135792468 Reputație: 445 Postat August 8, 2016 Partajează Postat August 8, 2016 Larisssa ți-a pus Al de Sus mâna în cap. De când îți doreai tu sa îl cunoști pe Uzzi. 😠1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat August 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2016 Sau....I-auzi roxanico Dubai)) 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 9, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 9, 2016 I-auzi roxanico Dubai )) Da ce pe plaja la Riviera ai sta in gat Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 9, 2016 Mii nu, ka fak deep...da am auzit ka sor adunat cuiburi cuiburi di zdrietie scumpe la Riviera...si cika lie cam sta an git !! ))) 2 5 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 10, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 10, 2016 Ahh ce m-au excitat 2 brunete pe plaja Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 aicea? http://rivieramamaia.ro/locatie.html Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 10, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 10, 2016 Ba-i proxenetule ce pula mea ma tragi de coaie ? Nu ti-a ajuns ca Obi te-a luat la pula vrei sa te mai iau si eu ? Vezi-ti de curvele tale ca tot te lauzi. Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat August 10, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat August 10, 2016 Ce ambițios este asta micu' - pistol, fratele lui uzi! 1 Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Ba-i proxenetule ce pula mea ma tragi de coaie ? Nu ti-a ajuns ca Obi te-a luat la pula vrei sa te mai iau si eu ? Vezi-ti de curvele tale ca tot te lauzi.ba da dilimake mai esti coae unu la laba . eu am dat informatia de unde stau fetele din gask lu blonda cu ochii de nebunadoi la laba . tu pe acilea inafara de parlitu ala al tau de uzi nu prea ai vorbit. oricum am impresia ca tiar kam placea sa tio infinga la locu unde nu patrunde lumina ca prea vorbesti cu patos de el.trei la laba. abea astept sa ma ei si pe mine la pula k kear ma plictiseam si cautam un pravale baba dasta k tine Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Ba-i proxenetule ce pula mea ma tragi de coaie ? Nu ti-a ajuns ca Obi te-a luat la pula vrei sa te mai iau si eu ? Vezi-ti de curvele tale ca tot te lauzi.uite aicea cu dedicatie de la mine pentru tine pe versurile lu idolu tau Scandal, scandal, // Ambulanta, fraier la spital,Unu’ d-ala care injura din tasta // N-a mai fost la fel de tare-n clont cand a iesit din casa... Inspira, expira, //N-o arde ca si cum nimic nu te mai mira...Sa vorbesti limba care se vorbeste,// Dar mai bine sa n-o faci, daca nu ti se potriveste!Oricat ar fi de mare foamea, nu mananci rahat,// Nu te bagi s-o dai cu cine inca nu ti-e dat,Si unde dracu te duci tu cu mersu’ de gheisa... // Sa nu dai peste samurai, vezi, ai grija! Ce zici, ca esti de nisa?... I-auzi, yo,// Tu le stii pe toate si iei totu’ la misto,Iluminat, te-atinge raza,// Cu impresii de rebel in Fasia Gaza...Respect smecheria,// Baietii de la care am deprins filozofia,Ca nu chimia m-a facut sa inteleg ca: // Uleiu’ si cu apa nu se-amesteca... Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 11, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 11, 2016 Capcaune ziceai ca ai Bmw asculti manele si o arzi la sala Sporturilor. Lasa ca te prind eu intr-o zi pe acolo la vreo terasa cu una din papusile tale. Al 2 lucru cred ca zilnic stai cu limba-n pizda curvelor tale futute de altii ca de trebuie unul sa le linga si pe ele. Al 3 lucru nu ma intereseaza daca "idolul" meu se retrage peste 1 luna % 1 an. E ultima oara cand te bag in seama proxenetule.... Link spre comentariu
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Capcaune ziceai ca ai Bmw asculti manele si o arzi la sala Sporturilor. Lasa ca te prind eu intr-o zi pe acolo la vreo terasa cu una din papusile tale. Al 2 lucru cred ca zilnic stai cu limba-n pizda curvelor tale futute de altii ca de trebuie unul sa le linga si pe ele. Al 3 lucru nu ma intereseaza daca "idolul" meu se retrage peste 1 luna % 1 an. E ultima oara cand te bag in seama proxenetule....vrei sati fac si o descriere sau mai bine sati zic si ora la care ma gasesti asta ca sa nu stai ginitor peste drum sau mai rau sal incurci pe altu cu mine si sa sio fure omu nevinovat Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 11, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 11, 2016 Amelio m-am intalnit cu cretulina cred. Ea cobora eu urcam Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 11, 2016 Amelio m-am intalnit cu cretulina cred. Ea cobora eu urcam tu coborai si ea o lua sus! avea durex in picioare? 2 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 12, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 12, 2016 Nu Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 12, 2016 Io mam antalnit ku vro 15 certulini vara asta !!! 1 5 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 12, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 12, 2016 Amelio ce zi naspa de plaja. Servit o bere pe terasa la plaja, valuri mari m-am balacit in mare foarte calda! No pussy on the beach (: Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 12, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 12, 2016 Sa va spui eu ce patisi astazi Daca tot a plouat si a fost urat toata ziua Amelia noastra s-a gandit sa imi impinga o vizita Si am zis eu ase in gandul meu " daca data trecuta amelia mi-a povestit cum a facut dragoste cu iubi al ei , hai sa ii povestesc si eu ceva frumos care o sa-i placa "..Venit. Pupat. Palavre . Palavre . Si iar palavre . Vreti sa stiti ce palavre ? va spun acusica ! Am inceput sa ii povestesc eu ameliei cum intr-o seara ma uitam eu la un meci de fotbal cu Ronaldo , si e asa dragut (glmesc , baga-mi-as in rimelu' lui ). Da, ma uitam eu asa la meciul ala si m-am excitat eu asa tari , ca am inceput sa ma mangai singurica la fifi si am inchis ochii si am inceput sa-mi imeginez ... Eram eu cu o fata (cred ca tot vagaboanta , ca na , cine se aseamana se aduna ) si venise la noi un barbat frumos , care mie imi era drag si imi placea sa ma fut cu el . Si el parca venea sa ne futa pe amandoua . Ce imaginatie bogata am nu ?? Bun , mai departe ... A stat cu noi la barfe , radea , ioi , ce ma mangaiam eu acolo , eram uda toata.. Si dupa baiatul acela din mintea mea a luat-o la pula pe prietena asta a mea , vagaboanta de altfel , si eu ma uitam pe ascuns la ei si imi curgeau balele Ei vroam si eu , nu vroiam deloc (a dracu ironie )Si dupa baiatul s-a gandit el asa in sinea lui , ca eu stiu sa sug pula ca o "profesoara" si ca trebuie neaparat sa termine asa , si asa a si facut .. Ce credeti ca am facut ?? AM SUPT-O !!! CE? CUM CE ? PULA!!! si i-am supt-o cum imi plasi mie mai tare si mai frumos , si baiatu si-a dat drumu si fix atunci mi-am dat si eu .. Si filmul din mintea mea s-a terminat .. Este ca ma duce capu numai la prostii ? Este , cum sa nu !! Ameliei i-a placut ce i-am povestit eu si a zis ca o sa ii spuna si lu iubi . Vulpito sa imi spui si mie ce a zis iubi al tau :* Te pup de ma innec ! <3 4 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 13, 2016 Fataaa...iam zis lu iubi...da iam zis ka vriau si io ku Ronaldo asta cari fasi rimelu sa curga la fete. Ti pup di ti balosesc...si pi tini si pi coliega ta imaginara. ))))) 2 6 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 13, 2016 Sa va spui eu ce patisi astazi Daca tot a plouat si a fost urat toata ziua Amelia noastra s-a gandit sa imi impinga o vizita Si am zis eu ase in gandul meu " daca data trecuta amelia mi-a povestit cum a facut dragoste cu iubi al ei , hai sa ii povestesc si eu ceva frumos care o sa-i placa "..Venit. Pupat. Palavre . Palavre . Si iar palavre . Vreti sa stiti ce palavre ? va spun acusica ! Am inceput sa ii povestesc eu ameliei cum intr-o seara ma uitam eu la un meci de fotbal cu Ronaldo , si e asa dragut (glmesc , baga-mi-as in rimelu' lui ). Da, ma uitam eu asa la meciul ala si m-am excitat eu asa tari , ca am inceput sa ma mangai singurica la fifi si am inchis ochii si am inceput sa-mi imeginez ... Eram eu cu o fata (cred ca tot vagaboanta , ca na , cine se aseamana se aduna ) si venise la noi un barbat frumos , care mie imi era drag si imi placea sa ma fut cu el . Si el parca venea sa ne futa pe amandoua . Ce imaginatie bogata am nu ?? Bun , mai departe ... A stat cu noi la barfe , radea , ioi , ce ma mangaiam eu acolo , eram uda toata.. Si dupa baiatul acela din mintea mea a luat-o la pula pe prietena asta a mea , vagaboanta de altfel , si eu ma uitam pe ascuns la ei si imi curgeau balele Ei vroam si eu , nu vroiam deloc (a dracu ironie )Si dupa baiatul s-a gandit el asa in sinea lui , ca eu stiu sa sug pula ca o "profesoara" si ca trebuie neaparat sa termine asa , si asa a si facut .. Ce credeti ca am facut ?? AM SUPT-O !!! CE? CUM CE ? PULA!!! si i-am supt-o cum imi plasi mie mai tare si mai frumos , si baiatu si-a dat drumu si fix atunci mi-am dat si eu .. Si filmul din mintea mea s-a terminat .. Este ca ma duce capu numai la prostii ? Este , cum sa nu !! Ameliei i-a placut ce i-am povestit eu si a zis ca o sa ii spuna si lu iubi . Vulpito sa imi spui si mie ce a zis iubi al tau :* Te pup de ma innec ! <3colega imaginara n-are topic?pentru amatorii de laba ar fi ideal!)))) 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat August 13, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 13, 2016 Amelia nici o stire despre Roxanica & Sandra nimic ? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 13, 2016 Moi Bugulie...cie sa zik, Sandra so dat la fund (iei oricum ii plasi in fund, cai moi niebunatica din fire...ciel putin asa li zici la tati clienti kear di la intrari), dar Cretulina Mincinoasa kear nu stu ciei cu ia. Kre ka o apuca astieniili di toamna, ca dievini diepresiva dupe vara. Nai vazut ka invita la cafia oamini pi cari ii spurca in anjuraturi si li divula secretili in urma cu civa timp ? Oricum, io is convinsa ka pliaaca in Azerbaijan curind, ka doar nu so angaja la Bershka, sa rida si ultima panarama producatoari din curu comunelor di ia !!! Probliema ii alta ku ia...citeam ricient un articol in New England Journal of Medicine ka kiar si iexpunerea sporadica dar constanta la latex, pi termen mediu, provoak micro lieziuni pi cutia craniana cari pot diegrada zgarciurili di peruca, da si pareria di sini supra ievaluata. N-ar fi cumplit sa sie trizeasca Cretulina la realitati intro buna zi ?! )))))))) 2 6 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat August 13, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 13, 2016 Sa va spui eu ce patisi astazi Daca tot a plouat si a fost urat toata ziua Amelia noastra s-a gandit sa imi impinga o vizita Si am zis eu ase in gandul meu " daca data trecuta amelia mi-a povestit cum a facut dragoste cu iubi al ei , hai sa ii povestesc si eu ceva frumos care o sa-i placa "..Venit. Pupat. Palavre . Palavre . Si iar palavre . Vreti sa stiti ce palavre ? va spun acusica ! Am inceput sa ii povestesc eu ameliei cum intr-o seara ma uitam eu la un meci de fotbal cu Ronaldo , si e asa dragut (glmesc , baga-mi-as in rimelu' lui ). Da, ma uitam eu asa la meciul ala si m-am excitat eu asa tari , ca am inceput sa ma mangai singurica la fifi si am inchis ochii si am inceput sa-mi imeginez ... Eram eu cu o fata (cred ca tot vagaboanta , ca na , cine se aseamana se aduna ) si venise la noi un barbat frumos , care mie imi era drag si imi placea sa ma fut cu el . Si el parca venea sa ne futa pe amandoua . Ce imaginatie bogata am nu ?? Bun , mai departe ... A stat cu noi la barfe , radea , ioi , ce ma mangaiam eu acolo , eram uda toata.. Si dupa baiatul acela din mintea mea a luat-o la pula pe prietena asta a mea , vagaboanta de altfel , si eu ma uitam pe ascuns la ei si imi curgeau balele Ei vroam si eu , nu vroiam deloc (a dracu ironie )Si dupa baiatul s-a gandit el asa in sinea lui , ca eu stiu sa sug pula ca o "profesoara" si ca trebuie neaparat sa termine asa , si asa a si facut .. Ce credeti ca am facut ?? AM SUPT-O !!! CE? CUM CE ? PULA!!! si i-am supt-o cum imi plasi mie mai tare si mai frumos , si baiatu si-a dat drumu si fix atunci mi-am dat si eu .. Si filmul din mintea mea s-a terminat .. Este ca ma duce capu numai la prostii ? Este , cum sa nu !! Ameliei i-a placut ce i-am povestit eu si a zis ca o sa ii spuna si lu iubi . Vulpito sa imi spui si mie ce a zis iubi al tau :* Te pup de ma innec ! <3recenzie regulamentara, da' halatu cat a fost halatu ?!propun promovare la "de inceract pe pielea voastra" 2 6 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat August 13, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 13, 2016 "faru" a jucat ieri ?cat a fost scoru ?..la pauza zic 2 6 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 13, 2016 Pai nu stu cit o ancasat aista mica in visu iei...da sigur o ancasat bine, ka doar nui voluntara ! Auzi Workoholiculii...tii isi plasi Nissanu ala 350z diecapotabil ? Faina masinuta, da mai di gagici ka noi asa !!! 1 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate