Sari la conținut

Pisicuts

Postări Recomandate

• Oras:fort knox
  • Oras:fort knox
Postat

Ce sa zica? I se pleostesc mustatile de somn, s-a trezit odata cu cocorii (© Roz) ca are de lucru.

Bajbaie si el prin bucatarie, incercand sa ajunga, cu 4 mante, la cafetiera...

I-am explicat lu' Roz acum cateva pagini opinia mea, in mare ramane valabila si se extinde si-n ce-l priveste pe motanu' ala mare. Roz, daca te incalzeste cu ceva, nu cred ca-i nimic personal; Miorlaila se poarta asa mitocaneste pen' ca stie ca astfel castiga pe toate fronturile: cei ce fac misto sunt motivati / intaratati sa continue => Tiesto's track pt. 1 :), tu o sa revii oricum peste cateva zile => in the long run, Tiesto's track pt 2 :), iar intre timp pe forumul tau miscare oricum o sa fie, caci se pare ca exista colegi care indiferent ce le faci, daca le deschizi un topic undeva, tot posteaza in el, orice, in general chestii cu copy & paste, poze, muzici, ORICE, ORIUNDE, ORICAND. Posting fever... Am mai zis-o, si vypushka, printre altii, au demonstrat-o: pe forumul asta daca deschizi un thread cu titlul "pârţ", intr-o zi buna cu multa lume online, in cateva ore se strang vreo 2-3 pagini de replici. Asadar, => Tiesto's track pt 3, in plm (© nu mai stiu exact cine) :)

Puteti da cu pietre, pwle si minusuri, dar vorba lui Gheorghe de la Washington - sa moara dujmanii mei, I cannot tell a lie: dintre toti care au(/m) dat cu parerea aici pe topic, Amada a explicat cel mai lucid si matur situatia.

Am taiat-o, ca am de lucru, vreau sa-mparatesc lumea (© Jili). Pana revin, parca vad ca se scriu iara cate 10 pagini pe fiecare thread mai important, ca de obicei...

vypushka mia zis sati multumesc ca tiai adus aminte de el la 6 fara 10 dimineata

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Până una-alta Pisicuts, cu înjurăturile alea ce facem? Un nou sub-forum?

• Like 3
  • Minus 11
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

unde e roz kendra

e la gârlă să-si spele covoarele

• Like 3
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Unde esti mami, manca-mi-ai pampersu'?!?

Upssss tu de unde ai aparut?

Esti copilul lui Roz din flori??

:)

Postat

Upssss tu de unde ai aparut?

Esti copilul lui Roz din flori??

:)

pai daca are relatii virtuale, dc sa nu aibe si copii virtuali?

la fel de nespalati ca ea, ca doar jegul se mosteneste...

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Sã vinã sã mã spele la cuculeț, faceți apel, vã rog frumos! :(

dar cati ani ai puiule?

banuiesc ca nu ai mai mult de 10 anisori, asa ca nu inteleg de ce vrei sa te spele atat de des, asteapta sa implinesti 15 ani, ca si mami tau tot odata la 15 ani se spala.

plus ca ea nu pune mana pe cuculetz, ca ea nu e curva, dar daca ai 10 lei si skype te poate domina financiar nitel.

• Like 3
  • Minus 6
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Cum iti permiti sa ma faci pe mine baietel nespalato care esti...nu ti-e rusine asa un pic ? Sa iti ceri iertare in momentul asta.

Si sa nu te mai legi de Alice ca ii pun pe "fratii mei" sa te faca posta

ai inteles rozé ? :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=U5ldDPgNbJM

ai grija ca e dusmanoasa maxim rozkendra ca si atunci cand te-a vazut ca i-ai scris recenzie buna panterei de la cluj si apoi rozkendra de ciuda i-a postat ei anunturi false pe publi24

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

Bre Rozeto, stiu ca citesti nebuno desi de la sindromu psihic nu poti scrie ca iti tremura degetele aiurea pe taste....asadar bre femeie, dupa ce ne-ai jignit aici si ai zis ca faci ceva pe noi, uite ca sa te iertam si sa iti dea Pisicu inapoi forumul ala cu numele tau hai sa te facem un gangbang noi toti astia pe care i-ai luat la pula...si dupa ce scapi din pulili noastre (pe rand sau la gramada, tu alegi) promitem ca macar o luna doua nu mai auzi de noi...ramai tu cu Amada ta sa va conversati cum stiti voi. Ce zici, te tine pizda? :laugh2  :laugh2  Ca de creier nu mai intreb, e deja evident.... :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu miza pe mine Moccasine, pula mea are demnitatea ei! :laugh2

• Like 8
  • Minus 11
Postat

Bre Rozeto, stiu ca citesti nebuno desi de la sindromu psihic nu poti scrie ca iti tremura degetele aiurea pe taste....asadar bre femeie, dupa ce ne-ai jignit aici si ai zis ca faci ceva pe noi, uite ca sa te iertam si sa iti dea Pisicu inapoi forumul ala cu numele tau hai sa te facem un gangbang noi toti astia pe care i-ai luat la pula...si dupa ce scapi din pulili noastre (pe rand sau la gramada, tu alegi) promitem ca macar o luna doua nu mai auzi de noi...ramai tu cu Amada ta sa va conversati cum stiti voi. Ce zici, te tine pizda? :laugh2  :laugh2  Ca de creier nu mai intreb, e deja evident.... :slap2

:laugh2  Conversam si cu tine daca aveai altceva in afara de orgii in cap.  :laugh2

• Like 1
Postat

Dacă orgii nu e, nimic nu e! Am zis!  :blushing2

• Like 3
  • Minus 11
  • Oras:Ucea
Postat

Nu miza pe mine Moccasine, pula mea are demnitatea ei! :laugh2

Same here. Poate cu nește goldeanușauăr s-o servesc.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Să-i scoată cineva din priză pe digeii Juniormorais și Marian Cristescu!  :laugh2

• Like 6
  • Minus 12
  • Administrator
Postat

rozkendra e necajita.. imi trimite mailuri pe pisicuts.com si zice ca nu mai intra pe forum... pana diseara

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Să-i scoată cineva din priză pe digeii Juniormorais și Marian Cristescu!  :laugh2

E dă neoprit amândoi... Zici că e Durasel

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...