pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Gingilicaaaa, hai ma obsedatule cu minusurile!!! Bulangiule prost care esti, basinosule bombardier 1 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 Sclavagism-neoclassic...!!!Să mă piș pe toți sclavii din Piața Constituției , dar să ma și cac , cacamaș pe voi de oi spălate pe creier și de fraieri manipulați care urlă foamea și prostia-n voi !!! Nu e vorba că nu puteți avea altă opinie decât noi ceilalți, dar sunteți atât de proști încât părerea voastră nici nu mai contează...!!! Dana Grecu a căzut în genunchi, era pregătită să facă vreo muie capra aia râioasă ??? 3
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Asa pizda proasta, da cu minusuri obsedatule, stiu ca simti din plin cand ma pis pe tine tarane!Hai gingilica, arata cat de idiot si taran esti! 1 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 Daca ii puneai sa iasa in strada pentru cei raniti si omorati la Colectiv nu ieseau 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Pacat de tine!! La varsta ta sa o dai in balarii, chiar este pacat ... pt tine! Eu nu am razboaie batrane, am doar obsedati pe irmele mele si asta se vede! Din respect pt tine, te rog abtine-te, esti un om cult si ok, nu te mai injosii in fata unor gunoaie! Eu RECUNOSC ca esti un OM atunci cand vrei! Nu stiu ce dracu s-a intamplat cu tine de la o vreme. Pana la urma, gunoiul asta ti se datoreaza si tie. Este ca iti convine motane? L-ai corupt si pe Picon sa se "manelizeze".Măi omule, chiar ești dus cu creierii capului? Eu am postat strict pe subiectul topicului, fiind în măsură să știu niște detalii. Atât. Nu am făcut niciun fel de referire la adversarii tăi, nu am avut niciun fel de altă formă formă de asociere cu ei în eternul vostru război. Pe acest topic am fost pur-și simplu ...on-topic! Nu ai ce să mă rogi să mă abțin, pentru că asta fac. Încă ...Te rog eu în schimb să te abții la a mai face referiri la mine și la a mă caracteriza, fie pozitiv sau negativ. Am suportat prea mult sâcâielile tale și înțepăturile cu care m-ai gratulat, din respect pentru tine și pentru ce am tot vorbit amândoi. Sper că ai înțeles corect ce am spus aici.Sănătate! 6 11
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Măi omule, chiar ești dus cu creierii capului? Eu am postat strict pe subiectul topicului, fiind în măsură să știu niște detalii. Atât. Nu am făcut niciun fel de referire la adversarii tăi, nu am avut niciun fel de altă formă formă de asociere cu ei în eternul vostru război. Pe acest topic am fost pur-și simplu ...on-topic! Nu ai ce să mă rogi să mă abțin, pentru că asta fac. Încă ...Te rog eu în schimb să te abții la a mai face referiri la mine și la a mă caracteriza, fie pozitiv sau negativ. Am suportat prea mult sâcâielile tale și înțepăturile cu care m-ai gratulat, din respect pentru tine și pentru ce am tot vorbit amândoi. Sper că ai înțeles corect ce am spus aici.Sănătate!Eu nu te-am jignit nene, chiar am incercat sa te apreciez. si eu am suportat prea mult golaniile tale si ale "prrietenilor tai destepti". Ai dreptate, in ultima vreme la golanii esti ontopic! 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Bine, adio! Mă abțin deocamdată.
pacificatorul Reputație: -83 Postat Februarie 19, 2016 Oras:new england Oras:new england Postat Februarie 19, 2016 Bine, adio! Mă abțin deocamdată.Sper din tot sufletul sa redevii tu insuti!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 Sper din tot sufletul sa redevii tu insuti!iti dau scris ca nu s-ar lua nimeni de tine, DAR: -esti prea belea cand te superi, deci meriti intaratat-injuri de familii in stanga si-n dreapta, deci meriti sa fii luat la misto-intri pe forum dupa o perioada si injuri fara motiv, deci ti-o cauti-iti place sa faca lumea misto de tine, deci...?-nu stii de gluma PS: cate usere ai? Si care sunt alea? De ce nu mai intri cu userul tau? Asa rau te afecteaza punctele cu minus? 8
galmencea3 Reputație: -4 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 vrajeala si propaganda pe fata de manipularea multimii pt prosti ascultati antena 3 si votatine partidu sa mai furam si noi ca astia fura mai multprost e cine se uita si pune botu 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 20, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12742519_1112487085448446_726183515340669354_n.jpg?oh=9cf255557c4d8afadbbf8ea3daa103fa&oe=5757DC5A 10
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Februarie 20, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 20, 2016 Sa fim realiști acum, când au pus mâna pe sediu pe o suma de nimica toată, cum a fost le-a convenit? Când faci o Tranzacție la un pret sub al pieței iti asumi un risc...
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 Ieri, la miting a fost un mix de aproximativ 3000 de sandwich-uri, pixuri si autografe cu Gadea& company. Marea majoritate, din astia 3000, a fost alcatuita din pensionari. Astia cred orice... Cica a fost si-un concert cu CRBL. Miting cu concert??? Tiganie curata. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 Cel putin s-a terminat circul.Cladirile intra la licitatie asa cum era de altfel si firesc.Ce fac ei mai departe,e treaba lor.Sa fie sanatosi.Noi suntem multumiti ca justitia i-a plesnit peste ochi - la mai multi - si nu s-au lasat. Cum zicea ma Bombonel recent -" Ati vrut Stat de Drept,aveti stat de Drept".Ironic.... 1 4
hodorogule Reputație: 660 Postat Februarie 20, 2016 Oras:friends Oras:friends Postat Februarie 20, 2016 Cel putin s-a terminat circul.Cladirile intra la licitatie asa cum era de altfel si firesc.Ce fac ei mai departe,e treaba lor.Sa fie sanatosi.Noi suntem multumiti ca justitia i-a plesnit peste ochi - la mai multi - si nu s-au lasat. Cum zicea ma Bombonel recent -" Ati vrut Stat de Drept,aveti stat de Drept".Ironic....Asta trebuia sa se intample imediat dupa confiscarePS ANAF-ul si-a arat muschiuletii, antenele clovnii 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 gandul meu e numai la Coryna da , chiar ce.i cu ea ? ca din 15 februarie nu o mai intrat Cica s-a maritat cu un miliardar si au fugit doar ei doi pe o insula pustie p.s:Nu e wi-fi pe insula! ce ai zis e adevarat doar ca nu am fugit pe insula ei ei , las.o sa intre pe net Ea te-a cerut sau tu pe ea?Cand vor avea loc masa,muzica si dansul?Nu de alta dar sa stim sa ne luam si noi toale festive....Motanul m-a tinut numai sub cearceaf o saptamana ...! Gata hai ca am revenit,am mult de citit,ca am ramas cu forumul/cititul in urma! Sa imi fie rusine!P.S: Masa si dansul au loc in curand,gabita este bucatarul sef,picon este fasolangiul,mai imi trebuie un dj si cavaler de testat...pardon de onoare !Cine vrea o invitatie online,sa imi lase e.mailul in p.m! 3
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 20, 2016 Motanul m-a tinut numai sub cearceaf o saptamana ...! Gata hai ca am revenit,am mult de citit,ca am ramas cu forumul/cititul in urma! Sa imi fie rusine!P.S: Masa si dansul au loc in curand,gabita este bucatarul sef,picon este fasolangiul,mai imi trebuie un dj si cavaler de testat...pardon de onoare !Cine vrea o invitatie online,sa imi lase e.mailul in p.m! N-ai digei? Păi Marean Cristescu și Juniormorais? P.S. Să-ți lase emailul în ce...? Pula mea cumva? Nu-i frumos... 1 2
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 20, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2016 Motanul m-a tinut numai sub cearceaf o saptamana ...! Gata hai ca am revenit,am mult de citit,ca am ramas cu forumul/cititul in urma! Sa imi fie rusine!P.S: Masa si dansul au loc in curand,gabita este bucatarul sef,picon este fasolangiul,mai imi trebuie un dj si cavaler de testat...pardon de onoare !Cine vrea o invitatie online,sa imi lase e.mailul in p.m! N-ai digei? Păi Marean Cristescu și Juniormorais? P.S. Să-ți lase emailul în ce...? Pula mea cumva? Nu-i frumos...poi ma ei vor alt gen de muzica , fac io pe ”dijeiu” de manele SE STIE !!! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 N-ai digei? Păi Marean Cristescu și Juniormorais?P.S. Să-ți lase emailul în ce...? Pula mea cumva? Nu-i frumos... ce ai cu baieti daca le place sa caute pe net si sa posteze...muzica!?P.S: Eu ascult numai manele si arabic sounds! P.S: P.M-private mesage....sau pula mea..?! ,dar eu nu am pula! O iau pe a ta!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 poi ma ei vor alt gen de muzica , fac io pe ”dijeiu” de manele SE STIE !!! Lu pisicu ii place florin salam,eu il vreau pe dani mocanu! 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 20, 2016 ce ai cu baieti daca le place sa caute pe net si sa posteze...muzica!?P.S: Eu ascult numai manele si arabic sounds! P.S: P.M-private mesage....sau pula mea..?! ,dar eu nu am pula! O iau pe a ta! Mi-o mai dai înapoi..?
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 20, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2016 Lu pisicu ii place florin salam,eu il vreau pe dani mocanu! no plm atunci florin mocanu & dani salam 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 no plm atunci florin mocanu & dani salam hai sa vedem ce parere are pisicu despre asta..
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 20, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 20, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1098072_1642655579338585_1397974158972190272_n.jpg?oh=fa5979922364d11336319c4a4f0dd261&oe=57618712 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum