Sari la conținut

oradea are in top 2 babe si o nespalata

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

:rax2 :slap2 De unde apareti frate ??

Ce te fute pe tine grija ce are oradea in top ??

Ti-e ciuda ca tu nu esti in top , sau care-i faza ? :rax2

• Like 6
  • Oras:worldwide
Postat

am uitat pana si eu nickurile astuia si eu mereu tin minte tot ce imi convine

bine ca nu am voie sa pastrez un pudel pe aici,dar toti griveii si,in cazul de fata, canishi, zburda dupa bunul plac

• Like 6
Postat

bine ca nu am voie sa pastrez un pudel pe aici,dar toti griveii si,in cazul de fata, canishi, zburda dupa bunul plac

ma ta e si ea nu?

• Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

muie fc bihor

muie si tiehttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1918709_1686685454936137_9141529108306049528_n.jpg?oh=d3ed924d93797c78aa029f310815b801&oe=5704441B

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai Inspire tot nu te potolesti? Daca s-ar premia idiotii, sigur tu ai lua locul I cu coronita. :P

• Like 12
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Daca s-ar premia idiotii, sigur tu ai lua locul I cu coronita. :P

La cata energie si vointa dovedeste, facandu-si dupa fiecare banare, cont dupa cont, eu estimez 50% probabilitate ca omu' doar se preface prost, si ca a mai fost el si altcineva pe-aici, inainte de seria de username-uri din categoria "uga-uga!" (mirceasex - inspire - adriian - etc etc etc).

Cine anume sa fi fost, si mai ales, ce anume o fi incercand sa demonstreze, recunosc ca imi scapa...

• Like 3
Postat

La cata energie si vointa dovedeste, facandu-si dupa fiecare banare, cont dupa cont, eu estimez 50% probabilitate ca omu' doar se preface prost, si ca a mai fost el si altcineva pe-aici, inainte de seria de username-uri din categoria "uga-uga!" (mirceasex - inspire - adriian - etc etc etc).

Cine anume sa fi fost, si mai ales, ce anume o fi incercand sa demonstreze, recunosc ca imi scapa...

destept nu e in orice caz.am vb pe atunci cu mirciulica in pm,pana sa nu prea mai raspund ca trimitea multe in draci si era un user cu care am fost doar draguta,nu ca si cum eram 'amici' fie si virtual.sta foarte modest la inteligenta,fiind o persoana care se amuza cand face pe legally blonde,deosebesc cand cineva doar face pe prostul.eu ;muri repetate schimb doar cu putini useri,care chiar imi plac,deci nu m-a interesat niciodata care o fi si ce vrea

• Like 1
Postat

destept nu e in orice caz.am vb pe atunci cu mirciulica in pm,pana sa nu prea mai raspund ca trimitea multe in draci si era un user cu care am fost doar draguta,nu ca si cum eram 'amici' fie si virtual.sta foarte modest la inteligenta,fiind o persoana care se amuza cand face pe legally blonde,deosebesc cand cineva doar face pe prostul.eu ;muri repetate schimb doar cu putini useri,care chiar imi plac,deci nu m-a interesat niciodata care o fi si ce vrea

:offtopic

• Minus 2

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

http://1.1.1.4/bmi/sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/stai-calm-si-suge-ti-pula.png

Lasa-l lovaroaso, nu se merita!

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...