roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Io acuma am vazut.... Baaaaaaa....ciei ku chitchatuiala aista pi topingu mieu ??? Voi navieti atitea lokuri undi sa va anjurati ? Ia gata...valea di aci ! Sa nu va mai prind ka fasiti offtoping pi topingu mieu ca va smulg floci ku pensieta ! Sa lasam lok la ricenzii...mincamiati lindiku !!! )))))))Iti fac eu una nouă ?! Edit după : Sau îți fac o scurtă ? 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Iti fac eu una nouă ?! Edit după : Sau îți fac o scurtă ? sa nu faci scurta la mana! )) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 La mina nui bai...la ia mandibula sie blocheaza dupe o ora juma ! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Amelio aseara cand coboram scarile la iesirea din bloc am gasit aceasta bijuterie Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Da nu putiai sa fasi si tu o ppoza moi buna la bobberu ala ? Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Din pacate n-am bani de iphone & smartphone i-am cheltuit la cele 2 concerte ale fratelui. Am uitat sa-ti zic la sfarsitul unei piese fratele a scapat cuvintele "la M..E" cred ca se gandea la Roxanica ca lui nu-i place plasticul 1 1 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Amelio aseara cand coboram scarile la iesirea din bloc am gasit aceasta bijuteriecare e faza bugule ca pe mine m-ai pierdut cu postarile tale (mie greu tare sa urmaresc sirul logic - asta daca exista unul) PS: bugule sa nu zici ca ai pasiune de asa ceva? sunt periculoase nene nu e pentru oricine, ce ai gasit tu acolo si cred ca astia care asculta mafia nu se dau pe asa ceva. nu sunt asa de cizelati in ale muzicii cum esti tu, aia sunt sigur satanisti https://66.media.tumblr.com/3d5dbca3844e230035dc62144fd21c4c/tumblr_nlvjoym2LB1t3fd6go1_500.gif 5 3 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Pfff, Megan!!! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Amelico dupa amiaza am fost pe la posta sa vand o bara de la masina si la intoarcere tot holul plin de apa s-a spart furtunul de la masina de spalat ! Cred ca din cauza ta numai de belele am parte Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Very happy happy! Club Princess inchis se pare ca cineva mi-a citit commentul lasat pe pagina lor de facebook si a luat atitudine ! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Uite ce fericit era fratele....asta e de la concertul din iulie Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Amelio vad ca nu l-ai mai atacat pe fratele ma bucur! Cred ca ai vrea sa faci un 69 cu satena sa va lingeti pasaricile numai daca te lasa iubi Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Io 69 nu fak dicit ku Tamparina si Cretulina ! Atita ma lasa iuby ! 7 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Nu ma face ca o sa incep sa pun bani deoparte pt la anul s-o vizitez pe Roxanica si nu o stau o ora ci 2! 1 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Amelio 4zile n-am apa calda. Ma primesti la tine daca te lasa iuby ? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Kum sa tie primesc la mini ? Poi io sa platiesc apa calda ka sa dai tu rapanu jos di pi tini ? Io ci am la afacierea aista ? CAri ii ghisheftu mieu ? Uiti cum fasim: tu fasi dus ku iuby al mieu, in acielasi timp, sau cada dak vriei ka sa va antrieceti in besini (ca sa fasim si ieconomiie di apa), il speli pi spati, il spumiezi intri buci...siiii...ii fasi si o felatie (ca sa scutiesti falcili mieli di iefort). Asa io sint happy (ca nu moi trebe sal sug), iel ie happy (ca sie culca ku coitili goali), iara tu iesti ciel moi cistigat (si spalat, si satisfacut sexual, si moka). Singura chestii poati ii ka atunsea cind o suji sa fasi kum fac io (io anchid ochi si ma gindiesc cal sug pi Gangsteru, tu sa anchizi ochi si visiezi cal suji pi fratili Uzi), ka iuby al mieu nui cini stii cie sa ti uiti la iel. Viezi...happy thoughts ! ))))) 5 7 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Acum 1 an participam la ultima victorie a Farului contra Rapidului. Din pacate am ramas cu amintirile trist! Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Memorabil Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Amelio și fași fey? Tu nu vrei să ti fași studienta? Sau ăștia la medisina nu acciepta fieti dastia cari stiu ieli să vorbiasca corect ? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Nah...io vriau sa dau la Drumuri si Poduri. Specializaria mia...Centuri si Drumuri Juditene !!! 1 7 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Amelio m-au pozat la concert, dar nu pot sa pun pozele. Ia uite ce funduletz are animatoarea zilnic l-as linge 1 1 Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Cine ma poate ajuta cu o reprezentanta & firma care repara marca Sony? Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Cine ma poate ajuta cu o reprezentanta & firma care repara marca Sony?Constanta Constanta Trans Soneco Bd. Ferdinand nr. 32 0241-698149 3 3 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Cine ma poate ajuta cu o reprezentanta & firma care repara marca Sony?da Link spre comentariu
cristi bug Reputație: 980 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Constanta Constanta Trans Soneco Bd. Ferdinand nr. 32 0241-698149 Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate