Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Reformuleaza intr-un mod politicos ! Esti un Domn, ce puloiu tau !

In post trebe folosite expresii care nu sunt de dulce : " esti varza , ce porumbu' meu , du-te'n gogoneaua ma-tii ".. Etc !
  • Minus 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

In post trebe folosite expresii care nu sunt de dulce : " esti varza , ce porumbu' meu , du-te'n gogoneaua ma-tii ".. Etc !

O sa ma conformez =))

• Oras:bucuresti
Postat

Salutare la baieti,

Am punctat si eu la Andreea, sa vad si eu cum este o animatoare.

Andreea este o tipa super, bine proportionata, si super simpatica la infatisare. Presteaza in locatia Selenei, fiind si colege. Cum am intrat in locatie am ramas surprins de infatisarea acestei fete. Am facut un dush, toate la locul lor, am socializat un pic, si am trecut la actiune :D.

O sa dau direct notele

Oral: 10 cu deep, cu cim, foarte frumos.

Normal: 10 nu oboseste, este foarte activa in pat

Gfe: 10 este o fata dezghetata cu care ai ce vb.

Anal: inca nu

Halatu 400 lei 1 ora.

• Like 4
Postat

Salutare la baieti,

Am punctat si eu la Andreea, sa vad si eu cum este o animatoare.

Andreea este o tipa super, bine proportionata, si super simpatica la infatisare. Presteaza in locatia Selenei, fiind si colege. Cum am intrat in locatie am ramas surprins de infatisarea acestei fete. Am facut un dush, toate la locul lor, am socializat un pic, si am trecut la actiune :D.

O sa dau direct notele

Oral: 10 cu deep, cu cim, foarte frumos.

Normal: 10 nu oboseste, este foarte activa in pat

Gfe: 10 este o fata dezghetata cu care ai ce vb.

Anal: inca nu

Halatu 400 lei 1 ora.

Mersi mult,te pupic si te mai astept!

Postat

Am executat si eu aceasta super fata. Arata bine, supla, inaltuta, tzatze tari cu sfarcuri erectile si cu miscari de felina. Meseria( dansatoare in cluburi) o ajuta sa socializeze si sa fie permanent in forma. Culmea este ca ne-am gasit si cunostinte comune, fapt ce a dus la o comunicare cat se poate de apropiata.

Am gasit-o pe domnisoara intr-un apartament din Nerva Traian, usor accesibil si cu locuri de parcare la discretie. De la usa, dupa ce mi-a deschis, am realizat ca urmeaza o intalnire atractiva cu o fata deosebita. M-a intampinat intr-o tinuta lejera, cat se poate de sexy, care te imbia sa ajungi in pat cat mai repede. Este comunicativa, draguta si deschisa la dialog. Ne-am sarutat, ne-am imbratisat, ne-am dat frau liber poftelor carnale si intr-un final, demn de 2 prieteni, am ramas imbratisati pret de cateva minute sa ne tragem rasuflarea. 

O experienta reusita alaturi de o fata frumoasa care stapaneste arta amorului.

Note

locatia - curata dar fara ca fie wow - 8;

fata - 9 draguta la fata, corp de balerina;

oral - 9,5 ca sa nu dau 10( dar merita);

normal - 9,5 ( din acelasi motiv);

halatul - 250 lei o finalizare.

Da, revin oricand cu placere !

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Am executat si eu aceasta super fata. Arata bine, supla, inaltuta, tzatze tari cu sfarcuri erectile si cu miscari de felina. Meseria( dansatoare in cluburi) o ajuta sa socializeze si sa fie permanent in forma. Culmea este ca ne-am gasit si cunostinte comune, fapt ce a dus la o comunicare cat se poate de apropiata.

Am gasit-o pe domnisoara intr-un apartament din Nerva Traian, usor accesibil si cu locuri de parcare la discretie. De la usa, dupa ce mi-a deschis, am realizat ca urmeaza o intalnire atractiva cu o fata deosebita. M-a intampinat intr-o tinuta lejera, cat se poate de sexy, care te imbia sa ajungi in pat cat mai repede. Este comunicativa, draguta si deschisa la dialog. Ne-am sarutat, ne-am imbratisat, ne-am dat frau liber poftelor carnale si intr-un final, demn de 2 prieteni, am ramas imbratisati pret de cateva minute sa ne tragem rasuflarea. 

O experienta reusita alaturi de o fata frumoasa care stapaneste arta amorului.

Note

locatia - curata dar fara ca fie wow - 8;

fata - 9 draguta la fata, corp de balerina;

oral - 9,5 ca sa nu dau 10( dar merita);

normal - 9,5 ( din acelasi motiv);

halatul - 250 lei o finalizare.

Da, revin oricand cu placere !

Mersi,te astep cu drag,pupici

Postat

Hmmm , cu parul lung mi se parea mai interesanta ! 

Postat

Buna,baieti

Vroiam sa va anunt ca voi pleca intr-un mic concediu,voi lipsi 3 saptamani,dar promit ca ma voi intoarce,nu ma retrag!

Va pupacesc dulce dulce!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

35+ la varsta

notele la aspect primite sunt de 8

normal ca orice normal

oral cu deep,scuipat,lins coaie...deja adorm enumerand ....am primit si in alte parti la 100finalizarea

din pozele de pe topicul celalalt(cu anuntul)mi se pare ca este animatoare intr-un beci cu igrasie,si aici am 2 banuieli:fie vechiul Twice(actualmente casa de cultura...cum plm ii zice...am futut ceva bun pe acolo cand eram student la baile de la subsol)fie in barul Best Seller din centru vechi unde tot la fel au la subsol caramizi dinalea.

Sincer o vad ca o tipa mai mult de mana a doua,nu are nici-o calitate de curva de lux,doar basini de 400ron(unii zic ca au dat si 450 pe ora)si figuri ca WOW daca niste betivi se uita de jos la mine cand dansez pe bar imediat arunca banii sa ma futa.

Locatia cu Selemary e de tot cacatul,etaj superior,cald ca dracu vara acolo,si cam debandada pentru niste femei care pretind 300 si 400 ron pe ora(am pus tarifele amandurora).

Tragem linie :sunt bunaciuni langa blocul lor(o blonda stie ea care) unde de 250/H uitasem pleci futut ca la carte+plus picioare tremurande,CIM si omenit asa cum trebuie si alte fete prin zona unde dai 10 la aspect si 9 la servicii si pretul la jumatate.

• Like 4
  • Minus 2
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Sunt fete care prefera 2-3 clienti la 400ron/h decat 5 la 200/h, cat deapre modificarea preturilor sunt sigur ca o sa apara dar nu in directia in care te astepti tu, majoritatea fetelor cresc pretul cand se intorc on tara.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca femeia are clienti nu vad de ce ar schimba pretul.

Piata se autoregleaza. Si nu in functie de cei care scriu pe topic ca e scump ci un functie de cati apar la usa fetei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...