dodel 43 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Salutare futaciosilor, astazi in cautare de ceva noua am avut ocazia sa o intalnesc pe Lavinia 19. Tipa este slabuta blonda cam la 1,60 si vreo 50 de kg.Am sunat pentru a ma programa si mi-a raspuns o voce calda si foarte primitoare. Aceasta mi-a prezentat telefonic care sunt servicile ei si i-am spus ca vreau sa ii fac o vizita. Zis si facut ma programez trimit sms de confirmare iar ea imi trimite adresa. Odata ajuns acolo am avut surpriza sa observ ca este vorba de locatia Alexei 19. Urc sus si imi deschide o fata frumoasa intr-o costumatie foarte sexy. Facem cunostinta si imi spune ca este colega cu Alexa 19. O fata foarte finuta foarte frumoasa si foarte atragatoare. Dupa ce am stat de vorba am primit un prosop si am fugit la dus pentru igienizare.Baia foarte ok multe produse si foarte curata. Revin in camera unde ne-am afundat intr-un FK foarte placut iar dupa un mic preludiu a trecut la un oral umed foarte atent la zonele adiacente.Nu am putut rezista foarte mult si am trecut la actiune. Dupa ce mi-am pus caciulita am schimbat cateva poziti si am terminat pe sanii ei .Am fugit la baita si am revenit in camera cu aceeasi pofta.Am schimbat cateva vorbe am fumat o tigare dupa care aceasta a fugit si ea la dus. Revenita in camera am reluat iar Fk si am specificat ca vreau sa finalizez oral (lucru care ma anuntat de la bun inceput ca este extra ca si Fk) nu a durat foarte mult si am terminat in gurita ei.Am avut parte de o experienta foarte placuta alturi de Lavinia pe care o recomand si pe care o voi revizita cine stie poate un show cu Alexa 19. Inainte de a pleca am rugato pe Lavinia daca se poate sa ii fac cateva poze pentru a le atasa si tot odata de a le vedea si voi. Locatie aceasi curata dotata cu multe geluri de dus - 9Fata super ok 9,5FK-8Oral-8Normal 9,5 cu imbinari de FkPret halat- 300 ( 200 pentru o ora iar cei 100 pentru Fk si finalizarea orala) 10 2
dutzulescu Reputație: 163 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Anal face?
vpop Reputație: 384 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Hai ca asta chiar miroase rau. De unde ai avut tu numarul ei in primul rand cand nu exista nici un anunt al acestei fete?Nu mai zic de faptul ca ai ajuns tot in locatia unde mai facusei una dintre cele doua recenzii ale tale. 2
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Februarie 3, 2016 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Februarie 3, 2016 cam dubios Alexa urma sa o lanseze maine (Buna seara,dragilor ! Tin sa va anunt ca de maine voi avea o coleguta Tot maine am sa incerc sa va ofer si mai multe detalii ! O seara frumoasa ! ) 4
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Dodele umblii cu cioara vopsita. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 A aparut lavinia cu anunt si cont la rubrica anunturi!
dodel 43 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2016 Autor Postat Februarie 3, 2016 Frate eu am gasit fata pe alt site. Nu stau sa dau numele site-ului ca sa fac reclama ca asa vor muschii vostrii ! 1
alexa19x Reputație: 18148 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Februarie 3, 2016 cam dubios Alexa urma sa o lanseze maine (Buna seara,dragilor ! Tin sa va anunt ca de maine voi avea o coleguta Tot maine am sa incerc sa va ofer si mai multe detalii ! O seara frumoasa ! ) Am sa te rog sa mai verifici odata ora cand a fost facuta postarea mea si ultimile postari ale mele pe topicul meu si dupa poti sa dai cu presupusu 1
dodel 43 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2016 Autor Postat Februarie 3, 2016 Dodele umblii cu cioara vopsita.Vrei sa iesim la o bere? Imi faci invitatie cumva? 1 1
dodel 43 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2016 Autor Postat Februarie 3, 2016 Anal face?mi-a spus ca nu face
margy1 Reputație: -28 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Lasa ca stim care e treaba , dar nu putem decat sa te felicitam. Sa o ti tot asa Dodele. 2
alexa19x Reputație: 18148 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Februarie 3, 2016 Frate eu am gasit fata pe alt site. Nu stau sa dau numele site-ului ca sa fac reclama ca asa vor muschii vostrii !I-am deschis eu cont aici azi...o sa o anunt maine cum ajung la munca ca are topic deschis 2
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 3, 2016 Nici la ora asta google inca nu listeaza la search nimic pt acest numar, nici macar at-ul Frate eu am gasit fata pe alt site. Nu stau sa dau numele site-ului ca sa fac reclama ca asa vor muschii vostrii ! 2
alexa19x Reputație: 18148 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Februarie 3, 2016 Nici la ora asta google inca nu listeaza la search nimic pt acest numar, nici macar at-ulEu i-am schimbat numarul Daca il afisez,dupa se face reclama Imi poti lasa mie mesaj privat 1
