeste cetatenia .

Cauta fete sa le duci la produs sau ce pizda mea vrei tu , prin alta parte . Nu ti-ai gasit locu ;)

• Like 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Azi, în Sfânta Zi de sărbătoare a Botezului Domnului Nostru Isus Hristos, e un moment minunat în care vă puteţi spăla trupul şi sufletul de necurăţenia păcatului curviei.

Dumnezeu ne-a dat un trup minunat şi un suflet nemuritor pentru a ne bucura de ele pe Pământ, dar trebuie să le păstrăm curate şi neîntinate.

Lepădaţi-vă de păcatele minciunii şi curviei, altfel sufletul vă va arde în focul veşnic al iadului, iar trupul vi se va umple de boli şi de moarte.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Baptism_%28Kirillo-Belozersk%29.jpg

Iubiţi-vă unii pe alţii, inclusiv fizic

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Amin !

• Oras:pretutindeni
Postat

Astea sunt aiurelii pentru o saptamana =))

Am vazut cazuri reale in care vroiau neaparat fete din romania, deoarece tipul era dintr-o tara care nu facea parte din uniunea europea , si a ales sa se casatoreasca cu o romanca ... Pentru nu a mai calatorii in Europa cu viza ..

Pentru a primi cetatenia iti trebuie 6 luni la dispozitie , apoi dupa 6 lunii primeste cetatenia .

Cauta fete sa le duci la produs sau ce pizda mea vrei tu , prin alta parte . Nu ti-ai gasit locu ;)

Ai dă poola mea ce invazie dă 'i'-uri...aiurelii, 6 lunii, nu a mai calatorii....bașca vroiau....voiau, în pulili mele :)

Rău mă dor ochiiiiiiiiiiiii, mă dor.... :)

• Like 1
Postat

Promit să nu se mai întample :)

Hai că-s simpatică dă-mă dracu =))

Ești :)

Era să zic, în poola mea =))

Anu' mi-am promis că mă aPţin de la astfel de comentarii :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...