Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

M-am programat ieri pentru azi la ora 10,00.

La 9,30 i-am dat mesaj de confirmare a intalnirii. De la 9,45 pana la 10,15 am sunat de mai multe ori si nu a raspuns la tel. Evident ca am plecat. La 10,50 a trimis un mesaj cu mii de scuze pentru ca a dormit si nu a auzit tel. Am reprogramat rapid intalnirea si iata concluziile:

Fizic:  8

Oral neprotejat : 9

Normal protejat:  9

FK : 10

Caracter : 10

Am donat 100 leusteni.

• Like 5
  • Oras:Bvd Unirii 63
Postat

La 9,30 i-am dat mesaj de confirmare a intalnirii. De la 9,45 pana la 10,15 am sunat de mai multe ori si nu a raspuns la tel. Evident ca am plecat. La 10,50 a trimis un mesaj cu mii de scuze pentru ca a dormit si nu a auzit tel. Am reprogramat rapid intalnirea si iata concluziile:

Fizic:  8

Oral neprotejat : 9

Normal protejat:  9

FK : 10

Caracter : 10

Am donat 100 leusteni.

iti multumesc inca odata pentru intelegere si pt a doua sansa acordata.

o seara frumoasa.

te pup :*

• Like 3
  • Minus 1
Postat

La 9,30 i-am dat mesaj de confirmare a intalnirii. De la 9,45 pana la 10,15 am sunat de mai multe ori si nu a raspuns la tel. Evident ca am plecat. La 10,50 a trimis un mesaj cu mii de scuze pentru ca a dormit si nu a auzit tel.

Hier ist ein weiteres Beispiel der deutschen Pünktlichkeit!!!!!! :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2

Eu cand am facut asa in Germania m-au dat afara in suturi :slap2  :slap2 :slap2

• Oras:București
Postat

Asa cur urat si deformat mai rar vezi.Mai ceri si 4 mil.Fereasca cel de sus.Baga ti mintile n cap si stai potolita ca nu i chiar asa.=)))

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa tre sa arate un fund?Zici ca te a batut cineva cu pagaia lu patzaichin =))))

Asa cur urat si deformat mai rar vezi.Mai ceri si 4 mil.Fereasca cel de sus.Baga ti mintile n cap si stai potolita ca nu i chiar asa. =)))

Am prins ideea ta, inca de la prima postare. Nu-i nevoie sa te repeti. Nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar. Si nici nu te-a obligat sa urmaresti vreun topic pentru care nu ai interes.

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Am prins ideea ta, inca de la prima postare. Nu-i nevoie sa te repeti. Nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar. Si nici nu te-a obligat sa urmaresti vreun topic pentru care nu ai interes.

Cauti dragoste nepoate?
Postat

Cauti dragoste nepoate?

Vezi ca ai uitat sa pui o virgula. Tinere.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Asa cur urat si deformat mai rar vezi.Mai ceri si 4 mil.Fereasca cel de sus.Baga ti mintile n cap si stai potolita ca nu i chiar asa. =)))

singurul care nu sta potolit esti tu! te am obligat eu sa vii la mine?

esti asa frustat ca n-ai fost bagat inseama pana acum sau de ce te repeti?

uite ca ai reusit sa fi bagat inseama :D poate iti trec acum frustrarile :))

:D :D :D

• Like 2
Postat

Vezi ca ai uitat sa pui o virgula. Tinere.

Virgula ti o pun in gura si ii trag la muie.

,,,,,,,,;)

• Like 1
Postat

singurul care nu sta potolit esti tu! te am obligat eu sa vii la mine?

esti asa frustat ca n-ai fost bagat inseama pana acum sau de ce te repeti?

uite ca ai reusit sa fi bagat inseama :D poate iti trec acum frustrarile :))

:D :D :D

Sper ca ai fost educata sa te futi mai bn decat sa scrii,ca la 4 milioane se emit niste pretentii.:)
  • Minus 1
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Cauti dragoste nepoate?

SI EU CAUT DRAGOSTE AI CEVA IMPOTRIVA ? daca nu iti place treci pe alt topic sau vrei sa scrii o nuvela aici,in ceea ce priveste 4mil,poate sa ceara si o suta de mil nu-ti convine la fel treci mai departe,si eu as vrea daca se poate gratis ,logic ca ei nu-i convine dar nu scrie romane de cate ori ma vede ,ma trateaza cu indiferenta

• Like 3
  • Minus 6
Postat

SI EU CAUT DRAGOSTE AI CEVA IMPOTRIVA ? daca nu iti place treci pe alt topic sau vrei sa scrii o nuvela aici,in ceea ce priveste 4mil,poate sa ceara si o suta de mil nu-ti convine la fel treci mai departe,si eu as vrea daca se poate gratis ,logic ca ei nu-i convine dar nu scrie romane de cate ori ma vede ,ma trateaza cu indiferenta

Nu ai de facut vreo recenzie ceva? Poate ai treaba si te retin.
  • Like 1
Postat

Daca tu imi urmaresti recenziile este normal sa-ti intorc politetea si sa-ti urmaresc si eu romanul pe care doresti sa-l scrii.Tin sa-ti precizez ca nu am fost la ea si nu o cunosc dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma iau de ea la nesfarsit si sa-i fac topicul varza .Eu am intrat aici intamplator si in loc sa o vad pe Betty si ce servicii ofera dau de pagini pline de scandal pe care trebuie sa le rasfoiesc ca sa dau de o poza cu ea si servicii.Scuza-ma daca nu te gandesti la ea macar gandeste-te la noi care incercam sa vedem preturi si servicii, multumesc pentru intelegere

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Se lasa cu orgasme muuuuulte

hop si bodyguardul meu,nu exista topic pe care intru sa nu-i simnt rasuflarea ,vezi ca am facut o recenzie lui kory11,mergi acolo si lasa topicul asta ne patat de discutii inutile. Multumesc

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

hop si bodyguardul meu,nu exista topic pe care intru sa nu-i simnt rasuflarea ,vezi ca am facut o recenzie lui kory11,mergi acolo si lasa topicul asta ne patat de discutii inutile. Multumesc

Esti idolul meu in materie de orgasme!Nu pot sa ma abtin..sa nu rad..cand iti vad recenziile de mare gigoloi

Postat

Esti idolul meu in materie de orgasme!Nu pot sa ma abtin..sa nu rad..cand iti vad recenziile de mare gigoloi

invidia mare pe tine frate,razi dar nu este rasul tau , mai degraba plansu'

• Like 3
  • Minus 7
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...