stephanos27 Reputație: 248 Postat Ianuarie 20, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Ianuarie 20, 2022 Acum 17 minute, diana_dia a spus: Poze noi ? 🙋♂️🤷♂️
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2022 Postat Ianuarie 21, 2022 Momentan sunt tot eu ,aceeași persoana din poza...
rolexshef Reputație: 922 Postat Ianuarie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2022 O vazusem de mult pe forum/publi, am incercat de 2-3 ori sa ma duc la ea dar nu ne am sincronizat, intr un final ma programez, ajung la locatie, imi deschide usa o Doamna micuta cu sani siliconati, perfecti as putea zice, foarte mult bronz la solar, pozele nu mai reflecta realitatea, dar nu m a deranjat, am cerut prosop si am mers la dush, ea ma astepta intinsa pe pat, incepem show’ul!😀 LOCATIE - 8, blocul nou langa kfc mihai bravu, baia utilata cu tot ce ai nevoie ON - 7, fara deep, umed sa zicem, fara alte artificii NP - 8, sanii sunt baza, se vede ca are experienta de ani buni in branda, o bag peste mine, ca sa ma joc cu sanii ei, dupa in lateral, iti da si ea contre, nu sta degeaba, in doggy fundul se vede misto, o pun iar peste mine, cu spatele, sare frumos, eram pe terminate si ii zic sa inceapa oralul, finalizez in gurita ei, m a stors pana la ultima picatura. Halat: 150 ron (1fin) De revenit: Da! 3
7omass Reputație: 2 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Vizitat caprioara, te intreaba mereu daca iti place si te simti bine ceea ce nu multe o fac. Oralul e misto dar sanii sunt piesa de rezistenta. De revenit!
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2022 Postat Februarie 7, 2022 Acum 25 minute, 7omass a spus: Vizitat caprioara, te intreaba mereu daca iti place si te simti bine ceea ce nu multe o fac. Oralul e misto dar sanii sunt piesa de rezistenta. De revenit! 😘😘😘
cornel77 Reputație: 203 Postat Februarie 9, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2022 Astazi cu ceva chef de pasarica si fiind prin zona, am sunt o pe Diana sa o intreb daca ma poate primi. Si surpriza, era libera. In drum spre ea, am trecut pe langa MC si am luat si ceva sa mancam. S a bucurat cand m a vazut ca am luat ceva sa imbucam, impreuna. Cu ocazia asta am descoperit, o alta persoan. Una cu care ai ce vb si deschisa la minte. Am legat cateva subiecte destul de interesante si m a surprins, placut, modul in care gandeste. Restul intalniri a decurs cum m a invata, ON cu atentie sporita la oute si NP caprita la marginea patului. A fost un pranz reusit. 2
Vizitator diana_dia Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2022 Postat Februarie 10, 2022 Acum 19 ore, cornel77 a spus: Astazi cu ceva chef de pasarica si fiind prin zona, am sunt o pe Diana sa o intreb daca ma poate primi. Si surpriza, era libera. In drum spre ea, am trecut pe langa MC si am luat si ceva sa mancam. S a bucurat cand m a vazut ca am luat ceva sa imbucam, impreuna. Cu ocazia asta am descoperit, o alta persoan. Una cu care ai ce vb si deschisa la minte. Am legat cateva subiecte destul de interesante si m a surprins, placut, modul in care gandeste. Restul intalniri a decurs cum m a invata, ON cu atentie sporita la oute si NP caprita la marginea patului. A fost un pranz reusit. 😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum