Sari la conținut

Alexandra skinny 0741.798.225

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Fata practica tariful pe care il considera de cuvingt, nimic de zis. Insa si eu sunt de parere ca tariful este cam mare pentru cum se prezinta fata si comparand cu alte fete...ma tem ca alegerea corecta va fi o alta domnita in detrimentul ei. Un pret corect cred ca ar fi 100 fin 150-200 ora. Succes :)

• Like 4
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Baaa nu mai faceti ma recenzii din pula,se vede de la o posta ca e facuta de ea

Postat

Baaa nu mai faceti ma recenzii din pula,se vede de la o posta ca e facuta de ea

Incepem din nou cu bulangi festival, uh?

Postat

Da ma,a ta,sau tu esti promovatorul ei?

Nu. Am fost la ea si am plătit ca toți ceilalți, ai vreo problemă? Prea mult timp liber?

Postat

am fost. azi, cu programare telefonica, cu o ora inainte, cu sms cu adresa etc. foarte decent, programare respectata.

locatia intr-un bloc stradal catre mall vitan (calea vitan intre mall si casa de pensii), civilizat (macar nu iti e frica de cutremur). inauntru un pat mare, un dulap cu oglinda catre pat (putea fi mai mare, dar e buna si aceasta oglinda, ca sa te uiti ca la film la ce face fata). Baie cu de toate, papuci, prosop uscat. absolut ok, nu prea modern sau fancy, dar am venit cu alt scop. locatie 8-9

ea, o tipa tanara, chiar skinny, frumusica foc la fata, cu tate mici, dar dragute, picioare subtiri, pasa cheala de tot, curata si fara odori, mie mi s-a parut de un 9 oricand. am avut senzatia ca am din nou 17 ani si fut o colega mai subtirica. e tanara, e draguta, se poarta frumos, comunica. pt mine o placuta surpriza.

am purces la dus, apoi ea - f curata, atentie! cam parfumata si cu ceva creme cred... vedeti cu radarul - eu am facut dus si intre numere si inainte de plecare. 

Prestatia a inceput cu mangaieri si pupaturi (aproape fk, dar era un pic rezervata, asa ca nu am insistat, deh am peste dublul varstei ei...) apoi a coborat la gigel si l-a luat la pupat, lins, supt cu presiune mare, deep, rapid alternat cu lent, ce mai, un oral neprotejat foarte bun. privirea ei era un bonus excelent, dar am cerut sa continuam in 69 ca sa explorez si eu o pasarica. pasa are labii proeminente, curata, umezindu-se natural, cu clitoris excitabil, o placere. asa ca dupa ceva timp in 69 eu am explodat in gura ei (cu anunt prealabil), un cim foarte placut. s-a mai jucat acolo putin, apoi la baie.

intre numere am mai vorbit de una alta, apoi a coborat iar la gigel, tot 69, urmat de normal cu ea deasupra, pe la spate la marginea patului, etc pt un normal (protejat, normal!) excelent, cu participare totala, cu mangaieri, cu contre. o placere.

ca atare, notele juriului format din mine si gigel:

locatie 8-9

ea - ca aratare 9, ca mod de interactionare 10

oral ne cu cim - 10

normal pro 9

per total o experienta f placuta. de revenit pt mine, claaar!

recomand pentru cei dornici de skinny. pt amatori de carne impanata, nu!

pupici alexandra, pe curand! 

halatul (era sa uit) a fost 250 / h = 2 finalizari, pret corect 

• Like 5
  • Oras:Nerva Traian
  • Oras:Nerva Traian
Postat

am fost. azi, cu programare telefonica, cu o ora inainte, cu sms cu adresa etc. foarte decent, programare respectata.

locatia intr-un bloc stradal catre mall vitan (calea vitan intre mall si casa de pensii), civilizat (macar nu iti e frica de cutremur). inauntru un pat mare, un dulap cu oglinda catre pat (putea fi mai mare, dar e buna si aceasta oglinda, ca sa te uiti ca la film la ce face fata). Baie cu de toate, papuci, prosop uscat. absolut ok, nu prea modern sau fancy, dar am venit cu alt scop. locatie 8-9

ea, o tipa tanara, chiar skinny, frumusica foc la fata, cu tate mici, dar dragute, picioare subtiri, pasa cheala de tot, curata si fara odori, mie mi s-a parut de un 9 oricand. am avut senzatia ca am din nou 17 ani si fut o colega mai subtirica. e tanara, e draguta, se poarta frumos, comunica. pt mine o placuta surpriza.

am purces la dus, apoi ea - f curata, atentie! cam parfumata si cu ceva creme cred... vedeti cu radarul - eu am facut dus si intre numere si inainte de plecare.

Prestatia a inceput cu mangaieri si pupaturi (aproape fk, dar era un pic rezervata, asa ca nu am insistat, deh am peste dublul varstei ei...) apoi a coborat la gigel si l-a luat la pupat, lins, supt cu presiune mare, deep, rapid alternat cu lent, ce mai, un oral neprotejat foarte bun. privirea ei era un bonus excelent, dar am cerut sa continuam in 69 ca sa explorez si eu o pasarica. pasa are labii proeminente, curata, umezindu-se natural, cu clitoris excitabil, o placere. asa ca dupa ceva timp in 69 eu am explodat in gura ei (cu anunt prealabil), un cim foarte placut. s-a mai jucat acolo putin, apoi la baie.

intre numere am mai vorbit de una alta, apoi a coborat iar la gigel, tot 69, urmat de normal cu ea deasupra, pe la spate la marginea patului, etc pt un normal (protejat, normal!) excelent, cu participare totala, cu mangaieri, cu contre. o placere.

ca atare, notele juriului format din mine si gigel:

locatie 8-9

ea - ca aratare 9, ca mod de interactionare 10

oral ne cu cim - 10

normal pro 9

per total o experienta f placuta. de revenit pt mine, claaar!

recomand pentru cei dornici de skinny. pt amatori de carne impanata, nu!

pupici alexandra, pe curand!

halatul (era sa uit) a fost 250 / h = 2 finalizari, pret corect

Multumesc frumos pentru vizita :*

Te mai astept cu mare placere :*

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...