sweet glory Reputație: -366 Postat August 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 E posibil sa ai dreptate dar nu neaparat. Depinde cum te intelegi cu proprietarul si ce pretentii are.Eu as merge pe zona Floreasca-Aviatiei. E o zona curata, high-end si cu mult potential. 1 5 Link spre comentariu
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Posibil. Ideea e alta, si anume ca preturile pe care ele le platesc sunt altele decat preturile normale de pe piata. Asta asa e Link spre comentariu
vladimir2015 Reputație: 161 Postat August 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 Da Floreasca e zona perfecta ...pt mine ! Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Daca ar folosi si un parfum ar fi ok!!!atat spun nu spun mai mult pentru ca vad ca are multe recenzii pozitive dar sincer un parfum ar schimba cu mult situația!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Evident ca va spun cand gasesc locatie! Deocamdata nu am gasit ceva sa ma dea pe spate ... ba zone populate de babe si mosi, ba proprietari dubiosi .... the search continues bd mihalache / 1mai / turda , banu manta / titulescu zone total neacoperite de esorte Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 19, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 19, 2016 bd mihalache / 1mai / turda , banu manta / titulescu zone total neacoperite de esorteCorect! Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 bd mihalache / 1mai / turda , banu manta / titulescu zone total neacoperite de esorteChiar ca. . Era Bianca, dar a disparut. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 Daca ar folosi si un parfum ar fi ok!!!atat spun nu spun mai mult pentru ca vad ca are multe recenzii pozitive dar sincer un parfum ar schimba cu mult situația!!!E misto pe moment, dar cand ajungi acasa s-ar putea sa nu mai fie. 8 7 Link spre comentariu
guy45 Reputație: 332 Postat August 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 Are anunt proaspat in AT: Tel.: 0728724069Sot si sotie 29-35 va oferim masaj de relaxare si tonifiere la 4 maini. Igiena, discretie. Nu raspundem la sms-uri, nr private si nu facem deplasari. Acceptam doamne, domnisoare, cupluri si barbati single. Vestea buna, este ca cere 80 de lei. Vestea rea, este ca lucreaza din nou cu baiatul "brunet" 3 Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Are anunt proaspat in AT: Tel.: 0728724069Sot si sotie 29-35 va oferim masaj de relaxare si tonifiere la 4 maini. Igiena, discretie. Nu raspundem la sms-uri, nr private si nu facem deplasari. Acceptam doamne, domnisoare, cupluri si barbati single. Vestea buna, este ca cere 80 de lei. Vestea rea, este ca lucreaza din nou cu baiatul "brunet"S au împăcat!!!)) Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat August 19, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 19, 2016 Editor stupid... post dublat, poze mai jos. Link spre comentariu
piticu Reputație: -419 Postat August 19, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 19, 2016 Mda, e o chestie... Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 Sper totusi ca nu e asta situatia.Pana nu confirma ea, ramane de vazut.Am fost la ea si a fost super ok, dar nu m-as mai duce daca ar fi iar si el. Deasemenea inclin sa cred ca nu e ea in pozele alea de mai sus. Inaltimea e corecta, dar ea e mai slabuta si are mainile mai fine. 7 7 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat August 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat August 19, 2016 Sigur nu e,am vorbit eu cu ea,asta e anuntul altcuiva. 1 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 19, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat August 19, 2016 Sigur nu e,am vorbit eu cu ea,asta e anuntul altcuiva.Exact!Am sunat acum 3 saptamani,au locatia pe la Unirii.Nu mi-a placut cum a vb la tel si nu m-am dus.E vb de alt cuplu,nu de ana cu orlando 1 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat August 21, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 21, 2016 Evident ca va spun cand gasesc locatie! Deocamdata nu am gasit ceva sa ma dea pe spate ... ba zone populate de babe si mosi, ba proprietari dubiosi .... the search continuesCauti ceva in care sa si locuiesti sau numai pt "serviciu"? 2 5 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 21, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 21, 2016 Ciudat ca Ana nu a gasit locatie nici pana azi... Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 Va fierbe ca pe (d)raci, nu? Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 A fost putin ocupata...pe la mare...putina distractie in acest week-end 21 9 Link spre comentariu
vladimir2015 Reputație: 161 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2016 Buna ziua Ana , ai gasit locatie ? Link spre comentariu
ana_orlando Reputație: 83 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2016 Are anunt proaspat in AT: Tel.: 0728724069Sot si sotie 29-35 va oferim masaj de relaxare si tonifiere la 4 maini. Igiena, discretie. Nu raspundem la sms-uri, nr private si nu facem deplasari. Acceptam doamne, domnisoare, cupluri si barbati single. Vestea buna, este ca cere 80 de lei. Vestea rea, este ca lucreaza din nou cu baiatul "brunet" Ceee? Nu sunt eu Link spre comentariu
ana_orlando Reputație: 83 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2016 Da, dragilor ... E greu cu cautarile, inca nu am gasit. Sincer, nu as vrea in regim hotelier, pt ca mie imi place sa personalizez locatia, sa o fac intima si pe gustul meu, deci o chirie m-ar ajuta mai mult. Ca zone ma uit pe turda / 1 mai/ floreasca/ dorobanti/ aviatiei/ stefan cel mare dar nu prea am noroc ... Intre timp fac si outcall. Daca va intereseaza, PM me 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Da, dragilor ... E greu cu cautarile, inca nu am gasit. Sincer, nu as vrea in regim hotelier, pt ca mie imi place sa personalizez locatia, sa o fac intima si pe gustul meu, deci o chirie m-ar ajuta mai mult. Ca zone ma uit pe turda / 1 mai/ floreasca/ dorobanti/ aviatiei/ stefan cel mare dar nu prea am noroc ... Intre timp fac si outcall. Daca va intereseaza, PM me una peste alta , ne-ai cam lasat cu coaiele umflate cum ar veni )) 1 1 Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2016 Nu-i adevărat. Exista intotdeauna mana dreaptã. . Link spre comentariu
veloci21 Reputație: 13 Postat August 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2016 Da, dragilor ... E greu cu cautarile, inca nu am gasit. Sincer, nu as vrea in regim hotelier, pt ca mie imi place sa personalizez locatia, sa o fac intima si pe gustul meu, deci o chirie m-ar ajuta mai mult. Ca zone ma uit pe turda / 1 mai/ floreasca/ dorobanti/ aviatiei/ stefan cel mare dar nu prea am noroc ... Intre timp fac si outcall. Daca va intereseaza, PM me Dar de ce nu ramai unde esti? Ai clienti ... cred ca e ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum