Sari la conținut

Rozkendra nu are Tzatze :((

loganu

Postări Recomandate

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Omu' se mai si satura. Se resemnează cu ideea ca totu'i in zadar. Ca toți/toate sunt la fel. Deasemenea, omu' se mai si adaptează. Dacă asta'i singurul limbaj ce'l pot pricepe indivizii/individele, iar tu vrei ca ei să si priceapă mesajul, nu doar să fie transmis, atunci tre' să folosești limbajul lor.

Sigur că mulţi dintre noi trecem prin momente de resemnare, de dezamagire dar ar trebui să le considerăm trepte ale dezvoltării noastre, să invăţăm ceva din ele , să ne pozitivăm , să ne curăţăm de noroi şi cenuşiu. Limbajul poate fi uneori mai colorat pentru a crea ilaritate , dar folosirea in exces a suburbanismelor nu poate duce decât la repulsie. Nu cred că suntem obligaţi să răspundem cu aceeaşi monedă doar ca să nu părem mai slabi dacă n-o facem. Concepţia "ba pe-a mă-tii" mie îmi denotă infantilism şi agresivitate ieftină , in acelaşi timp. Nu crezi că e prea multă agresivitate gratuită intr-un mediu virtual ca ăsta?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E greu pântre străini..... poa să zică dințosu' şi unghiosu' :)

o dai in familii , morți , numai gânduri negre =))

• Like 5
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

vladizinho strikes again

pre_1454057203__ninja2.png

....

post-3169-0-90508900-1454063434_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 8
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

l-ai gasit la ski ?

:))))Daaa pa Dostoiev-ski langa o seringa cre ca era cu vitamine.
  • Like 8
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Omu' se mai si satura. Se resemnează cu ideea ca totu'i in zadar. Ca toți/toate sunt la fel. Deasemenea, omu' se mai si adaptează. Dacă asta'i singurul limbaj ce'l pot pricepe indivizii/individele, iar tu vrei ca ei să si priceapă mesajul, nu doar să fie transmis, atunci tre' să folosești limbajul lor.

Un fel de Dobre... Mai articulat, ce-i drept.

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Nu era bine sa ma sugeti? Bai, terminațiilor. Cu cât apăreți mai mulți care dovediți ca m'ati "identificat" pe strada, dar n'ati făcut NIMIC deși pe forum ma înjurați si amenințati, cu atât dovediți ca doar gura'i de voi si nu tre' sa va ia nimeni in serios, iar eu pot continua nestingherit, pentru ca va sunt net superior si va e frica de mine. De altfel, mai bine pentru voi ca va e. Voi încă n'ati priceput ca nu's ca voi, un simplu răhățel de cartier, ce'a avut si el câteva bătăi in copilărie si brusc se crede bătăușul cartierului. Mie mi se rupe de voi. Oricare m'ar fi atacat, ar fi ajuns sa regrete amarnic. Spre deosebire de alții eu niciodată n'am stat in spatele brigăzilor, n'am plecat capul in zonele rău famate si nu am fugit sa nu ma prindă întunericul pe strada. Din motive întemeiate. Din aceleași motive care'mi permit si sa va iau mortii'n pula la orice pas, aratandu'mi fața in timp ce'o fac si nu in spatele anonimatului. Ai dracu' puleti...

Vladiziniu,ieu creca tu iești nebăgat in seama si DAIA faci asa.

Postat

Mai baieti, chiar ati bagat-o in silenzio stampa .... de fapt acuma e in silenzio totale Rozuca :)

A aparut insa Vlazi... cum s-o numi, cu el e mai greu ca el e masochist si-i place cand se ia lumea de el si-n plus scrie niste opere epice de-ti vine sa citesti doar primul si ultimul cuvant al nuvelei :)

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

daca nu apare pana la pagina 42, io anunt militia!

• Like 3
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

daca nu apare pana la pagina 42, io anunt militia!

Tu suna la militie,eu o sa caut prin spitale

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Și tu creeri!

investiție mare...rezultat minim...:))
  • Like 3
  • Minus 8
Vizitator sarlatanu
Postat

nu stii ?

Vizitator
Postat

Ia-o și du-te =))

Are dezlegare  si de la mine  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...