Sari la conținut

BTW, uitasem :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

:)

Nu imi plac doctorii,si nici farmacistele si farmacistii,si nici politistele si polititsti,comunitari,deci nu mersi,

stai asezat si ia-ti pasi am zis. nu imi plac drogati, nimic!!!!! pe iarba, nici pe coca nici pe legale.eu nu fumez nici iarba.  esti fumat grav si brusc simti ca stii tot drspre toate. dispare baiete din orizontu meu, eu am sechele personale cu drogati adevarati cu coca. un ex al meu era consumator si traficant. eu nu am incercat nici din curiozitate si pana si el avea decenta sa nu le aduca in preajma mea. fumatte rog sa prinzi  viteza. detest drogati si pastilatii si pesonal v-as lua la suturi pana invatati sa va cautati un second job sa nu mai aveti timp de asa pufaieli. marsh in plm ca ai recunoscut ca esti fumat deja pe multe topice. asta e treaba ta. dar eu nu iti permit  sa mi te adresezi fumat. NUU iti dau voie, intelegi? marsh de ia-ti viteza sapre vama. e frumosw afar ,sigur o sa iti placa

vb lu tata ori sa strangeti gunoaie si hartii pe klm toti drogatii ori sapun din voi direct ca mai mult stricati decat produceti. pe bune fumat marshhh

• Oras:aer
Postat

stai asezat si ia-ti pasi am zis. nu imi plac drogati, nimic!!!!! pe iarba, nici pe coca nici pe legale.eu nu fumez nici iarba. esti fumat grav si brusc simti ca stii tot drspre toate. dispare baiete din orizontu meu, eu am sechele personale cu drogati adevarati cu coca. un ex al meu era consumator si traficant. eu nu am incercat nici din curiozitate si pana si el avea decenta sa nu le aduca in preajma mea. fumatte rog sa prinzi viteza. detest drogati si pastilatii si pesonal v-as lua la suturi pana invatati sa va cautati un second job sa nu mai aveti timp de asa pufaieli. marsh in plm ca ai recunoscut ca esti fumat deja pe multe topice. asta e treaba ta. dar eu nu iti permit sa mi te adresezi fumat. NUU iti dau voie, intelegi? marsh de ia-ti viteza sapre vama. e frumosw afar ,sigur o sa iti placa

vb lu tata ori sa strangeti gunoaie si hartii pe klm toti drogatii ori sapun din voi direct ca mai mult stricati decat produceti. pe bune fumat marshhh

Macar de ai fi cordita,asta te-ar mai scapa,dar nu esti.

Cand o sa ma puna pijicuts modorator,o sa te banez de nu te vezi,de pe toate username-urile. :)

post-120339-0-09240800-1458335166_thumb.jpg

• Minus 4
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

fara misto, a observat cineva buzele din poza de la profilul RozKendrei? Sunt bolnave, au o culoare si o forma ciudata!

Postat

Macar de ai fi cordita,asta te-ar mai scapa,dar nu esti.

Cand o sa ma puna pijicuts modorator,o sa te banez de nu te vezi,de pe toate username-urile. :)

attachicon.gifIMG-20160316-WA000.jpg

f bine faci acum fumat asa cum esti nu mai vb cu mine, ma simt lezata personal cand un drogat/ fumat mi se adreseaza. acum nu caut sa te resping/ sa te jignesc sau sa fiu nesimtita. pe bune drogatii nu ii suport si chiar recunosc unu. fie si doar fumat. du-te vb cu prietenii tai si te rog cauta sa ma banezi cast mai repde .dar nu vb fumat cu mine. nu iti dau voie

Postat

fara misto, a observat cineva buzele din poza de la profilul RozKendrei? Sunt bolnave, au o culoare si o forma ciudata!

da prostovane sunt f bolnava in 2 saptamani asta maxim  crap. vreo pb cu asta sau te simti oarecum expert cum ca critica ta a intuit asta? 

Postat

f bine faci acum fumat asa cum esti nu mai vb cu mine, ma simt lezata personal cand un drogat/ fumat mi se adreseaza. acum nu caut sa te resping/ sa te jignesc sau sa fiu nesimtita. pe bune drogatii nu ii suport si chiar recunosc unu. fie si doar fumat. du-te vb cu prietenii tai si te rog cauta sa ma banezi cast mai repde .dar nu vb fumat cu mine. nu iti dau voie

Ei,dar am fost coerent,s-a inteles,ai inteles,ce-am scris acolo...ca ai tu strategii de a-ti apara ego-ul ,imbibat de falsitate,tu stii.

As fi putut zice si eu de pastile si alcool(am zis de nebunie ce-i drept),dar n-am mai facut-o.Nu fi nesi! :)

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Ei,dar am fost coerent,s-a inteles,ai inteles,ce-am scris acolo...ca ai tu strategii de a-ti apara ego-ul ,imbibat de falsitate,tu stii.

As fi putut zice si eu de pastile si alcool(am zis de nebunie ce-i drept),dar n-am mai facut-o.Nu fi nesi! :)

Nu stiu unde se afla ego-ul unei femei, in zona capului sau in pizda!? :laugh2

Postat

am zis simplu sa taci! poti? vrei sa ai ultimul cuvant? ei bine scrie dupa mine ultimu cuvant si du-te invartindu-te. daca eu nu recunosc drogati/fumati nu stiu cine o face. fie si din cate cuvinte pe online

am zis sa taci!!!!! si nu glumesc ,tu fix acum personal ma deranjezi, mai scrie ceva , oricum nu iti mai raspund . vad ca slab argumentat tu tot mai raspnzi ori cat sa ai un ult cuvant ori sa faci o fata pala asa de complezenta. parca te si vad , esti palid in plm. fii palid in alta poarte,dar nu adreseandu-te mie. si nu, mizerii din ce probabil rumegi acum in creierasi parliti nu-s ganduri nobile si aberatii amestecate, lua-v-ar drq de drogati care va credeti si spirituali de mai trebuie celorlalti normal sa ne vina si mila

taciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

am zis simplu sa taci! poti? vrei sa ai ultimul cuvant? ei bine scrie dupa mine ultimu cuvant si du-te invartindu-te. daca eu nu recunosc drogati/fumati nu stiu cine o face. fie si din cate cuvinte pe online

am zis sa taci!!!!! si nu glumesc ,tu fix acum personal ma deranjezi, mai scrie ceva , oricum nu iti mai raspund . vad ca slab argumentat tu tot mai raspnzi ori cat sa ai un ult cuvant ori sa faci o fata pala asa de complezenta. parca te si vad , esti palid in plm. fii palid in alta poarte,dar nu adreseandu-te mie. si nu, mizerii din ce probabil rumegi acum in creierasi parliti nu-s ganduri nobile si aberatii amestecate, lua-v-ar drq de drogati care va credeti si spirituali de mai trebuie celorlalti normal sa ne vina si mila

du-te fa si te culca, n-ai obsevat ca esti inutila?

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1458348360__liveleak-dot-com-f22_145

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Postat

Buna dimineata.

Vrea cineva o cafea?

On topic: Ariel, te ai sculat?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Buna dimineata.

Vrea cineva o cafea?

Uite dom'le ca nu-s singurul care se trezeste odata cu cocorii (© Roz)... :)

(deja aproape c-am terminat prima cana de cafea)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sa moara franta , care imi faceti si mie un rezumat...ca am pierdut mare smecherie pe felie .... cine pe cine ? si mai ales de ce ? =)) 

• Like 1
Vizitator worldoftanks
Postat

sa moara franta , care imi faceti si mie un rezumat...ca am pierdut mare smecherie pe felie .... cine pe cine ? si mai ales de ce ? =))

Rezumat: penibil, dezgustator, limbaj subuman al tuturor celor implicati in acest "dialog". Nothing else matter. 

Worldoftanks out!  :hihat

• Like 5
  • Administrator
Postat

Hai cu traficu'... Cu cine si cand te insori? :)

o sa deschid topic la timpul potrivit si o sa facem preselectie.

rozkendra e scoasa din joc ca are sanii mici,lasati si triunghiulari de exemplu

• Like 7

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

dar cine mortii ma-tii te vrea manelist cocalac si trecut ce esti. numai o tarfa ieftina sau o depravata trasa gratis de tot culeasa dintre lautari tigani iti permiti tu. si alea daca le platesti. se vede ca esti un ex nerd care trebuia sa isi traga ceva site unde sa fie admin sa il linguseasca niste muierici pt unu altu avantaj. spune sincer  prostutule nerdule cate fete ai avut in liceu. pun pariu ca daca era sa abordezi o fata iti tremura glasul odata cu genunchii , such a mo fo loser :))) sanii mei sunt sferici nu triunghiulari si nu te-as lasa sa ma atingi nici cu un deget daramite cu pula nici daca brusc te-ai reincarna in Olivier Martinez. ieftinatura manilista si cocalara, nu as iesi cu tine la un suc,daramite sa candidez la ceva.auzi la asta, parca nu este destul ca trebuie sa mint cu jobul meu desi detest mincviuna si ma oboseste. sa mai trebuiasca sa mint si in cazul astuia daca in caz de aliniere a planetelor m-ar intreba lumea cu ce se ocupa, cocolarul eventual langa mine. ahahah ce gluma buna. nu ma asociez cu asa ceva . numai aici esti important si in capul tau, cu oamenii cu care ies eu cand ies ai fi o rusine. marsh. in caz ca ai pb sa intelegi comenzi scurte si rapide cum ti-am zis la prima ta replica cand ti-ai postat maneaua tipica de cocolar, ma vad silita sa ma repet. marshhhh

si apoi ce atata tot sa iti fac jocul, ia poftim de vb singur de acum, eu nici macar nu te mai bag in seama, pufos prostut ce esti

Vizitator sarlatanu
Postat

Bravo Ariel, ce i-ai zis-o  :laugh2

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

hahaha ... jupine si cum tie iti plac numai tzatzele alea mari si rotunde ... ehheeee !

Baneaz-o pentru limbaj pe donsoara ... merita ! ... desi cred ca ar exploda !  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2

Postat

hahaha ... jupine si cum tie iti plac numai tzatzele alea mari si rotunde ... ehheeee !

Baneaz-o pentru limbaj pe donsoara ... merita ! ... desi cred ca ar exploda !  :laugh2

BA DIN CONTRA. M-AS BUCURA SI AS VREA DOAR SA SE FI PETRECUT MULT MAI REPEDE

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.