Sari la conținut

Fanteziile barbatilor  

181 membri au votat

1. 1. Ce fantezii aveti?

• Sex cu doua femei
    • Sex oral
    • Sex anal
    • Pozitii neobisnuite. Care? (detaliati la comentarii)
    • Locuri neobisnuite. Care? (detaliati la comentarii)
    • Asiatice
    • Mulatre
    • Striptease
    • Gangbang
    • Altele. Care? (detaliati la comentarii)

Postări Recomandate

Postat
Acum 8 ore, shendu506 a spus:

Cred ca nu e barbat care sa refuze fantezia cu mama si fiica, asta e cea mai comuna.

Sora, cumnata, soacra :)

• Like 1
Postat
On 8/22/2022 at 8:10 PM, madmax123 said:

Sex cu o baba gen Estera sau sa fut o gravida 

Cu gravida, nu pierzi nimic.

Daca ai apucaturi sa fi si grijuliu cu femeia, mai bine faci nu incerca.

• Like 1
Vizitator VIP-DON
Reputație: 0
Postat
La 09.02.2016 la 22:37, pisicuts a spus:

sex cu trei femei

Cu 6 e mai mișto ! 

La 09.02.2016 la 21:03, anamada797 a spus:

:hi3

Care sunt fanteziile barbatilor?

Ce visati  :drool  sa faceti cu o femeie in pat/ masa/ lift?

Sex cu doua femei -> 2 , 3 , 4 ... Ș.a.m.d

Sex oral -> Asta e o necesitate  la orice act sexual 😂😂😂 

Sex anal ->  nu mă prea pasionează, nu sunt fan!

Poziții neobișnuite. Care? (detaliați la comentarii) ar trebui sa se mai inventeze câteva sa mai aplic ceva nou 

Locuri neobișnuite. Care? (detaliați la comentarii)

in avion am bifat de câteva ori 🤣🤣🤣 dar în cabina piloților niciodată , aștept să apară o femeie pilot sa pot să-mi satisfac fantezia 🤣🤣🤣😂

Asiatice -> fara număr 😂😂

Mulatre ->că mai sus răspunsul +  am avut chiar și iubite/amante mulatre :(

Striptease -> vremuri vechi și faine , acu nu mai e moda cu striptease-ul 

Gangbang -> de n ori :(

Vizitator VIP-DON
Postat
La 24.04.2022 la 19:06, futardel69 a spus:

Cum ar fi sa iti futi sotia si soacra in acelasi timp😉😉😉

Iubita și mama/sora  e mișto!  Cu soacra nu ar fi rău , da e baba 🤣🤣🤣 

Vizitator VIP-DON
Postat
La 15.12.2021 la 21:38, herbert west a spus:

Fantezia mea ar fi sex cu 4 transexuale, doua din Columbia si 2 din Brazilia,cu dotare serioasa, feminine, bine proportionate spre voluptoase si foarte perverse. 

Dai bătaie prin Italia ,găsești cate vrei ! 

Vizitator VIP-DON
Postat
La 16.12.2021 la 0:16, pax123 a spus:

Eu am o vecina care ma cam zapacit....si nu as ierta o deloc 

Adresa ?🤣🤣🤣

La 28.03.2022 la 14:57, madaa69 a spus:

Ca sa nu mai ai dubii pune-i numarul aici si vedem noi daca pune botul :) 

Dupa aia macar mergi la sigur 

🤣🤣🤣

• Oras:bucuresti
Postat
La 20.08.2022 la 9:35, Bip33 a spus:

Momentan mi-aș dorii o experiență gen cuckold. Sa ling o femeie în timp ce e fututa și după ce e stropita cu sperma pe pizda sa ii ling pizda până are orgasm.

👍👍

• Inimioara 1
  • Telefon: 0758272942
  • Oras:Un sat mai mare
Postat

KINBAKU asta vreau sa incerc

Vizitator
Postat

Sa mi-o trag in ploaie , sa o fac cu trans și cu încă unu bărbat , sa o fac intr-un loc public , sa fac cu mai mulți bărbații odată … e greu cu fanteziile :) 

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 6 minute, Bruneta168 a spus:

Sa mi-o trag in ploaie , sa o fac cu trans și cu încă unu bărbat , sa o fac intr-un loc public , sa fac cu mai mulți bărbații odată … e greu cu fanteziile :) 

'ti-ar ploaia de ras, d-aia se blocase traficu' acu' 2 ore? 😁😁

• Haha 3
Vizitator
Postat
Just now, evaforyou said:

'ti-ar ploaia de ras, d-aia se blocase traficu' acu' 2 ore? 😁😁

Nuuu, sunt cuminte , azi am lenevit toată ziua , vremea te trage la somn , :) ca deh, toți suntem pe forum sa vedem ce regulii mai sunt :) 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

Nuuu, sunt cuminte , azi am lenevit toată ziua , vremea te trage la somn , :) ca deh, toți suntem pe forum sa vedem ce regulii mai sunt :) 

Daaa... Intre 2 futaiuri si 2 masaje, am stat si eu geana😁 sa vedem cum ne mai "regula" pisicu', fara lubrifiant! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Telefon: shendu506
  • Telefon: shendu506
Postat
Acum 4 ore, Bruneta168 a spus:

Si pana acum ce te-a oprit sa le faci pe toate cele enumerate?

Vizitator
Postat
2 hours ago, shendu506 said:

Si pana acum ce te-a oprit sa le faci pe toate cele enumerate?

Cu cine sa le fac ? Încă nu am găsit persoana potrivită sa le pot face :) mai am pana mor 😃😆😁

Postat
Acum 5 ore, Bruneta168 a spus:

Cu cine sa le fac ? Încă nu am găsit persoana potrivită sa le pot face :) mai am pana mor 😃😆😁

Bruneto te ajut eu 😘😁, stii ca nu te las la greu🥰 cu orice risc🤣🤣

• Telefon: 0786293732
  • Oras:România
  • Telefon: 0786293732
  • Oras:România
Postat

Să fiu supt cu multe finalizări în timp ce dorm , sa mă ducă pe culmea extazului, sa  o fac în locuri retrase undeva în natură,  pe ploaie . 🙂😁

• Membru Premium
Postat

1. Sex in trei. ( Sper cat de curand. Am ceva in minte )

2. Sex on the beach ( Noaptea )

3. Sex cu @KimInLove pana nu se retrage 😁

4. Sex in ploaie. Am vazut ca e si fantezia @Bruneta168. Urmaresc meteo si cand ploua imi fac programare sa urcam pe terasa 😁

5. Blowjob in timp ce conduc ( Stiu ca nu e safe...)

6. Un weekend iarna intr-o cabana izolata in creierul muntilor cu persoana iubita...

7. Sex cu sotia directorului....( pentru ca e buna de futut. Directorul e de treaba nu am nimic cu el 😁)

• Like 4
  • Haha 4

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat
Acum 7 ore, MisterX a spus:

1. Sex in trei. ( Sper cat de curand. Am ceva in minte )

2. Sex on the beach ( Noaptea )

3. Sex cu @KimInLove pana nu se retrage 😁

4. Sex in ploaie. Am vazut ca e si fantezia @Bruneta168. Urmaresc meteo si cand ploua imi fac programare sa urcam pe terasa 😁

5. Blowjob in timp ce conduc ( Stiu ca nu e safe...)

6. Un weekend iarna intr-o cabana izolata in creierul muntilor cu persoana iubita...

7. Sex cu sotia directorului....( pentru ca e buna de futut. Directorul e de treaba nu am nimic cu el 😁)

1+ 2 + 3 + 4 + 5 + 7 = sex cu @KimInLove și soția directorului, în timp ce conduci pe plajă, noaptea, în ploaie. Funcționează doar cu BMW, eventual scos a doua zi dimineață cu tractorul din nisip.

La 6 nu mă bag, că nu știu cine e persoana iubită 🙂

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, witcher a spus:

1+ 2 + 3 + 4 + 5 + 7 = sex cu @KimInLove și soția directorului, în timp ce conduci pe plajă, noaptea, în ploaie. Funcționează doar cu BMW, eventual scos a doua zi dimineață cu tractorul din nisip.

La 6 nu mă bag, că nu știu cine e persoana iubită 🙂

6 e o fantezie ce o am inca din liceu....si a fost valabila cu toate gagicile pe care le-am iubit. Nu am gasit niciodata cabana potrivita, iarna potrivita, timpul potrivit...inca e fantezie 😁.

Ma bucur ca ma sustii la restul 👍!

