picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 De-ar fi asa de simplu, inca o data... Lasa dracii, pupici multi sa treaca! Am confirmarea, apartamentul e gata, in secunda asta pot sa-i trag o flegma pentru tot...El se gandeste daca fute sau nu... Nu-i fac ce merita, l-am si... plec si atat, dar nici asta nu crede bolnaviorul, el traieste cu proaste idei....Mi-e si sila sa descriu. Pa,pa! Păi am draci, pentru că sunteți căpoși amândoi, dar vă iubiți, dați-vă naibilui! Plm ... îmi vine să vă dau de somn la amândoi.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Păi am draci, pentru că sunteți căpoși amândoi, dar vă iubiți, dați-vă naibilui! Plm ... îmi vine să vă dau de somn la amândoi. Pai acum face, de exemplu, niste ambitii stupide... Posibil, daca o dau in spupizenie, neintionat, dar s-a simtit ceva de genul "mas doare in pulas!" Ok, eu ce vrei sa-i fac? Ii bag niste IQ si experienta de viata de la mine? Asta este, nu sunt solutii, am incercat.
klm112 Reputație: 5026 Postat Februarie 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Februarie 8, 2016 Nu este fericire mai mare decat să iubești și să fi iubit de un om extraordinar. Unele povești de iubire pot avea regasirile lor. Cu speranta se poate ajunge la retrairea sublimului atins odată și poate la mai mult decat atât. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2016 Pai acum face, de exemplu, niste ambitii stupide... Posibil, daca o dau in spupizenie, neintionat, dar s-a simtit ceva de genul "mas doare in pulas!" Ok, eu ce vrei sa-i fac? Ii bag niste IQ si experienta de viata de la mine? Asta este, nu sunt solutii, am incercat. Fute-l și nu cerceta ) Ti pup! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Fute-l și nu cerceta ) Ti pup! Ti pupacesc pana lesini! Noi vorbim de probleme, lui i s-a facut foame... Eu cand spun schizo... era un termen lejer.Pup! 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 Păi pune-i ceva pe farfurie (pizda de exemplu) și treceți la futut!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Mergi cu mine cu ţapu'? Nu m-am bronzat!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Nu fey, cu curca la raze! Vad ca i-ai luat locul lu mircea radu! Ma duc sa ma plimb putin pe faleza,m-ai suparat!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 Nu este fericire mai mare decat să iubești și să fi iubit de un om extraordinar. Unele povești de iubire pot avea regasirile lor. Cu speranta se poate ajunge la retrairea sublimului atins odată și poate la mai mult decat atât.Mă tu chiar vreai bataii? Că ti pocnesc di nu ti vezi! Iete al dreaq face filosofie! Puni wey pula pi dânsa, ascută și îți zîși și nu ti mai învârti ca un coi într-o caldari! Ai di pula me... 4 11
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2016 Nu este fericire mai mare decat să iubești și să fi iubit de un om extraordinar. Unele povești de iubire pot avea regasirile lor. Cu speranta se poate ajunge la retrairea sublimului atins odată și poate la mai mult decat atât. Iubiţi-vă pă tunuri
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2016 Nu m-am bronzat! In cazul ăsta, faci ca mielu'
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 Vad ca i-ai luat locul lu mircea radu! Ma duc sa ma plimb putin pe faleza,m-ai suparat! Mircea Radu bre!Încerc și io să fac ceva cu ăștia doi, dar mi-e că-i caftesc! Se iubesc tâmpiții dar se berbecesc ca niște copii.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2016 Puni wey pula pi dânsa, N-a pus-o?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 Cred că nu destul, că nebuna se desfute repede și dacă nu percutezi instant, ai cam belit-o, să mă ierți! 4 11
tmcostin Reputație: 7173 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2016 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 8, 2016 Cred că nu destul, că nebuna se desfute repede și dacă nu percutezi instant, ai cam belit-o, să mă ierți! Ai dă pula kalemeului 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Mircea Radu bre!Încerc și io să fac ceva cu ăștia doi, dar mi-e că-i caftesc! Se iubesc tâmpiții dar se berbecesc ca niște copii. Eee..pana la urma iubirea invinge! 3
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=w4THXeOD-Dw&feature=player_detailpage Dacă nici asta nu vă mișcă, inclusiv în pat, eu depun armele, în plm!
tmcostin Reputație: 7173 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2016 dragostea iubirea trb sa vina de la ei doi .
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2016 Bună dimi! Ceor face ăștia doi? Or s-au bătut, or s-au futut ca dracii ăia mari. Sper în a doua variantă nu de alta, dar mi-e teamă pentru bietul kalemeu.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Bună dimi! Ceor face ăștia doi? Or s-au bătut, or s-au futut ca dracii ăia mari. Sper în a doua variantă nu de alta, dar mi-e teamă pentru bietul kalemeu. E intreg si nevatamat, a scapat nebatut aseara fara erectii ca aveam draci... Azi e ultima zi... Cica abia acum realizeaza.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2016 Uuuufff... bine că a scăpat neavariat. Acuma, un futai de despărțire ar face minuni. Adică împăcare.
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 9, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12592672_487084271475533_7886435947501146155_n.jpg?oh=1da628860461317dce10a2f83204617b&oe=57249EE8 5
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 9, 2016 # 2
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 9, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 9, 2016 Putin in Miami, ce pana mea, dar îmi doresc familia aproape. Sper sa iasă! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum