Sari la conținut

Mai stie cineva unde lucreaza bunaciunea asta ?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mai vrei sa fii futut gratis!? =))

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu stie nimeni unde o gasesc pe pasarica asta ? Era atat de umeda si zemoasa anul trecut... am supt la ea 20 min :/

Alte poze cu ea nu ai? Incearca sa le scanezi cu Google Image si poate te trimite catre vreun anunt al ei.

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Alte poze cu ea nu ai? Incearca sa le scanezi cu Google Image si poate te trimite catre vreun anunt al ei.

Nu cred ca merge, nu cred ca poza aceea a aparut la anunturi, pare sa fie din sursa privata

Postat

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/10650062_703812293093553_4116712300225653358_n.jpg?oh=b19202a72a8fd8ddd64fc81f52afde5b&oe=57371395

Am fost anul trecut la ea insa i-am pierdut numarul, stiu ca lucra in Calarasi apoi in Buc. Unde o gasesc ?

Daca ai fi scris recenzie acum stiai  numarul;

Postat

Nu cred ca merge, nu cred ca poza aceea a aparut la anunturi, pare sa fie din sursa privata

Totusi fatza fetei nu-mi este total necunoscuta. Si eu nu am vizitat-o vreodata. Sigur si-a dat undeva un anunt cu poza asta sau cu una asemanatoare.

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator taki
Postat

ala i o poza de facebook, sa i scrii pe facebook ei, nu?

• Oras:Sincity
  • Oras:Sincity
Postat

era un anunt aici cu mai multe foto printre care si cea din link, in urma cu vreo 2 saptamani

• Oras:Los Angeles
Postat

Cred ca o caut de o luna si nu dau de ea, insa sunt 100 % convins ca are poze pe forum, au fost 2 tipi la ea insa nu ii gasesc threadul

Te duc eu la tipa...lucreaza cu circuit inchis dar trebuie sa dai 100 e. Te bagi?
  • Like 3
Postat

O sa inveti tu cum este cu circuitul inchis...iti las aici contul sa virezi suta de euro, apoi te duc?

• Like 4
Vizitator
Postat

O sa inveti tu cum este cu circuitul inchis...iti las aici contul sa virezi suta de euro, apoi te duc?

=))

Postat

cacat cu ochi ce esti...dispari de aici pusti cordit!

• Like 5
Vizitator
Postat

coryna44 cine pula mea e Golum asta ?

Cine e golum?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...