Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 are si ea farmecu' ei , da' daca nu face anal cu motanu' , degeaba hai mah , de unde atata cur ? Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 sincer ? dom' primar, nu exista "sincer" la primarie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 hai mah , de unde atata cur ?stie motanu ce stie ......... poate pt pula lui e suficient Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 dom' primar, nu exista "sincer" la primarieasta cam asa e ....... hai sa facem un pustiu de bine atunci 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 stie motanu ce stie ......... poate pt pula lui e suficient Hmmm, deci si tu zici ca pisoiul are putza mica. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Hmmm, deci si tu zici ca pisoiul are putza mica. din declaratii asa reiese 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 din declaratii asa reiese Bun, deci microscopul l-am adus degeaba. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Bun, deci microscopul l-am adus degeaba. pastreaza-l ca nu se stie niciodata ce-ti rezerva viitorul 2 1 Link spre comentariu
saffron pnk Reputație: 389 Postat Mai 9, 2016 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 9, 2016 Da. Ti s-au urcat dusmanii in cap in ultima perioada. Au petrecut pe forum cand ai fost banata.eu nu am dusmani dar va rog frumos si din suflet terminati cu rozkendra si de astea,chiar ma deranjeazamultumesc frumos tuturor, dorinta mea e sa fiu lasata in pacesa aveti o sapt frumoasa si imi faceti o mare favoare sa ma lasati in pace.mie barfele astea imi aduc a hazna Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 ceo face rozica ? Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 9, 2016 Da. Ti s-au urcat dusmanii in cap in ultima perioada. Au petrecut pe forum cand ai fost banata.Daca toti dusmanii ar fii ca tine ... aide de steaua ta, te caută unicornul pe centura! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114240 Postat Mai 9, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 9, 2016 eu nu am dusmani dar va rog frumos si din suflet terminati cu rozkendra si de astea,chiar ma deranjeazamultumesc frumos tuturor, dorinta mea e sa fiu lasata in pacesa aveti o sapt frumoasa si imi faceti o mare favoare sa ma lasati in pace.mie barfele astea imi aduc a hazna pai incepe prin a ne spune ce ai facut astazi Link spre comentariu
saffron pnk Reputație: 389 Postat Mai 9, 2016 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Mai 9, 2016 pai incepe prin a ne spune ce ai facut astazi </head> <body> <div id="wrap"> <div id="topnavbar"> <div class="topnavbarleft"> <p><small><span style="font-weight: bold;">RozKendra e stapana lui Pisicuts !</span></small></p> </div> <div class="topnavbarright"> <h3> Pisicuts sezi si rostogoleste-te!> </div> </div> <!DOCTYPE html> 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 bzjkzxmckzsjczkijfijzdkG:dogjd[phamdf\'l;dsmavdbibnx\v c,;bkgASB\;N\hkpFC;VM LN Fbvm,lbKLNGIgsdL'GF 1 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 9, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 9, 2016 bzjkzxmckzsjczkijfijzdkG:dogjd[phamdf\'l;dsmavdbibnx\v c,;bkgASB\;N\hkpFC;VM LN Fbvm,lbKLNGIgsdL'GF Ai fost la vreo gradiniță și ai lăsat copiii să tasteze ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Ai fost la vreo gradiniță și ai lăsat copiii să tasteze ?nu te baga .......... vb cu rozica , ea intelege 3 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 9, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 9, 2016 nu te baga .......... vb cu rozica , ea intelege Poliglotă 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 9, 2016 Puli în glotă? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 (epi)glota ? (s-a mutat fazanu' aicisha ?) =)) :laugh2 Link spre comentariu
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iunie 20, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Partajează Postat Iunie 20, 2016 acum are. Link spre comentariu
flambian gorgoz Reputație: 6 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Roz, cum Dumnezeu ai reusit sa-ti sucesti gatul la 180 de grade in noul avatar? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum