Sari la conținut

antena 1 inchisa

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ca să fie clar: Antenele mai emit și din Romexpo și de la Teatrul Majestic. O relocare nu ar afecta cu nimic programul și transmisiile. Realitatea tv s-a mutat de 2 ori: de la Casa Presei la Politehnică și de acolo pe DN1, undeva. S-a simțit ceva? Au încetat transmisia? 

Pe de altă parte, aveau tot timpul să se organizeze, să-și caute alt sediu. Din câte știu, legea spune că bunurile confiscate de ANAF de exemplu, nu pot fi închiriate, ci doar vândute, pentru recuperarea prejudiciului.

Pe de altă parte, sigur ... acțiunea ANAF-ului a fost cam intempestivă și brutală. Poate că o ultimă atenționare, eventual făcută publică, cu acordarea unei perioade de 60 de zile, să zicem ar fi fost preferabilă  așa, le-a dat posibilitatea să se victimizeze.

Cât despre Băsescu ... hai măi nene, cu frate-su anchetat și cu luni de zile de arest, cu ginere-său anchetat, cu cea mai apropiată colaboratoare (Nuți)  anchetată și cu luni de arest, cu el însuși subiectul unor dosare ... cum poți spune că mai e la butoane? 

Iar toate acestea,cu o completare - nu are treaba deloc cu Libertatea de Exprimare.Clar.Pana si Ciolos a explicat CLAR ce si cum lupilor din Senat care l-au si inhatzat dup-aia.

Link spre comentariu
Vizitator

Sincer, de o vreme încoace nici nu mai vreau să fiu politicos cu proştii şi răuvoitorii. Dacă nu mă înşel, aceeaşi atitudine ai adoptat-o şi tu, pe ici, pe colo...

Stimă mutuală!

Chill taticu,as prefera 100 de Dr "Housi" in dauna a ....si 10 milioane de spalati pe creier - aia mai au doar zoaie din ce-a fost odata creier.Si stii de ce?Asa ai ocazia,si ai CU CINE sa dezbati chestii  - mai pierzi argumentatia,mai inveti cate ceva

Link spre comentariu
  • Oras:On-line

pentru cei care tot luati apararea trustului intact si implicit lui voiculescu: fara suparare, dar nu ati inteles ca prin faptele savarsite de voiculescu, s-a creat un prejudiciu statului roman, stat roman inseamnand toti cetatenii.

de banii respectivi, care nu sunt putini, se puteau construi autostrazi ca lumea, se mai faceau poate locuri de munca sau se ridicau scoli sau spitale noi. ranitii din colectiv puteau fi tratati aici si alte lucruri nu se mai puteau face.

raman la parerea exprimata in prima postare: si-o merita cu varf si indesat. este o vorba: semeni varf, culegi furtuna !!!

plus atitudinea prezentatorilor: exact ca tiganii care fac scandal din orice, tipa, plang, isi arata zonele intime la camere atunci cand vin mascatii in vizita la ei :)

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

pentru cei care tot luati apararea trustului intact si implicit lui voiculescu: fara suparare, dar nu ati inteles ca prin faptele savarsite de voiculescu, s-a creat un prejudiciu statului roman, stat roman inseamnand toti cetatenii.

de banii respectivi, care nu sunt putini, se puteau construi autostrazi ca lumea, se mai faceau poate locuri de munca sau se ridicau scoli sau spitale noi. ranitii din colectiv puteau fi tratati aici si alte lucruri nu se mai puteau face.

raman la parerea exprimata in prima postare: si-o merita cu varf si indesat. este o vorba: semeni varf, culegi furtuna !!!

plus atitudinea prezentatorilor: exact ca tiganii care fac scandal din orice, tipa, plang, isi arata zonele intime la camere atunci cand vin mascatii in vizita la ei :)

