borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Cred că Andreea are record de recenzii pozitive fara sa ajungă la top. Număra cineva?
iamwhoiam Reputație: 116 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Cred că Andreea are record de recenzii pozitive fara sa ajungă la top. Număra cineva? Din cate mi-a spus, nu o intereseaza sa fie in vreun top. Mie personal imi pare bine ca nu este acolo, pentru ca este cu MULT peste nivelul tipelor de la top.
walkonthemoon Reputație: 337 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Andreea si Alexandra 31 sunt in topul testatelor.nu le scoate nimeni de la testate, de frica. Sa nu cumva sa treaca la pas pe langa top:)s-ar creea un Top of the Top 5
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Andreea si Alexandra 31 sunt in topul testatelor.nu le scoate nimeni de la testate, de frica. Sa nu cumva sa treaca la pas pe langa top:)s-ar creea un Top of the Top Asta cam așa e
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 23, 2017 Postat Februarie 23, 2017 Andreea si Alexandra 31 sunt in topul testatelor.nu le scoate nimeni de la testate, de frica. Sa nu cumva sa treaca la pas pe langa top:)s-ar creea un Top of the Top E bine ca nu se afla prea mult in lumina reflectoarelor. Cine cunoaste le gaseste cu usurinta
andreea5222 Reputație: 906 Postat Februarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Buna baietiAzi sunt pana la ora 21Va sarut dulce
andreea5222 Reputație: 906 Postat Februarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Am promis ca mai adaug poze noi si intodeauna ma tin de cuvant va sarut dulce 20 1
t2626 Reputație: 730 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2017 Hai ca te ajut eu putin , Andreea Nu de alta ... dar ne rupem gatul )Te puup Ne vedem saptamana viitoare , da ? 4
tungsten Reputație: 239 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Salut! ‘’Coliziune frontala’’ Tungsten versus Andreea – 0736414183. Contact: Vezi randul de mai sus! Sunat, raspunde. Voce frumoasa, prezinta serviciile calm, locvace, te atrage din discutie. Locatia: Cunoscuta, au mai activat ,,vechi cunostinte’’. Nerva-Traian, strada adiacenta. Va ghideaza Andreea. Apartament, curat, ingrijit si toate la locul lor. Ordine. Cam intunecos, dar aerisit. Nimic de reprosat. Colega nu cred ca era prezenta, nu am auzit nici un zgomot pe parcursul timpului alocat ‘’intalnirii’’. Baia curata si dotata cu tot ceea ce este necesar. Geluri de dus, prosop impecabil, papuci. Andreea: Blonda, ochi albastri, frumosi. Estimez 30 ani, 1,65m, 57 kg. Mi-a deschis usa, in spatele acesteia a aparut o femeie frumoasa, piele creola (solar), frumos proportioanata pentru o mignona, in lenjerie impecabila (neagra) si aleasa cu gust (are simt estetic dezvoltat). Vorbareata, creeaza o stare de comfort. S-a oferit sa ma ajute sa ma dezbrac si sa imi aranjeze hainele (nu prea mai ne intalnim cu lucrul acesta in zilele noastre). Este o femeie frumoasa, chiar foarte frumoasa (rog a se scuza subiectivismul, dar a se subintelege). Trasaturi fine ale fetei. Piele fina si placuta atingerii, implanturile la sani, reusite si cu gust, nu disproportioneaza restul corpului. Carnea nu este tonifiata, dar OK. Fundul, in schimb beton, daca era tonifiat, daca ar fi prestat si anal, ar fi TOOOOOP garantat!!! Nu am observat urme de vergeturi sau celulita. Pasarica OK, dar prefer alt ‘’model’’. Singurul repros la adresa ei il am legat doar de dantura, care nu este perfect alba datorita faptului ca fumeaza prea mult. ATAT!!! IGIENA: IREPROSABILA ATITUDINE, IMPLICARE, GFE, SERVICII – 9.50+ De REVIZITAT!!! Achitat 400 RON/72 minute. Tungsten! 5
whatyousay Reputație: 125 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2017 Am promis ca mai adaug poze noi si intodeauna ma tin de cuvant va sarut dulce Mama doamne..
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 2, 2017 Colega cu yssa?? 1
andreea5222 Reputație: 906 Postat Martie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 2, 2017 Buna baietiAzi sunt pana la ora 21Va sarut dulce
sex_vl Reputație: 429 Postat Martie 2, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Martie 2, 2017 Buna baby,sunt baiatul de la Valcea....cel cu lipiciul.sunt cateva zile prin Bucuresti.Maine pe la ora 13:30-14:00 cred ca scap de "urmaritoare" si as vrea sa iti fac o vizita.Se poate?
alinnalin Reputație: 2 Postat Martie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2017 Buna bonda?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 Buna bonda? Da...da' de ce întrebi?
alinnalin Reputație: 2 Postat Martie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2017 Vreau sa o vizitez?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 Vreau sa o vizitez? Poi, vrei??? p.s ?=semnul întrebării
alinnalin Reputație: 2 Postat Martie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2017 Asteptam un sfat asta am vrut sa zic
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 2, 2017 Pai nu stii sa citesti recenziile baietilor care au vizitat-o pe Andreea ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 Asteptam un sfat asta am vrut sa zic Mergi cu inima deschisă😉
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 Pai nu stii sa citesti recenziile baietilor care au vizitat-o pe Andreea ? Stă prost cu timpulðŸ˜
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 2, 2017 E ok . L-ai povatuit tu . De bine , evident . Ar trebui sa tina cont de sfatul tau . Doar esti dottore . 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 2, 2017 E ok . L-ai povatuit tu . De bine , evident . Ar trebui sa tina cont de sfatul tau . Doar esti dottore . M-ai făcut plagiator?😂😂😂
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 2, 2017 No way. Ma dau pe mine daca vrei exemplu . In sensul ca eu iti urmez sfaturile . Always ! 4
alinnalin Reputație: 2 Postat Martie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2017 Ginion am sunat si nu a raspuns
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum