Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Postat Octombrie 21, 2017 Adevarat Am omis asta , ați scris voi in celelalte recenzii 27 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 21, 2017 Io zic să vă potoliți, că o să ajungă pula lui @no_body, mai celebră ca pula lui Afriq!😄 8 10
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 22, 2017 Invidiosule! 2 14
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2017 Invidiosule! Păi, nooo? Ce pula mea! 7 9
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 23, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 23, 2017 corinavip vrea sa ne ban-eze! 1 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2017 Postat Octombrie 23, 2017 corinavip vrea sa ne ban-eze!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 24, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 24, 2017 Esti o fata rea, da' buuuna! 1 14
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 30, 2017 Bine asa no_body...felicitări brooo!!! 6
cancerlapula Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2018 Postat Decembrie 1, 2018 Meaaam sa moara dolores dah ciuda, domnule nobody, esti singurul futac caruia i-a facut o recenzie o **spam editat**, recunoscand cu mana an pizda ca ai futut-o nu o data, nu de doo, nu de trei, dar de patru ori, cand abia inplinise 17 ani!bravo asa va vreau mancav-ar ursul pula de **spam editat**i, acuma anteleg dece nu ai vrut sa ai lasi recenzia la tanya, v-a anvatat bine seful vostru dolores ampreuna cu bosorogii **spam editat** george si tomitza
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 2, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Postat Decembrie 2, 2018 cine mortii tei esti ma lepra? app... ci-o mai face varu nău_bady
xoxo sclavul curvelor Reputație: 104 Postat Decembrie 2, 2018 Postat Decembrie 2, 2018 hai la o tigara !
thewalkingzombalau Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 I wonder if I wrote a review about how I fucked oly's and nobody's underage daughters, if they would mind...
bunadepulaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Postat Octombrie 31, 2020 Dacă el încă nu s-a hotărât sa se apuce de recenzii am zis sa fac eu primul pasNe-am întâlnit de 4 oriPrima oară când eram abia la începutul "carierei" , sunat , programat , ajuns la timp .Intra un tip bine făcut , cu un ceas șmecher la mâna , ( niciodată nu o sa uit ceasul ăla ,mi-a intrat in cap) aranjat ,îmbrăcat foarte bine și cu foarte bun gust , serios ,intra , vorbim , și începem cu oralulEu faceam jobul asta de aproximatv 1 săptămâna -1 săptămâna și cevaÎncepem cu un oral , nu era extraordinar de mulțimit dar in loc sa ma critice cum fac mulți , m-a ajutat , îmi explica , Ia-o așa , fa așa ,etc.A 2-a întâlnireDeja ma mutasem intr-o locație noua , un apartament cu o colega , se programează ,vine , respecta programarea la fixEh , de data asta ne-am și tras-o bine , îmi aduc aminte cum m-a pus capra cu mâinile pe perete ( Pff, are o pula,numai buna ) adică , nici nu e prea mică sa nu simți nimic , e peste medie totuși , dar nu e de-aia de când o baga sa te gândești când dracu mai termina ca nu mai poți de durere .Acum a 3-a întâlnire s-a produs la Timisoara :)) când s-a programat prin pm ,nici eu nu știam cine e , dar nici el cine sunt eu . Abia după ce mi-a dat sms de confirmare cu o zi înainte ,mi s-a părut mie numărul cunoscut și i-am zis sa ma sune ,după primele 2 cuvinte deja mi-am dat seama cine e , a venit , a stat o ora ca de obicei , și din nou cu oralul , m-a învățat multe scheme recunosc ! Când a plecat mi-a lăsat el și o mică atenție ,mulțumesc :*A 4-a întâlnire a fost chiar ieri , ieri chiar mi-a spus ca am progresat mult , ca nu mai sunt ca la început .Eh , pentru asta țin să-ți mulțumesc .Și dacă clienții mei care sunt înnebuniți după oralul meu văd asta , sa știți ca el merita laudele, nu eu , el m-a învățat tot ce fac acum !Notele :Aspect : 10+ miroase bine , se îmbracă bineAtitudine : 10+++ pentru ca a fost cel mai indulgent și in loc sa arunce cu noroi cum au făcut ceilalți el a avut răbdare și ma ajutatSex : 10Gfe ( sau bfe mai exact) - 10++ pentru rebdare ,comportament , socializare , ma simt cu el ca cu un prieten vechibravo fa Cristino tocmai ai recunoscut cu mana pa pizda ca magic blue a futut o menora prostituata intre 16 spre 17 ani, contra cost, NU O DATA, CI DE 4 ORIHAHAHHA :X
vanatorpesti Reputație: 41 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Unde nu te astepti Oras:Unde nu te astepti Postat Noiembrie 1, 2020 Mana care da, nu se musca. Niciodata sa nu uiti asta aschilopatule! 5 4
sinsins Reputație: -211 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Postat Noiembrie 1, 2020 Mana care da, nu se musca. Niciodata sa nu uiti asta aschilopatule!Vorbesti exact ca un peste :)))A, si stii si sa scrii .Bravo !Da-i cu minusarea.Ca de saptamana viitoare muncesti degeaba :)))))) 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum