Sari la conținut

Fanteziile barbatilor  

184 membri au votat

1. 1. Ce fantezii aveti?

• Sex cu doua femei
    • Sex oral
    • Sex anal
    • Pozitii neobisnuite. Care? (detaliati la comentarii)
    • Locuri neobisnuite. Care? (detaliati la comentarii)
    • Asiatice
    • Mulatre
    • Striptease
    • Gangbang
    • Altele. Care? (detaliati la comentarii)

Postări Recomandate

• Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

daca iti doresti ceva nu-i niciodata prea tarziu ... faza e ca am fost la Baile Felix acum 2 ani cu trenul, dar nu am gasit vreo fata libera in tren :laugh2

Puteai şi tu să dai un ban la naş.

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

:hi3

Care sunt fanteziile barbatilor?

Ce visati  :drool  sa faceti cu o femeie in pat/ masa/ lift?

As fi foarte curios sa simt un orgasm feminin , adica sa traiesc un orgasm din punctul femeii. bineinteles ca este imposibil dar cred ca ar fi interesant :) :) :)

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Puteai şi tu să dai un ban la naş.

data viitoare ... faza e ca era nașă :))

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

fantezia mea e ca sa-mi aduca pensia o postasa de 20 de ani sexy si sa ma puna sa-i semnez primirea pe fundul ei gol in timp ce eu ii lipesc timbrele pe corp si-i aplic cate o stampila pe sani pe care scrie :Par avion  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

fantezia mea e ca sa-mi aduca pensia o postasa de 20 de ani sexy si sa ma puna sa-i semnez primirea pe fundul ei gol in timp ce eu ii lipesc timbrele pe corp si-i aplic cate o stampila pe sani pe care scrie :Par avion  :laugh2

• Like 3
  • Minus 11
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea
Postat

:hi3

Care sunt fanteziile barbatilor?

Ce visati  :drool  sa faceti cu o femeie in pat/ masa/ lift?

as vrea sa fut o femeie  de 45 ani,cu cel putin 10 ani mai mare ca mine si alta fantezie sa dau limbi in pasarica,n-am incercat niciodata.

• Oras:Bucuresti
Postat

Fantezie: sex cu trei frumoase (o indianca, o chinezoaica și o europeancă) în spatele căderii de apă a unei cascade ...

• Like 2
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

9 sclavi super inalti si super facuti care sa ma care cu pat cu tot si sa imi faca masaj la talpi si tample

Postat

Mie mi ar place sa o fac intr un hambar plin cu fan :))

Si daca nu se poate asta, atunci sa merg la carnavalul de la Rio si sa o fac cu braziliencele :)

• Oras:Intre văi
Postat

Masaj, stríptease, bai cu spuma, petale de trandafir, chestii romantice, in general. Si sex cu 2 barbati, dar sa ramana doar fantezie. Pe primele vreau sa le pun in aplicare. :innocent

Mersi de contributia adusa la vot. :clapp

mai tu de colo....asa in limbaj de sateni iti vorbesc ca sa intelegi si tu,.....ce ai scris tu mai sus NU SUNT FANTEZI.."Masaj, stríptease, bai cu spuma, petale de trandafir, chestii romantice, in general."...sunt chesti normale......esti fff ciudata....

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

mai tu de colo....asa in limbaj de sateni iti vorbesc ca sa intelegi si tu,.....ce ai scris tu mai sus NU SUNT FANTEZI.."Masaj, stríptease, bai cu spuma, petale de trandafir, chestii romantice, in general."...sunt chesti normale......esti fff ciudata....

Cei aia un fantez?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Cei aia un fantez?

" Nu e nimic şi totuşi e

O sete care-l soarbe 

E un adânc asemene

Uitării celei oarbe "

Nu e a mea, daia am pus ghilimele

Postat

Mie mi ar place sa o fac intr un hambar plin cu fan :))

Si daca nu se poate asta, atunci sa merg la carnavalul de la Rio si sa o fac cu braziliencele :)

Cand eram mic, m-am jucat o data intr-un depozit de grau, de fapt un siloz imens. Inotam la propriu prin grau. Acuma lucrurile s-au mai schimbat. Astea cred ca sunt in categoria fanteziilor agro-romantice.

Postat

Macar am ceva imaginative. Majoritatea au doar sa o faca cu mai multi/multe. Aici e clar lipsa acuta de inspiratie si imaginative :))

Postat

Cei aia un fantez?

fantez....nu stiu....tu stii ca ai pomenit

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cea mai tare si mai tare fantezie a mea este : "Doamne ajuta-ma sa mi se scoale " :)

:iagree :laugh2

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Sa-i dau limbi in cur unei femei foarte frumoase. Obligatoriu trebuie sa fie bibelou la capitolul look si igiena. :laugh2

Postat

sa fac sex normal si cunnilingus unei femei in compartimentul unui vagon de dormit, sau intr-un compartiment obisnuit de clasa 1 / 2, obligatoriu trenul sa mearga in tot acest timp

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

I love Latina girls.

Ce coincidenta, si eu, si culmea ca am fost mare norocos cand am fost in strainatate la facultate in suedia, unde am cunoscut o femeie din Peru, cu care m-am combinat si ne-am futut ca iepurii, foarte pasionala, ea nu prea stia sa se futa dar am ajutat-o si i-am zis ca tot ce trebuie sa faca este sa danseze, puneam muzica latina gen salsa, merengue si practic dansa pe pula miscandu-si bazinul pe ritmul muzicii. Cand ne-am despartit mi-a multumit ca am invatat-o sa fie o femeie :)))

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...