machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 23, 2016 aveai o cacare in tine cred ca...... )E gresia cu virgule acu'.., 1 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 23, 2016 Sa te duci sa dai 100 de euro ca sa te caci..........asta inseamna sa fi mafiot!!! =)) Să te ștergi cu bancnote de 50€ că nu e hârtie la baie, asta.., 4 2
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 23, 2016 E gresia cu virgule acu'..,S-a kkt cu strochi. 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 23, 2016 S-a kkt cu strochi.Ești cam pufarez... Să faci virgule înseamnă să te ștergi de namolu' de pe dește pe gresie. 3 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 23, 2016 Am fost si eu....locatie la un hotel,garsoniera cred in regim hotelier! Programare respectata,intru vad domnisoara este buna pentru amatorii gen Bianca Dragusanu.....micuta de inaltime,extensii,gene false,silicoane,un kilogram de botox...fundul cred ca (inca)nu a umblat la el....frumos impachetata! In locatie nu era cea mai mare curatenie din lume,la baie prosoape aruncate,servetele mult par in ghiuveta,fara hartie igienica,in dus era ceva negru...ce era nu am verificat!Trecem peste,patul era curat,lenjeria era intinsa...ofer cadoul ,si cer un pahar de apa....m-a servit,dar mai bine nu a facea! Dezbracat domnisoara....frumos corp si incepe cu un oral bunicel,nu deep,dar fara graba! Trecem la sex anal,stiam ca nu pot sa fac o singura finalizare ...eram super obosit,veneam direct de la aeroport! Cer caprita,o bag inauntru,,,,cam larguta(la cat de mica este ma asteptat sa fie mai stramta),finalizarea durand cam 20-25 de minute! Cer un servetel ma sterg,un mic dus inainte de plecare ,ma imbrac o pup pe domnisoara pe obraz si am plecat! Acum nu stiu ce sa zic,nu a fost ceva care sa ma faca sa revin ...singurul lucru care m-a atras l-am mentional ta inceput! Ea este un produs media ambalat frumos,dar daca il dai jos,poti face cale intoarsa !O puteti incerca pe buzunarul si muzica voastra! https://www.youtube.com/watch?v=nscbSN5UXU0Nu ești decât un hater gregar! 3 2
picon Reputație: 1045 Postat Martie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2016 ... și piconian pe deasupra! 6 2
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Martie 23, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 23, 2016 In pagina anterioara ce se intampla (zici ca este un film de comedie) )))....Vai cat am ras...Nebuni sunteti:))))
pipilica Reputație: 1621 Postat Martie 23, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 23, 2016 Adica cu alte cuvunte;TE_A MANCAT IN CUR.TE_AI SCARPINAT
pipilica Reputație: 1621 Postat Martie 23, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 23, 2016 Sa te duci sa dai 100 de euro ca sa te caci..........asta inseamna sa fi mafiot!!! =)) Nu dai 100 euro sa te caci,dar poti sa te intrebi,Papusoaica cu ce se sterge la cur?Daca te intrebi iti raspund eu;se sterge la cur cu danteluv25 si rinan. 4
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 23, 2016 In pagina anterioara ce se intampla (zici ca este un film de comedie) )))....Vai cat am ras...Nebuni sunteti:))))razi fara mine? 1 4
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2016 Nu dai 100 euro sa te caci,dar poti sa te intrebi,Papusoaica cu ce se sterge la cur?Daca te intrebi iti raspund eu;se sterge la cur cu danteluv25 si rinan.Nimic nu stii...ea NU se caca...ea face cachita https://www.youtube.com/watch?v=dK9_HHDcu3I 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 rinane şi danslbz , dacă mai postaț aicişa , să vă arză focu' dân ....... şi să vă fută dobre şi mişkin 3
danteluv25 Reputație: 590 Postat Martie 23, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 23, 2016 Nu dai 100 euro sa te caci,dar poti sa te intrebi,Papusoaica cu ce se sterge la cur?Daca te intrebi iti raspund eu;se sterge la cur cu danteluv25 si rinan. Parinte,pentru glume de genul asta m-a dat afara de la gradinita !
danteluv25 Reputație: 590 Postat Martie 23, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 23, 2016 Zi ceva mai elevat ca doar ai doua facultati si un doctorat.Numai atat poti ?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2016 Si asta are doctorat? Bai cred c-am nimerit pe forumul Academiei baga-mi-as pula 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Si asta are doctorat? Bai cred c-am nimerit pe forumul Academiei baga-mi-as pula credeai că esti unic,este?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2016 Eu n-am doctoratul 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Martie 23, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Martie 23, 2016
picon Reputație: 1045 Postat Martie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2016 Zi ceva mai elevat ca doar ai doua facultati si un doctorat.Numai atat poti ? Zii ... în plm ... 5 2
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 23, 2016 rinane şi danslbz , dacă mai postaț aicişa , să vă arză focu' dân ....... şi să vă fută dobre şi mişkin+CABRAL 6 5
traminer Reputație: 1806 Postat Martie 23, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Martie 23, 2016 Unii trăiesc cu impresia că forumul acesta e numai pentru miștocari de doi lei grămada, iar curvăsăreala e apanajul imbecililor. Eu nu cred așa.Dar poate că @traminer (#625) are dreptate și eu nu. Dacă el are dreptate, atunci adminul ar trebui să avertizeze, chiar la intrarea în forum, că nu sunt acceptate postări care denotă un IQ > 70 al autorului.Adauga in postare Rinane, caterinca-i de mai multe categorii. Una-i ironia fină, când răspunsurile-s poate chiar mai savuroase decât provocările; sunt multe exemple pe forum, o grămadă date chiar de gregarieni. Alta-i bășcălia pe față, cum e aici în topicul ăsta; da' pentru bășcălie-i nevoie și de-un prostănac autist care n-o pricepe. Poate prostănac nu-i fi tu, da' pari, așa, un fel de băbălău autizat. Dar asta doar dacă ignor mirosul de hamsie îndărătnică. 7
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 23, 2016 Oameni mai prosti,mai ridicoli,mai umili,mai submisivi si mai sclaveti ca Rinan si Danteluv nu am vazut in viata mea!!!!!!Cred ca si Sabrinei ii este rusine de rusinea voastra si este scarbita si siderata de atitudinea voastra de sclaveti!!Ea face 1000 de euro pe zi si voi stati si ii purtati de grija sclavetilor!!!Mars la cacat ma toparlanilor care aveti scaieti in cap,mamaliga intre dinti si doliu sub unghii!! 9 5
danteluv25 Reputație: 590 Postat Martie 24, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Martie 24, 2016 Oameni mai prosti,mai ridicoli,mai umili,mai submisivi si mai sclaveti ca Rinan si Danteluv nu am vazut in viata mea!!!!!!Cred ca si Sabrinei ii este rusine de rusinea voastra si este scarbita si siderata de atitudinea voastra de sclaveti!!Ea face 1000 de euro pe zi si voi stati si ii purtati de grija sclavetilor!!!Mars la cacat ma toparlanilor care aveti scaieti in cap,mamaliga intre dinti si doliu sub unghii!! Ba in cazul tau prostia e asa mare incat chiar nu ma mira.Cine pula mea te-a chemat sa iti dai tu cu parerea despre mine ? Cert e ca te-ai bagat in seama mult mai mult decat meritai... sa simti si tu ca existi pret de o clipa.Pe mine prostia astora ca tine... ma distreaza. O vreme...Dupa incepe sa ma ia cu plictis.Si-n nefericitul tau caz... iarta-ma ca-ti zic drept asa... deja-mi vine greu sa ma opresc din cascat.O viata... submediocra!! E tot ce pot sa-ti doresc si sa si cred ca ai putea realiza... 1
picon Reputație: 1045 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 24, 2016 Tu și cu Rinan ați reușit performanța să fiți mai penibili chiar și decât Azorel! Felicitări! 7 2
rinan Reputație: 11 Postat Martie 24, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 24, 2016 Atunci tu ce plm cauți pe forum? Aștept să găsești postarea în care am folosit eu argumentul „sutei de euro” ca să încep să-mi cer iertare de la voi. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum