Sari la conținut

Cine ie u.l. amelia

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Io acuma am vazut....

Baaaaaaa....ciei ku chitchatuiala aista pi topingu mieu ??? Voi navieti atitea lokuri undi sa va anjurati ? Ia gata...valea di aci ! Sa nu va mai prind ka fasiti offtoping pi topingu mieu ca va smulg floci ku pensieta !

Sa lasam lok la ricenzii...mincamiati lindiku !!!

:))))))))

Iti fac eu una nouă ?! =))

Edit după =)) : Sau îți fac o scurtă ? =))

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Amelio aseara cand coboram scarile la iesirea din bloc am gasit aceasta bijuterie

care e faza bugule ca pe mine m-ai pierdut cu postarile tale (mie greu tare sa urmaresc sirul logic - asta daca exista unul)

PS: bugule sa nu zici ca ai pasiune de asa ceva? sunt periculoase nene nu e pentru oricine, ce ai gasit tu acolo si cred ca astia care asculta mafia nu se dau pe asa ceva. nu sunt asa de cizelati in ale muzicii cum esti tu, aia sunt sigur satanisti  :)

https://66.media.tumblr.com/3d5dbca3844e230035dc62144fd21c4c/tumblr_nlvjoym2LB1t3fd6go1_500.gif

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Kum sa tie primesc la mini ? Poi io sa platiesc apa calda ka sa dai tu rapanu jos di pi tini ? Io ci am la afacierea aista ? CAri ii ghisheftu mieu ?

Uiti cum fasim: tu fasi dus ku iuby al mieu, in acielasi timp, sau cada dak vriei ka sa va antrieceti in besini (ca sa fasim si ieconomiie di apa), il speli pi spati, il spumiezi intri buci...siiii...ii fasi si o felatie (ca sa scutiesti falcili mieli di iefort). Asa io sint happy (ca nu moi trebe sal sug), iel ie happy (ca sie culca ku coitili goali), iara tu iesti ciel moi cistigat (si spalat, si satisfacut sexual, si moka). Singura chestii poati ii ka atunsea cind o suji sa fasi kum fac io (io anchid ochi si ma gindiesc cal sug pi Gangsteru, tu sa anchizi ochi si visiezi cal suji pi fratili Uzi), ka iuby al mieu nui cini stii cie sa ti uiti la iel.

Viezi...happy thoughts ! :))))))

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Cine ma poate ajuta cu o reprezentanta & firma care repara marca Sony?

Constanta    Constanta    Trans Soneco    Bd. Ferdinand nr. 32    0241-698149

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...