Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Cine-a zis ceva de copil? :laugh2  :laugh2  :laugh2

PUTZACHE ma sugi !!!!

Neniculeeeee...o sa am fratiori? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Iar' n-ai loc de mine? Du-te mai suge si de la altii!
Vizitator
Postat

Eu cred ca in poza numarul 3, domnisoara Kendra are niste genunchi superbi.

.......de capra  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Cu frișcă? 

nu-ti mai ajunge corina

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

.......de capra  :laugh2

Credeti ca din acest motiv a deschis un topic cu poze cu capre? Se regaseste? Mintea umana nu inceteaza sa ma uimeasca niciodata!

Stima!

Vizitator
Postat

Credeti ca din acest motiv a deschis un topic cu poze cu capre? Se regaseste? Mintea umana nu inceteaza sa ma uimeasca niciodata!

Stima!

explicatia e simpla , e urata ca o capra raioasa si proasta ca oaia  :laugh2

Postat

explicatia e simpla , e urata ca o capra raioasa si proasta ca oaia  :laugh2

Ma intristez cand animalele sunt jignite. In plus Einstein parca a spus ca animalele nu pot fi decat inteligente, prostia este specifica omului.

O capra daca are raie nu este vina ei. Un om daca este raios este alegerea sa, de a nu se ingriji. Umila mea parere.

• Like 1
Vizitator
Postat

Eu cred ca in poza numarul 3, domnisoara Kendra are niste genunchi superbi.

si mersul o recomanda 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bacau
Postat

Fey curvelor, astea care tot comentați pe-aici și o calomniați pe Rozeta, voi sunteți invidioase pe ea că e frumoasă, curată, cu capul pe umeri, care nu suge pula ( ar înghiți-o cu totul) pe bani ca voi, ci e domină financiară pe net, are clienți bogați și întregi la minte, călătorește prin lume cu oameni deosebiți, are bună-creștere  și ... și ...

Da-v-aș muie de rapandule! =))

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Sunt o invidioasă si eu .

Ce a zis ca se retrage? Cat ? 5 minute?

Postat

Eu vreau sa vina inapoi si sa ma umileasca verbal, ca un sclav prost cu penisul mic ce sunt :( Am vazut ca este foarte priceputa

Vizitator
Postat

stai lin , s-a dus sa bea in supermarket :)))

Postat

Eu vreau sa vina inapoi si sa ma umileasca verbal, ca un sclav prost cu penisul mic ce sunt :( Am vazut ca este foarte priceputa

E pricepută de pute!

• Like 1
Postat

E pricepută de pute!

Pai domnisoara Roxana, dansa spune ca este dominatoare. Nu stiti nimic :(

Postat

Pai domnisoara Roxana, dansa spune ca este dominatoare. Nu stiti nimic :(

Adevarat! Nu stiu nimic din ce nu mă interesează.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

nu-ti mai ajunge corina

Nope.  :blushing2

• Like 4
  • Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

da deci cum am spus amada a fost fara doar si poate implicata in povestea cu alice. alice adore a obtinut de la diamonmd o fotografia a mea, cva sa dovesdesc ca e a mea am facuty un blog al meu pe care am mai postat cateva foto ale mele si sa ii raportez blogul ei. googl;e i-a dat jos tot websitul pe motive a ceea ce a facut ea a facut un tumbrl sa republice fotografia. am raportat si acolo si idiotii de la tumblr i-au dat lui alice adore linkul dar evident ca celalate foto erau publicate de mine doar blurat. doar alice adore avea linkul de la tumbrl cu celalte foto si la telefon mi-a zis ca pt a imi face ce mi-a facut ii pare rau isi cere scuze dar a fost platita. apoi s-a sucit si mi-a zis ca nu pe bani , ci un alt fel de intelegere. si apoi mi-a zis ca maada a pus-o. faptul ca amada are linkul si foto trimis de tumbrl doar lui alice adore confirma ce a zis alice adore cum ca amada a inceput toata povestea. evident voi raporta din nou blogul.

ceea ce nu intelegeti mizerii de oameni de oameni este ca eu niciodata NICIODATA daca as avea o foto a unui membru nu as face asa ceva. ca fac diferenta dintre o disputa cu un user si cu un om sa ii fac un rau permanent. si nu i-am intors favoarea nici lui diamond singurul care avea fotyografia inainte de alice adore de a-i publica moaca ca am multe foto ale lui.nici nu-s interesata sa detin o poza de-a corinei ,amadei and co la ce ma intereseaza pe mine mecla altei?

in vitutea acestui fapt si ca eu nu vreau sa am de-a face cu mizerii ca voi si oameni care permit asa mizerii stati chill. am nevoie de forumu asta zero . eu nu am surse de venit pe aici. pa, stati iun mizeria voastra imaginandu-va ca mi-ati facut ceva. daca pisicuts si-ar fi facut jobul cu alice adore nu s-ar fi ajuns aici :) felicitari pisicuts si pa tuturor

Citeste aici - http://nimfomane.com/forum/topic/34202-roxana-0748550096-0754610546/?p=1831293

Asta inseamna sa fii mafiot!

Poate intr-o zi cu soare o sa-i ai si tu asa :

pre_1458584559__post-46074-0-14856400-14

pre_1458584819__post-46074-0-28349400-14

pre_1458584828__post-74447-0-47338200-14

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:aer
Postat

Vezi ca faci o confuzie. ;)

Un en in miJlocul cuvantului si am cam rezolvat confuzia! :)

Scuze goldberg! :)

Postat

Fey curvelor, astea care tot comentați pe-aici și o calomniați pe Rozeta, voi sunteți invidioase pe ea că e frumoasă, curată, cu capul pe umeri, care nu suge pula ( ar înghiți-o cu totul) pe bani ca voi, ci e domină financiară pe net, are clienți bogați și întregi la minte, călătorește prin lume cu oameni deosebiți, are bună-creștere și ... și ...

Da-v-aș muie de rapandule! =))

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

A daon dume pe net,da' sa iti fie un pic fricuta de reactii,si scrii ca-i pamfelt,de fapt si de drept,e ca si cum ai zice ca vrei sa stai jos pe scaun,dar fara scaun. :)

Postat

Citeste aici - http://nimfomane.com/forum/topic/34202-roxana-0748550096-0754610546/?p=1831293

Asta inseamna sa fii mafiot!

Poate intr-o zi cu soare o sa-i ai si tu asa :

Bravo, Pisi, acum se prinde si de faptul ca eu te-am trimis la Roxana dupa ce i-am facut Rozalindei blogul pentru Alice, apoi l-am pus pe sclav sa-i faca alt blog!  :slap2

Trebuia sa-si dea seama pana la urma ca aici nimeni nu face nimic fara instructiunile mele!  :refoz

Vezi ca urmatoarea recenzie o faci peste 2 luni si vreau sa vad ca ai ejaculat pe sani!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.