sexy_carla22 Reputație: 54 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Bună dim..de azi sunt dispinibila de la 10:00 până la 22:00...va pup si va doresc un inceput de săptămâna minunata..😘😘😘 1 Link spre comentariu
take89 Reputație: 8 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Buna Carla! Sapt viitoare ajung in oradea si vreau sa stiu dak lucrezi? Si app , fk accepti? Ms 😘 Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Buna take89..mâine plec din Oradea pt o sapt.de vinerea viitoare voi presta din nou in Oradea.te pup😘 1 Link spre comentariu
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Iulie 9, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 9, 2019 Bună, duminică lucrezi? Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Bună seara tuturor..buna seara giancarlo67...da voi lucra si duminica..va pup😘😘 1 Link spre comentariu
toporr Reputație: 757 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 9, 2019 O reactualizare a serviciilor si a tarifului ar fi utila. Link spre comentariu
giancarlo67 Reputație: 13 Postat Iulie 9, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 9, 2019 Bună seara tuturor..buna seara giancarlo67...da voi lucra si duminica..va pup😘😘Mulțumesc, ne auzim pentru sâmbătă 20 sau duminica 21 atunci. O seara frumoasa. Link spre comentariu
freshbasic Reputație: 123 Postat Iulie 13, 2019 Oras:Sânpaul Disponibila Oras:Sânpaul Disponibila Partajează Postat Iulie 13, 2019 Am Reușit și pot sa zic ca abia aștept sa o întâlnesc din nou Am sunat am programat in 10 min am ajuns Totul lux o fata super îngrijită pe care îți dorești sa o iubești Mai presus de orice pot sa Zic ca e inteligenta nu m-a grăbit deloc are un corp bine lucrat și după cum am văzut ii place ceea ce face Am făcut un dush rapid după care am intrat in camera de fericire unde am început ca și cu o iubita cu sărutări pasionale in timp ce ea se freca goală de mine după care a coborât la un oral executat de excepție și eu am cerut un 69 unde ea imediat s-a conformat și i-am savurat piersicuta ei dulce și curată pana am simțit plăceri din partea ei și a mea bineînțeles Am continuat Sa ne iubim pana eu i-am cerut sa se masturbeze in fata mea și ea mi-a dat voie sa ma termin pe ea wow a fost minunata experiența trăită cu ea te pup și te rog sa rămâi exact așa cum ești fiindcă ești minunata Toate notele mele sunt de 10 cu Felicitări Dragi orădeni aveți grija de așa fata minunata și apreciați-o Sper când citești ca o sa îți amintești de mine 😘 2 Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Bine-nțeles ca imi aduc aminte freshbasic..nu cred ca voi uita curînd de tine...te pup😘 1 Link spre comentariu
sparatcus Reputație: 1144 Postat August 19, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 19, 2019 Buna cnfrati. Mai scriu o recenzie, acuma am timp.. Demult am avut-o in vizor pe Karla, asa ca ieri nici nu stiu cum am dat peste anuntul ei pe publi. I-am trimis mesaj si ne-am inteles ca o sun cand ajung in zona. Nu mai sta pe decebal, acuma are locatia in Iosia, langa Lidl. Ajuns sus, am socializat putin, m-a servit cu un pahar de apa, apoi am trecut pe la baie pentru o mica reimprospatare. Revenit am intrat in camera de nebunii, unde am primit un ON foarte bine exeutat, placut, atenta la zonele invecinate, chiar ii place din cate am observat. A montat capisonul si am inceput cu LOT, unde se misca destul de bine, GFE pe tot parcursul actiunii, saruturi, mangaieri. Dupa Lot am schimbat in misionar unde dupa vreo 5 minute de pompat , saruturi am finalizat in prez. A urmat igienizarea, m-am imbracat apoi am mai vorbit cate ceva. Am achitat 150 din proprie initiativa, nu am intrebat de tarif am citit doar aici, nu a cerut banii inainte nici dupa. La final notele: Locatie 10, apartament nou, baia dotata, locuri de parcare suficienteAspect 9 , pozele sunt profesionale, dar cum ziceau colegii arata bine, pentru mine se incadreaza la categoria MILFIgiena 10 curata, parfumata, machiata, 69 nu am incercatGFE 10 , da FKAtitudine 9 spre sfarsitul actiunii m-am simtit putin grabit, ON 10 destul de placut, atenta la zonele invecinate, cu deepNP 9, am incercat 2 pozitii, LOT si misionarHalat 150 --finalizareaDe recomandat Da,De revenit DA 5 Link spre comentariu
geonline007 Reputație: 30 Postat August 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Laval, Qc, Canada Telefon: [email protected] Oras:Laval, Qc, Canada Partajează Postat August 21, 2019 Joi 22 aug intre ce ore te pot vizita carla?! Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat August 22, 2019 Partajează Postat August 22, 2019 Buna geonline 007..sunt disponibila azi pana la ora 23:00..te pup si te astept😘 1 Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat August 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 29, 2019 Ceau!esti in Oradea? Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Ceau Comisirom..da sunt in Oradea..te pup😘 Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat August 30, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 30, 2019 Ceau!azi pe la ce oră începi?as vrea o ora! Link spre comentariu
comisirom Reputație: 84 Postat August 30, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 30, 2019 Am incercat ieri sa te sun pe nr cu 0723 dar răspunsul era ca nu poti contactată! Link spre comentariu
cutebadboy Reputație: 994 Postat August 30, 2019 Oras:Tomorrowland Oras:Tomorrowland Partajează Postat August 30, 2019 Am incercat ieri sa te sun pe nr cu 0723 dar răspunsul era ca nu poti contactată! Incearca primul nr de tel din topic .. 0747641869 Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Buna Comisorim..lucrez azi pana la ora 23:00.te pup😘 Link spre comentariu
sictiritu Reputație: 3 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Mai pune Ceva poze Carla... Link spre comentariu
betman Reputație: 810 Postat Septembrie 1, 2019 Partajează Postat Septembrie 1, 2019 niste poze noi nar strica Link spre comentariu
user13 Reputație: 5 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:iasi Telefon: [email protected] Oras:iasi Partajează Postat Septembrie 1, 2019 Jv8ibb Link spre comentariu
jchart87 Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2019 buna sexy Carla, cu doi barbati ai accepta ? cu unu sa faci sex si pe celalalt sa il lasi sa se uite, eventual sa il lasi sa iti dea limbi etc Link spre comentariu
sexy_carla22 Reputație: 54 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Buna jchart87...imi pare rau dar cu doi barbati nu fac defel.Te pup😘 Link spre comentariu
nedned Reputație: 209 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Buna Carla, lucrezi maine? Link spre comentariu
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Buna Carla, lucrezi maine?Are anunt pe Deva cică spune ca sta o săptămâna . Spor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum