garabet Reputație: 70 Postat Februarie 19, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 19, 2016 Ce sa zica? I se pleostesc mustatile de somn, s-a trezit odata cu cocorii (© Roz) ca are de lucru.Bajbaie si el prin bucatarie, incercand sa ajunga, cu 4 mante, la cafetiera... I-am explicat lu' Roz acum cateva pagini opinia mea, in mare ramane valabila si se extinde si-n ce-l priveste pe motanu' ala mare. Roz, daca te incalzeste cu ceva, nu cred ca-i nimic personal; Miorlaila se poarta asa mitocaneste pen' ca stie ca astfel castiga pe toate fronturile: cei ce fac misto sunt motivati / intaratati sa continue => Tiesto's track pt. 1 , tu o sa revii oricum peste cateva zile => in the long run, Tiesto's track pt 2 , iar intre timp pe forumul tau miscare oricum o sa fie, caci se pare ca exista colegi care indiferent ce le faci, daca le deschizi un topic undeva, tot posteaza in el, orice, in general chestii cu copy & paste, poze, muzici, ORICE, ORIUNDE, ORICAND. Posting fever... Am mai zis-o, si vypushka, printre altii, au demonstrat-o: pe forumul asta daca deschizi un thread cu titlul "pârţ", intr-o zi buna cu multa lume online, in cateva ore se strang vreo 2-3 pagini de replici. Asadar, => Tiesto's track pt 3, in plm (© nu mai stiu exact cine) Puteti da cu pietre, pwle si minusuri, dar vorba lui Gheorghe de la Washington - sa moara dujmanii mei, I cannot tell a lie: dintre toti care au(/m) dat cu parerea aici pe topic, Amada a explicat cel mai lucid si matur situatia. Am taiat-o, ca am de lucru, vreau sa-mparatesc lumea (© Jili). Pana revin, parca vad ca se scriu iara cate 10 pagini pe fiecare thread mai important, ca de obicei...vypushka mia zis sati multumesc ca tiai adus aminte de el la 6 fara 10 dimineata 1
Administrator pisicuts Reputație: 114917 Postat Februarie 19, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 19, 2016 unde e roz kendra
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Până una-alta Pisicuts, cu înjurăturile alea ce facem? Un nou sub-forum? 3 11
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 unde e roz kendrae la gârlă să-si spele covoarele 3
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 19, 2016 Unde esti mami, manca-mi-ai pampersu'?!? 4 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 19, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 19, 2016 Unde esti mami, manca-mi-ai pampersu'?!? Upssss tu de unde ai aparut?Esti copilul lui Roz din flori??
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Upssss tu de unde ai aparut?Esti copilul lui Roz din flori?? pai daca are relatii virtuale, dc sa nu aibe si copii virtuali?la fel de nespalati ca ea, ca doar jegul se mosteneste... 2 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 19, 2016 pai daca are relatii virtuale, dc sa nu aibe si copii virtuali?la fel de nespalati ca ea, ca doar jegul se mosteneste... Sã vinã sã mã spele la cuculeț, faceți apel, vã rog frumos! 5 3
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Sã vinã sã mã spele la cuculeț, faceți apel, vã rog frumos! dar cati ani ai puiule?banuiesc ca nu ai mai mult de 10 anisori, asa ca nu inteleg de ce vrei sa te spele atat de des, asteapta sa implinesti 15 ani, ca si mami tau tot odata la 15 ani se spala.plus ca ea nu pune mana pe cuculetz, ca ea nu e curva, dar daca ai 10 lei si skype te poate domina financiar nitel. 3 6
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 19, 2016 Cum iti permiti sa ma faci pe mine baietel nespalato care esti...nu ti-e rusine asa un pic ? Sa iti ceri iertare in momentul asta.Si sa nu te mai legi de Alice ca ii pun pe "fratii mei" sa te faca postaai inteles rozé ? https://www.youtube.com/watch?v=U5ldDPgNbJM 1
Administrator pisicuts Reputație: 114917 Postat Februarie 19, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 19, 2016 Cum iti permiti sa ma faci pe mine baietel nespalato care esti...nu ti-e rusine asa un pic ? Sa iti ceri iertare in momentul asta. Si sa nu te mai legi de Alice ca ii pun pe "fratii mei" sa te faca postaai inteles rozé ? https://www.youtube.com/watch?v=U5ldDPgNbJM ai grija ca e dusmanoasa maxim rozkendra ca si atunci cand te-a vazut ca i-ai scris recenzie buna panterei de la cluj si apoi rozkendra de ciuda i-a postat ei anunturi false pe publi24 1
xxx_rld Reputație: -1 Postat Februarie 19, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 19, 2016 Cum sa faca ea asa ceva?
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Bre Rozeto, stiu ca citesti nebuno desi de la sindromu psihic nu poti scrie ca iti tremura degetele aiurea pe taste....asadar bre femeie, dupa ce ne-ai jignit aici si ai zis ca faci ceva pe noi, uite ca sa te iertam si sa iti dea Pisicu inapoi forumul ala cu numele tau hai sa te facem un gangbang noi toti astia pe care i-ai luat la pula...si dupa ce scapi din pulili noastre (pe rand sau la gramada, tu alegi) promitem ca macar o luna doua nu mai auzi de noi...ramai tu cu Amada ta sa va conversati cum stiti voi. Ce zici, te tine pizda? Ca de creier nu mai intreb, e deja evident.... 1 1
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Nu miza pe mine Moccasine, pula mea are demnitatea ei! 8 11
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Bre Rozeto, stiu ca citesti nebuno desi de la sindromu psihic nu poti scrie ca iti tremura degetele aiurea pe taste....asadar bre femeie, dupa ce ne-ai jignit aici si ai zis ca faci ceva pe noi, uite ca sa te iertam si sa iti dea Pisicu inapoi forumul ala cu numele tau hai sa te facem un gangbang noi toti astia pe care i-ai luat la pula...si dupa ce scapi din pulili noastre (pe rand sau la gramada, tu alegi) promitem ca macar o luna doua nu mai auzi de noi...ramai tu cu Amada ta sa va conversati cum stiti voi. Ce zici, te tine pizda? Ca de creier nu mai intreb, e deja evident.... Conversam si cu tine daca aveai altceva in afara de orgii in cap. 1
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Dacă orgii nu e, nimic nu e! Am zis! 3 11
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 19, 2016 Nu miza pe mine Moccasine, pula mea are demnitatea ei! Same here. Poate cu nește goldeanușauăr s-o servesc. 2 2
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Nu miza pe mine Moccasine, pula mea are demnitatea ei! Nu știe el de-astea cu demnități
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 19, 2016 Să-i scoată cineva din priză pe digeii Juniormorais și Marian Cristescu! 6 12
Administrator pisicuts Reputație: 114917 Postat Februarie 19, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 19, 2016 rozkendra e necajita.. imi trimite mailuri pe pisicuts.com si zice ca nu mai intra pe forum... pana diseara 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 19, 2016 da-i mark as spam 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 19, 2016 da-i mark as spamGiank îi zice... 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 19, 2016 Să-i scoată cineva din priză pe digeii Juniormorais și Marian Cristescu! E dă neoprit amândoi... Zici că e Durasel 1 2
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Unii chiar au vocație de sclavi. Ne mai mirăm ca apar dominele, financiare sau nu, de skype sau nu ca ciupercile după ploaie.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 V-a cam lasat cu ochii in soare. Now what?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum