Sari la conținut

TOP:Sexii Carla 0747641869 - 0747692228 si 0728361960

ezemund

Postări Recomandate

• Oras:Sânpaul
  • Disponibila
  • Oras:Sânpaul
  • Disponibila

Am Reușit și pot sa zic ca abia aștept sa o întâlnesc din nou

Am sunat am programat in 10 min am ajuns

Totul lux o fata super îngrijită pe care îți dorești sa o iubești

Mai presus de orice pot sa Zic ca e inteligenta nu m-a grăbit deloc are un corp bine lucrat și după cum am văzut ii place ceea ce face

Am făcut un dush rapid după care am intrat in camera de fericire unde am început ca și cu o iubita cu sărutări pasionale in timp ce ea se freca goală de mine după care a coborât la un oral executat de excepție și eu am cerut un 69 unde ea imediat s-a conformat și i-am savurat piersicuta ei dulce și curată pana am simțit plăceri din partea ei și a mea bineînțeles

Am continuat Sa ne iubim pana eu i-am cerut sa se masturbeze in fata mea și ea mi-a dat voie sa ma termin pe ea wow a fost minunata experiența trăită cu ea te pup și te rog sa rămâi exact așa cum ești fiindcă ești minunata

Toate notele mele sunt de 10 cu Felicitări

Dragi orădeni aveți grija de așa fata minunata și apreciați-o

Sper când citești ca o sa îți amintești de mine 😘

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna cnfrati. Mai scriu o recenzie, acuma am timp.. Demult am avut-o in vizor pe Karla, asa ca ieri nici nu stiu cum am dat peste anuntul ei pe publi. I-am trimis mesaj si  ne-am inteles ca o sun cand ajung in zona. Nu mai sta pe decebal, acuma are locatia in Iosia, langa Lidl. Ajuns sus, am socializat putin, m-a servit cu un pahar de apa, apoi am trecut pe la baie pentru o mica reimprospatare. Revenit am intrat in camera de nebunii, unde am primit un ON foarte bine exeutat, placut, atenta la zonele invecinate, chiar ii place din cate am observat. A montat capisonul si am inceput cu LOT, unde se misca destul de bine, GFE pe tot parcursul actiunii, saruturi, mangaieri. Dupa Lot am schimbat in misionar unde dupa vreo 5 minute de pompat , saruturi am finalizat in prez. A urmat igienizarea, m-am imbracat apoi am mai vorbit cate ceva. Am achitat 150 din proprie initiativa, nu am intrebat de tarif am citit doar aici, nu a cerut banii inainte nici dupa. 

La final notele:

Locatie 10, apartament nou, baia dotata, locuri de parcare suficiente
Aspect 9 , pozele sunt profesionale, dar cum ziceau colegii arata bine,  pentru mine se incadreaza la categoria MILF
Igiena 10 curata, parfumata, machiata, 69 nu am incercat

GFE 10 , da FK

Atitudine 9 spre sfarsitul actiunii m-am simtit putin grabit, 
ON 10 destul de placut, atenta la zonele invecinate, cu  deep
NP 9, am incercat 2 pozitii, LOT si misionar

Halat 150 --finalizarea
De recomandat Da,

De revenit DA

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...