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 3, 2016 Frate eu am gasit fata pe alt site. Nu stau sa dau numele site-ului ca sa fac reclama ca asa vor muschii vostrii !Adica aici ? Am sunat aceasta fata ieri in jurul orei 23:00 si am stabilit o intalnire. I-am trimis un msg cu adresa si mi-a spus ca ajunge intr-o jum de ora. Fata a fost punctuala. Ajunsa in locatie am schimbat cateva vorbe dupa care am trecut la actiune. A inceput cu un oral np dupa care am pus balonasul si la treaba. Fata este stramta dar dupa cateva incercari am reusit sa intru. Nu a durat mult si am finalizat in balonas. Dupa un dus si o tigare am trecut iar la treaba cu un oral de zile mari DT si iar la actiune.Fata este super -10Oral NP-10Igiena-10Fk-10Sigur ne vom reintalni curand si chiar o recomand 2
dodel 43 Reputație: 18 Postat Februarie 3, 2016 Autor Postat Februarie 3, 2016 Nici la ora asta google inca nu listeaza la search nimic pt acest numar, nici macar at-ulbuna Cassy la momentul plecari mele am discutat cu colega ei Aalexa iar aceasta mi-a adus la cunostinta ca numarul specificat de mine in deschiderea topicului va fi numarul la carea Lavinia va putea fi contactata pe acest site,
glavan Reputație: -176 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Notabila descoperirea facuta de Alexa si serviciul facut de DodelNu mai conteaza unde sau in cum a aparut pe mapamond.O asteptam cu drag sa dialogheze cu noi. 5
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 4, 2016 Si nici n-ai specificat ca ai mai intalnit-o la un outcall http://nimfomane.com/forum/topic/62222-gina-0761035176/?p=1678293 buna Cassy la momentul plecari mele am discutat cu colega ei Aalexa iar aceasta mi-a adus la cunostinta ca numarul specificat de mine in deschiderea topicului va fi numarul la carea Lavinia va putea fi contactata pe acest site, Bai nene e Gina cea cu normalul neprotejat??ATENTIE MARE DE TOT!!! 5 2
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 4, 2016 Lavinia este fosta Gina care face normal neprotejat!!!! A confirmat Piticu2015 pe topicul Gina.Situatia este de cacat!!!! Aveti grija ce futeti colegi!Alexandruanton a descoperit-o pe mincinoasa asta! 6
margy1 Reputație: -28 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Nu mai exagerati asa.Da este Gina - Lavinia si si-a gasit locatie acum din ce se vede.Am fost aseara si totul a decurs OK, nici vorba de normal neprotejat.Recenzia o are pe celalalt topic si nu are sens sa ma repet.Parerea mea este ca merita sa incercati macar odata si apoi sa judecati prin simturi proprii. 1 2
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 5, 2016 Gina-Lavinia, din cauza minciunilor, ai inceput cu poze false pe contul Gina, recenzii care nu specifica folosirea prezervativului pe contul Gina, schimbare de nume, schimbare de nr de mobil, declaratiile unor colegi pe contul Gina ca faci neprotejat si ca foloseai baloane Vultur de proasta calitate...este obligatoriu sa iti faci toate analizele bts si sa le postezi pe forum. Ca minti, asta am observat...dar cu sanatatea nu ne jucam!!!! 4
alexa19x Reputație: 18148 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Oras:Bulevardul Unirii (Bucuresti) Postat Februarie 5, 2016 Laury nu stiu sincer care,cum si in ce fel s-a intamplat inainte pana sa ma cunoasca pe mine.Am observat ca ea pe topicul acela nu are nici un comentariu..deci lumea poate spune orice,oricand...eu nici nu stiam ca mai exista un alt topic...cert este ca ea a ramas pe mana mea acum.Eu o invat ce si cum si nu cred ca va avea probleme cu prezervativele sau ce se mai aude... 1
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Niste poze din profil si din fata ca sa ne lamurim mai bine se poate?
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 5, 2016 Laury nu stiu sincer care,cum si in ce fel s-a intamplat inainte pana sa ma cunoasca pe mine.Am observat ca ea pe topicul acela nu are nici un comentariu..deci lumea poate spune orice,oricand...eu nici nu stiam ca mai exista un alt topic...cert este ca ea a ramas pe mana mea acum.Eu o invat ce si cum si nu cred ca va avea probleme cu prezervativele sau ce se mai aude...Alexa, sa isi faca urgent un set de analize si sa arate la clienti, forum, etc. Doar asa isi poate castiga credibilitatea din nou. Ce spun unii colegi pe topicul Gina, cred ca este destul de clar...din pacate! 4
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 5, 2016 Niste poze din profil si din fata ca sa ne lamurim mai bine se poate? Ce ar fi sa te duci tu azi la Lavinia si sa bagi botul la savarina.... 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum