raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 17, 2016 Reformuleaza intr-un mod politicos ! Esti un Domn, ce puloiu tau ! In post trebe folosite expresii care nu sunt de dulce : " esti varza , ce porumbu' meu , du-te'n gogoneaua ma-tii ".. Etc ! 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 In post trebe folosite expresii care nu sunt de dulce : " esti varza , ce porumbu' meu , du-te'n gogoneaua ma-tii ".. Etc !O sa ma conformez
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 18, 2016 Neata baietiAzi sunt pana la ora 22Va pup dulce!
liviu999 Reputație: 157 Postat Martie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 18, 2016 Salutare la baieti, Am punctat si eu la Andreea, sa vad si eu cum este o animatoare. Andreea este o tipa super, bine proportionata, si super simpatica la infatisare. Presteaza in locatia Selenei, fiind si colege. Cum am intrat in locatie am ramas surprins de infatisarea acestei fete. Am facut un dush, toate la locul lor, am socializat un pic, si am trecut la actiune . O sa dau direct notele Oral: 10 cu deep, cu cim, foarte frumos. Normal: 10 nu oboseste, este foarte activa in pat Gfe: 10 este o fata dezghetata cu care ai ce vb. Anal: inca nu Halatu 400 lei 1 ora. 4
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2016 Salutare la baieti, Am punctat si eu la Andreea, sa vad si eu cum este o animatoare.Andreea este o tipa super, bine proportionata, si super simpatica la infatisare. Presteaza in locatia Selenei, fiind si colege. Cum am intrat in locatie am ramas surprins de infatisarea acestei fete. Am facut un dush, toate la locul lor, am socializat un pic, si am trecut la actiune .O sa dau direct noteleOral: 10 cu deep, cu cim, foarte frumos.Normal: 10 nu oboseste, este foarte activa in patGfe: 10 este o fata dezghetata cu care ai ce vb.Anal: inca nuHalatu 400 lei 1 ora.Mersi mult,te pupic si te mai astept!
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2016 BunaAzi sunt la birou pana la ora 19Va pup!
adipopescu7777 Reputație: 10 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2016 Buna,esti libera intr o ora? 1
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 21, 2016 Buna Azi si maine nu sunt la birou va pup si ne vedem miercuri
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 23, 2016 Buna,baietiAzi sunt la birou pana la ora 22Va pup si va astept!
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Am executat si eu aceasta super fata. Arata bine, supla, inaltuta, tzatze tari cu sfarcuri erectile si cu miscari de felina. Meseria( dansatoare in cluburi) o ajuta sa socializeze si sa fie permanent in forma. Culmea este ca ne-am gasit si cunostinte comune, fapt ce a dus la o comunicare cat se poate de apropiata.Am gasit-o pe domnisoara intr-un apartament din Nerva Traian, usor accesibil si cu locuri de parcare la discretie. De la usa, dupa ce mi-a deschis, am realizat ca urmeaza o intalnire atractiva cu o fata deosebita. M-a intampinat intr-o tinuta lejera, cat se poate de sexy, care te imbia sa ajungi in pat cat mai repede. Este comunicativa, draguta si deschisa la dialog. Ne-am sarutat, ne-am imbratisat, ne-am dat frau liber poftelor carnale si intr-un final, demn de 2 prieteni, am ramas imbratisati pret de cateva minute sa ne tragem rasuflarea. O experienta reusita alaturi de o fata frumoasa care stapaneste arta amorului.Notelocatia - curata dar fara ca fie wow - 8;fata - 9 draguta la fata, corp de balerina;oral - 9,5 ca sa nu dau 10( dar merita);normal - 9,5 ( din acelasi motiv);halatul - 250 lei o finalizare.Da, revin oricand cu placere ! 6 3
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 24, 2016 Am executat si eu aceasta super fata. Arata bine, supla, inaltuta, tzatze tari cu sfarcuri erectile si cu miscari de felina. Meseria( dansatoare in cluburi) o ajuta sa socializeze si sa fie permanent in forma. Culmea este ca ne-am gasit si cunostinte comune, fapt ce a dus la o comunicare cat se poate de apropiata.Am gasit-o pe domnisoara intr-un apartament din Nerva Traian, usor accesibil si cu locuri de parcare la discretie. De la usa, dupa ce mi-a deschis, am realizat ca urmeaza o intalnire atractiva cu o fata deosebita. M-a intampinat intr-o tinuta lejera, cat se poate de sexy, care te imbia sa ajungi in pat cat mai repede. Este comunicativa, draguta si deschisa la dialog. Ne-am sarutat, ne-am imbratisat, ne-am dat frau liber poftelor carnale si intr-un final, demn de 2 prieteni, am ramas imbratisati pret de cateva minute sa ne tragem rasuflarea. O experienta reusita alaturi de o fata frumoasa care stapaneste arta amorului.Notelocatia - curata dar fara ca fie wow - 8;fata - 9 draguta la fata, corp de balerina;oral - 9,5 ca sa nu dau 10( dar merita);normal - 9,5 ( din acelasi motiv);halatul - 250 lei o finalizare.Da, revin oricand cu placere !Mersi,te astep cu drag,pupici
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 24, 2016 BunaAzi sunt la birou pana la ora 21Va pup!
jaydeee Reputație: 9 Postat Martie 24, 2016 Postat Martie 24, 2016 BunaAzi sunt la birou pana la ora 21Va pup!te deplasezi?
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2016 Pupici 22 1
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 29, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 29, 2016 Pupici Pupici în pulă?
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 29, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 29, 2016 Pupici new look!iti sta bine!nice body!
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 29, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 29, 2016 Hmmm , cu parul lung mi se parea mai interesanta !
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 30, 2016 BunaAzi sunt la birou pana la ora 22Va pup!
andreea5222 Reputație: 906 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Buna,baietiVroiam sa va anunt ca voi pleca intr-un mic concediu,voi lipsi 3 saptamani,dar promit ca ma voi intoarce,nu ma retrag!Va pupacesc dulce dulce!
kiviak Reputație: 206 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2016 Du-te tare si vino cu preturi realiste nu bombastice...
kiviak Reputație: 206 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2016 35+ la varstanotele la aspect primite sunt de 8normal ca orice normaloral cu deep,scuipat,lins coaie...deja adorm enumerand ....am primit si in alte parti la 100finalizarea din pozele de pe topicul celalalt(cu anuntul)mi se pare ca este animatoare intr-un beci cu igrasie,si aici am 2 banuieli:fie vechiul Twice(actualmente casa de cultura...cum plm ii zice...am futut ceva bun pe acolo cand eram student la baile de la subsol)fie in barul Best Seller din centru vechi unde tot la fel au la subsol caramizi dinalea.Sincer o vad ca o tipa mai mult de mana a doua,nu are nici-o calitate de curva de lux,doar basini de 400ron(unii zic ca au dat si 450 pe ora)si figuri ca WOW daca niste betivi se uita de jos la mine cand dansez pe bar imediat arunca banii sa ma futa.Locatia cu Selemary e de tot cacatul,etaj superior,cald ca dracu vara acolo,si cam debandada pentru niste femei care pretind 300 si 400 ron pe ora(am pus tarifele amandurora). Tragem linie :sunt bunaciuni langa blocul lor(o blonda stie ea care) unde de 250/H uitasem pleci futut ca la carte+plus picioare tremurande,CIM si omenit asa cum trebuie si alte fete prin zona unde dai 10 la aspect si 9 la servicii si pretul la jumatate. 4 2
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Sunt fete care prefera 2-3 clienti la 400ron/h decat 5 la 200/h, cat deapre modificarea preturilor sunt sigur ca o sa apara dar nu in directia in care te astepti tu, majoritatea fetelor cresc pretul cand se intorc on tara.
pulesteu Reputație: 10795 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 Daca femeia are clienti nu vad de ce ar schimba pretul.Piata se autoregleaza. Si nu in functie de cei care scriu pe topic ca e scump ci un functie de cati apar la usa fetei.
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 1, 2016 Care e blonda aia bunaciune ?) 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum