rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 suna prea drastic totusi.... nu mai beau in halul asa in viata mea
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 1, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 1, 2016 Sa nu uiti vreodata starea asta, @rozi!Când iti va veni barbatul acasa beat, sa il respecti, sa il ajuti si sa il compatimesti: vezi cat de mult sufera el...
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 1, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 1, 2016 sunteti cu capul. deci sunt foarte multi masculi pe forumul asta ca vor sa ma vada tavalita, terfelita, maxim chinuita si m-ai mult violata decat ce zici tu acolo de futut. sa va stea in gat ca eu fug repede. nu se va intampla Io numa' zic ce văd. Te cam fugărește lumea pe tot forumul, n-am zis că te și prinde, da' cam asta ii impresia generală, că te fugărește. Oricum, pari într-adevăr așa, mai sprintenă, de felul tău.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Sa nu uiti vreodata starea asta, @rozi!Când iti va veni barbatul acasa beat, sa il respecti, sa il ajuti si sa il compatimesti: vezi cat de mult sufera el... in mod bizar nu toc niciodata un barbat cand e beat . dar rad maxim de el daca-l vad impleticit tot si ma apuca cheful de mistyorui. am baut nepotrivit....nu ma simt asa rau de obicei mahmureli am doar de la tarie, de la vin/bere nu prea.si cel mai rau gen acum ma simt dupa sampanie ma doare si capul si simt si greata am dat iama in muratari, dar si pe ele le vad triplu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Io numa' zic ce văd. Te cam fugărește lumea pe tot forumul, n-am zis că te și prinde, da' cam asta ii impresia generală, că te fugărește. Oricum, pari într-adevăr așa, mai sprintenă, de felul tău. sunt si pe cinstea mea ca voui fugi mai repede ca ei. sper sa nu ma impiedic de propriile picioare si sa pic in bot. oricum fug de stalkeri si o sa merg sa ma ascund la pisicuts sub pat. n-au trupeu sa vina acolo dupa mine niste tigani
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Ăsta este un subiect mai mult decât complex. Are o profunzime greu de estimat. După mine, este o întrebare asemănătoare cu "ce este sufletul? De ce îl avem? Etc" Personal nu sunt de acord cu ideea. .existăm pentru ca ne-am născut și murim pentru ca am trăitCu siguranță scopul este. De multe ori bâjbâim după un răspuns și nu îl găsim. Sau așa credem noi. Alții îl găsesc mai repede, alții târziu sau niciodată. ..poate unii trăiesc doar pentru a călăuzi pe altcineva spre cunoașterea acestui "scop"Sau poate îl descoperim în ultimele clipe. .cine știe! ?As dori sa aflu acest răspuns, cu siguranță lucrurile ar fi mult mai clare. .dar unde va mai fi frumusețea? Viața este ca un joc cu hidden objectsDin fericire alcoolul mi-a anihilat orice complieitate asa incat simt ca am iqul unui raton, cel putin astazi. Daca ma gandesc cati neuroni am ucis aseara ametesc de tot. Deci nu ma voi gandi.Nici eu nu am aflat care e scopul, dar pe cuvant daca imi pasa. Singura chestie complexa pe care as face-o astazi este sa joc sah dzbracata . Desi singur as pierde ca-s prea mahmura si nu pot gandi.
picon Reputație: 1045 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2016 Mare-i grădina lui Dumnezeu și mulți i-au sărit gardul! 5 13
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Din fericire alcoolul mi-a anihilat orice complieitate Ce e aia complieitate?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Ce e aia complieitate?complexitate, am zis ca nu vad bine sa nimeresc o tasta, 2.auzi tu sa nu mi-l mai impungi pe thecat ca e un dragalash si nu trebuie stresat. dupa tati e favoritul meu. tre lasat sa zburde fericitaolo ce hal sunt, ma doare si cand clipesc zici ca am pleopele de beton.... trebuie sa ma cumintesc
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Marei grădina lui Dumnezeu și mulți i-au sărit gardul! Normal...tu, fiind la nivelul ramelor, te strecori pe sub gard. Ia uita-te, mortaciune.
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 complexitate, am zis ca nu vad bine sa nimeresc o tasta, 2.auzi tu sa nu mi-l mai impungi pe thecat ca e un dragalash si nu trebuie stresat. dupa tati e favoritul meu. tre lasat sa zburde fericit Io credeam ca ai vrut sa scrii complianta. TheCat e prea bland pentru un negociator si trebuie antrenat pentru sarcini mai complexe, gen intelegerea Vestului cu Iran sau negocierile pentru pace din Siria. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Io credeam ca ai vrut sa scrii complianta. TheCat e prea bland pentru un negociator si trebuie antrenat pentru sarcini mai complexe, gen intelegerea Vestului cu Iran sau negocierile pentru pace din Siria.Nu. lasa felina sa faca ce vrea. nu vezi ca-i ocupat?! la ce-l stresezi are treaba bietu om toata ziua e pe drumuri cu vrum vrum ba hais ba cea si mi-l apuci tu ferm. tocmai asta e farmecul lui ca e bland si cumsecade si mai e si amuzant
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 1, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 1, 2016 Din fericire alcoolul mi-a anihilat orice complieitate asa incat simt ca am iqul unui raton, cel putin astazi. Daca ma gandesc cati neuroni am ucis aseara ametesc de tot. Deci nu ma voi gandi.Nici eu nu am aflat care e scopul, dar pe cuvant daca imi pasa. Singura chestie complexa pe care as face-o astazi este sa joc sah dzbracata . Desi singur as pierde ca-s prea mahmura si nu pot gandi. are si alcoolul asta demnitatea luiin plm 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 are si alcoolul asta demnitatea luiin plmmereu dau de tine cand ma imbat fi-ti-ar prunii ai drq fonixule spune tu cum sa fac sa nu ma doara capul
picon Reputație: 1045 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2016 Normal...tu, fiind la nivelul ramelor, te strecori pe sub gard. Ia uita-te, mortaciune. Cam puțină inspirație pentru cineva cu arfele tale! Repeți aceleași chestii obosite dând dovadă de o sărăcie neuronală cruntă. Ești un trist cu obsesii mecabre (moarte, gropi, cimitire, gropari...) și îți dedic o melodie care ți se potrivește, domnule undertacker! 3 13
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 m-a sunat si bunica-mea si cum e surda si repeta chjestii si vb tare am ametit mai tare decat in plina betie. si pun -pariu ca in urmatoarele 5 minute ma suna si mama sa imi dea dauna totala.....Dumnezeu e crud cu mineo sa ma prefac betegita si ii dau cu flit rapid. asa fac cand sunt beata si vreau sa scap de ea. ma mir cum de nu se prinde ca uit sa raspund la ce ma intreaba o tot las sa vb si raspund dupa alte vreo 3 intrebari la prima. sunt asa de fraierica cand beau
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Cam puțină inspirație pentru cineva cu arfele tale! Repeți aceleași chestii obosite dând dovadă de o sărăcie neuronală cruntă. Ești un trist cu obsesii mecabre (moarte, gropi, cimitire, gropari...) și îți dedic o melodie care ți se potrivește, domnule undertacker! Pai daca esti atat de liniar si consecvent in comicul involuntar, pe care il respiri, si atat de perseverent in ''io-s nea, deci am valoare'', eu ce sa fac, lucrez cu marfa clientului...Zi si tu ceva din Voltaire, nu tot truisme si glume de birt.
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 m-a sunat si bunica-mea si cum e surda si repeta chjestii si vb tare am ametit mai tare decat in plina betie. si pun -pariu ca in urmatoarele 5 minute ma suna si mama sa imi dea dauna totala.....Dumnezeu e crud cu mineo sa ma prefac betegita si ii dau cu flit rapid. asa fac cand sunt beata si vreau sa scap de ea. ma mir cum de nu se prinde ca uit sa raspund la ce ma intreaba o tot las sa vb si raspund dupa alte vreo 3 intrebari la prima. sunt asa de fraierica cand beau Ce bei? Vin? Branza are TheCat.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Ce bei? Vin? Branza are TheCat.nu beau am baut ieri. o sticla de vin, o sticla de spumant, vreo 2 de vokda tonica pahare si am impresia ca pe undeva am bagat si o bere bruna. si ieri am mancat si putin, bine dar putin.tre sa incetez sa combin bauturi. dar daca incep si ma simt si stresata mi se face pofta de altceva si toate incep sa imi para apetisante.......
picon Reputație: 1045 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2016 Pai daca esti atat de liniar si consecvent in comicul involuntar, pe care il respiri, si atat de perseverent in ''io-s nea, deci am valoare'', eu ce sa fac, lucrez cu marfa clientului...Zi si tu ceva din Voltaire, nu tot truisme si glume de birt.Păi cât timp mănânci gheare la birt, ce plm să-ți zic? Cum spuneai: lucrez cu marfa clientului. E drept, mă cobor câteodată la nivelul tău de untermansch, dar câteodată trebuie să mai facem și lucruri neplăcute.Hai pa!
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Păi cât timp mănânci gheare la birt, ce plm să-ți zic? Cum spuneai: lucrez cu marfa clientului. E drept, mă cobor câteodată la nivelul tău de untermansch, dar câteodată trebuie să mai facem și lucruri neplăcute.Hai pa! A dat fasolea-n foc.
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 E drept, te cobori câteodată la nivelul meu de untermEnsch, dar câteodată trebuie să mai facem și lucruri neplăcute. Asa e. Acum mergi la buda si canta Marseleieza. ''Allons picons de la Patrie Le jour de gloire est arrive!''
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 nu beau am baut ieri. o sticla de vin, o sticla de spumant, vreo 2 de vokda tonica pahare si am impresia ca pe undeva am bagat si o bere bruna. si ieri am mancat si putin, bine dar putin.tre sa incetez sa combin bauturi. dar daca incep si ma simt si stresata mi se face pofta de altceva si toate incep sa imi para apetisante....... Picon ai baut vreodata?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Martie 1, 2016 Picon ai baut vreodata?tu la ce ma citezi daca vb cu el?) cre ca ai baut si tu
miskinladangleterre Reputație: 7 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 tu la ce ma citezi daca vb cu el? ) cre ca ai baut si tu Picon este un bitter din zona de nord a Frantei. Picon este o gugustiuca caramelizata (nu am vrut sa scriu merde) de pe nimfomane.com, daca la asta crezi ca m-am referit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum