unpuscarsijumate Reputație: 179 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 WOW! Asa se termina experienta cu Andreea.Nu vreau sa dau multe detalii despre actiune, insa pot spune ca experienta cu Andreea a trecut in top 3 personal, luandu-i locul celebrei Sarlote. Daca mergeti si sunteti baieti finuti, civilizati si sarmanti veti avea parte de ceva frumos cu siguranta din cate mi-am dat seama. Locatie langa Nerva Traian pe o str, laturalnica. Fata: 10 corp (chiar daca are sanii micuti, o sa fiti hipnotizati de fundul ei cu siguranta), plus ca e draguta cu ochi albastri (posibil ca multi dintre voi sa fi suspinat odata cand ati vazut-o printr-un club ca si animatoare )Oral: ne. 10 cu felicitari ! e punctul ei forte; ii place la nebunie, zici ca a primit cadou cand era mica un tort cu o lumanare de la sex shop de ii place asa mult;Normal: 9, insa apreciez implicareaGFE: ori eu sunt compatibil, ori e ea asa tot timpul: 10; plecati de acolo cu gandul de a reveni! Nu detaliez actiunea, va las sa descoperiti singuri. CU siguranta voi reveni! Multumesc. P.S.: poate cineva sa ataseze pozele din anunt: https://nimfomane.com/forum/topic/63824-noua-in-orasul-tau-poze-100-reale0736414183/ ? 7 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Cadoul? Face la finalizare? La ora? Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Moooamă. Ceva și pentru mine. :X Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Multumesc. P.S.: poate cineva sa ataseze pozele din anunt: https://nimfomane.com/forum/topic/63824-noua-in-orasul-tau-poze-100-reale0736414183/ ? 12 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Ba băiatule... 3 2 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Bă piszdo ) 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 WOW! Asa se termina experienta cu Andreea.Nu vreau sa dau multe detalii despre actiune, insa pot spune ca experienta cu Andreea a trecut in top 3 personal, luandu-i locul celebrei Sarlote. Daca mergeti si sunteti baieti finuti, civilizati si sarmanti veti avea parte de ceva frumos cu siguranta din cate mi-am dat seama. Locatie langa Nerva Traian pe o str, laturalnica. Fata: 10 corp (chiar daca are sanii micuti, o sa fiti hipnotizati de fundul ei cu siguranta), plus ca e draguta cu ochi albastri (posibil ca multi dintre voi sa fi suspinat odata cand ati vazut-o printr-un club ca si animatoare )Oral: ne. 10 cu felicitari ! e punctul ei forte; ii place la nebunie, zici ca a primit cadou cand era mica un tort cu o lumanare de la sex shop de ii place asa mult;Normal: 9, insa apreciez implicareaGFE: ori eu sunt compatibil, ori e ea asa tot timpul: 10; plecati de acolo cu gandul de a reveni! Nu detaliez actiunea, va las sa descoperiti singuri. CU siguranta voi reveni! Multumesc. P.S.: poate cineva sa ataseze pozele din anunt:Sall Gorghe spune si tu cat ai stat,cat ai cotizat,FK daca ofera,un cico,o cafa,un sut in cur ceva,da si tu detalii deastia care nu prea intereseaza pe nimeni.Vii aici si arunci asa 2-3 vb sa agiti apele si ne lasi "neterminati".Ps:cam multe tre sa indeplinesti ca sa iasa ceva frumi,nu de alta da la 400ron/h,se cam zbarleste pelea pe OO.O seara faina!!! 9 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 400 de lei sunt maculatura pentru mine 1 Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Ii voi face si eu o vizita din curiozitate si o sa revin cu recenzia, merita incercata. Promit sa postez toate detaliile necesare pentru a sti si voi daca merita sau nu, ma voi risca eu.. o seara faina! 1 21 Link spre comentariu
aeryen Reputație: 57 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Ii voi face si eu o vizita din curiozitate si o sa revin cu recenzia, merita incercata. Promit sa postez toate detaliile necesare pentru a sti si voi daca merita sau nu, ma voi risca eu.. o seara faina!Aşteptăm cu nerăbdare! Link spre comentariu
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 French Kiss ofera?Cam ce inaltime are, fara tocuri? Link spre comentariu
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Asteptam mai multe informatii, atat de utile.Cert este ca e cat se poate de tentant si pare mai rafinat decat media. Link spre comentariu
pizdacila Reputație: 25 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 French Kiss ofera?la 400 lei ar trebui sa ofere macar atat. Altfel sa dai 400 lei si nici macar atat sa nu se poata, chiar mi se pare o mare teapa :slap2 :slap2 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 400 de lei sunt maculatura pentru mineAsa ziceam si io,ce te doare degetele sa scrii? Ii voi face si eu o vizita din curiozitate si o sa revin cu recenzia, merita incercata. Promit sa postez toate detaliile necesare pentru a sti si voi daca merita sau nu, ma voi risca eu.. o seara faina!Sa nu uiti!! . 5 Link spre comentariu
cuculet13456789 Reputație: 38 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Moooamă. Ceva și pentru mine. :X Nu ar trebui sa te bucuri dupa ce mergi la ea, nu intainte in mod prematur ? Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Nu ar trebui sa te bucuri dupa ce mergi la ea, nu intainte in mod prematur ?iti raspundeam daca aveai macar cuc... Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 In pula mea...Stiu ca nu va intereseaza, dar sa stiti ca m-am dus, cum dreq sa nu ma duc, ca doar animatoarele e veața mea. Sa v-o recomand, n-ar avea niciun sens, ca oricum nu sunt un membru de incredere. 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 iti raspundeam daca aveai macar cuc...te simt uMpic nervos..... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 In pula mea...Stiu ca nu va intereseaza, dar sa stiti ca m-am dus, cum dreq sa nu ma duc, ca doar animatoarele e veața mea. Sa v-o recomand, n-ar avea niciun sens, ca oricum nu sunt un membru de incredere. şi acu' unde eşti ? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 şi acu' unde eşti ?Depinde... de ce ma intrebi?Vrei sa bem un shpritz? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Depinde... de ce ma intrebi?Vrei sa bem un shpritz?maine , vorbim pă oațăp Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 maine , vorbim pă oațăp Maine e perfect, dar nu pot. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Maine e perfect, dar nu pot. nici io Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 In pula mea...Stiu ca nu va intereseaza, dar sa stiti ca m-am dus, cum dreq sa nu ma duc, ca doar animatoarele e veața mea. Sa v-o recomand, n-ar avea niciun sens, ca oricum nu sunt un membru de incredere. fa o recenzie de bagabont Link spre comentariu
johnybegood Reputație: 831 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Nu ai cumva o oferta la vreo 100-150 lei finalizarea?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum