discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 3, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Februarie 3, 2016 Pfuaiii , ce de vis e tipa din filmulet ! Parca i-as trage cateva limbi !Ai bagat una scurta,asa-i?
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Face bine la 'te-n...
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2016 Flutură în vânt, zălog de legământ....fac ce fac și mi-aduc aminte de Doftana...acolo am fost făcut pionier, dă haram mi-a fost Sombagpoola, pe toți ne-au făcut acolo!
d d p o f Reputație: -201 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Cine a incercat asta ? E un mit ? Astept pareri pertinente si impertinente , dar mai ales sfaturi utile.O sa primesti raspuns in weekend... de obicei atunci intra nebunu. Ai rabdare-n pula mea.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Sombagpoola, pe toți ne-au făcut acolo! Grupa întâi, adicâtelea ăștia destupaţi la minte
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2016 Corect!
krakanatu Reputație: 1 Postat Februarie 3, 2016 Autor Postat Februarie 3, 2016 O sa primesti raspuns in weekend... de obicei atunci intra nebunu. Ai rabdare-n pula mea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum