Sari la conținut

Diana zona dristor kaufland 0767 791 309

Postări Recomandate

• Oras:WildWest
  • Oras:WildWest

Salutare confutadores

In trecere fiind prin capitala, pentru o sezatoare cu fostii colegi,aveam o lista cu 3 fete pe care doream sa le testez.

Primele doua din lista nu mi-au raspuns la tel/sms dar am avut noroc cu Diana.Tin sa precizez de la inceput ca nu sunt fan skiny, dar Diana mi s-a parut din poze o fata skiny cu forme si aveam si eu fanteziile mele de holtei :) .Am stabilit intalnirea incepand cu ora 18:00, pentru 1 ora. Programarea respectata .Urcat cu liftul la etaj 10,garsoniera curata , cartier Dristor.Locatia usor de gasit,stie sa dea repere bune.

Am fost asteptat intr-un neglijeu frumos ce-i puneau in evidenta timidele forme. AC in locatie.La prima vedere pot spune ca a fost exact ce mi-am imaginat. O skiny cu ceva forme dar cu o prezenta placuta.Mi-a adus aminte de o colega de grupa cu care ma ''ciocnisem'' de cateva ori in tinerete....

Discutii principiale la inceput, i-am spus apoi ce doresc, am trecut la dus (baie curata si dotata).

Am primit un ON (la cererea mea) care a fost soft, poate prea soft pentru gustul meu , desi am incercat sa o directionez, nu prea ne-a iesit. In schimb, ma intreba intr-una daca e ok, daca imi place, scotandu-ma din ritmul meu intrucatva.Incearca sa-si dea silinta, sa se faca placuta, lucru pe care il apreciez la justa lui valoare, iar nereusita de la oral o trec in contul meu de data asta.

Am schimbat cateva pozitii fara veleitati acrobatice (69,misionar, doggy) dar cu multa dorinta si pasiune exteriorizate, revenit spre final in pozitia misionarului unde am si finalizat glorios cu ea in bratele mele.Completat ora cu un masaj cu ulei foarte relaxant si corect executat si discutii generale.La plecare , am facut dus , ne-am pupat si am plecat cu gandul de a reveni in scurt timp.

Ideea mea de final: Merita fiecare leut investit, fata are potential,pret ok.

Note:

Indrumare spre locatie/seriozitate:10

Garsoniera:9

Curatenie locatie+dotari :10

Aspect fizic: 8 (skiny cu forme, miniona)

Aspect fatza: 9,5

Oral: 7

Normal:9 (se uda natural)

GFE: 9 (i-am scazut 1 punct pentru a-i da data viitoare 10  :) )

Masaj:10

Ciocolata de final: 150 leuti si pupicel de final.

Si eu am să revin pentru acel ''quelque chose'' pe care il intuiesc la ea.Nu a fost waw de la inceput (o fi fost si tatonarea primei vizite de vina), dar am incredere ca la urmatoarea intalnire vom fi pe aceeasi frecventa.Mai las eu, mai pune ea... :))

Sa aveti presiune domnilor!!

Te pup Diana !!

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...