Sari la conținut

Claudia 0784691818

Postări Recomandate

Postat
14 hours ago, 7uuupp said:

Știm…dar mai lucrează?

14 hours ago, laury said:

Am ajuns si eu anul trecut. O ia pana la cotor cu dat drumul direct pe amigdale! Recomand!

Salut! Încercați pe 0760515025. Am fost recent. Cand am fost Era la Universitate... 

Țineți fata activa!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Este valabil nr de telefon acum am plecat de la ea este nr1 la oral fata asta

• Like 1
Postat

Salut!  Sa va spun despre ultima vizita, ieri. (o pierdusem, dar în ultima luna dec2025/ian2026 am punctat de trei ori- la Coltea, la Romana și acum pe strada cu Capșa spre Casa Armatei). Se tot schimba cu locația, pt.ca lucrează și nu prea lucrează... Loc actuala este într un bloc vechi, nr.etaj>5...Garsoniera ciudata rău dpdv compartimentare. Către fereastra are o măsuță cu 2 scaune - va dau un pont, merge un sex aici, are geamurile acoperite.            Fata o stiti la fizic, imi plac taticile, curuletul nu mi mai place pt.ca nu mai face anal (la inceputuri facea anal...) , picioare sunt mai grosute, pulpite cam mari. In concluzie la corp este bunicica, cu mine este amabila pasionala. O stiu de f.mult timp. Acum am stat o ora. Venisem cu planul făcut, nr.1 sex cu balon apoi fin orala.  Asa s a întâmplat, am făcut sex protejat în doua poziții, pe la spate și cu ea pe spate. I am spus ca nu termin pe la spate pt.ca te rupe cu curul, am optat cu ea pe spate. Am dat cu simt de răspundere, cine o știe, după ce se încinge, te strânge cu picioarele, se mișcă, se excita. Cu mine asa s a comportat - am fin.in balon. Pauza a fost scurta, dar binevenita pt mine. Va spuneam de zona cu măsuță dinspre fereastra- aici am făcut doar oral: a sculat P, stie meserie, apoi am futut o în gura minute bune. Futai real in gura, futai finut dar o mai si indesam pe coana P. Accepta toată P. Nu am reușit sa mai băgăm și oo lele. Pe ele le lua separat...Am finalizat și acum. A colectat cu răspundere.  Concluzia finala este, fata bună rău la oral, face fin orale multiple(sa putem noi), oricând ar da normalul cu balon pe o fin.orala.- plus ca rămâne un balon pt.alta data. FB acest oral!

PS - SI acum când postez P.ar vrea sa fie în gurita fetei.

• Like 4
  • Oras:DA
  • Oras:DA
Postat

O stiu de cand era incepatoare,am fost la ea de cel putin 20 de ori in cei 10 ani de cand ne stim.Oralul mai mult face fuck decat supt,GFE bun,il pune pe soldatel in pozitie de drepti in maxim doua minute,pacat ca nu mai face anal

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, lilisor95 a spus:

O stiu de cand era incepatoare,am fost la ea de cel putin 20 de ori in cei 10 ani de cand ne stim.Oralul mai mult face fuck decat supt,GFE bun,il pune pe soldatel in pozitie de drepti in maxim doua minute,pacat ca nu mai face anal

Oralul e ce trebuie! 

• Like 3
Postat

Săptămâni trecuta am fost la ea și oralul este ce trebuie am sunat o și azi dar are tel inchis

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost si eu de multe ori la ea dar la un momendtat disparuse... un nr actual daca da cineva ar fi perfect

Postat

0760515025, ultima oara era pe la Coltea, spre Unirii într o clădire noua. O stiu de pe vremea când făcea și anal( niște bădărani au rupt o și asa a scos analul). Ce am spus și pe 14ian., țineți fata activa, INCA MAI ARE FARMECE!

6 hours ago, utilizatornou said:

am fost si eu de multe ori la ea dar la un momendtat disparuse... un nr actual daca da cineva ar fi perfect

22 hours ago, 7uuupp said:

Oralul e ce trebuie! 

Da, te tine la oral și 2 finalizari.

Postat

Da era ce trebuie când făcea și anal la 300 de lei ora hehehehe ce vremuri

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat
On 5/4/2026 at 11:21 PM, utilizatornou said:

Numarul e tot ala dar lucreaza cu pauze. Eu i-am scris prin februarie si am dat de ea.

• Like 1

----------

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.