money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Aprilie 5, 2016 S-o fut pe ma-ta in gat de doctorandul pulii mele.In afara de a corecta niste greseli gramaticale ce pula mea mai stii sa faci ?Bai pisatule,te crezi la ACADEMIE,sa iti dau muie si tie si la tot neamul tau de doctori in stiintele pulii.Hai sictir ca ma pis pe tine si pe tot neamul tau de handicapati.Sa iti iau tot neamul in pula de umflat fara dinti in gura. Ia uite unde era academicianul pulii mele si eu nu stiam.Bai laba trista,care n-ai bani sa-ti iei un covrig,te-a facut ma-ta destept peste noapte ?Stai ma in banca ta,ca s-ar putea sa ramai si fara putinii dinti pe care ii mai ai.Date-n gura matii de pisat ordinar.Bagami-as pula in centurista aia de ma-ta care a umplut tot Ploiestu' de boli si in boschetaru' ala betiv de tactu' care cade prin santuri si il ling cainii la botFutu-ti gura ma-tii de lache flausat si smardoi electronic care n-ai dat o palma in viata ta,daca nu bat la tine ca la covoare......bagami-as pula in tot neamu' tau de tarani cocalari,analfabeti care cand veniti in Bucuresti sariti peste linile de tramvai ca sa nu va curentatiEsti PROSTU' PROSTILOR si PROSTU' FORUMULUI rade toata lumea si cu curu de tineSuunt convins ca ti-ai tatuat pe mana o sirena si o inima si sub ea ti-ai scris numele SABRINEIHai mars la kakat!!!!!!!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Money_talks, deja întreci orice limită! 6 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 mai este in oras ? Buzele ei au ajuns, dar restul corpului soseste maine! 5 11
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 5, 2016 Money_talks, deja întreci orice limită! Ălălalt nu...? Mai gândește-te oleacă...
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 mai este in oras ? Esti offtopic =)) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Bagami-as pula in centurista aia de ma-ta care a umplut tot Ploiestu' de boli si in boschetaru' ala betiv de tactu' care cade prin santuri si il ling cainii la botFutu-ti gura ma-tii de lache flausat si smardoi electronic care n-ai dat o palma in viata ta,daca nu bat la tine ca la covoare......bagami-as pula in tot neamu' tau de tarani cocalari,analfabeti care cand veniti in Bucuresti sariti peste linile de tramvai ca sa nu va curentatiEsti PROSTU' PROSTILOR si PROSTU' FORUMULUI rade toata lumea si cu curu de tineSuunt convins ca ti-ai tatuat pe mana o sirena si o inima si sub ea ti-ai scris numele SABRINEIHai mars la kakat!!!!!!!te-a silit , este ? 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Ălălalt nu...? Mai gândește-te oleacă...Ba da, dar nu chiar în halul ăsta! Sau nu am cetit io tot... 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Ba da, dar nu chiar în halul ăsta! Sau nu am cetit io tot...Eu am zis ca trebuie sa iti aduc o pereche de ochelari!
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 Eu am zis ca trebuie sa iti aduc o pereche de ochelari! Da cal ? ( din cauza pulii !) 3 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Da cal ? ( din cauza pulii !) Si aia sunt buni....sa se uite numai in fata ....el e cu ochii numai dupa curve!
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 5, 2016
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 5, 2016 ce mindrie pentru voi sa dati 500 lei pe niste cauciuc bagat in tite,buze,cur....la un batrin amarit nu dati un leu,la zdrente nu va uitati la bani....vai de capul vostruCat de nobil esti, ma simt atat de rusinat, Ananda Bala.....aa...pardon tykataka. Te-a atacat rau ce ti-a zis Raffaello in topicul cu continenta p...i ma-sii, nu-i asa? Adica postarea mea e de pe vremea cand era lupul catel si nu mi se reproseaza nimic de genul si exact dupa ce am intrat eu, Rafa si Lynx sa te luam la pula, ma trezesc luat de urechi de tine, personaj nou si "misterios" 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Eu am zis ca trebuie sa iti aduc o pereche de ochelari! Ca să-ți văz tâțilii mai bine, este? Si aia sunt buni....sa se uite numai in fata ....el e cu ochii numai dupa curve! Și după ce să mă uit? După trotinete? 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Ca să-ți văz tâțilii mai bine, este? Și după ce să mă uit? După trotinete? Dupa mature,ca motanu!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Doamne feri! Văzui ce a pățit bietul om. Cred că doar Rozeta putea să o întreacă.
danteluv25 Reputație: 590 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 5, 2016 Bagami-as pula in centurista aia de ma-ta care a umplut tot Ploiestu' de boli si in boschetaru' ala betiv de tactu' care cade prin santuri si il ling cainii la botFutu-ti gura ma-tii de lache flausat si smardoi electronic care n-ai dat o palma in viata ta,daca nu bat la tine ca la covoare......bagami-as pula in tot neamu' tau de tarani cocalari,analfabeti care cand veniti in Bucuresti sariti peste linile de tramvai ca sa nu va curentatiEsti PROSTU' PROSTILOR si PROSTU' FORUMULUI rade toata lumea si cu curu de tineSuunt convins ca ti-ai tatuat pe mana o sirena si o inima si sub ea ti-ai scris numele SABRINEIHai mars la kakat!!!!!!! Ia zi bai analfabetule care esti,sa iti iau mecla-n pula,nu ii mai corectezi ba pisatule ordinar pe altii ?Tu cum ai scris bai handicapatule care mananci gogosi cu smoala !Mai mananci carnati de peste bai saure ?GRESIT : TACTUCORECT : TAC-TU (TATAL TAU)
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 http://persephonemagazine.com/wp-content/uploads/2013/01/colbert-popcorn.gif 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Doamne feri! Văzui ce a pățit bietul om. Cred că doar Rozeta putea să o întreacă. Uite aici ceva mai nou http://nimfomane.com/forum/topic/22778-molly-and-amma-mature-separat-sau-show-lesby/page-4
danteluv25 Reputație: 590 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Aprilie 5, 2016 Si ai futut babuta sau catelul?? Nu,i-am tras o muie ma-tii ca tot era prin apropiere !
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 5, 2016 Uite aici ceva mai nou http://nimfomane.com/forum/topic/22778-molly-and-amma-mature-separat-sau-show-lesby/page-4 Sa-mi bag pula! Nu stiam ca pisoiu' e gerontofil!! 1 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Sa-mi bag pula! Nu stiam ca pisoiu' e gerontofil!! A incercat si el!
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 5, 2016 Nu,i-am tras o muie ma-tii ca tot era prin apropiere ! Chiar daca esti un pustiuLAKE obraznic care sufera cumplit de dorul Papuusoaicei,noi te iubim.Te iubim pentru ca esti prostul nostru favorit si ne distrezi zinic. 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Uite aici ceva mai nou http://nimfomane.com/forum/topic/22778-molly-and-amma-mature-separat-sau-show-lesby/page-4 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Clar trebuie sa se lase motanu 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum