picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 6, 2016 ceai bre ?E dă bine, te-am lăudat. 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 6, 2016
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 7, 2016 Auzi stimabile, imi explici te rog si mie cum obtii tu cetatenia franceza daca te casatoresti cu o cetateana romanca? Daca ma convingi imi fac si eu o agentie matrimoniala legala (ca eu doar asa lucrez) de transformat romani in francezi si dupa primele o mie de cupluri fericite iti trimit si tie 1 milion de € ca multumire (imi lasi tu contul din Elvetia, Cayman ce vrei tu). :laugh2Cu agentia ta ma casatoresc si eu sa fie cetateana nu franceza.... ci ceva mai rasarit, mai bun sa zicem Suedia, Finlanda .. hm, ma mai gandesc Astea sunt aiurelii pentru o saptamana Am vazut cazuri reale in care vroiau neaparat fete din romania, deoarece tipul era dintr-o tara care nu facea parte din uniunea europea , si a ales sa se casatoreasca cu o romanca ... Pentru nu a mai calatorii in Europa cu viza ..Pentru a primi cetatenia iti trebuie 6 luni la dispozitie , apoi dupa 6 lunii primeste cetatenia .Cauta fete sa le duci la produs sau ce pizda mea vrei tu , prin alta parte . Nu ti-ai gasit locu Clar, dar aici era vb de cetatenia franceza, nu de cea de cetatean european/roman, la pretul pomenit deja... fata e cumparata.. zic eu ,scopul este obtinerea cetateniei franceze (de ex poti merge in canada/america fara viza si multe alte beneficii) 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Adica el e framcez si vrea sa o faca si pe ea frantuzoaica si sa o duca la produs in SUA ca acoo se fac banii adevarati...
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 7, 2016 :laugh2Cu agentia ta ma casatoresc si eu sa fie cetateana nu franceza.... ci ceva mai rasarit, mai bun sa zicem Suedia, Finlanda .. hm, ma mai gandesc Clar, dar aici era vb de cetatenia franceza, nu de cea de cetatean european/roman, la pretul pomenit deja... fata e cumparata.. zic eu Las' ca zici bine cassy
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tXO2QtjixaM S-a bășit mireasa 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 7, 2016 S-a bășit mireasape bi-turi orientale......)))))) 3 9
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 pe bi-turi orientale...... )))))) =))
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Postat Ianuarie 12, 2016 adevarat cum spune casy, respectivu nu este cetatean din UE, insa scopul final este obtinerea cetateniei franceze, nu comparati legislatia din romania cu cea franceza, este diferenta mare ce se intampla si nu numai de la A la Z fata de tara noastra moarta, daca aveam nevoie de fete puteam face rost de macar 10 cum fac majoritatea, hai ca iti dau de munca sau mai stiu eu ce,veneam aici sa cersesc "una singura" si sa mai sa pierd si timp si bani, primeati 5000 cand erati in paris, 10000 dupa terminarea actelor iar inca 10,000 peste 90 zile, insa uite asa prin voi am putut face rost de ceva mai ok la 15,000 iar fata este destul de serioasa din ce am vorbit cu ea la telefon, nu mam intalnit cu ea personal, astept sa isi termine de facut pasaportu, oricum in cel mai rau caz cateva sute de euro sunt bani de tigari pentru respectivu
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Postat Ianuarie 12, 2016 nu ma preocupa sau intereseaza comentariile voastre, daca chiar sunteti curiosi nici 30% din ele nu le-am citit ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 12, 2016 Măi pulete, de ce pașaport vorbești tu? Pentru Franța, ca cetățeancă româncă? Pe de altă parte știi care sunt problemele cu căsătoriile false, pentru obținerea cetățeniei? 5 2
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Postat Ianuarie 12, 2016 poti vorbi civilizat?se vede ca nu ai iesit din tara, poti circula in europa cu buletinul, dar el nu reprezinta pentru unele societati un act recunoscut, la fel cum si pentru alte tari precum canada/america etc buletinul nu este un act recunoscut, pasaportul este prioritar in multe, de exemplu bancile refuza sa iti deschida cont bancar daca nu ai pasaport, nu toate, dar in mare parte,
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Postat Ianuarie 12, 2016 Cine a spus ca face casatorii false?stii macar definitia cuvantului "fals"? mai studiaza in dex
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Ianuarie 12, 2016 nu v-ati plictisit de pinguinul asta?il mai bagati mult in seama,ii mai dati multe grade?e doar un peste obosit,mort de foame care incearca marea cu degetul..... 8 5
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 12, 2016 În primul rând, vorbesc civilizat cu cine merită. În al doilea rând, circul suficient de mult, dar nu pentru găinării de-ale tale. În al treilea rând, spuneai de Paris-Franța, nu de USA și Canada. În al patrulea rând, un cont bancar se poate deschide în UE de către un cetățean UE cu actul de identitate, iar cu pașaportul, se poate rezolva și la ambasadă, deși durează mai mult ca în țară. În al cincilea rând, căsătorie falsă=mariage en blanc (în franceză). În al șaselea rând, lasă DEX-ul și corectează-ți mai întâi modul cum scrii ( o frază se începe cu literă mare, de exemplu) și apoi invocă diționarul!Compris... pulete? Hai pa! 5 2
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Postat Ianuarie 12, 2016 nu vorbi ce vezi pe net, esti greu de cap, treaba e la paris, (usa/canada etc) este scopul acestei treburi pentru a putea circula fara viza si multe altele, esti prea incult sa stii tot, in plus as vrea sa te vad ca deschizi tu un cont la hsbc doar cu buletinul prietenash, daca ai sti ce securitate is aici la banci cand mergi inauntru ai zice ca esti pe pluto
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 12, 2016 Bai desteptule cum sa circuli fara viza daca tu te insori cu o romanca si tu esti tot cetatean roman. Sau tu esti francez si vrei sa o faci si pe ea frantuzoaica ca sa o duci la produs in SUA si Canada? 5
mcrytek Reputație: -57 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Postat Ianuarie 12, 2016 ba baiatule, greu de cap esti, am zis eu ma insor?am zis clar pentru cineva, nush la ce mai stau aici sa va raspund la toti incultii si toti imbecilii care stau aici si cauta curve sa futa si posteaza ca niste obsedati, ce as da cu voi de pamant ipocritilor, sa va iau in pwla pe toti ba SARACIILOR care asteptati salariu lu mama si tata sa mergeti sa dati si voi o buca
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 12, 2016 Auzi mă pulete, ia mai du-te tu în pulile noastre! Vezi-ți de treabă și lasă-ne! Nu vezi că nu ești bine venit aici? 5 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 12, 2016 nu ma preocupa sau intereseaza comentariile voastre, daca chiar sunteti curiosi nici 30% din ele nu le-am citit !atunci de ce ai intrat aici?http://4.bp.blogspot.com/-ZtCUK3O1Y10/Vmh5YGf0GDI/AAAAAAAAABE/L0CVyxfEoyI/s1600/Untitled.png 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum