Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

M-am linistit

deci , mă panaramă , tu ai futut o singură femeie la 60 de lei pe oră ( și nici aia nu te-a suportat ) și scrii chiar pe topicul lu' una care a investit numai în ea vreo 15-20.000 € ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 . Dacă vrei , vorbesc cu fata asta să te angajeze cu ziua la ea . Speli prosoapele de sloboz , calci niște lenjerii , ... adică menaj . 60 RON \ oră e bine ? Săracule !
  • Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

deci , mă panaramă , tu ai futut o singură femeie la 60 de lei pe oră ( și nici aia nu te-a suportat ) și scrii chiar pe topicul lu' una care a investit numai în ea vreo 15-20.000 € ? . Dacă vrei , vorbesc cu fata asta să te angajeze cu ziua la ea . Speli prosoapele de sloboz , calci niște lenjerii , ... adică menaj . 60 RON \ oră e bine ? Săracule !

:pimp

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

ce umor ai ... Bătute-ar jalea de otravă . Ce-ai mâncat mă sărmanule , Fornetti cu leurdă și ștevie ?

Ma scuzi te rog, dar cred ca ai jignit peste 80 % din populatia Romaniei. Stii dumneata, stimate OM, ca leurda este o delicatesa ? Ai mancat asa ceva ? Daca nu ai mancat, ar fi bine sa te duci si sa cauti prin piete (nu, la super-hiper-market-uri nu ai sa gasesti), sa pui la salata sau sa mananci cu branza si atunci mai stam de vorba... Scuze de interventie...

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma scuzi te rog, dar cred ca ai jignit peste 80 % din populatia Romaniei. Stii dumneata, stimate OM, ca leurda este o delicatesa ? Ai mancat asa ceva ? Daca nu ai mancat, ar fi bine sa te duci si sa cauti prin piete (nu, la super-hiper-market-uri nu ai sa gasesti), sa pui la salata sau sa mananci cu branza si atunci mai stam de vorba... Scuze de interventie...

E oltean dă-l în S să-l B şi să-l U , că de învis e clar :)

Peseu : n'am nimic cu oltenii ,moldovenii,ardelenii , țâganii :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

HaI să nu ne îmbătăm cu apă rece.

„80 % din populatia Romaniei”, cei pe care îi presupui tu jigniți, n-au nicio treabă cu ce se întîmplă aici. Au ei problemele lor, cu ăia care își bat într-adevăr joc de ei.

Este evident că nu pe ei îi viza Ragno, ci pe cei cîțiva de aici cu care se încontrează.

Așa că, lopix, îmi pare rău dar trebuie să ți-o spun pe șleau, manevra asta, prin care încerci, fraudulos, să-i opui lui Ragno „80 % din populatia Romaniei” este ridicolă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...