Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0

Ba-i proxenetule ce pula mea ma tragi de coaie ? Nu ti-a ajuns ca Obi te-a luat la pula vrei sa te mai iau si eu ? Vezi-ti de curvele tale ca tot te lauzi.

ba da dilimake mai esti coae

unu la laba . eu am dat informatia de unde stau fetele din gask lu blonda cu ochii de nebuna

doi la laba . tu pe acilea inafara de parlitu ala al tau de uzi nu prea ai vorbit. oricum am impresia ca tiar kam placea sa tio infinga la locu unde nu patrunde lumina ca prea vorbesti cu patos de el.

trei la laba. abea astept sa ma ei si pe mine la pula k kear ma plictiseam si cautam un pravale baba dasta k tine

Link spre comentariu
Vizitator proxenet

Ba-i proxenetule ce pula mea ma tragi de coaie ? Nu ti-a ajuns ca Obi te-a luat la pula vrei sa te mai iau si eu ? Vezi-ti de curvele tale ca tot te lauzi.

uite aicea cu dedicatie de la mine pentru tine pe versurile lu idolu tau

Scandal, scandal, // Ambulanta, fraier la spital,

Unu’ d-ala care injura din tasta // N-a mai fost la fel de tare-n clont cand a iesit din casa... Inspira, expira, //

N-o arde ca si cum nimic nu te mai mira...

Sa vorbesti limba care se vorbeste,

// Dar mai bine sa n-o faci, daca nu ti se potriveste!

Oricat ar fi de mare foamea, nu mananci rahat,

// Nu te bagi s-o dai cu cine inca nu ti-e dat,

Si unde dracu te duci tu cu mersu’ de gheisa... // Sa nu dai peste samurai, vezi, ai grija! Ce zici, ca esti de nisa?... I-auzi, yo,

// Tu le stii pe toate si iei totu’ la misto,

Iluminat, te-atinge raza,

// Cu impresii de rebel in Fasia Gaza...

Respect smecheria,

// Baietii de la care am deprins filozofia,

Ca nu chimia m-a facut sa inteleg ca: // Uleiu’ si cu apa nu se-amesteca...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Capcaune ziceai ca ai Bmw asculti manele si o arzi la sala Sporturilor. Lasa ca te prind eu intr-o zi pe acolo la vreo terasa cu una din papusile tale. Al 2 lucru cred ca zilnic stai cu limba-n pizda curvelor tale futute de altii ca de trebuie unul sa le linga si pe ele. Al 3 lucru nu ma intereseaza daca "idolul" meu se retrage peste 1 luna % 1 an. E ultima oara cand te bag in seama proxenetule....

Link spre comentariu
Vizitator proxenet

Capcaune ziceai ca ai Bmw asculti manele si o arzi la sala Sporturilor. Lasa ca te prind eu intr-o zi pe acolo la vreo terasa cu una din papusile tale. Al 2 lucru cred ca zilnic stai cu limba-n pizda curvelor tale futute de altii ca de trebuie unul sa le linga si pe ele. Al 3 lucru nu ma intereseaza daca "idolul" meu se retrage peste 1 luna % 1 an. E ultima oara cand te bag in seama proxenetule....

vrei sati fac si o descriere sau mai bine sati zic si ora la care ma gasesti asta ca sa nu stai ginitor peste drum sau mai rau sal incurci pe altu cu mine si sa sio fure omu nevinovat

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Sa va spui eu ce patisi astazi :D

Daca tot a plouat si a fost urat toata ziua Amelia noastra s-a gandit sa imi impinga o vizita :) 

Si am zis eu ase in gandul meu " daca data trecuta amelia mi-a povestit cum a facut dragoste cu iubi al ei , hai sa ii povestesc si eu ceva frumos care o sa-i placa "..

Venit. Pupat. Palavre . Palavre . Si iar palavre . 

Vreti sa stiti ce palavre ? va spun acusica !

Am inceput sa ii povestesc eu ameliei cum intr-o seara ma uitam eu la un meci de fotbal cu Ronaldo , si e asa dragut =)) (glmesc , baga-mi-as in rimelu' lui =)) ). Da, ma uitam eu asa la meciul ala si m-am excitat eu asa tari , ca am inceput sa ma mangai singurica la fifi si am inchis ochii si am inceput sa-mi imeginez ... Eram eu cu o fata (cred ca tot vagaboanta , ca na , cine se aseamana se aduna ) si venise la noi un barbat frumos , care mie imi era drag si imi placea sa ma fut cu el . Si el parca venea sa ne futa pe amandoua . :girly  Ce imaginatie bogata am nu ?? Bun , mai departe ... A stat cu noi la barfe , radea , ioi , ce ma mangaiam eu acolo , eram uda toata.. 

Si dupa baiatul acela din mintea mea a luat-o la pula pe prietena asta a mea , vagaboanta de altfel , si eu ma uitam pe ascuns la ei si imi curgeau balele =))

Ei vroam si eu , nu vroiam deloc =)) (a dracu ironie )

Si dupa baiatul s-a gandit el asa in sinea lui , ca eu stiu sa sug pula ca o "profesoara" si ca trebuie  neaparat sa termine asa  :blushing2  :blushing2 , si asa a si facut .. Ce credeti ca am facut ?? AM SUPT-O !!! CE? CUM CE ? PULA!!! si i-am supt-o cum imi plasi mie mai tare si mai frumos , si baiatu si-a dat drumu si fix atunci mi-am dat si eu .. Si filmul din mintea mea s-a terminat .. Este ca ma duce capu numai la prostii ? Este , cum sa nu !! :rax2  :rax2

Ameliei i-a placut ce i-am povestit eu si a zis ca o sa ii spuna si lu iubi . Vulpito sa imi spui si mie ce a zis iubi al tau :* :*

Te pup de ma innec ! <3

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Daca tot a plouat si a fost urat toata ziua Amelia noastra s-a gandit sa imi impinga o vizita :)

Si am zis eu ase in gandul meu " daca data trecuta amelia mi-a povestit cum a facut dragoste cu iubi al ei , hai sa ii povestesc si eu ceva frumos care o sa-i placa "..

Am inceput sa ii povestesc eu ameliei cum intr-o seara ma uitam eu la un meci de fotbal cu Ronaldo , si e asa dragut =)) (glmesc , baga-mi-as in rimelu' lui =)) ). Da, ma uitam eu asa la meciul ala si m-am excitat eu asa tari , ca am inceput sa ma mangai singurica la fifi si am inchis ochii si am inceput sa-mi imeginez ... Eram eu cu o fata (cred ca tot vagaboanta , ca na , cine se aseamana se aduna ) si venise la noi un barbat frumos , care mie imi era drag si imi placea sa ma fut cu el . Si el parca venea sa ne futa pe amandoua . :girly Ce imaginatie bogata am nu ?? Bun , mai departe ... A stat cu noi la barfe , radea , ioi , ce ma mangaiam eu acolo , eram uda toata..

Si dupa baiatul acela din mintea mea a luat-o la pula pe prietena asta a mea , vagaboanta de altfel , si eu ma uitam pe ascuns la ei si imi curgeau balele =))

Si dupa baiatul s-a gandit el asa in sinea lui , ca eu stiu sa sug pula ca o "profesoara" si ca trebuie neaparat sa termine asa :blushing2 :blushing2 , si asa a si facut .. Ce credeti ca am facut ?? AM SUPT-O !!! CE? CUM CE ? PULA!!! si i-am supt-o cum imi plasi mie mai tare si mai frumos , si baiatu si-a dat drumu si fix atunci mi-am dat si eu .. Si filmul din mintea mea s-a terminat .. Este ca ma duce capu numai la prostii ? Este , cum sa nu !! :rax2 :rax2

Ameliei i-a placut ce i-am povestit eu si a zis ca o sa ii spuna si lu iubi . Vulpito sa imi spui si mie ce a zis iubi al tau :* :*

Te pup de ma innec ! <3

colega imaginara n-are topic?

pentru amatorii de laba ar fi ideal!:)))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Moi Bugulie...cie sa zik,

Sandra so dat la fund (iei oricum ii plasi in fund, cai moi niebunatica din fire...ciel putin asa li zici la tati clienti kear di la intrari), dar Cretulina Mincinoasa kear nu stu ciei cu ia. Kre ka o apuca astieniili di toamna, ca dievini diepresiva dupe vara. Nai vazut ka invita la cafia oamini pi cari ii spurca in anjuraturi si li divula secretili in urma cu civa timp ?

Oricum, io is convinsa ka pliaaca in Azerbaijan curind, ka doar nu so angaja la Bershka, sa rida si ultima panarama producatoari din curu comunelor di ia !!! Probliema ii alta ku ia...citeam ricient un articol in New England Journal of Medicine ka kiar si iexpunerea sporadica dar constanta la latex, pi termen mediu, provoak micro lieziuni pi cutia craniana cari pot diegrada zgarciurili di peruca, da si pareria di sini supra ievaluata. N-ar fi cumplit sa sie trizeasca Cretulina la realitati intro buna zi ?!

:)))))))))

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Am inceput sa ii povestesc eu ameliei cum intr-o seara ma uitam eu la un meci de fotbal cu Ronaldo , si e asa dragut =)) (glmesc , baga-mi-as in rimelu' lui =)) ). Da, ma uitam eu asa la meciul ala si m-am excitat eu asa tari , ca am inceput sa ma mangai singurica la fifi si am inchis ochii si am inceput sa-mi imeginez ... Eram eu cu o fata (cred ca tot vagaboanta , ca na , cine se aseamana se aduna ) si venise la noi un barbat frumos , care mie imi era drag si imi placea sa ma fut cu el . Si el parca venea sa ne futa pe amandoua . :girly  Ce imaginatie bogata am nu ?? Bun , mai departe ... A stat cu noi la barfe , radea , ioi , ce ma mangaiam eu acolo , eram uda toata.. 

Si dupa baiatul s-a gandit el asa in sinea lui , ca eu stiu sa sug pula ca o "profesoara" si ca trebuie  neaparat sa termine asa  :blushing2  :blushing2 , si asa a si facut .. Ce credeti ca am facut ?? AM SUPT-O !!! CE? CUM CE ? PULA!!! si i-am supt-o cum imi plasi mie mai tare si mai frumos , si baiatu si-a dat drumu si fix atunci mi-am dat si eu .. Si filmul din mintea mea s-a terminat .. Este ca ma duce capu numai la prostii ? Este , cum sa nu !! :rax2  :rax2

Te pup de ma innec ! <3

recenzie regulamentara, da' halatu cat a fost halatu ?!

propun promovare la "de inceract pe pielea voastra"

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Pai nu stu cit o ancasat aista mica in visu iei...da sigur o ancasat bine, ka doar nui voluntara ! ;)

Auzi Workoholiculii...tii isi plasi Nissanu ala 350z diecapotabil ? Faina masinuta, da mai di gagici ka noi asa !!!

;)

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...