• Like 5

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat
La 02.09.2022 la 23:45, Bruneta168 a spus:

Cu care dintre fantezii vrei sa te ajut?  In ploaie, loc public, mai mulți bărbați, gen 2,3 și tu..cu astea te pot ajuta 😂😂😂

• Oras:Middle of nowhere
  • Disponibila
  • Oras:Middle of nowhere
  • Disponibila
Postat

Hmmmm, sa vedem ca tot veni vorba de cele realizate :)

1. Sex cu negresa: de mai multe ori cand eram prin Italia, an cred ca 2004-2006 dar prcizez ca erau de meserie fetele;

2. MFF: demult pe plaja noaptea in Vama Veche. Aici am bifat 2 pentru ca avem ca fantezia si sexul pe plaja si MFF;

3. Sex oral in masina in zona publica: realizat cu o civila acum circa 6 ani;

4. Sex in masina si pe langa(capra sprijita de masina, ea pe capota si fututa, eu pe capota si supt bine): recent realizat cu actuala concubina sa zic asa :)....de mai multe ori;

5. Oral in timp ce conduc cu finalizare: anul trecut in iarna, ne intorceam de la mare, tot cu actuala concubina :);

6. Sex cu asiatica: 2019 si 2020 la inceput inainte de covid am avut 2 delegatii in China. primele 2 au fost de meserie, le-am agatat de jos de la hotel dupa care am observat ca merge Tinder in zona spre surprinderea mea. Recomand la oricine cu mare drag.

7. Sex in mare: de mai multe ori cu diferite persoane, toate civile;

8. Sex cu MILF: in Germania acum vreo 10 ani. Precizez ca era de meserie femeia si avea 51 de ani;

De indeplinit as mai  avea: Sex cu cel putin 4 femei sa ma tavaleasca si sa ma suga pana imi tremura picioarele si un swing la care lucrez in prezent sa o conving pe actuala...vedem daca iese. Probabil ca ar mai fi si altele dar acum nu imi vin in minte. Bafta la toata lumea.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:București
Postat
Acum 2 ore, kelu4u a spus:

Hmmmm, sa vedem ca tot veni vorba de cele realizate :)

1. Sex cu negresa: de mai multe ori cand eram prin Italia, an cred ca 2004-2006 dar prcizez ca erau de meserie fetele;

2. MFF: demult pe plaja noaptea in Vama Veche. Aici am bifat 2 pentru ca avem ca fantezia si sexul pe plaja si MFF;

3. Sex oral in masina in zona publica: realizat cu o civila acum circa 6 ani;

4. Sex in masina si pe langa(capra sprijita de masina, ea pe capota si fututa, eu pe capota si supt bine): recent realizat cu actuala concubina sa zic asa :)....de mai multe ori;

5. Oral in timp ce conduc cu finalizare: anul trecut in iarna, ne intorceam de la mare, tot cu actuala concubina :);

6. Sex cu asiatica: 2019 si 2020 la inceput inainte de covid am avut 2 delegatii in China. primele 2 au fost de meserie, le-am agatat de jos de la hotel dupa care am observat ca merge Tinder in zona spre surprinderea mea. Recomand la oricine cu mare drag.

7. Sex in mare: de mai multe ori cu diferite persoane, toate civile;

8. Sex cu MILF: in Germania acum vreo 10 ani. Precizez ca era de meserie femeia si avea 51 de ani;

De indeplinit as mai  avea: Sex cu cel putin 4 femei sa ma tavaleasca si sa ma suga pana imi tremura picioarele si un swing la care lucrez in prezent sa o conving pe actuala...vedem daca iese. Probabil ca ar mai fi si altele dar acum nu imi vin in minte. Bafta la toata lumea.

Legat de swing, nu tre sa o convingi, tre să își dorească, îi poți doar propune și dacă acceptă mergi mai departe, dacă nu accepta,îți recomand să o iei ușor cu un masaj erotic de cuplu vezi dacă îi place și dacă simte gustul mergeți mai departe. Succes

P.S. punctele 1 și 6 sunt și pe lista mea de fantezii neîmplinite.

• Like 2

Postat
La 02.09.2022 la 23:45, Bruneta168 a spus:

Hai las-o, eu stiu fete care la 12 ani au fost facute posta un weekend intreg si tu nu ai facut cu mai multi barbati odata? Pare greu de crezut.

Pai toate fanteziile astea is usor de indeplinit pentru tn, nu cred ca nu ai vre-un client mai fidel cu care  ai o chimie mai buna.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...