Exact asta nu vede lumea.Fiecare nenorocit d-asta care a furat cu zecile,sutele de milioane de euro,nu a adus prejudiciu doar statului roman,ci si noua.Aud "Da` ce ti-a facut Voiculescu tie,personal?" Baaaa,a contribuit serios cu multi altii la prejudiciul creat nu doar statului,ci fiecaruia dintre noi,copiilor nostri precum si celor nenascuti inca.Sunt,poate,nevoit sa traiesc intr-o tara care este caracterizata de afara CUM este datorita acestor nenorociti.Au ajuns aia de afara sa ne OBLIGE la rapoarte pe Justitie,ca astia n-au vrut ,nu vor si in continuare trag mata de coada.D-aia n-avem Scoli-Educatie,Spitale-Sanatate,Drumuri-Turism,n-avem nimic,suntem chiar mai rau ca acum 26 de ani.Cum nu mi-a facut nimic?

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Sincer, de o vreme încoace nici nu mai vreau să fiu politicos cu proştii şi răuvoitorii. Dacă nu mă înşel, aceeaşi atitudine ai adoptat-o şi tu, pe ici, pe colo...

Stimă mutuală!

Cu tot respectul, greșești! Micile mele "răutăcisme" la adresa celor ce pun întrebări cretine sunt una, a face "proști" la grămadă niște oameni care nu au rafinamentul în interpretarea legii, e altceva. Asta pe de o parte, pe de alta, trustul Intact a al lui Voiculescu, care a furat - adică a cumpărat la un preț mult subevaluat un bun public (ICA) taman activele unde își desfășoară activitatea Antenele. Voiculescu pentru asta a fost condamnat. Deci ...

• Like 4
  • Minus 12
Link spre comentariu
Vizitator

Cu tot respectul, greșești! Micile mele "răutăcisme" la adresa celor ce pun întrebări cretine sunt una, a face "proști" la grămadă niște oameni care nu au rafinamentul în interpretarea legii, e altceva. Asta pe de o parte, pe de alta, trustul Intact a al lui Voiculescu, care a furat - adică a cumpărat la un preț mult subevaluat un bun public (ICA) taman activele unde își desfășoară activitatea Antenele. Voiculescu pentru asta a fost condamnat. Deci ...

....la multi ani sa traiasca si acolo sa putrezeasca!

Link spre comentariu
Vizitator

In afara de emisiunea "In Premiera" a DOAMNEI Carmen Avram, restul programului Antena 3 este o lătură....Nu zic ca 100% din ce prezinta Ursu, Gadea sau Stoiceasca este kakao, dar pe langa lucrurile de bun simt care sunt prezentate in emisiunile Antena 3 exista si o gramada mare de bla-bla si gunoi/minciuni. Iar labareala asta cu "stai ca nu pot sa-mi mut logistica de colo-colo in 5 zile!" e pentru to(n)ti... :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :slap2 :slap2

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

In afara de emisiunea "In Premiera" a DOAMNEI Carmen Avram, restul programului Antena 3 este o lătură....Nu zic ca 100% din ce prezinta Ursu, Gadea sau Stoiceasca este kakao, dar pe langa lucrurile de bun simt care sunt prezentate in emisiunile Antena 3 exista si o gramada mare de bla-bla si gunoi/minciuni. Iar labareala asta cu "stai ca nu pot sa-mi mut logistica de colo-colo in 5 zile!" e pentru to(n)ti... :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :slap2 :slap2

Aicea fuseși prea dur...

Link spre comentariu

Cu tot respectul, greșești! Micile mele "răutăcisme" la adresa celor ce pun întrebări cretine sunt una, a face "proști" la grămadă niște oameni care nu au rafinamentul în interpretarea legii, e altceva. Asta pe de o parte, pe de alta, trustul Intact a al lui Voiculescu, care a furat - adică a cumpărat la un preț mult subevaluat un bun public (ICA) taman activele unde își desfășoară activitatea Antenele. Voiculescu pentru asta a fost condamnat. Deci ..

A creat prejudiciu statutului roman, prin orice actiune a sa. Deci, este vinovat si trebuie sa putrezeasca in puscarie.

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:friends

Bai, ma uit la Badea in egala masura in care ma uit la Banciu sau la Eugenia Voda.Desi ultima nu este politica, este evidenta orientarea doamnei.Am vazut si emisiunea unde a fost invitat Iliescu si cea unde a fost Invitat Basescu.Bine, ma uit e mult spus, ascult emisiunile astea cand mai vreau sa aud si limba romana, nu doar engleza sau franceza.Nu il agreez pe Voiculescu deloc, consider ca este acolo unde merita.Dar,coane,tu zici, ca dosare si chestii.Pai Nastase si Voiculescu fac ani (inca o data,MERITATI, probabil chiar prea putini) iar ceilalti cateva zile preventive, dosare taraganate.Mai nou, cica tanti Nuti vrea sa dea statul in judecata pt. cateva zile de racoare!Pai chiar crede cineva ,chiar partizan al unei parti sau alta, ca exista vreo diferenta intre Videanu si Nastase (mai ziceti voi si altii ca eu nu ii mai cunosc pe astia noi :laugh2 ).Si atunci ma intreb:cine are butoanele?

Cat despre antene, imi sint utile ca pana de cauciuc, cam o data pe luna ma uit o ora pe TOATE canalele de profil.Doar CRED ca nu anaful executa evacuari sau aduc la cunostinta desprea astea dar mai ales CRED ca antenele (care sint persoana juridica DIFERITA  de Voiculescu) au la fel dreptul, poate chiar prioritate in a cumpara spatiile.Deci, CRED ca o institutie a statului ori venea si-i evacua demult, ori acum, stabilea un pret si eventual scotea la licitatie imobilele.E foarte logic.Un singur exemplu mai dau si am incheiat.Cineva a cumparat un apartament care avea chiriasi seriosi.Vanzarea a mers foarte bine iar noul proprietar a pastrat chiriasii

PS Nu fiti fraieri sa iesiti in strada ca asa vrea Badea.Doar ati fi cateii lor 

Salutari

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ce mi-e dat sa citesc p-aici, ma face sa ma crucesc...si nu prea sunt fan religie =))

Pai mai oameni buni...din pacate, sta in firea umana (sau mai degraba in cea romaneasca) ca daca nu exista nicio problema, sa o creeze...daca nu exista o conspiratie, s-o inventeze...

Treaba e cat se poate de simpla: exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care imobilele respective trec in proprietatea Statului Roman? Da! Atunci care plm pare a fi problema?! Marsh afara!

Ca libertatea presei, ca bla bla bla...prostii!!! Nu exista o sentinta care inchide trustul pulii...exista o hotarare care trece imobilele respective in proprietatea statului. PUNCT! Mutati-va-n plm in curte la bunica...nu ma intereseaza pe mine ca cetatean de unde cacat emiti!

Singurii prosti din discutie sunt cei care se lasa manipulati ;)

P.S. Este ca va e putin dor si de OTV? Huuuuuooooooo!!!

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Faptul ca s-a inchis ar putea fi in beneficiul nostru, o parte din reporterite erau tinere si dragute, si s-ar putea reprofila.

Singura problema ar fi ca aveau gura cam mare.

e tot un beneficiu  si acesta ...  nu refuza deepthroat ul ... ;)

Link spre comentariu

Nu contesta nimeni proprietatea cui apartine.E clar ca e a statului.Doar ca statul nu are dreptul sa faca gogoserie acolo sau sa le tina goale.Un particular da.Dar nu statul.Tre` sa le valorifice.Obligatoriu.Si tot statul tre` sa organizeze valorificarea lor.Si tot statul,aparent, spune ca  prioritate au cei ce deja le folosesc. Gata, m-am saturat de subiectul asta.Ma pis pe antene, realitati digiuri si alte alea.Mogulii fura, platesc gras slugacii si noi ne certam ca prostii. :laugh2

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...