Sari la conținut

Mary TV 0726415061 / 0760529974 Billa Titan

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

0726145016 oral anal cunoastere o finalizare sunt tv pret cu aprosimativ o ora 150 ron 

post-194468-0-54213400-1490207827_thumb.jpg

Postat

Buna! Sunt mary, am 24 de ani, 178cm pe tocuri si 57 kg. bruneta, ochi negri,chip de papusa, imitatie de sani fund aceptabil

Iti pot oferi contact intim protejat, oralul poate fi protejat sau neprotejat in functie de igiena si preferinta ta, finalizare faciala si corporala, sex anal protejat, sarutari (depinde de persoana), masaj de relaxare, 69 .

Ca si zona, stau la bila titan, pe prostavarului

pozele sunt reale, aveti dreptul de a alege daca ramaneti sau nu, cum si eu am dreptul de a imi selecta clienti

INTODEAUNA CU 30 , 40 MIN INAINTE DE A VENI LA MINE : ingeneral lucrez mai mult cu programari

Va sarut si va astept !

post-194468-0-94459800-1490366667_thumb.jpg

Postat

Buna! Sunt mary, am 24 de ani, 178cm pe tocuri si 57 kg. bruneta, ochi negri,chip de papusa, imitatie de sani fund aceptabil

Iti pot oferi contact intim protejat, oralul poate fi protejat sau neprotejat in functie de igiena si preferinta ta, finalizare faciala si corporala, sex anal protejat, sarutari (depinde de persoana), masaj de relaxare, 69 .

pozele sunt reale, aveti dreptul de a alege daca ramaneti sau nu, cum si eu am dreptul de a imi selecta clienti

INTODEAUNA CU 30 , 40 MIN INAINTE DE A VENI LA MINE : ingeneral lucrez mai mult cu programari

Va sarut si va astept ! 0726145016

post-194468-0-74336300-1490623590_thumb.jpg

Postat

Buna! Sunt mary, am 24 de ani, 178cm pe tocuri si 57 kg. bruneta, ochi negri,chip de papusa, imitatie de sani fund aceptabil !
Iti pot oferi contact intim normal protejat, oralul poate fi protejat sau neprotejat in functie de igiena si preferinta ta, finalizare faciala si corporala, sex anal protejat, sarutari (depinde de persoana), masaj de relaxare, 69 .

Pretu pt o ora 200 ron oral anal cunoastere o singura finalizare

Pot fi gasita de luni pana duminica intre 12:00 - 00:00, la nr de tel 0726145016 foarte rar lucrez si la primele ore
pozele sunt reale, aveti dreptul de a alege daca ramanetisau nu, cum si eu am dreptul de a imi selecta clienti
INTODEAUNA CU 30 DE 40 MIN INAINTE DE A VENI LA MINE : ingeneral lucrez mai mult cu programari

Va sarut si va astept !

Buna! Sunt mary, am 24 de ani, 178cm pe tocuri si 57 kg. bruneta, ochi negri,chip de papusa, imitatie de sani fund aceptabil !
Iti pot oferi contact intim normal protejat, oralul poate fi protejat sau neprotejat in functie de igiena si preferinta ta, finalizare faciala si corporala, sex anal protejat, sarutari (depinde de persoana), masaj de relaxare, 69 .

Pretu pt o ora 200 ron oral anal cunoastere o singura finalizare

Pot fi gasita de luni pana duminica intre 15-23, la nr de tel 0726145016 foarte rar lucrez si la primele ore
pozele sunt reale, aveti dreptul de a alege daca ramanetisau nu, cum si eu am dreptul de a imi selecta clienti
INTODEAUNA CU 30 DE 40 MIN INAINTE DE A VENI LA MINE : ingeneral lucrez mai mult cu programari

Va sarut si va astept !

post-194468-0-98605300-1490982228_thumb.jpg

Postat

Buna sunt Mary :)  tv 200 ron ora oral anal cunoastere pt incepatori  a/p zona titan 0726145016

post-194468-0-12138100-1491644694_thumb.png

Postat

Buna , as dori sa ne vedem,eu sa fiu dominat de tine. Daca aleg o ora si termin in 10 minute,continui sa ma futi pana termini si tu sau ramanem la discutii?

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Europa
Postat

Buna , as dori sa ne vedem,eu sa fiu dominat de tine. Daca aleg o ora si termin in 10 minute,continui sa ma futi pana termini si tu sau ramanem la discutii?

O futi in cur si in gura inca 50 min, fara sa finalizezi.

Postat

O futi in cur si in gura inca 50 min, fara sa finalizezi.

. Multumesc pt raspuns dar nu am vazut sa te fi intrebat pe tine.
Postat

. Multumesc pt raspuns dar nu am vazut sa te fi intrebat pe tine.

La ce intrebare ai pus, asa raspuns ai primit. Asteapta mult si bine sa ti raspunda duduia.

Postat

La ce intrebare ai pus, asa raspuns ai primit. Asteapta mult si bine sa ti raspunda duduia.

Ce te intereseaza pe tine ce intrebari pun eu sau altcineva? Vezi-ti de treburile tale si nu mai vb neintrebat. Pot sa intreb orice vreau eu? Alt idiot care se baga in seama . Ai vreo legatura ? Am timp sa astept si mult si bine.
  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Otopeni
  • Oras:Otopeni
Postat

Foarte sexy tipa, slăbuţă , are faţă de fată, este o trans ok.

Aşi vizita-o daca ar tine telefonul deschis!

Mary, deschide telefonul!

Nu te contrazic deloc, dar este TV, nu trans. Si nu ascunde asta. 

Postat

Se poate sa ai dreptate, dar din poze parca are niste ,,muguri,, de sâni .

Dar mi s -a pus pata rau de tot pe ea /el. E super!

Daca ar raspunde la tel . in 2 ore asi fi in patul ei.

E simpatica si sexoasa.

Postat

Ce te intereseaza pe tine ce intrebari pun eu sau altcineva? Vezi-ti de treburile tale si nu mai vb neintrebat. Pot sa intreb orice vreau eu? Alt idiot care se baga in seama . Ai vreo legatura ? Am timp sa astept si mult si bine.

Esti doar un alt bou.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...