Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator menache
Reputație: 0

Daca ar folosi si un parfum ar fi ok!!!atat spun nu spun mai mult pentru ca vad ca are multe recenzii pozitive dar sincer un parfum ar schimba cu mult situația!!!

Link spre comentariu
Vizitator

Evident ca va spun  :girly  cand gasesc locatie! Deocamdata nu am gasit ceva sa ma dea pe spate ... ba zone populate de babe si mosi, ba proprietari dubiosi .... the search continues

bd mihalache / 1mai / turda , banu manta / titulescu  zone total neacoperite de esorte

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Daca ar folosi si un parfum ar fi ok!!!atat spun nu spun mai mult pentru ca vad ca are multe recenzii pozitive dar sincer un parfum ar schimba cu mult situația!!!

E misto pe moment, dar cand ajungi acasa s-ar putea sa nu mai fie.

• Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu

Are anunt proaspat in AT:

Tel.: 0728724069

Sot si sotie 29-35 va oferim masaj de relaxare si tonifiere la 4 maini. Igiena, discretie. Nu raspundem la sms-uri, nr private si nu facem deplasari. Acceptam doamne, domnisoare, cupluri si barbati single.

Vestea buna, este ca cere 80 de lei. Vestea rea, este ca lucreaza din nou cu baiatul "brunet"

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator menache

Sot si sotie 29-35 va oferim masaj de relaxare si tonifiere la 4 maini. Igiena, discretie. Nu raspundem la sms-uri, nr private si nu facem deplasari. Acceptam doamne, domnisoare, cupluri si barbati single.

Vestea buna, este ca cere 80 de lei. Vestea rea, este ca lucreaza din nou cu baiatul "brunet"

S au împăcat!!!:)))
Link spre comentariu

Sper totusi ca nu e asta situatia.

Pana nu confirma ea, ramane de vazut.

Am fost la ea si a fost super ok, dar nu m-as mai duce daca ar fi iar si el.

Deasemenea inclin sa cred ca nu e ea in pozele alea de mai sus. Inaltimea e corecta, dar ea e mai slabuta si are mainile mai fine.

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Evident ca va spun  :girly  cand gasesc locatie! Deocamdata nu am gasit ceva sa ma dea pe spate ... ba zone populate de babe si mosi, ba proprietari dubiosi .... the search continues

Cauti ceva in care sa si locuiesti sau numai pt "serviciu"?

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ceee? Nu sunt eu  :laugh2

Link spre comentariu

Da, dragilor ... E greu cu cautarile, inca nu am gasit.  :blushing2  Sincer, nu as vrea in regim hotelier, pt ca mie imi place sa personalizez locatia, sa o fac intima si pe gustul meu, deci o chirie m-ar ajuta mai mult. 

Ca zone ma uit pe turda / 1 mai/ floreasca/ dorobanti/ aviatiei/ stefan cel mare dar nu prea am noroc ...

Intre timp fac si outcall. Daca va intereseaza, PM me  :girly  :innocent

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Da, dragilor ... E greu cu cautarile, inca nu am gasit.  :blushing2  Sincer, nu as vrea in regim hotelier, pt ca mie imi place sa personalizez locatia, sa o fac intima si pe gustul meu, deci o chirie m-ar ajuta mai mult. 

Ca zone ma uit pe turda / 1 mai/ floreasca/ dorobanti/ aviatiei/ stefan cel mare dar nu prea am noroc ...

una peste alta , ne-ai cam lasat cu coaiele umflate cum ar veni :)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dar de ce nu ramai unde esti? Ai clienti ... cred ca e ok :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...