Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12744228_1105519299499079_2722431525913396897_n.jpg?oh=3ed5efa14c5145cf06026b7e0fa47054&oe=5771A834 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 19, 2016 Nu contesta nimeni proprietatea cui apartine.E clar ca e a statului.Doar ca statul nu are dreptul sa faca gogoserie acolo sau sa le tina goale.Un particular da.Dar nu statul.Tre` sa le valorifice.Obligatoriu.Si tot statul tre` sa organizeze valorificarea lor.Si tot statul,aparent, spune ca prioritate au cei ce deja le folosesc. Gata, m-am saturat de subiectul asta.Ma pis pe antene, realitati digiuri si alte alea.Mogulii fura, platesc gras slugacii si noi ne certam ca prostii. no bine.i amu vo imbarligat @inspire/mirceasex/marius310 o deschis topicu si so tirat mișelește 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Ei bine,zilele acestea multa lume se invarte in jurul adevarului.Putini il vad,altii - cei mai multi nu,dar exista si personaje cheie care inchid ochii intentionat.Care este adevarul de fapt?Despre ce vorbim? Fentarea Legii. De 26 de ani,odata cu intrarea Capitalismului in Romania,romanul a fost "educat" numai la smenarie.Si de atunci a inceput transformarea la care am ajuns azi.Romanul face orice sa fenteze legea.Tertipuri,minciuni,constrangere,manipulare SPAGA.Ba,orice,numai sa iasa el basma curata,orice,sa aiba cat mai mare avantaj. Trebuie inteles ca toate dezastrele intamplate in Romania dupa revolutie,din aceasta cauza s-au intamplat.Din aceasta cauza n-avem nimic.Din aceasta cauza nu se face nimic.Toti cauta sa castige,sa fure,PRIN FENTAREA LEGII. Iata de ce suntem cu mult in urma.Iata de ce UE ne vad ca ULTIMII oameni din Europa.De ce ne resping.Romanul nu are constiinta.Simt Civic.Responsabil.Raspunzator.Cinstit. Cazul Antenelor nu face deloc exceptie de la aceasta noua "lege",si anume,Fentarea Legii.Au fentat legea cat s-a putut.Si nu numai ei.Si Institutiile Statului,cu oamenii lui.De ce oare? Iata ca si marii legiuitori ai tarii fac acum EXACT ACELASI LUCRU.FENTEAZA LEGEA prin diferite interpretari.De frica sa nu fie dati in gat,tot de alti fentatori,unde impreuna au furat la greu,tot prin fentarea legii. Asta e "romanul" dragii mei.Romanul secolului 21.Nimeni nu vorbeste despre aceasta "educatie" de 26 de ani. Totusi,aici am gasit cei mai multi oameni care au inteles despre ce e vorba.Ironic pentru unii,nu? 2 4
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Fara a lua apararea nimanui, ce ar fii daca ati constata ca Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila cu suma de 60 mil euro. Terenurile in cauza, sunt inca libere, plin de balarii si "teoretic" Statul se poate indestula din vanzarea acestuia ca deh, asa a apreciat El valoarea prejudiciului. Cine a semnat inscrisul de constituire ca parte civila? Ciooolooossss tehnocratul! Cum se face ca inainte de asa zisa evacuare Procurorul General al Romaniei a anuntat ca plangerea penala facuta de cei din spatele gratiilor impotriva tehnocratilor a fost solutionata (fara a spune cum)? De ce ordinul de evacuare a fost semnat de PRESEDINTELE DEMISIONAR al anaf? Multe intrebari, putine raspunsuri adevarate aici. Cum spuneam, nu tin partea nimanui dar anumite lucruri sunt facute atat de grosolon si cu un dispret al legii incat ... Mai "citeam" un june imberb pe aici care spunea "ce pula mea, hotarare judecatoreasca definitiva gata, mars afara. Atat ii spun, sper sa nu fie niciodata in situatia sa si-o fure de la "justitie" si sa nu mai aiba ce face. Pana la urma nu belesc ochii la tv, nu imi place de badea, nu imi plac multe, dar ganditi-va, daca anaf-ul face asa ceva unui colos media, ce poate face unui om de rand. Nu cred ca este vreunul din noi ca sa nu ii fii injurat, macar odata! 1 1
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Greșit! Să facă părnaie fix pentru ce a fost dovedit și condamnat. Pai sa execute terenul in valoare de 60 mil! Ei cu manuta lor au belit-o. Teren liber, parloaga "agricola" , Ciolos semnat,tot lui i s-a aratat pisica si tot el o da cotita! 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Fara a lua apararea nimanui, ce ar fii daca ati constata ca Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila cu suma de 60 mil euro. Terenurile in cauza, sunt inca libere, plin de balarii si "teoretic" Statul se poate indestula din vanzarea acestuia ca deh, asa a apreciat El valoarea prejudiciului. Cine a semnat inscrisul de constituire ca parte civila? Ciooolooossss tehnocratul! Cum se face ca inainte de asa zisa evacuare Procurorul General al Romaniei a anuntat ca plangerea penala facuta de cei din spatele gratiilor impotriva tehnocratilor a fost solutionata (fara a spune cum)? De ce ordinul de evacuare a fost semnat de PRESEDINTELE DEMISIONAR al anaf? Multe intrebari, putine raspunsuri adevarate aici. Cum spuneam, nu tin partea nimanui dar anumite lucruri sunt facute atat de grosolon si cu un dispret al legii incat ... Mai "citeam" un june imberb pe aici care spunea "ce pula mea, hotarare judecatoreasca definitiva gata, mars afara. Atat ii spun, sper sa nu fie niciodata in situatia sa si-o fure de la "justitie" si sa nu mai aiba ce face.Pana la urma nu belesc ochii la tv, nu imi place de badea, nu imi plac multe, dar ganditi-va, daca anaf-ul face asa ceva unui colos media, ce poate face unui om de rand. Nu cred ca este vreunul din noi ca sa nu ii fii injurat, macar odata! Pai sa execute terenul in valoare de 60 mil! Ei cu manuta lor au belit-o. Teren liber, parloaga "agricola" , Ciolos semnat,tot lui i s-a aratat pisica si tot el o da cotita!Terenul în discuție aparținea ADS, instituție subordonată Ministerului Agriculturii și este intravilan, deci nu poți cultiva păpușoi pe el, sau cartofi. Valoarea lui de piață datorită amplasamentului era foarte mare la momentul privatizării, foarte mult sub-evaluată. ICA, a fost un institut de cercetări aflat la acel moment în subordinea Academiei de Științe Agricole și Silvice- Ion Ionescu-Șisești. Ministrul Agriculturii la acel moment era Cioloș, care a semnat ca și conducător al ministerului de resort, având în spate un dosar voluminos de privatizare, cu evaluarea făcută de comisia de evaluare, cu rapoartele semnate de tot soiul de responsabili de specialitate, analizate de o grămadă de consilieri, juriști etc. Poate fi vinovat, așa cum orice șef poate fi făcut responsabil de matrapăzlâcurile/greșelile subordonaților. Se poate pune în discuție și varianta încercării dregerii busuiocului de către Cioloș, datorită modului în forță cu care a acționat ANAF, dar în niciun caz fondul: recuperarea prejudiciului produs cu ocazia privatizării ICA. 5 11
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 Doar bātrâni senili si babe nimfonane ... Jur ca nici nu stiu de ce au iesit in stradā !Sa-i plateasca datoria de 60mil€, turnātorului de Voiculescu!! 5
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Terenul în discuție aparținea ADS, instituție subordonată Ministerului Agriculturii și este intravilan, deci nu poți cultiva păpușoi pe el, sau cartofi. Valoarea lui de piață datorită amplasamentului era foarte mare la momentul privatizării, foarte mult sub-evaluată. ICA, a fost un institut de cercetări aflat la acel moment în subordinea Academiei de Științe Agricole și Silvice- Ion Ionescu-Șisești. Ministrul Agriculturii la acel moment era Cioloș, care a semnat ca și conducător al ministerului de resort, având în spate un dosar voluminos de privatizare, cu evaluarea făcută de comisia de evaluare, cu rapoartele semnate de tot soiul de responsabili de specialitate, analizate de o grămadă de consilieri, juriști etc. Poate fi vinovat, așa cum orice șef poate fi făcut responsabil de matrapăzlâcurile/greșelile subordonaților. Se poate pune în discuție și varianta încercării dregerii busuiocului de către Cioloș, datorită modului în forță cu care a acționat ANAF, dar în niciun caz fondul: recuperarea prejudiciului produs cu ocazia privatizării ICA.Este ca "ii cultivi" unde poti? La papusoi ma refeream coane, am pretentii de 'mata, ce dracu, te pui cu toti husenii? Este alegerea ta! 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 19, 2016 Doar bātrâni senili si babe nimfonane ... Jur ca nici nu stiu de ce au iesit in stradā !Sa-i plateasca datoria de 60mil€, turnātorului de Voiculescu!!a”l dracu pielea pe tine numa la ”nimfomane” iti sta gandu 4
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 19, 2016 https://akphoto2.ask.fm/633/031/375/-169996979-1t02i0n-461nr34sba1n76k/original/da.jpg 2
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Peseu, gingiile pulii, sa se spele pe dinti, dupa aceea vorbim cat cacat mananca.Peseu: erai haios ca PICON, cu fasolea ta super buna si lipsita de rautati! Te-ai schimbat nene, nu apreciez eu asta, tu trebuie sa te apreciezi. Lasa ca vine obsdatul de jiilllii pula bleaga si da cu minus! Ce rezolva cu asta!? Un handicapat, obsedat si terminat dtpvd! 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 a”l dracu pielea pe tine numa la ”nimfomane” iti sta gandu gandul meu e numai la Coryna 1
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 https://akphoto2.ask.fm/633/031/375/-169996979-1t02i0n-461nr34sba1n76k/original/da.jpgNu plange pentru prosti lovaroaso, nu te-ai saturat de mistouri ieftine? 1 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 19, 2016 gandul meu e numai la Coryna da , chiar ce.i cu ea ? ca din 15 februarie nu o mai intrat 2
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 19, 2016 da , chiar ce.i cu ea ? ca din 15 februarie nu o mai intrat Cica s-a maritat cu un miliardar si au fugit doar ei doi pe o insula pustie p.s:Nu e wi-fi pe insula!
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Februarie 19, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 19, 2016 Cica s-a maritat cu un miliardar si au fugit doar ei doi pe o insula pustie p.s:Nu e wi-fi pe insula! ce ai zis e adevarat doar ca nu am fugit pe insula 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Este ca "ii cultivi" unde poti? La papusoi ma refeream coane, am pretentii de 'mata, ce dracu, te pui cu toti husenii? Este alegerea ta! Ceea-ce am postat este scris în cunoștință de cauză, crede-mă! Alte considerații referitoare la nu știu ce huseni etc. sunt în afara subiectului în cauză și nu au legătură cu el. Peseu, gingiile pulii, sa se spele pe dinti, dupa aceea vorbim cat cacat mananca.Peseu: erai haios ca PICON, cu fasolea ta super buna si lipsita de rautati! Te-ai schimbat nene, nu apreciez eu asta, tu trebuie sa te apreciezi. Lasa ca vine obsdatul de jiilllii pula bleaga si da cu minus! Ce rezolva cu asta!? Un handicapat, obsedat si terminat dtpvd! Este treaba mea dacă și cum mă schimb, dar spre liniștea ta, află că nu m-am schimbat. Doar tu te-ai schimbat, din rău în și mai rău, din păcate. Lasă-mă să-mi apreciez singur evoluția sau involuția și tu vezi-ți de treaba ta și de războaiele tale!Mulțumesc pentru înțelegere! 4 12
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 19, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 19, 2016 ce ai zis e adevarat doar ca nu am fugit pe insulaei ei , las.o sa intre pe net 2
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 19, 2016 ce ai zis e adevarat doar ca nu am fugit pe insulaEa te-a cerut sau tu pe ea?Cand vor avea loc masa,muzica si dansul?Nu de alta dar sa stim sa ne luam si noi toale festive....
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 ce ai zis e adevarat doar ca nu am fugit pe insula Ea te-a cerut sau tu pe ea?Cand vor avea loc masa,muzica si dansul?Nu de alta dar sa stim sa ne luam si noi toale festive....fu.r mireasa
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Ceea-ce am postat este scris în cunoștință de cauză, crede-mă! Alte considerații referitoare la nu știu ce huseni etc. sunt în afara subiectului în cauză și nu au legătură cu el. Este treaba mea dacă și cum mă schimb, dar spre liniștea ta, află că nu m-am schimbat. Doar tu te-ai schimbat, din rău în și mai rău, din păcate. Lasă-mă să-mi apreciez singur evoluția sau involuția și tu vezi-ți de treaba ta și de războaiele tale!Mulțumesc pentru înțelegere!Pacat de tine!! La varsta ta sa o dai in balarii, chiar este pacat ... pt tine! Eu nu am razboaie batrane, am doar obsedati pe irmele mele si asta se vede! Din respect pt tine, te rog abtine-te, esti un om cult si ok, nu te mai injosii in fata unor gunoaie! Eu RECUNOSC ca esti un OM atunci cand vrei! Nu stiu ce dracu s-a intamplat cu tine de la o vreme. Pana la urma, gunoiul asta ti se datoreaza si tie. Este ca iti convine motane? L-ai corupt si pe Picon sa se "manelizeze". 1 2
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Gingilicaaaaa... unde esti mah, mai baga bani la motan pentru minusuri ... handicapatuleeeeee!!! 1 2
galmencea3 Reputație: -4 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 propaganda si antipropaganda tepari sunii saltii
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Terenul în discuție aparținea ADS, instituție subordonată Ministerului Agriculturii și este intravilan, deci nu poți cultiva păpușoi pe el, sau cartofi. Valoarea lui de piață datorită amplasamentului era foarte mare la momentul privatizării, foarte mult sub-evaluată. ICA, a fost un institut de cercetări aflat la acel moment în subordinea Academiei de Științe Agricole și Silvice- Ion Ionescu-Șisești. Ministrul Agriculturii la acel moment era Cioloș, care a semnat ca și conducător al ministerului de resort, având în spate un dosar voluminos de privatizare, cu evaluarea făcută de comisia de evaluare, cu rapoartele semnate de tot soiul de responsabili de specialitate, analizate de o grămadă de consilieri, juriști etc. Poate fi vinovat, așa cum orice șef poate fi făcut responsabil de matrapăzlâcurile/greșelile subordonaților. Se poate pune în discuție și varianta încercării dregerii busuiocului de către Cioloș, datorită modului în forță cu care a acționat ANAF, dar în niciun caz fondul: recuperarea prejudiciului produs cu ocazia privatizării ICA.Ie de bine sau de rau? Observ ca ceva "istorie" stii! sunt convins ca 'paia adevarata o stii!, insa astalalta nu o stii!Nenica, nu doresc nimanui sa ajunga pe mana mizeriilor de la dna, nici pe a tehnocratului ciolos, nici pe a bulangiilor atot stiitori de aici. Te rog frumos Picoane, fii tu ala haios pe care l-am cunoscut, nu te mai baga in mizerii. Am avut momente in care am vorbit urat de tine, mi-am cerut scuze atat public , cat si in privat. Chiar nu am nimic cu tine, atat iti spun insa, multe lucruri pe care le faci acum, nu se pupa cu omul ok pe care il cunosc! Iarta-ma, eu am oboceiul sa spun in fata ceea ce cred, nu pup pe nimeni in cur asa cum fac altii. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum